Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Speciale - Materiale de Constructii: 162 companii
 • Importator exclusiv pentru produse speciale pentru constructii marca Compaktuna, Dry products, Everfast Species, Biosal. Solutii unice pentru probleme de hidroizolatii, betoane de inalta calitate, pardoseli, etc.

Miercurea Ciuc Import - Export
 • Suntem reprezentanta firmei italiene: SIRCA - lacuri poliuretanice, nitro, pentru exterior, pe baza de apa, coloranti concentrati, baituri; DURANTE&VIVAN - adezivi, chituri; IWATA- pompe si pistoale de pulverizat, accesorii; BORMA-materiale de retus, chituri; ABRATECK - hartie abraziva.

Satu Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Midars Com Casa S.R.L este situata in Bucuresti. Compania Midars Com Casa S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii, plafoane, profile pentru placi, polistiren, vata, materiale pentru hidroizolatii. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Midars Com Casa S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania R/E/A/D/ International S.R.L comercializeaza o gama completa de PRODUSE INTUMESCENTE - produse ce protejeaza metalul, betonul, cablurile, etc. impotriva focului. Produsele au Agrement European si pe piata din Romania, suntem reprezentanti exclusivi ai producatorului spaniol. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania atat in comercializarea produselor intumescente, cat si in aplicarea lor, cu persoanal autorizat. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Si pentru ca R/E/A/D/ International S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. R/E/A/D/ International S.R.L a fost infiintata in anul 2000, in Bucuresti.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1992, Kinda Trading Company Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Kinda Trading Company S.R.L. comercializeaza o gama larga de accesorii topografice, trepiede din aluminiu si lemn, stadii pliabile, telescopice, prisme, jaloane pentru prisme, telemetre. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Kinda Trading Company S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Kinda Trading Company S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Importa si comercializeaza  materiale speciale de constructii(tara de provenienta Grecia): mortare hidroizolante de perie (pentru rezervoare de beton, subsoluri, piscine, bai), materiale pentru betoane amprentate , vopseluri elastomere pentru terenuri de tenis,rasini si aditivi pentru mortare( rasini de aderenta si rasini de elastificare). In cazul pardoselilor decorative si a terenurilor de tenis executam si punerea in opera a materialelor .

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Cluj-napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1994. Compania Novator Constructii S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii recuperabile, tevi din otel pentru constructii. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Novator Constructii S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Sc Barrisol Romania Srl a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti, str. Oastei 49-51, sector 1, 0723203056 tel.021/314.38.97, fax 315.56.06 Firma S.C. Barrisol Romania S.R.L. are o vasta experienta in efectuarea de amenajari interioare (plafoane si pereti extensibili) aplicabile in spatii publice interioare, comerciale, birouri, locuinte particulare, hoteluri, piscine, sali de sport, saloane de coafura, laboratoare medicale, materiale pentru exterior, materiale printate sau cu rol acustic, piese de iluminat sau mobilier. Materialele Barrisol sunt recomandate spatiilor reprezentative, cu un puternic rol in strategia de promovare si sustinere a unei imagini sau spatiilor a caror destinatie impune folosirea unor finisaje speciale. Rezistent la mediu salin, clorinat, la majoritatea vaporilor de gaze si insensibil la radiatii. Antistatic, antifungic, Foarte usor (200 gr/m.p.)! Montaj specializat. Instalare rapida, curata si uscata. Durata lunga de viata! Garantie 10 ani. Non-toxic (in conformitate cu standardele europene şi internaţionale).

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Tehno Plus S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale pentru hidroizolatii - pluritec, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Tehno Plus S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sfantu Gheorghe Distribuitor
 • Baum Cas Fibres este prezenta pe piata Romaneasca de 9 ani, dovedind de fiecare data calitatea produselor si a serviciilor oferite catre clientii sai. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Carocaz S.R.L. din Slatina, judetul Olt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 150 angajati, Carocaz S.R.L. produce o gama larga de: polistiren expandat, mortar uscat. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. In cadrul companiei Carocaz S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Carocaz S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Slatina Producator
 • Mobilis S.R.L, a fost fondata in 1999 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 19 angajati, Mobilis S.R.L produce o gama larga de usi de interior din lemn, usi din HDF, comercializare plexi, plexiglas, policarbonat, thermopal, osb, resopal, melamina, blat, pal, pal melaminat, hdf, mdf, fagure de hartie, placaj, panel, vermiculit, dusumea, lambriu, produse forbo, foi de usi, fronturi de usi, usa antifoc, Masonite, pardoseli antistatice, pardoseli conductive, si materiale pentru industria publicitara: axpet, vivak, makrolon. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Mobilis S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Inca de la infiintare Metcon S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Metcon S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca lucrari de instalatii sanitare, electrice, gaze si comert cu materiale de constructii. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Metcon S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Metcon S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Adjud Servicii
 • Inca de la infiintare Sorocam S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de intretinere drumuri si poduri, materiale pentru drumuri, emulsie bituminosa. Compania are un efectiv de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. In cadrul companiei Sorocam S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Buzau Producator
 • Cine suntem UNIFY Co. Ltd. a fost infiintata in 1992, dezvoltandu-se an dupa an si executand aplicari si protectii speciale pentru Centrala Nuclear - Electrica de la Cernavoda. Ulterior ne-am extins si in 1994 am infiintat un birou de reprezentanta la Bucuresti. In prezent executam lucrari in domenii diverse: farmaceutic, alimentar, laboratoare, industria electronica, industria aerospatiala depozite, spatii publice, locuinte particulare, cluburi, restaurante, sedii firme, etc. Ce facem Domeniile noastre de activitate sunt: • Pardoseli industriale epoxidice si poliuretanice • Finisaje si protecti speciale (finisaje pereti, protectie la foc, protectii anticorozive) • Protectii impotriva apei (injectii in beton pentru oprirea infiltratiilor) • Vopsitorii pentru industria aerospatiala (vopsire avioane) Ce produse folosim Datorita experientei si expertizei in numeroase domenii de aplicare, am devenit reprezentati in Romania pentru urmatoarele companii: • TECHNIFLOOR –pardoseli epoxidice si poliuretanice, Elvetia • SEPV COMUS –materiale de constructii, vopseluri, Franta • WEBAC – protectie impotriva apei, Germania • ZOLATONE – finisaje interioare multicolore, SUA • ECODAS –managementul deseurilor medicale, Franta Cum lucram Lucrarile noastre, de o inalta calitate, sunt atestate astfel incat dumneavoastra sa aveti garantia ca aplicarea efectuata satisface cele mai inalte standarde: • Prima companie romaneasca certificata ISO 9002 pentru lucrari speciale in constructii si prima certificata pentru protectii la foc ale structurilor metalice • ISO 9001:2001 Quality Management System atestat de catre TUV Management Service • Quality Management System pentru Activitati Nucleare atestat de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare • Certificat de licenta pentru Laborator Grad II atestat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii • Aviz pentru protectia la foc atestat de Departamentul de Pompieri, Sectiunea Studii, Experimente si Specializare Ce mai buna dovada ca aplicarile noastre sunt executate impecabil o reprezinta nu doar lunga lista de clienti, ci si diferitele domenii din care acestia provin: industria farmaceutica, spitale, industria alimentara, spatii publice, domeniul nuclear, industria electronica, etc. Asteptam sa ne contactati pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii la solicitarile dumneavoastra!

Bucuresti Servicii
 • Oferim solutia perfecta de achizitionare a produselor destinate securitatii si sanatatii in munca(protectia muncii), precum si pentru apararea impotriva incendiilor (P.S.I.) si a situatiilor de urgenta. Produsele noastre asigura o protectie superioara iar diversitatea  acestora acopera  toate grupele de risc. In acest sens va stam cu placere la dispozitie oferindu-va consultanta in alegerea solutiei optime. Pentru obtinerea relatiilor suplimentare, detalii despre produse sau lansarea unei comenzi va invitam sa ne contactati la office@rivertrade.ro

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2005, Abrex S.R.L. este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Abrex S.R.L. produce o gama larga de: produse speciale din scotchbrite, materiale abrazive. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: cosuri de fum, piese si tubulaturi de ventilatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Infiintata in anul 1994, Total Quality Cons S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: finisaje in constructii, sisteme de gips- carton, mortare, tencuieli, adezivi, sape, depozit de materiale de constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Axela Constructii S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: mixturi, emulsii, constructii drumuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator