Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Plastice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 136 companii
 • Este o companie, cu capital privat, care se inscrie in categoria IMM-urilor, se aliniaza standardelor europene, o firma care trateaza toate problemele cu maxima seriozitate, clientii fiind respectati si serviti cu promptitudine.

Mogosoaia Altul
 • We are painting tools manufacturing company based in Ruse, Bulgaria and have been established since 1993. We strive to deliver professional and reliable products giving our customers higher quality value-for-money products. We produce a wide range of paint brushes, hardware tools, and over 800 various types of paint rollers and accessories. For more information you can visit our web page: www.antares.bg or give us a call.

Shumen Producator
 • Unic importator, comercializeaza prin intermediul distribuitorilor zonali, pavajele ecologice LSK din material plastic cauciucat, cu garantie de 10 ani data de producator si termen de utilizare intre 25-50 de ani. Numeroase avantaje si beneficii din punct de vedere constructiv si decorativ.

Brasov Importator
 • Compania noastra comercializeaza articole ce se incadreaza intr-un domeniu cu mare potential de dezvoltare in Romania. Suntem o companie ambitioasa, avand drept valori esentiale corectitudinea si seriozitatea, integritatea fata de toti partenerii cu care mentinem relatii de colaborare si, nu in ultimul rand, eficienta.

Galati Servicii
 • We are a leading company with many years’ experience in pipe and pipe fitting export business. Always we have our principal as Clients’ needs come first. Our factory locates in Cangzhou, China which is the largest supply zone of steel pipe ,steel fitting, bolts and nuts, flange ,etc. Our manufacture capacity reaches more than 25.000 tons per year ;at the same time, we have steady supply chain to supply what we need. In China mainland ,our products are famous .We are the Grade A supplier of China Petroleum and China Oil and Chemistry .We also export our products to overseas countries such as United States ,Australia ,Canada,etc. Our main products are series of high ,medium, and low pressure tubes and fittings such as seamless elbow ,seam elbow ,bends, tees , crossing, reducer ,flange, socket, insert ,pipe,etc. Material includes carbon steel ,alloy steel and stainless steel. Application includes Petroleum, chemical, power, gas, construction, etc. We have certificated by ISO 9002 and American API Quality System Certification. We guarantee first grade quality with competitive price .As our huge production capacity ,we can ship goods very quickly. .

Beijing Producator
 • Prin firma noastra, vrem sa va aducem la cunostinta, ca oferim produse de cea mai buna calitate, si la un pret accesibil, de orice cumparator. Produsele noastre sunt realizate din granule virgine, si va dau siguranta de durabilitate, o folosire usoara si rapida. Va oferim posibilitatea pentru mai multe detalii, la numerele noastre, si la adresa de email. Va asteptam si ne face placere sa facem afaceri cu dumneavoastra! Misiunea noastra, este de a oferi clientului, produse de CALITATE si la un PRET BUN. CLIENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU.

Targu Neamt Producator
 • La noi veti gasi solutia pentru baia dumneavoastra, toate produsele noastre sunt create pentru placerea si siguranta dumneavoastra. Toate produsele sunt de cea mai inalta calitate. Ceea ce ne distinge de ceilalti este cu siguranta o strategie clară de dezvoltare care are ca scop de a crea produse de înaltă calitate la prețuri foarte competitive. www.instaluros.ro

Arad Importator
 • Domeniul constructiilor civile si industriale este in plina dezvoltare pe piata romaneasca. Odata cu explozia de santiere din toata tara, a devenit o necesitate stringenta camparea si oferirea conditiilor de viata civilizate in cadrul acestora. Firma noastra vine in intampinarea acestor necesitati cu o gama variata de produse care sunt absolut necesare pentru amenajarea si camparea pe santiere (si nu doar). Toaleta ecologica mobila pe care o propunem pentru organizarile de santier este simpla din punct de vedere constructiv, usor de montat, manevrat si intretinut. Este prevazuta cu sistem de aerisire care asigura un schimb continuu de aer in interiorul cabinei. Rezervorul toaletei este prevazut cu colac si capac, ambele echipate cu un mecanism cu arc pentru a putea fi ridicate/coborite dupa fiecare utilizare, evitandu-se astfel emanarea mirosurilor neplacute. Capacitatea rezervorului este de aproximativ 210 litri. Inaltimea toaletei aprox. 2,2 m, latimea si profunzimea aprox. 1,10 m. Sunt confectionate din polietilena de inalta densitate, material tratat special pentru a rezista la actiunea razelor ultraviolete.

Chiajna Servicii
 • Firma cu sediu in Roman, comercializeaza en-detaille si en-gross covoare productie Turcia, lambriu alb si laminat, mese rabatabile, scaune, usi metalice. Produsele noastre sunt de calitate, avand un design modern si deosebit, cu preturi accesibile orcarei persoane care doreste si apreciaza calitatea. Va invitam si pe dumneavoastra, cei care nu ne cunoasteti, la depozitul nostru situat in Roman. YUNUS B. Tel 0754-662964 Va multumim si va asteptam! SC AVAPSA SRL JUD NEAMT, TEL.0754-662964 PRODUCATOR SI IMPORTATOR LAMBRIU PVC SOCIETATE COMERCIALA A.V.A.P.S.A.

Roman Producator
 • Firma noastra produce accesorii din mase plastice de mici dimensiuni indeosebi in industria de termopane cum ar fi feroneria pentrun plasele de tantari dar si umerase din plastic. Ne puteti gasi in judetul Constanta incinta Rompetrol Navodari sau la tel. 0764598199

Constanta Producator
 • Misiunea noastra, este de a oferi clientului, produse de CALITATE si la un PRET BUN. Prin firma noastra, vrem sa va aducem la cunostinta, ca oferim produse de cea mai buna calitate, si la un pret accesibil, de orice cumparator. Produsele noastre sunt realizate din granule virgine, si va dau siguranta de durabilitate, o folosire usoara si rapida. Va oferim posibilitatea pentru mai multe detalii, la numerele noastre, si la adresa de email. Va asteptam si ne face placere sa facem afaceri cu dumneavoastra!

Targu Neamt Producator
 • In the midst of rapidly growing populations, rising development around the world, and increasing demand, the way we manage energy and water resources will shape the future of our industry—and our planet. Itron’s decades of insight and experience can help ensure success in this critical challenge and shape a sustainable future. ​​

Asti Producator
 • SC Hytech Construct SRL vinde toata gama de distantieri pentru beton si accesorii pentru cofraje metalice. Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru : www.distantieri.ro sau numerele de telefon 021 2524114 Bucuresti/ 0232 453098 Iasi sau la numerele de mobil: 0731334252, 0735194544 si pe adresa de e-mail.

Iasi Importator
 • Firma producatoare de mase plastice: inele pentru  perdele, capete si suporti pentru draperii. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Bucuresti Producator
 • Cornin Grup importator si distribuitor direct U.E. ofera la mici preturi cosuri, galeti din material incasabil (cauciuc) si alte produse (cozi unelte, galeti var cu gratar asperitati16l, etc.). Aceste produse se pot folosi in toate domeniile de activitate datorita rezistentei pe care o au (produse noi pe piata romaneasca) Cornin Grup reduce efortul depus in munca cat si banilor aruncati ! CORNIN GRUP UNIC IN ROMANIA. Caracateristici: nu se sparg, nu produc accidente, usor de manevrat, usor de intretinut, spatiu mic de depozitare, rezista la inghet. Noi va aferim seriozitate oportunitate si promtitudine! Va multumim anticipat ! SC Cornin Grup SRL

Ianca Importator
 • Compania Sandoxal SRL este cel mai mare producător de cofraj din polistiren din Republica Moldova. Noi produce si comercializam cofrag din polistiren de diferite dimensiuni si clase de ploistiren. Cofragul  se executa de dimensiunile dorinte cumpărător, la fel si grosimea peretelui din beton armat se poate modifica de la 5 cm - 150 cm. Mai multă informatie găsiâi pe www.sandoxal.com

Chisinau Producator
 • Profesionalism si seriozitate este deviza sub care dorim sa impunem produsele – IZOSTAR Polistiren Expandat Ignifugat destinat pietei constructiilor din Romania. Cu sediul de productie si logistica in Judetul Ilfov, in zona de sud a Bucurestiului, avem acces facil pentru desfacerea productiei in zona de sud a tarii.

1 Decembrie Producator
 • “Pexim” ltd Pirot is leading manufacturer of water-works of polyethylene in Serbia. Our company was established 1991. and we started to manufacture 1994. We are situated in Pirot in South-East Serbia, 75 km East of Nis, and 80 km West from Sofia, Bulgaria. We have capacities of producing 10,000m pipe lines of different dimensions per month in white, gray and blue color.

Serbia,pirot Producator
 • Firma Sc Primaplast Srl infiintata in anul 2007 distribuie in Bihor si Arad pentru profile PVC Winhose, panel, accesorii si feronerie. Pentru mai multe detalii despre produse, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Firma S.c. Mildor Outlet Store S.r.l. ofera accesorii baie, capace, gratare fonta, eurocontainere, camine canalizare, fose, europubele, mobilier urban, spatii joaca, ministatii epurare, constructii.

Arad Import - Export