Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Materiale de Constructii: 161 companii
 • Castel Plast Srl va ofera o gama larga de distantieri de plastic pentru armatura, avand in productie distantieri cu acoperire de la 15 mm pana la 50 mm. Toate produsele oferite se pot livra din stocul intern al societatii.

 • In spatele Sc Abelardo Distribution Srl este o echipa pasionata si profesionista in producerea si comercializarea elementelor pentru acoperirea hornurilor. Producem mai multe marimi, adaptate la masuratorile hornurilor. Conceperea si realizarea unor produse inovative cu raport un pret - calitate excelent, solutii simple, complete, moderne pentru cosurile de fum este viziunea noastra. Produsele noastre sunt agrementate tehnic de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila Urban-Incerc, sucursala Cluj, cu agrementul tehnic nr. 001SA-04/643-2016. Agrementul este avizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

 • Eldor Tools este distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana, cat si materiale folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice, electrice, etc. Oferind colaboratorilor si partenerilor sai produse si servicii de calitate, preturi competitive, precum si un raport pret - calitate optim.

 • Societatea Forest Home Srl este prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. Domeniile de activitate: importul de materii prime din U.E. si C.S.I. si exploatarea forestiera. Experienta acumulata si echipa bine consolidata ne permit sa studiem permanent piata si sa cunoastem nevoile clientilor pentru a optimiza procesele de business si de a impune noi standarde in tehnologiile produselor importate, ceea ce ne permite sa avem un portofoliu mare de clienti din diferite domenii de activitate. Produsele importate sunt de calitate, certificate si la preturi de producator: - mastic bituminos MBKG 85 pentru hidroizolatii; - carton asfaltat RKP; - semifabricat din hartie igienica din maculatura 100% - semifabricat hartie pentru prosoape de bucatarie; - semifabricat hartie pentru servetele tip ZZ; - hartie de ambalaj; - parafina; - brichete; - borcane. Produsele se livreaza din loc.Catamarasti Deal, jud. Botosani.

 • Venim in sprijinul celor care doresc sa foloseasca energia pe care nu o plateste. Punem la dispozitie utilajele, experienta, si energia noastra, pentru satisfactia dumneavoastra. Executam instalatii termice cu pompe de caldura, foraje geotermice, foraje puturi apa, module termice, stocatoare energie, panouri solare, focare termice, arzatoare peleti.

 • Firma Instal Therm Trading importa si comercializeaza produse destinate lucrarilor de instalatie termica, gaze naturale, sanitare si altele. Produsele sunt de calitate superioara, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate. Va asteptam cu drag sa vizitati site-ul nostru www.instaltherm.ro si deasemenea pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati!

 • Depozit-Online.ro ofera clientilor sai, atat prin magazinul online cat si la sediu, materiale de constructii (fier, caramida, bca, cherestea, sisteme de termo si hidroizolatie), instalatii sanitare, termice si de climatizare, scule electrice si unelte la cel mai mic pret din piata garantat. Zilnic avem si promotii sau lichidari de stoc la preturi fara concurenta. Pentru pretul cel mai fain, hai la depozit-online!

 • Punctul de lucru se afla in incinta Transilv, vecini cu Black Sea Valcea. In portofoliu de produse avem peste 500 repere. Transportul marfurilor este gratuit pe o raza de maxim 10 km. Produsele de baza sunt de la BAUMIT-MUREXIN SI AUSTROTHERM.

 • Societatea SC Paunyx SRL a fost infintata in anul 2004 avand ca scop constructia unei fundatii solide pentru societatea noastra. Ne adresam persoanelor ce doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa sau un apartament si care doresc sa cunoasca mai mult despre acest domeniu. Prezentam sfaturi si solutii in ceea ce priveste planificarea, alegerea locului, constructia propriu zisa, finisajele interioare/exterioare si amenajarii terenului din jurul casei, etc. Obiectivul de baza al societatii noastre este de a asigura servicii de inalta calitate si de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

 • Firma a fost infintata in 2001 cu capital privat cu un depozit de produse alimentare. Fiind cerinta mare de materiale de constructii s-a reprofilat pe materiale de constructii. Detinem si o retea de magazine locale.

 • Suntem o echipa de tineri devotati domeniului in care lucram. Munca este o pasiune pentru noi, iar provocarile clientilor sunt ocazii de a ne dovedi priceperea. Reprezentam firme ca Microscan, Symbol / Motroloa, Intermec, Honeywell / HandHeld Products, Zebra, Datalogic, Datamax, O'Neil, Stay-Linked, WaveLink, IBM, Elo, NCR, Denso, Metrologic, Sato, Printronix, Brocada, Socket, Cherry, Flir, Intermec, Toshiba, TSC etc. Produsele vandute:cititoare coduri de bare cu fir si fara fir, imprimante coduri de bare, echipamente wireless, cititoare industriale de coduri de bare, ribbon, capete de printare, termoviziune Flir, terminale mobile, alocare coduri de bare, monitoare, POS-uri, calculatoare si tablete industriale, tot ce tine de IT industrial si retail, etc

 • Sediul social al societatii este in Slatina. Profil de activitate: vanzari echipamente pentru constructii si santiere. Echipamentele sunt produse in Italia si sunt insotite de declaratii de conformitate.

 • Alta Consult este o companie ce ofera servicii integrate de IT si Resurse Umane. Solutiile oferite partenerilor nostri sunt eficiente si contribuie la dezvoltarea afacerii. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Unic importator in Romania al producatorului italian Kemichel Srl cu 50 ani experienta ce vinde in toata Romania produse profesionale pe baza de apa si solvent pt lemn, parchet, mdf, dar si distribuitor al brandului Recoll International, producator italian de adezivi.

 • SC. WellHidromix SRL este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si vanzarilor materialelor de constructii, avand ca si parteneri Baumit si Sika. Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora. Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita: - Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea cerintelor clientului, - Gasirea de facilitati financiare optime pentru serviciile oferite. O garantie in plus a seriozitatii si nivelului inalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca am implementat si mentinem in prezent un sistem de calitate care indeplineste conditiile standardului. Obiectivul permanent al grupului managerial il constituie: - Reinvestirea profitului - Ridicarea nivelului calitatii executiei si managementului - Cresterea calitatii managementului, - Programe de instruire, - Dotare tehnologica corespunzatoare. Analizand oferta de serviciia firmei se observa ca sunt acoperite toate etapele necesare realizarii unei lucrari complexe: de la propunerea solutiilor si pana la punerea acestora in practica. Prin echipele sale de tehnicieni si experti, poate oferi servicii complete de consultanta de specialitate. Produsele oferite se disting prin asigurarea calitatii: In dorinta de a imbunatati modul propriu de lucru precum si calitatea serviciilor oferite,am implementat si mentinem in prezent un sistem de calitate in conformitate cu cerintele Standardului. In conditiile unei concurente acerbe in care ne aflam, de cele mai multe ori factorul determinant in cumpararea unui produs ori serviciu o reprezinta calitatea si nu pretul, precum si faptul ca SC. WellHidromix. SRL este dealer autorizat al produselor Baumit si Sika si este aplicator autorizat al produselor Sika, al carui sistem de management al calitatii este certificat.

 • Carotari si taieri beton. Produse din rasini sintetice: rasini epoxidice, rasini poliuretanice, mortare poliuretanice, rasini cu proprietati electrodisipative ESD, AS Hidroizolatii: Membrane PVC, Membrane EPDM, Membrane TPO, Membrane lichide Utilaje profesionale pentru prelucrarea pardoselilor Solutii de curatare profesionale, detergenti inclusiv utilaje profesionale de curatare import Elvetia

 • ECHIPA TANARA SI DINAMICA, ORIENTATA CATRE CLIENT. PROFESIONALISM. COMERCIALIZAM UNELTE SI ACCESORII PENTRU GRADINARIT. COMERCIALIZAM UNELTE SI SCULE IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR. COMERCIALIZAM ACCESORII AUTO.

 • China Hangmao Stone factory, since its inception in 1998, has been staying professionally on the production of natural stone like sandstone, marble, granite, limestone, basalt, travertine, pebble and set up product line including multiple categories, basin, sculpture, tile, etc. The products listed is just one part of all the product lines we produce for building decoration. Any design service of product suitable for home and garden is available from Hangmao Stone factory. China Hangmao Stone Factory posesses the rich resouces from the quarries we have our own. So the one thing is sure that the price we quote is attractive and is rather cheaper compared to other factories. Beyond that, the pre-sale and after-sale value-added services and the implementation of the strict quality management system is a premise we can offer you for a cooperation to be conducted between two sides. Further understanding is the first step to cooperation, please visit our website: http://www.hangmaostone.com to abtain more information.

 • Sc. Byc-Sort Srl, fabrica de pavele si boltari vibropresati, conceputi cu o masinarie de ultima generatie automatizata ! Oferim produse de calitate si la preturi fara concurenta ! - boltari vibropresati de zidarie - boltari vibropresati de fundatie - pavele diferite culori pentru trafic greu.

 • TCIND Brazi SA este o societate cu capital integral privat romanesc, infiintata in anul 2004, ce are ca obiect de activitate producerea de agregate minerale. Balastiera este amplasata pe DN1A in comuna Targsorul-Vechi, sat Stancesti, excavarea efectuandu-se din albia raului Prahova.