Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1778 companii
  • ARATA BINE,AU PRETURI MICI,SPER CA ATUNCI CIND LE VOI PRIMI SA FIE PRECUM IN OFERTA.LE ASTEPT IN JUR DE 11 FEBRUARIE.\r\nMULTUMESC

  • Foarte multumit de consultanta primita !\r\nProdusul corespunator cu descrierea.

  • Societate tanara infiintata in anul 2007 ce se ocupa cu importul si distributia produselor de siguranta rutiera si interventii lucrari in carosabil, avand o gama larga de produse precum: indicatoare rutiere, limitatoare de viteza, conuri de trafic, lampi de presemnalizare, treceri de pietoni din cauciuc, bariere de plastic, separatori de trafic, etc., punand mare accent pe raportul calitate/ pret. Incepand cu anul 2011 societatea noastra este certificata ISO:9001 si beneficiaza de certificarea URS ISO:14001.

  • Vindem in sistem de distributie cosumabile sudura; tevi rectangulare si de instalatii ng./zn, plase de gard sudate si impletite (gabioane), materiale hidroizolante, plase sudate, plase zincate bordurate, cuie, sarma neagra si zincata, sarma si electrozi de inox, electrozi fonta si aluminiu etc. Asiguram transport, pret negociat. Livrare in 48 ore de la primirea comenzii.

  • Suntem o companie care produce piese din materiale plastice in general pentru uz industial cu utilajele si matritele proprii. Totodata dam consultatii in injectie mase plastice in vederea achizitionari de utilaje second hand. Suntem in curs de certificare I.S.O.9001 si mediu.

  • Palmex Metale este o societate cu capital privat romanesc ce are ca obiect de activitate productia si comercilaizarea materialelor feroase de constructii pe intreg teritoriu Romaniei. Compania noastra este specializata in producerea urmatoarelor produse: - Sipca zincata 0.40 mm x 95 mm util - Tabla cutata zincata model H12 Misiunea noastra este de a oferi produse de cea mai inalta calitate tuturor clientilor nostri. Pentru detalii si comenzi va stam la dispozitie la: 0740 905 445

  • Executam hidroizolatii cu cauciuc lichid. E cea mai sigura si eficienta hidroizolatie de pe piata. Peste 10 ani garantie. Prezinta si rol termoizolant. Material ecologic. Nu necesita decopertare. Se introduc aeratoare pentru scoaterea umezelii existente. 0756.934.895 Executam zugraveli scari de bloc si apartamente in Tulcea. Aplicam lavabil prin tehnologia airless (sistem hidraulic). Se aplica rapid;, Intra in toti porii; Acopera uniform; Consum redus de vopsea; Se usuca repede; Randament mare; Pret competitiv. 0756934895 Comercializam si montam cutii postale, aviziere, cutii administratie si cutii pliante, pentru scari de bloc si birouri. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel. 0748190789.