Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale pentru Gips Carton - Materiale de Constructii: 51 companii
 • In putine cuvinte si mai multe fapte, va propunem sa alegeti un singur partener pentru necesarul dumneavoastra de materiale. Fie ca alegeti sa construiti, sau doar sa renovati, Casa de Comenzi vine in intampinarea dumneavoastra si va ofera solutia pentru materiale de constructii. De ce? Deoarece, prin tot ceea ce facem, ne dorim ca fiecare client sa fie multumit. Suntem pentru clientii nostri un partener de incredere si un aliat in gasirea unor bune solutii pentru toti cei care doresc sa amenajeze sau sa construiasca. De la noi puteti achizitiona tot ceea ce va este necesar pentru lucrarile dumneavoastra incepand de la materiale pentru structura, echipamente electrice, instalatii sanitare si termice, parchet, lambriuri, osb, acoperisuri si izolatii, pal melaminat si blaturi, feronerie si accesorii pentru mobilier precum si toata gama de finisaje. Nu va mai pierdeti timpul dumneavoastra pretios, trimiteti necesarul dvs. oricare ar fi acesta si ne vom ocupa noi mai departe.

Rimnicu Sarat Distribuitor
 • Firma noastra infiintata in anul 1994 oferta o gama larga de produse ca: peleti fag, materiale de constructii, obiecte de uz caznic, ingrasaminte chimie, fitofarmacie. Va asteptam sa ne contactati pentru orice alte detalii.

Jebel Distribuitor
 • Suntem o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2003. Domeniul principal de activitate este comercializarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor control acces hotelier. Ca produs complementar, firma noastra comercializeaza usi de intrare in camerele de hotel, usi care pot fi dotate cu sistemele de control acces cu cartela. Pentru mai multe informatii accesati www.geso.ro

Timisoara Importator
 • Oferim manere usi cu stil. Cea mai vasta gama de manere usi din Romania la preturi de producator: manere extravagante cu insertie de cristale Swarovski, sticla de Murano, portelan, manere clasice sau rustice, manere moderne sau manere vintage.

Zadareni Importator
 • Firma comercializeaza produse de buna calitate si vine in intampinarea clientilor pentru orice solicitare de materiale de constructii, finisaje, lucrari de constructii civile si industriale. Ne puteti gasi si pe SEAP. Experienta acumulata lucrand in domeniul constructiilor alaturi de partenerii nostri importanti precum: BOSCH, POLICOLOR, BAUDER, RIGIPS, ISOVER, KOELNER, SOPREMA, AKZONOBEL, SOLAR EXPERT, DEN BRAVEN, IUS ne intareste increderea ca alaturi de partenerii actuali putem oferi solutii tehnico-economice atractive, clientilor nostri.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o societate infiintata in anul 2007 si avem ca principal obiect de activitate distributia materialelor de constructii si finisaje interioare. In scurt timp am reusit sa formam o echipa tanara si profesionista. Datorita gamei diversificate si calitatii produselor pe care le distribuim,dar si a seriozitatii si promptitudinii ce ne caracterizeaza am reusit sa ne impunem atat pe piata din Bucuresti cat si in aproape jumatate din judetele tarii. Contactati-ne pentru o oferta de preturi.

Bucuresti Importator
 • Povestea Sipex incepe in 1997, de-atunci, istoria evenimentelor continua si descrie, in curand, 20 de ani de activitate, in acelasi domeniu, al materialelor si finisajelor pentru constructii, ani in care am devenit din ce in ce mai buni!

Ploiesti Distribuitor
 • AdePlast este cel mai important producator roman de materiale de constructii cu trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman. Din 1996, AdePlast produce materiale de constructii de cea mai buna calitate. Firma este controlata de omul de afaceri Marcel Barbut si cu un capital 100% romanesc.

Corlatesti Producator
 • Gobodana Sercom distribuie in 6 judete cu produse de fronerie mobilier si binale, vopsele cuie suruburi, tuburi evacuare fum, furaje si altele. Oferim consultanta pentru montare sisteme de feronerie hoteliere si de siguranta.

Sanpetru Distribuitor
 • Trav-Inst Srl importator de suruburi gips-carton, suruburi zincate de tabla pentru acoperis si alte materiale de constructii, vine in intampinarea asteptarilor dumneavoastra cu o ofeta pret/calitate imbatabila. Pentru orice detalii referitoare la produsele comecializate, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 0746173502 sau 0763344332

Slatina Importator
 • Importator direct de autofiletante pentru gips carton. Dar in acelasi timp comercializam o gama intreaga de materiale de constructii: ciment, caramida, bca, cuie, autofiletante, plasa fibra de sticla.

Bucuresti Importator
 • Sc Andadi Company Srl se ocupa cu vanzarea materialelor de constructii si cu executarea lucrarilor de constructii civile si industriale. Detine un magazin de materiale de constructii si un depozit de materiale de constructii.

Petrila Servicii
 • Grupul de firme Amvic si-a inceput activitatea in anul 1994 prin Corina Gealan, companie producatoare de tamplarie din PVC si Aluminiu. In 2005 am introdus sistemul de constructie Amvic in Romania. Incepand cu anul 2013 am fuzionat cu firma ARCON, una dintre cele mai importante companii nationale din zona producţiei de termo si hidroizolaţii. In ultimii 9 ani s-au realizat in cofraje termoizolante peste 3000 de unitati locative atat in Romania cat si in Europa (Franta, Italia, Belgia, Austria, Spania, Finlanda, Norvegia, Elvetia). Activitatile principale ale grupului sunt: - Productia de Cofraje Termoizolante Inglobate Amvic si Marc, fabricate din polistiren expandat NEOPOR; - Productia de tamplarie din PVC si Aluminiu; -Productia de polistiren expandat ignifugat; -Productia de membrane hidroizolante, termosistem complet, vopsele si tencuieli decorative.

Bragadiru Producator
 • Datrimex Group is a new European Import-Export company. We are interested to distribute on the Belgium market all kinds of construction materials suitable for civil and industrial constructions. We look to create mutually beneficial relationship with East-European manufacturers.

Bucuresti Import - Export
 • Firma se ocupa cu comercializarea de materiale de constructii: usi, adezivi, ciment, nisip, lacuri si vopsele, fier electrozi, cuie, lemn, discuri, scule si unelte, bca. Firma situata in orasul Targoviste, judetul Dambovita, Romania.

Targoviste Altul
 • Detinem un depozit de materiale de constructii. Cautam importator sau producatori pentru colaborare in domeniu. Depozitul este situat in Satu Mare, la sosea, la 5 Km de vama Petea, granita cu Ungaria. Contact prin email sau telefon.

Satu Mare Distribuitor
 • Suntem pe piata de putina vreme, dar vom ajunge si noi mari. Venim in sprijinul dvs. oferindu-va materiale de constructii, amenajari, tamplarie pvc si multe altele. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Hulubesti Distribuitor
 • Companie infiintata in anul 2011, distribuitoare de materiale de constructii. Oferim transport pentru materialele comercializate, preturile se pot negocia in functie de cantitate si adresa de livrare.

Bucuresti Distribuitor
 • *Cu noi poti incepe linistit sa-ti construesti casa visurilor tale. *Distribuim materiale de constructii de la fundatie pana la acoperis. *Ne laudam cu doua depozite bine aprovizionate in Bucuresti si Ilfov. *Oferim garantie si consultanta tehnica pentru materialele furnizate. www.bricolageromania.ro

Dobroesti Distribuitor
 • Furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de ventilatie-climatizare. Oferta marfurilor furnizate este destinata lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, hotelier, medical, educational, sportiv. Ne vom dezvolta si vom actiona pe piata constructiilor/ imobiliarelor sub o paleta extinsa de servicii si produse menite sa satisfaca la cel mai ridicat grad cerintele clientilor nostri. - Servicii de proiectare - Servicii de construire - Comert en-gros si en-detail materiale de constructii Serviciile de construire pe care vi le oferim corespund urmatoarelor etape: 1. Lucrari de trasare a imobilului pe teren si stabilirea cotelor terenului sistematizat (cota 0.00). 2. Lucrari de edificare a constructiei. Pentru proiect casa P+1E (parter + etaj) aceste lucrari sunt: fundatii, structura parter, etaj si sarpanta. Pentru proiect casa P+M (parter + etaj mansardat) lucrarile sunt: fundatii, structura parter, etaj mansardat si invelitoare. 3. Lucrari de finisaj exterior, compuse din: procurare si montaj tamplarie, ferestre si usa acces, realizare termosistem, finisaj exterior. 4. Lucrari de instalatii si finisaje interioare - etapa 1 prin care se vor realiza instalatiile interioare (apa, canalizare, incalzire, energie electrica, telefonie, internet) si finisajele constand in pereti despartitori de gipscarton, tencuieli, sape si gleturi. 5. Lucrari de instalatii si finisaje interioare - etapa 2 constand in executie zugraveli si achizitionare si montare usi interioare, placaje ceramice (gresie, faianta), parchet, aparate electrice, calorifere, centrala termica si obiecte sanitare. 6. Lucrari de amenajari exterioare, constand in executie trotuare de protectie pentru imobil, alei de acces, platforma parcare, amenajare teren curte pentru insamantare sau montaj gazon si imprejmuire teren. 7. Executie lucrari pentru realizarea bransamentelor la reteaua de apa, de canalizare, de gaz, de energie electrica si de internet a�� telefonie. 8. Executie lucrari de realizare a drumului de acces la lot si a retelei de iluminat public. *Pentru serviciile de construire preturile se vor stabili pe cazuri concretea�� casa cu acoperis,amenjare exterioara, bransament - pentru finisaje standard (obisnuite). Preturile se negociaza in functie de proiect.

Bucuresti Servicii