Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Materiale de Constructii: 167 companii
 • Urmaresc satisfacerea nevoilor clientilor.

Ploiesti Distribuitor
 • Castel Plast Srl va ofera o gama larga de distantieri de plastic pentru armatura, avand in productie distantieri cu acoperire de la 15 mm pana la 50 mm. Toate produsele oferite se pot livra din stocul intern al societatii.

Bucuresti Producator
 • Bitum Expres este unul dintre principalii funrizori de bitum si produse bituminoase in Romania si printre principalii importatori de bitum grecesc in Romania. Bitum expres este interfata unui grup de companii active in producerea, transportul si prelucrarea bitumului rutier si industrial. BITUM RUTIER (EN12591) 20/30, 35/50, 50/70, 70/100, 100/150 si 160/220, bitum colorat, bitum natural, bitumuri speciale pentru uz non-standard    BITUM MODIFICAT (PMB) 10/40-60, 10/40-65, 25/55-60, 25/55-65, 45/80-55, 45/80-60, 45/80-65, 65/105-60, 120/200-40    COMBUSTIBILI Pacura 1 %, Motorina En590, Benzina RON 95, Combustibil Tehnic Lichid, Combustibili Industriali    ALTE PRODUSE Emulsii Bituminoase, Produse Pentru Hidroizolatie

Sectorul 1 Producator
 • Suntem o firma care a fost infiintata in anul 2017, cu 3 angajati,. Firma noastra ofera produse de calitate, la preturi accesibile, atat pentru interiorul caselor cat si pentru exteriorul acestora, curti, gradini etc.

Sat Nicolae Balcescu, Comuna Nicolae Balcescu Producator
 • In spatele Sc Abelardo Distribution Srl este o echipa pasionata si profesionista in producerea si comercializarea elementelor pentru acoperirea hornurilor. Producem mai multe marimi, adaptate la masuratorile hornurilor. Conceperea si realizarea unor produse inovative cu raport un pret - calitate excelent, solutii simple, complete, moderne pentru cosurile de fum este viziunea noastra. Produsele noastre sunt agrementate tehnic de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila Urban-Incerc, sucursala Cluj, cu agrementul tehnic nr. 001SA-04/643-2016. Agrementul este avizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Navodari Producator
 • Eldor Tools este distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana, cat si materiale folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice, electrice, etc. Oferind colaboratorilor si partenerilor sai produse si servicii de calitate, preturi competitive, precum si un raport pret - calitate optim.

Bucuresti Distribuitor
 • Societatea Forest Home Srl este prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. Domeniile de activitate: importul de materii prime din U.E. si C.S.I. si exploatarea forestiera. Experienta acumulata si echipa bine consolidata ne permit sa studiem permanent piata si sa cunoastem nevoile clientilor pentru a optimiza procesele de business si de a impune noi standarde in tehnologiile produselor importate, ceea ce ne permite sa avem un portofoliu mare de clienti din diferite domenii de activitate. Produsele importate sunt de calitate, certificate si la preturi de producator: - mastic bituminos MBKG 85 pentru hidroizolatii; - carton asfaltat RKP; - semifabricat din hartie igienica din maculatura 100% - semifabricat hartie pentru prosoape de bucatarie; - semifabricat hartie pentru servetele tip ZZ; - hartie de ambalaj; - parafina; - brichete; - borcane. Produsele se livreaza din loc.Catamarasti Deal, jud. Botosani.

Piatra Neamt Importator
 • Venim in sprijinul celor care doresc sa foloseasca energia pe care nu o plateste. Punem la dispozitie utilajele, experienta, si energia noastra, pentru satisfactia dumneavoastra. Executam instalatii termice cu pompe de caldura, foraje geotermice, foraje puturi apa, module termice, stocatoare energie, panouri solare, focare termice, arzatoare peleti.

Comuna Vintu De Jos Servicii
 • Firma Instal Therm Trading importa si comercializeaza produse destinate lucrarilor de instalatie termica, gaze naturale, sanitare si altele. Produsele sunt de calitate superioara, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate. Va asteptam cu drag sa vizitati site-ul nostru www.instaltherm.ro si deasemenea pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati!

Bucuresti Importator
 • Depozit-Online.ro ofera clientilor sai, atat prin magazinul online cat si la sediu, materiale de constructii (fier, caramida, bca, cherestea, sisteme de termo si hidroizolatie), instalatii sanitare, termice si de climatizare, scule electrice si unelte la cel mai mic pret din piata garantat. Zilnic avem si promotii sau lichidari de stoc la preturi fara concurenta. Pentru pretul cel mai fain, hai la depozit-online!

Chiajna Distribuitor
 • Punctul de lucru se afla in incinta Transilv, vecini cu Black Sea Valcea. In portofoliu de produse avem peste 500 repere. Transportul marfurilor este gratuit pe o raza de maxim 10 km. Produsele de baza sunt de la BAUMIT-MUREXIN SI AUSTROTHERM.

Punct De Lucru Rm. Valcea, c.l.t. Nr 13 Distribuitor
 • Societatea SC Paunyx SRL a fost infintata in anul 2004 avand ca scop constructia unei fundatii solide pentru societatea noastra. Ne adresam persoanelor ce doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa sau un apartament si care doresc sa cunoasca mai mult despre acest domeniu. Prezentam sfaturi si solutii in ceea ce priveste planificarea, alegerea locului, constructia propriu zisa, finisajele interioare/exterioare si amenajarii terenului din jurul casei, etc. Obiectivul de baza al societatii noastre este de a asigura servicii de inalta calitate si de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Constanta Servicii
 • Firma a fost infintata in 2001 cu capital privat cu un depozit de produse alimentare. Fiind cerinta mare de materiale de constructii s-a reprofilat pe materiale de constructii. Detinem si o retea de magazine locale.

Sant-Rodna Distribuitor
 • Suntem o echipa de tineri devotati domeniului in care lucram. Munca este o pasiune pentru noi, iar provocarile clientilor sunt ocazii de a ne dovedi priceperea. Reprezentam firme ca Microscan, Symbol / Motroloa, Intermec, Honeywell / HandHeld Products, Zebra, Datalogic, Datamax, O'Neil, Stay-Linked, WaveLink, IBM, Elo, NCR, Denso, Metrologic, Sato, Printronix, Brocada, Socket, Cherry, Flir, Intermec, Toshiba, TSC etc. Produsele vandute:cititoare coduri de bare cu fir si fara fir, imprimante coduri de bare, echipamente wireless, cititoare industriale de coduri de bare, ribbon, capete de printare, termoviziune Flir, terminale mobile, alocare coduri de bare, monitoare, POS-uri, calculatoare si tablete industriale, tot ce tine de IT industrial si retail, etc

Timisoara Import - Export
 • Sediul social al societatii este in Slatina. Profil de activitate: vanzari echipamente pentru constructii si santiere. Echipamentele sunt produse in Italia si sunt insotite de declaratii de conformitate.

Slatina Distribuitor
 • Producator de emulsii bituminoase cu rupere rapida si lenta pentru lucrari de constructie drumuri si reciclari la rece on site. Capacitatea mare de productie ne permite sa abordam proiecte de orce dimensiune. Oferim transport pentru emulsie cu cisterne de 24 to si cisterne pentru convoaie de reciclare la rece. Oferim/inchiriem rezervor mobil de 30 to pentru emulsie.

Ocna Sibiului Producator
 • A&A Agromix Universal este o companie infiintata in 2021 din dragoste pentru caminul tau. A&A Agromix Universal va pune la dispozitie game variate de materiale de constructii, instalatii electrice si sanitare, scule de mana sau electrice cat si accesorii pentru acestea.

Arges Importator
 • Suntem o companie ce comercializeaza produse si materiale de constructii, produse de uz casnic, articole de feronerie, piese ptr. instalatiile termice si sanitare, atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Sat Popesti, Comuna Gaiceana Altul
 • Construiesti? Renovezi? Protejeaza-ti suprafetele lucioase (geamuri, tamplarie, gresi, faianata,... ) ca un profesionist; foloseste folia lichida Ecofoil! Se aplica usor, se indeparteaza usor, si locul protejat ramane curat si fara zgarieturi. Pentru detalii ne poti suna la 0722680818.

Brasov Producator
 • Alta Consult este o companie ce ofera servicii integrate de IT si Resurse Umane. Solutiile oferite partenerilor nostri sunt eficiente si contribuie la dezvoltarea afacerii. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii