Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Metalice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 666 companii
 • Adaptare conform cerintelor. Livrare in timp

Popesti Leordeni Producator
 • Firmă serioasă, cu spațiu de logistică și dep

Codlea Producator
 • Grătare rigolă

Bucuresti Producator
 • Profesioniști

Ors. Navodari Producator
 • Foarte multumit Dl Gabriel recomand firma dvs.

Bucuresti Altul
 • Super atenti. İ-i recomand.

Pantelimon Distribuitor
 • Foarte seriosi!Multumesc!

Bucuresti Importator
 • Calitate excepțională!!

Bod Producator
 • Firmă de încredere

Iasi Producator
 • o colaborare foarte buna.promptitudine si am

Oradea Importator
 • Foarte multumit de consultanta primita !\r\nProdusul corespunator cu descrierea.

Braila Producator
 • !!!

Targoviste Distribuitor
 • Vindem in sistem de distributie cosumabile sudura; tevi rectangulare si de instalatii ng./zn, plase de gard sudate si impletite (gabioane), materiale hidroizolante, plase sudate, plase zincate bordurate, cuie, sarma neagra si zincata, sarma si electrozi de inox, electrozi fonta si aluminiu etc. Asiguram transport, pret negociat. Livrare in 48 ore de la primirea comenzii.

Buzau Distribuitor
 • Firma comercializeaza o gama diversificata de produse ceramice si alte materiale de constructii (ciment, produse metalurgice, electrice, lemn, etc.). De asemenea produce si comercializeaza sobe de teracota premontate si pe postament la domiciliul clientului.

Tarnaveni Producator
 • Bendkopp este o companie de familie cu capital integral romanesc. S-a infiintat in anul 1994, fiind inca de la inceput un furnizor de incredere de organe de asamblare si tehnica/sisteme de fixare. Prin crestere continua, ne-am dezvoltat dintr-o companie regionala intr-un business national, cu experienta de peste 30 de ani in domeniu. Atat constructorii cat si companiile producatoare respectiv de intretinere, au o satisfactie maxima in parteneriatele cu firma noastra. Marca Bendkopp este inregistrata la OSIM din anul 2000. Pentru a raspunde cerintelor tot mai diverse ale unei piete orientate spre calitate, timp si costuri reduse, Bendkopp ofera solutii optime in domeniul tehnicii de asamblare si a sistemelor de fixare. Bendkopp pune un accent puternic pe orientarea spre client, de aceea incercam mereu sa consolidam parteneriate bazate in primul rand pe contracte de colaborare. Astazi, aria de acoperire este la nivel national. In acest scop, avem o echipa profesionista, cu 65 de angajati prietenosi si foarte bine calificati. Ei va stau la dispozitie in toate etapele colaborarii noastre, de la cererile de ofera, pana la preluarea si livrarea comenzilor. Pe langa un stoc cuprinzator de articole standard si speciale, punem un accent important pe servicii de consultanta, aplicatii, intretinere si livrare. Oferim clientilor nostri servicii personalizate in functie de nevoile lor.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Compania noastra are ca si obiect de activitate principala comercializarea produselor din gama plaselor de gard si a accesoriilor diverse. Va stam la dispozitie cu produse de calitate superioara, fabricate in Uniunea Europeana, cu o sortimentatie diversificata si bine structurata, capabile sa satisfaca toate nevoile, la preturi foarte competitive.

Gheghie Producator
 • Compania este dealer-ul in Romania pentru producatori de renume in domeniu din Germania. Inca din anul infiintarii 2006, compania si-a propus sa aduca pe piata din Romania, tehnologie de inalta calitate si fiabilitate, realizata de producatori de renume la nivel mondial.

Piatra Neamt Importator
 • 1.1 Teava laminata si sudata Valtro Intern Distribution are un    colectiv care isi desfasoara activitatea cu multa pasiune si ambitie. Avem foarte mare experienta in domeniul metalelor suntem de 10 ani prezenti zi de zi in comertul cu produse de otel, studiem cu mare atentie si respectam toate cererile de oferta sosite de la partenerii nostri. Orice solicitare primita de la partenerii nostri primeste imediat un raspuns tehnic si o oferta comerciala. In tot acest timp am reusit sa livram tevi otel la peste 1000 de clienti, numarul acestora crescand constant an de an. Majoritatea acestor clienti care cumpara saptamanal / lunar tevi otel de la firma noastra, au devenit partenerii de incredere ai organizatiei noastre. Aceste firme sunt localizate pe intreg teritoriul romanesc - din Constanta si Bucuresti pana la Brasov, Timisioara si Bistrita-Nasaud. In permanenta am diversificat portofoliul de produse, am crescut cota de piata si acoperirea cu produsele noastre la nivel national, si de asemenea, am crescut numarul clientilor si volumele de vanzari. Toate produsele livrate de noi sunt insotite in mod obligatoriu de Declaratie de Conformitate si Certificat Calitate (Mill Test Certificate). De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri toate actele eliberate de fabricile partenere: Certificat CE, Certificat ISO, certificate DVGW, certificate Germanische Lloyds, certificate TUV etc. Fiecare produs comercializat are Fisa Tehnica. 1.2 HALE METALICE FABRICA DE HALE proiecteaza, produce si asambleaza hale metalice performante pentru domeniile industrial, co mercial, birouri, etc. Proiectam si construim hale pe structura metalica la cele mai inalte standarde, pentru diferite aplicatii: hale industriale, hale agricole, hale depozitare sau hale de birouri, etc. Folosim otel de rezistenta sporita stiind ca acest aspect este deosebit de important atunci cand vine vorba de rezistenta halei metalice in ansamblu 1.3 TUBURI DIN BETON ARMAT Tub beton armat DN 500 Tub beton armat DN 600 Tub beton armat DN 800 Tub beton armat DN 1000 Tub beton armat DN 1200 Tub beton armat DN 1500 Tub beton armat DN 2000 Toate tuburile au o lungime de 5 ML 1.4 TUBURI DIN AZBOCIMENT Tub beton DN 300 Tub beton DN 350 Tub beton DN 400 Tub beton DN 450 Tub beton DN 500 Toate tuburile au o lungime de 5 ML

Bucuresti Distribuitor
 • Incepand cu 2014 activam ca si furnizor de servicii integrate in domeniul Constructiilor Imobiliare. Incepand cu Proiectare, Obtinere de Acorduri si de Avize de la furnizorii de servicii, Studii Geo, Topo, Expertiza, Intocmire Puz-uri, Pud-uri, achizitie de materiale de constructii la preturi preferentiale, si executie, Baukonstruct acopera tot lantul valoric pentru sustenabilitatea oricarui proiect. Cu ajutorul expertizei acumulate, a stocurilor permanente, preturilor competitive, parcului auto propriu ce asigura livrari in timp record, va oferim avantajele unui parteneriat care sa va ajute sa va indepliniti obiectivele la timp, incadrandu-va in bugetul stabilit, indiferent de amploarea proiectului dezvoltat. Serviciile si expertiza noastra deservesc o gama larga de proiecte. Clientii nostri pretuiesc in special faptul ca respectam termenele agreate pentru proiectele incredintate si oferim in acelasi timp rezultate de inalta calitate, mai mult, suntem de parere ca o gandire si abordare antreprenoriala devine din ce in ce mai relevanta in domeniul in care activam, cu sprijinul echipei de profesionisti, care contribuie in mod proactiv la dezvoltarea fiecarui proiect. Lucram dupa trei principii bine stabilite care ne definesc si ne diferentiaza ca si companie, ele sunt la baza culturii noastre organizationale si reprezinta ingredientele cheie pentru a asigura succesul durabil si sustenabilitatea fiecarui proiect in care suntem implicati: 1.Seriozitate 2.Responsabilitate 3.Pasiune

Bucuresti Distribuitor
 • Domoferm ofera o gama larga de usi si tocuri metalice. Usile metalice Domoferm: Economy LF5xx, Regular UT6xxR, Selection LF6xx, Universal UT4xx, Trend US4xx, Prestige UT6xx, Premium US6xx. Variante de executie cu rezistenta la foc 30, 60, 90 minute, etanseitate la fum, sau universale, avand certificari in conformitate cu standardele fiecarei tari. Tocurile acopera toate variantele posibile de montaj, adaptate la cerintele specifice: tocuri pentru zidarie, pereti de gipscarton, diferite variante de executie si montaj. Gama variata de accesorii satisface toate cerintele: usi evacuare, izolare fonica, etansare fum, incendiu. Produse fabricate in conformitate cu standardul DIN sau ONORM. Livrare din stoc sau la comanda.

Bors Importator