Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Plastice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 136 companii
 • Servicii de calitate,rapiditate de livrare,se

Sat Rusi, Com.Slimnic Distribuitor
 • Servicii si produse de calitate, promptitudin

Bistrita Producator
 • foarte bun

Bucuresti Producator
 • ARATA BINE,AU PRETURI MICI,SPER CA ATUNCI CIND LE VOI PRIMI SA FIE PRECUM IN OFERTA.LE ASTEPT IN JUR DE 11 FEBRUARIE.\r\nMULTUMESC

Moreni Producator
 • FIRMA SERIOASA, COMENZILE LIVRATE PROMPT, FLE

Baia Mare Distribuitor
 • seriozitate

Falticeni Producator
 • Nota 10

Bragadiru Producator
 • Material rezistent fara defectiuni, E OK.

Popesti-leordeni Producator
 • Spykplast Srl  este o companie care provine din Micromitter SL Spania  dedicata prelucrarii prin mecanizare a materialelor plastice tehnice industriale. Specializata in prelucrarea ghidajelor pentru lanturile gall pana la o lungime de 4 metri . Impreuna cu cei mai buni ingineri specializati pentru dezvoltarea proiectelor dvs. si prin cea mai inovatoare tehnologie de pe piata, va oferim o gama larga de produse si o garantie a calitatii in toate serviciile noastre. Oferirea calitatii si fiabilitatii este obiectivul nostru de a atinge o rentabilitate maxima in acele produse de mai mare complexitate. Si o facem prin masini inovatoare si de inalta precizie, bazate pe software CAD / CAM / CAE si CNC.

Baia Mare Producator
 • Suntem o companie care produce piese din materiale plastice in general pentru uz industial cu utilajele si matritele proprii. Totodata dam consultatii in injectie mase plastice in vederea achizitionari de utilaje second hand. Suntem in curs de certificare I.S.O.9001 si mediu.

Orastie Servicii
 • Castel Plast Srl va ofera o gama larga de distantieri de plastic pentru armatura, avand in productie distantieri cu acoperire de la 15 mm pana la 50 mm. Toate produsele oferite se pot livra din stocul intern al societatii.

Bucuresti Producator
 • Sc HyTech Construct Srl cu sediul in Bucuresti, activeaza din 2008 in domeniul constructiilor. Pentru a veni in intimpinarea constructorilor - producem, importam si comercializam distantieri pentru armaturi. Hytech Construct a devenit una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distantierilor, recunoscuta pentru calitatea produselor si serviciilor sale destinate armarii fierului in constructii civile, edilitare, industriale si de agrement. Pentru o colaborare reusita, HyTech Construct asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, asistenta tehnica in santier, transport gratuit al produselor in orice locatie din tara.

Bucuresti Importator
 • Reprezentam firmele Badinotti si Aliaxis in Romania. Distribuim toata gama de produse Aliaxis - FIP. Tevi si fitinguri din PVC-U; PVC-C, PVDF, PP-H Executam ferme piscicole in sistem Viviere Flotabile cu plasa produsa si confectionata de catre BADINOTTI Italia Pontoane plutitoare WELD, Bazine Piscicole, Hidrobioane Transport, Aeratoare, Hranitoare. Colectiv tanar care pune in practica toate cunostintele acumulate in decursul anilor in ceea ce priveste tehnologia de prelucrare, confectionare si sudura cu aer cald, cu ajutorul extruderului, a materialelor plastice precum polipropilena (PP), polietilena (PE), policlorura de vinil (PVC) sau polifluorura de vinil (PVDF) si se adreseaza in principal constructiei de recipienti pentru industria chimica, industria alimentara, industria galvanotehnica, epurarea apei si a aerului.

Carcea Producator
 • Protejand mediul protejam viitorul copiilor nostri ! Suntem o firma tanara care s-a impus pe piata din Romania din 2009 avand deja o experienta de 10 ani in occident in Italia in domeniul epurari apelor menajere colaborand inca cu partenerii din Italia in anumite proiecte industriale(Galvanica Service Srl. Site: www.galvanicaservice.it, Ascani Srl. www.ascani.it, etc.) Domeniile noastre de activitate sunt :Constructia de cisterne, rezervoare din polipropilena  pentru orice tip de lichide; fose ecologice, ministatii epurare, separatoare de grasimi si hidrocarburi, a constructiei instlatiilor industriale in plastic si fibra de sticla, sudura (pp, PE, PVC) instalatii de aspiratie in PVC sau PP pentru mediile toxice. Produsele noastre sunt realizate cu tehnologii de avangarda conform standardelor Europene oferind calitate exceptionala la preturi minime. Nu uitati pentru a fi conforme cu standardul european SR EN 12566-1 fosele pentru locuintele permanente trebuie sa aiba un volum de minim 2000 litri. Contactati-ne e-mail:info@ecorotary.ro Tel.: 0757877800, 0724172175, 0751524501 www.foseministatii.ro www.fose-rezervoare.ro www.fosaeco.ro https://ecorotary.ro/magazin/ Aici gasiti calitatea!

Dumbrava Rosie Producator
 • Compania noastra este una din putinele firme producatoare de materiale de constructii - mase plastice- ramase in Romania. Colaboram de peste 12 ani cu firme renumite din Germania, Olanda si Italia, aprovizionam cu produsele noastre peste 100 firme de constructie si peste 150 de depozite de materiale de constructie. Detinem de asemenea si un certificate tehnic de agrement, emis de INCERC Bucuresti. Avem in prezent in portofoliu in jur de 1000 articole caracterizate printr-o calitate superioara, de asemenea oferim solutii dupa nevoile individuale ale clientilor.

Bucuresti Producator
 • Scopul Fado Plast este de a raspunde cererii tot mai mari de repere de calitate de pe piata de injectii mase plastice. Fado Plast combina responsabilitatea cu inovatia pentru a produce repere de calitatea si pentru a adauga valoare clientilor nostrii. Pentru aceasta, am creat un atelier de injectii mase plastice cu o suprafata de 500 mp ce cuprinde: 360 mp spatiu de productie si depozitare 70 mp spatiu vestiare si servirea mesei 70 mp spatiu administrativ si showroom. Dispunem de o tehnologie de ultima generatie, care ne permite sa facem fata oricaror cerinte din domeniu. Masini de productie cu an de fabricatie 2015 sau mai recente, vin cu o capacitate de pana la 200 TF si un volum injectat de pana la 350g.

Mintia Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in primavara anului 2009, avand, inca de atunci, stabilita foarte clar misiunea pe care o are de indeplinit: asigurarea de consultanta de specialitate in alegerea si montarea placilor de policarbonat. Ne-am propus sa distribuim informatia acolo unde este nevoie de ea, si anume la destinatarul final al produsului, pentru ca acesta sa stie ce este, ce proprietati are si cum se foloseste policarbonatul, care sunt accesoriile potrivite pentru policarbonat si rolul acestora, cum se monteaza in mod corect si alte asemenea detalii. Pe scurt, particularitatea companiei noastre este data de faptul ca nu vinde doar placile de policarbonat, ci ofera consultanta in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor. Cu alte cuvinte, ne trebuie nevoi pentru care sa oferim solutii optime, complete si eficiente. De 10 ani ne pregatim si investim incontinuu pentru a face fata oricaror provocari. Pentru noi, prelucrarea policarbonatului, de la standard la capricii, a devenit o joaca, unde viziunea este la indemana clientilor nostri. Ei pot vedea, ei pot aprecia, ei pot atinge si mangaia produsele noastre, iar modul lor de admiratie am reusit sa-l transformam in sursa noastra de inspiratie. Sediul nostru: Pitesti, Str. Calea Campulung, nr. 5G, judetul Arges.

Pitesti Importator
 • Firma a luat fiinta in anul 1994 avand ca obiect de activitate - consultanta in management. In anul 1996 firma si-a schimbat obiectul de activitate, trecand in domeniul serviciilor contabile si expertize contabile, activand in acest domeniu pana la 31 dec 2010 cand a schimbat domeniul de activitate, trecand la productia de dibluri pentru montare polistiren. Diblurile sunt produse din granule polipropilena prin injectie cu echipament marca Negri Bossi.

Braila Servicii
 • Producem si distribuim toata gama de dibluri pentru polistiren 10x70...10x300, rozete OSB, dibluri cu surub cui percutie, distantieri gresie/ faianta, plasa protectie schela, plasa delimitare lucrari, cuie pentru beton, suruburi gips carton, banda ALUX, banda gips carton, polistiren expandat, adeziv polistiren, tencuieli decorative. CAUTAM DISTRIBUITORI Asiguram echipa de profesionisti pentru amenajari interioare si exterioare                                                                                                                                 Site: www.euroclass-constructii.ro Site: www.dibluri-termosistem.ro Asiguram transport.

Bucuresti Producator
 • Schiessl Frigotehnic Romania activeaza pe piata din Romania din 1998. Suntem o companie construita de specialisti, pentru tehnicienii din domeniul frigorific si al aerului conditionat. Suntem membri ai grupului Schiessl care activeaza ca distribuitor de utilaje si componente frigorifice din anul 1924 avand o prezenta in 13 tari din Europa. Oferim o gama cuprinzatoare de agregate, evaporatoare, agenti frigorifici, instrumente de detectare a scurgerilor, instrumente inteligente de diagnosticare si solutii de intretinere a instalatiilor frigorifice, pe care le importam de la producatori de prestigiu: Tecumseh, Embraco, Danfoss, Bitzer, Castel, Sanhua, C.P.S, Stag, Stefani, Guntner, Advanced etc. Reteaua noastra de vanzari si distributie a fost infiintata strategic, cu locatii in punctele cheie ale tarii, ca sa poata raspunde rapid la solicitarile clientilor. VALCELE Cluj Head Office Valcele-Feleacu, Str. Principala, Nr. 5A, Jud. Cluj, Tel: 0374 607 707 BUCURESTI Str. Fantanica, Nr.38, Bucuresti Tel. 021.250 10 82 CRAIOVA Str. Pelendava, Nr. 27A, Jud. Dolj Tel: 0251 480 377 CLUJ, P-ta Marasti, Nr. 3, Jud Cluj Tel. 0264 410054 IASI Aleea Cimitirul Evreiesc, Nr 2 Jud. Iasi Tel: 0232 428 002 Pentru mai multe informatii accesati pagina noastra de internet : www.schiessl.ro

Sat. Valcele, Com. Feleacu Importator