Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Speciale - Materiale de Constructii: 154 companii
 • Societate tanara infiintata in anul 2007 ce se ocupa cu importul si distributia produselor de siguranta rutiera si interventii lucrari in carosabil, avand o gama larga de produse precum: indicatoare rutiere, limitatoare de viteza, conuri de trafic, lampi de presemnalizare, treceri de pietoni din cauciuc, bariere de plastic, separatori de trafic, etc., punand mare accent pe raportul calitate/ pret. Incepand cu anul 2011 societatea noastra este certificata ISO:9001 si beneficiaza de certificarea URS ISO:14001.

 • Executam hidroizolatii cu cauciuc lichid. E cea mai sigura si eficienta hidroizolatie de pe piata. Peste 10 ani garantie. Prezinta si rol termoizolant. Material ecologic. Nu necesita decopertare. Se introduc aeratoare pentru scoaterea umezelii existente. 0756.934.895 Executam zugraveli scari de bloc si apartamente in Tulcea. Aplicam lavabil prin tehnologia airless (sistem hidraulic). Se aplica rapid;, Intra in toti porii; Acopera uniform; Consum redus de vopsea; Se usuca repede; Randament mare; Pret competitiv. 0756934895 Comercializam si montam cutii postale, aviziere, cutii administratie si cutii pliante, pentru scari de bloc si birouri. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel. 0748190789.

 • Profilul companiei este acela de vanzare a produselor profesionale de protectie si tratare a lemnului din gama Bochemit si consultanta tehnica de specialitate. Deposib este distribuitor autorizat al produselor Fakro in Romania. Produsele Fakro pot fi comandate online pe www.deposib.ro - ferestre de mansarda, scari pod, ferestre acoperis terasa, luminatoare pod, folii acoperis, tuneluri solare. Deposib Expert va ofera solutii profesionale Bochemit pentru tratarea si protectia lemnului impotriva focului, mucegaiului, ciupercilor si insectelor daunatoare lemnului. Produsele Bochemit de mai sus pot fi comandate online de pe www.deposib.ro la sectiunea de tratamente lemn, respectiv ignifugare lemn, protejare preventiva, eliminare insecte, solutie antimucegai, uz industrial si baituri lemn.

 • Aterki este o companie din sectroul chimic fondata in 1994, dedicata la inceput lucrarilor de termo-hidro-fonoizolatii, protectie la foc, s-a dedicat cativa ani mai tarziu dezvoltarii, formularii si producerii de inalta calitate a sistemelor de membrane lichide pentru hidroizolatii avansate tehnologic, pentru constructii. Din linia noastra de produse specializate: ATK COAT-sisteme de Polyurea si ATK POL-membrane continue poliuretanice lichide gama pentru hidroizolatii / ATK FOAM sisteme de Spuma poliuretanica celule deschise si celule inchise, produse pentru termoizolatii si ATK FLOOR sisteme pentru pardoseli continue poliuretanice si epoxy. Modelul nostru de afaceri, bazat pe cercetare, dezvoltare si servicii de calitate ne-a permis sa operam in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate ale sectorului, ajungand unul dintre furnizorii de top atat din Spania, cat si pe pietele internationale, cu o cerere tot mai mare si sustinuta pentru produsele noastre. Datorita procesului de expansiune si de crestere, in care suntem implicati, reteaua comerciala si de distributie a ATERKI continua sa creasca constant de la an la an si in Romania. CALITATE SI VALOARE ADAUGATA O retea de Tehnicieni, Consultanti si Agenti de Vanzare in Serviciul dumneavoastra. Scopul nostru este de a se asigura ca munca ta este un succes garantat si terminat la cea mai inalta calitate. Pentru acest scop, oferim serviciile echipei noastre de experti pentru a asista si consilia cu privire la cele mai bune solutii pentru toate proiectele dvs. Recomandam clientilor Echipe specializate pentru efectuarea de lucrari cu spuma poliuretanica, membrane continue poliuretanice, poliurea Implementarea in piata si practica din Romania a metrialelor moderne de ultima generatie precum: Utilaje-GAMA pentru sprayere sisteme poliuretanice, elastomerice, poliurea, etc(www.gamapur.com) Spuma Poliuretanica Rgida - Sistemele Polyutetan Spray Synthesia Sistemele De Spuma Poliuretanica _ATK FOAM Sistemele de Poliurea H si Poliurea Pura-ATK COAT Membrana Poliuretanica Lichida ATK POL Sisteme de pardoseli moderne: Epoxi, Poliuretanice, Alifatice, Uretanice Sisteme de protectie la Foc-pana la 240 min

 • Compania Ultra Divers se ocupa cu importul Fibrei de polipropilena, pardoseli suprainaltate si lucrari de finisare. Mai multe servicii puteti urmari pe pagina noastra web www.ultradivers.ro Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

 • Suntem specializati in realizarea de constructii civile si industriale In paralel cu lucrarile de structura realizam si lucrari speciale in constructii: consolidari, consolidari cu fibre de carbon, hidroizolatii, hidroizolatii speciale, pardoseli industriale pentru spatii comerciale si de productie in industria alimentara, farmaceutica, chimica si petroliera.

 • Limavora SRL are ca principal domeniu de activitate: * comertul si distributia de produse industriale: duze, nebulizatoare, pompe de ulei, colac toaleta cu folie de unica folosinta, emulsie (lichid racire), substante de degresare, solutii de curatat ciment, pacura si derivate din petrol, inox, detartrant industrial, produse antirugina feruginol, solutie de curatat si lustruit inox, antigel pentru centrale termice si auto, decofrol, detergenti auto, detergenti industriali, detergenti pentru curatenie si HoReCa, detergenti alimentari (special pentru industria alimentara), echipament de lucru personalizat pe comanda.

 • Sistemul Penetron este cea mai buna solutie de impermeabilizare a betonului. Cu aplicatii diverse in hidroizolatii s-a impus prin performantele sale in PROIECTE din peste 70 de tari de pe intreg globul. Compania producatoare - ICS/ PENETRON International Ltd. este recunoscuta drept un lider international in domeniul impermeabilizarii betonului, protectiei si intretinerii lui. (citeste mai mult despre companie sau vezi prezentarea video a companiei). Produsele pentru hidroizolatii PENETRON - sunt formule pe baza ciment, cuart, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului. Produsele sunt CERTIFICATE de catre mai multe institutii abilitate de pe intreg globul.

 • Ludwig Geosynthetics Srl este reprezentanta firmei Ludwig Kunststoffgroßhandel OHG din Germania. Oferim clientilor nostri produse din categoriile: - Geotextile - Geogrile - Geocompozite antifisura - Geocompozite drenaj - Geocelule - Geomembrane / Folii PHD, PELD, PVC, EPDM - Gabioane modulare - Iuta, Cocos - produse naturale anti-eroziune.

 • Firma noastra ofera consultanta imobiliara, servicii imobiliare, constructii civile si industriale, precum si comertul comert cu materiale de constructii si prefabricate din lemn fag si molid. Serviciile oferite de firma noastra incercam sa le oferim cu profesionalism si seriozitate.

 • Firma Maer Ambient face parte din grupul de firme MAER, fiind cea mai noua componenta. MAER AMBIENT este importator direct de la producatori cu renume mondial si unic distribuitor pentru aceste produse: - Profile decorative, peste 700 de modele si dimensiuni - Vopsele decorative speciale, cu texturi si efecte senzationale, metalizate, perlescente, mate si luciase - Tapet lichid din fulgi de bumbac si/sau matase, cu sau fara gliteri - Tencuieli decorative de interior si exterior de calitate inalta. Oferim o gama larga de produse pentru AMENAJARI SI FINISAJE FINALE atat pentru interior cat si pentru exterior - Consultanta de specialitate privind alegerea si punerea in opera a produselor. - Produse in stoc.

 • Despre noi SC Cicitomus SRL, a fost infiintata in anul 2007, avand ca activitate principala, comercializarea si montarea sistemelor de evacuare gaze de ardere (cosuri de fum). In anul 2009, din cauza faptului ca nu existau cosari ce sa intretina cosurile de fum profesionale, societatea a extins domeniul de activitate, scolarizand personalul angajat. Dupa scolarizari, in paralel cu practicarea activitatii de coserit, au urmat specializarile, atat in tara (prin intermediul ASFOCH - Asociatia Hornarilor, constructorilor de cosuri de fum si seminee), cat si in Germania si Olanda.In cadrul societatii, formarea profesionala si specializarile sunt continui. Dotarea cu scule profesionale a fost si este unul dintre principalele obiective. Societatea CICITOMUS are ca scop si apararea intereselor profesionale si sociale ale cosarilor, realizarea unei unitati de actiune a acestora, in vederea intaririi autoritatii, prestigiului titlului si profesiei de cosar. Din aceste motive, CICITOMUS SRL este membru fondator al Asociatiei Cosarilor din Romania. Pasiunea pentru ceea ce facem Pasiunea sta la baza a tot ceea ce intreprindem. Cunoastem cu precizie cerintele pietei aflate in plina dezvoltare si ne straduim, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Cunoastem de asemenea cu exactitate ca reusita unei companii de profil depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra. Membru fondator in Asociatia Cosarilor din Romania Impreuna cu o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac, am pus bazele Asociatiei Cosarilor din Romania. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri. Respectul fata de clienti Prin prisma gamei diversificate de servicii oferite (curatare cos frum, curatare hota restaurant, curatare centrale termice s.a.m.d.), incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitia dumneavoastra nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in industria de profil - cosar autorizat, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare de curatare cos fum, curatare hota restaurant sau alte lucrari, oferindu-va servicii personalizate de calitate. Dezvoltare continua Respectarea angajamentelor pe care compania noastra si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate. Site: www.cosari.ro / www.cosaribucuresti.com

 • Societatea Comerciala Arkadis Srl, infiintata in anul 2002 are ca principala activitate Ingineria si consultanta tehnica. Unul dintre obiectivele importante ale echipei noastre este promovarea si utilizarea tehnologiilor noi, inovatoare, performante, economice si, nu in ultimul rand, prietenoase cu mediul. Pentru sustinerea economisirii energiei termice, in contextul mondial actual marcat puternic de riscul epuizarii resurselor clasice, actionam in sprijinul clientilor nostri in urmatoarele directii: - Oferim consultanta pentru alegerea celei mai potrivite solutii la inlocuirea tamplariei clasice cu tamplarie cu geam termoizolant (termopan), dar si servicii de montaj cu specialisti avand experienta de peste 15 ani in domeniu; - in parteneriat cu Rominstalsolar S.R.L. (www.rominstalsolar.ro), reprezentant pentru Romania al Kingspan Solar - liderul mondial in tuburi vidate - oferim solutii pentru utilizarea energiei solare in gospodarii, in activitati productive sau in alte aplicatii practice: Sisteme Solare cu tuburi vidate sau cu panouri plane pentru producerea apei calde menajere sau/si pentru aport la incalzire, Sisteme Fotovoltaice pentru producerea de energie electrica. Oferim, de asemenea, solutii economice pentru incalzire care utilizeaza tehnologii moderne neconventionale: Pompe de Caldura aer si apa si Panouri Radiante cu Infrarosu. - In parteneriat cu Concept Design S.R.L. (www.concepts.ro) va oferim solutii nanotehnologice pentru imbunatatirea factorilor de izolatie termica al cladirilor (pereti, acoperisuri), pentru impermeabilizare impotriva apei, uleiurilor etc. pentru protejarea oricaror tipuri de suprafete ale materialelor in vederea maririi duratei de utilizare in cele mai bune conditii si, astfel, reducerea consumului de materii prime si materiale obtinute prin metode energofage si nu in ultimul rand, pentru protejarea bugetului propriu. Nanotehnologia, supranumita si Tehnologia secolului XXI, ne da sansa de a va oferi produse prin a caror utilizare sa va sporiti confortul si siguranta in locuinta dumneavoastra (de exemplu prin utilizarea vopselelor nanotehnologice termoizolante, antifungice, impermeabilizante si usor de curatat), va ajuta sa traiti intr-un mediu curat si sanatos, facand in acelasi timp economii importante de bani prin reducerea consumului de energie si de timp. Calitatea produselor oferite de firma noastra este garantata de selectarea cu profesionalism a celor mai consacrati producatori din fiecare domeniu. Nu ezitati sa ne contactati: echipa noastra va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare legate de aceste domenii, informatii despre produse cat si despre posibilitatile de colaborare.                                                                                                                                                                                                                                                                  Director, ing. fizician Marin Dumitrescu

 • Firma BIO TECH este specializata in reparatii speciale si impermeabilizari ale bazinelor de apa, cuvelor filtrelor, rezervoarelor, tratarea in profunzime a crapaturilor (spume poliuretanice injectate sub presiune inalta). Firma BIO TECH este distribuitor si aplicator autorizat al mortarelor speciale, al spumelor poliuretanice si membranei elastomerice, folosite in vederea impermeabilizarii betoanelor. Totodata pentru oferirea serviciului complet, am executam si inspectii video in conducte. Scurta descriere a produselor/serviciilor Descriere produse Mortare speciale polimerice (in functie de domeniu, se folosesc diferite tipuri de mortare de impermeabilizare sau reparatii) spre exemplu: - Permapatch C220 sau NITOCOTE CM210 este un mortar/pelicula bicomponent, ciment/elastomer utilizat pentru hidroizolarea si impermeabilizarea betonului, a betonului armat, a tencuielilor standard si a tencuielilor pe baza de ciment, sau a structurilor de zidarie de caramida. Este creat pentru a proteja constructiile din beton armat impotriva carbonatarilor si a clorarilor si ca substrat pentru pelicule protectoare (vopseluri/pelicule hidroizolante). Este folosit pentru hidroizolarea bazinelor de apa potabila, a rezervoarelor, digurilor, baraje, canalizarilor si apeductelor. - Krystol C1 este un tratament chimic unic creat pentru a garanta impermeabilitatea si protectia betonului impotriva infiltrarii apei in pori si capilare. Spume poliuretanice (voi prezenta componentul reprezentativ – in functie de domeniu se folosesc spume cu cantitati diferite ale componentilor chimici) - PURINJECT 1C 115 ECO este un produs hidroizolator monocomponent, ideal pentru a fi folosit in scopul etansarii fisurilor/crapaturilor/defectelor de turnare in beton si zidarii. In reactie cu apa, produsul se transforma intr-o spuma poliuretanica rigida (usor flexibila). Se aplica prin injectare, folosind o pompa de injectie monocomponenta, capatand imediat consistenta dupa aplicare. Membrana elastomerica - Ureea Spray 400 este o membrana elastomerica ce se aplica prin pulverizare la cald, formand un invelis impermeabil aderand pe orice suprafata si avand proprietati mecanice deosebite (elongatie 400%) Fibre polipropilena - Fibrele de polipropilena fibrilate ADFIL sunt un adaos folosit pentru prevenirea crapaturilor de contractare, marirea durabilitatii si rezistentei betonului si mortarului. Scurta descriere a serviciilor - Aplicarea produselor prezentate anterior prin metode speciale si folosind echipamente speciale, cu personal specializat si autorizat de producatori. - Inspectia video a conductelor si rezervoarelor

 • Infiintata in anul 1994, Mido '94 Comimpex S.R.L. este situata in Bucuresti cu punct de livrare din Otopeni (linia de centura). Comercializam o gama larga de produse necesare finalizarii constructiilor de imobile: tigla ceramica, tigla beton, sisteme pluviale pentru acoperis (jgheaburi&burlane) adezivi, gleturi, sisteme de termoizolatii, polistiren, vata minerala, elemente de pavaj si placari pereti tip Klinker Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Mido '94 Comimpex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune solutii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mido '94 Comimpex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Societatea noastra oferta servicii complete de furnizare si aplicare a pardoselilor: - Pardoseli lemnoase (parchet masiv/ stratificat/ laminat) - Pardoseli epoxidice - Pardoseli sintetice / Deck. Oferim beneficiarilor nostrii o platforma digitalizata de project-management pentru a putea vedea in timp real statusul/stadiu proiectului.

 • Shanghai Horse Construction Co., Ltd (www.horseen.com) is a  professional manufacturer of structural strengthening materials. Its main products are Horse carbon fiber reinforcement materials and all kinds of epoxy resin adhesive.   Horse Construction Mission Producing the highest quality structural strengthening materials, improve structural performance, increase safety level, and extend service life of existing structures. Horse Construction Target To be the best structural strengthening material brand of the world Horse Construction Values Integrity based, clients first