Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Speciale - Materiale de Constructii: 161 companii
 • Compania noastra este specializata in comercializarea si aplicarea materialelor pentru hidroizolatii, betoane impermeabile, solutii pentru stoparea igrasiei, membrane lichide, aditivi pentru tencuieli hidrofobe si de asanare.

Brasov Importator
 • Firma BIO TECH este specializata in reparatii speciale si impermeabilizari ale bazinelor de apa, cuvelor filtrelor, rezervoarelor, tratarea in profunzime a crapaturilor (spume poliuretanice injectate sub presiune inalta). Firma BIO TECH este distribuitor si aplicator autorizat al mortarelor speciale, al spumelor poliuretanice si membranei elastomerice, folosite in vederea impermeabilizarii betoanelor. Totodata pentru oferirea serviciului complet, am executam si inspectii video in conducte. Scurta descriere a produselor/serviciilor Descriere produse Mortare speciale polimerice (in functie de domeniu, se folosesc diferite tipuri de mortare de impermeabilizare sau reparatii) spre exemplu: - Permapatch C220 sau NITOCOTE CM210 este un mortar/pelicula bicomponent, ciment/elastomer utilizat pentru hidroizolarea si impermeabilizarea betonului, a betonului armat, a tencuielilor standard si a tencuielilor pe baza de ciment, sau a structurilor de zidarie de caramida. Este creat pentru a proteja constructiile din beton armat impotriva carbonatarilor si a clorarilor si ca substrat pentru pelicule protectoare (vopseluri/pelicule hidroizolante). Este folosit pentru hidroizolarea bazinelor de apa potabila, a rezervoarelor, digurilor, baraje, canalizarilor si apeductelor. - Krystol C1 este un tratament chimic unic creat pentru a garanta impermeabilitatea si protectia betonului impotriva infiltrarii apei in pori si capilare. Spume poliuretanice (voi prezenta componentul reprezentativ – in functie de domeniu se folosesc spume cu cantitati diferite ale componentilor chimici) - PURINJECT 1C 115 ECO este un produs hidroizolator monocomponent, ideal pentru a fi folosit in scopul etansarii fisurilor/crapaturilor/defectelor de turnare in beton si zidarii. In reactie cu apa, produsul se transforma intr-o spuma poliuretanica rigida (usor flexibila). Se aplica prin injectare, folosind o pompa de injectie monocomponenta, capatand imediat consistenta dupa aplicare. Membrana elastomerica - Ureea Spray 400 este o membrana elastomerica ce se aplica prin pulverizare la cald, formand un invelis impermeabil aderand pe orice suprafata si avand proprietati mecanice deosebite (elongatie 400%) Fibre polipropilena - Fibrele de polipropilena fibrilate ADFIL sunt un adaos folosit pentru prevenirea crapaturilor de contractare, marirea durabilitatii si rezistentei betonului si mortarului. Scurta descriere a serviciilor - Aplicarea produselor prezentate anterior prin metode speciale si folosind echipamente speciale, cu personal specializat si autorizat de producatori. - Inspectia video a conductelor si rezervoarelor

Constanta Servicii
 • Limavora SRL are ca principal domeniu de activitate: * comertul si distributia de produse industriale: duze, nebulizatoare, pompe de ulei, colac toaleta cu folie de unica folosinta, emulsie (lichid racire), substante de degresare, solutii de curatat ciment, pacura si derivate din petrol, inox, detartrant industrial, produse antirugina feruginol, solutie de curatat si lustruit inox, antigel pentru centrale termice si auto, decofrol, detergenti auto, detergenti industriali, detergenti pentru curatenie si HoReCa, detergenti alimentari (special pentru industria alimentara), echipament de lucru personalizat pe comanda.

Bucuresti Distribuitor
 • Societate tanara infiintata in anul 2007 ce se ocupa cu importul si distributia produselor de siguranta rutiera si interventii lucrari in carosabil, avand o gama larga de produse precum: indicatoare rutiere, limitatoare de viteza, conuri de trafic, lampi de presemnalizare, treceri de pietoni din cauciuc, bariere de plastic, separatori de trafic, etc., punand mare accent pe raportul calitate/ pret. Incepand cu anul 2011 societatea noastra este certificata ISO:9001 si beneficiaza de certificarea URS ISO:14001.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1994, Mido '94 Comimpex S.R.L. este situata in Bucuresti cu punct de livrare din Otopeni (linia de centura). Comercializam o gama larga de produse necesare finalizarii constructiilor de imobile: tigla ceramica, tigla beton, sisteme pluviale pentru acoperis (jgheaburi&burlane) adezivi, gleturi, sisteme de termoizolatii, polistiren, vata minerala, elemente de pavaj si placari pereti tip Klinker Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Mido '94 Comimpex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune solutii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mido '94 Comimpex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Izoshop.ro este un magazin online specializat in comercializarea de produse pentru hidroizolatii si termoizolatii, precum si pentru finisaje interioare si exterioare. Pe acest site, utilizatorii pot gasi o varietate de produse de calitate, cum ar fi: vopsele, gleturi, tencuieli, adezivi, membrane hidroizolante, placi termoizolante, profile si accesorii pentru izolatii. Produsele sunt organizate in categorii clare si usor de navigat, astfel incat utilizatorii sa poata gasi rapid si usor produsele de care au nevoie. Fiecare produs este insotit de o descriere detaliata, specificatii tehnice si imagini care ilustreaza utilizarea acestuia. In plus, magazinul online Izoshop.ro ofera clientilor sai consultanta gratuita in alegerea produselor potrivite nevoilor lor, precum si servicii de livrare si montaj in toata tara. Site-ul este simplu si intuitiv de utilizat, fiind optimizat pentru a oferi o experienta de cumparare placuta si eficienta.

Oltenita Distribuitor
 • Executam cu succes hidroizolatii si impermeabilizari cu membrane bituminoase, bitum topit, sindrila bituminoasa, membrane bentonitice, membrane PVC si chiar ciment osmotic, toate fiind provenite de la producatorii autorizati. Servicii de inalta calitate. Echipa Bacosta Construct are o lunga experienta in hidroizolatii si impermeabilizari, fapt care conduce la executarea unor lucrari de calitate. In plus, membranele de calitate folosite de echipa noastra asigura o impermeabilitate de durata a teraselor imobilelor!

Bucuresti Servicii
 • Izosab Construct Group Srl activeaza pe piata constructiilor din Romania oferidu-va servicii profesionale si de specialitate prin realizarea de termo hidroizolatii in constructii civile si industriale. Serviciile companiei se impun prin experienta in domeniu, solutii tehnice superioare, ingineri calificati, proceduri controlate, materiale de cea mai buna calitate. Aplicam solutii tehnice performante pentru termo hidroizolatii si pardoseli.

Slatina Importator
 • Societatea noastra oferta servicii complete de furnizare si aplicare a pardoselilor: - Pardoseli lemnoase (parchet masiv/ stratificat/ laminat) - Pardoseli epoxidice - Pardoseli sintetice / Deck. Oferim beneficiarilor nostrii o platforma digitalizata de project-management pentru a putea vedea in timp real statusul/stadiu proiectului.

Bucuresti Servicii
 • Shanghai Horse Construction Co., Ltd (www.horseen.com) is a  professional manufacturer of structural strengthening materials. Its main products are Horse carbon fiber reinforcement materials and all kinds of epoxy resin adhesive.   Horse Construction Mission Producing the highest quality structural strengthening materials, improve structural performance, increase safety level, and extend service life of existing structures. Horse Construction Target To be the best structural strengthening material brand of the world Horse Construction Values Integrity based, clients first

Shanghai Producator
 • Carotari si taieri beton. Produse din rasini sintetice: rasini epoxidice, rasini poliuretanice, mortare poliuretanice, rasini cu proprietati electrodisipative ESD, AS Hidroizolatii: Membrane PVC, Membrane EPDM, Membrane TPO, Membrane lichide Utilaje profesionale pentru prelucrarea pardoselilor Solutii de curatare profesionale, detergenti inclusiv utilaje profesionale de curatare import Elvetia

Cluj-napoca Importator
 • Firma noastra se ocupa cu fabricarea de materiale geosintetice in piata interna si in strainatate, produsul nostru, inclusiv geotextil netesute, tesute geotextile, geotextile anti-iarba (Weed Mat), hdpe geomembrane, pvc geomembrane, LDPE geomembrane, geocell, geogrid, geonet, geosintetice. Am fost in aceasta zona de afaceri incepand cu anul 2004. De asemenea, luam in considerare constructia pe piata interna a depozitelor de gunoi, a barajelor, a raurilor, a tunelurilor, a podurilor si a altor proiecte geotehnice. Cu un sistem strict de control al calitatii in compania noastra, produsele noastre sunt calificate in ISO. Pana acum, produsele noastre au fost exportate in Australia, Rusia, Portugalia, Romania, Vietnam, Thailanda, Sri Lanka, Peru, Ecuador, Mexic, Franta, Madagascar, Africa de Sud, etc, mai mult de 30 de tari. Va rugam sa ne contactati in cazul in care doriti o noua cerere pe produsele noastre. B.Rgds, Cathy Zhang Shijiazhuang Boshuo New Material Co, Ltd. Tel: +86 311 68002769 web:www.boshuonewmaterial.com

Shijiazhuang Producator
 • Styronit Romania importa si furnizeaza solutii de termoizolatie naturala prin care se sporeste confortul termic, creaza un climat mai sanatos, oferind siguranta beneficiarilor. Ne place sa creem valoare prin produse inovative si dedicare in relatiile comerciale.

Galati Importator
 • Suruburile pentru fundatie au fost concepute pentru a inlocui fudatia clasica din beton cu urmatoarele avantaje: - cost mai mic decat fundatiile din beton - timp de instalare foarte scurt - aceeasi durabilitate in timp - nu necesita mentenanta - nu ruginesc. Aplicatii pentru fundatii: garduri, foisoare, garaje, copertine, case, constructii temporare, panouri fotovoltaice, locuri de joaca, stalpi, porti, elemente de siguranta rutiera, statii de autobus, etc.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra este unic producator de izolatie din lana 100% pentru constructii civile si/sau industriale. Materialul folosit este doar lana, fara amestec de alte fibre. Este un foarte bun izolator termic si fonic. Temperatura de aprindere este de aprox. 560 grade, fata de lemn care se aprinde la 270 grade. Absoarbe foarte bine aldehidele din incaperi. Bun regulator al umiditatii datorita proprietatii lanei de a absorbi pana la 30% apa fara a pierde din proprietatile de izolator. Previne aparitia condensului si a mucegaiului datorita proprietatilor "respirante"ale lanei. Are aprox. 20-22 kg/mc densitate.

Bucuresti Producator
 • In timp ce inovatiile si productia de noi materiale de constructii se dezvolta intr-un ritm foarte rapid, constatam zilnic ca informatiile si bibliografia in domeniu nu tin pasul cu cerintele de informare pe care si le doresc nu numai specialistii ci si toti cei care sunt implicati in constructii sau in comertul cu acest gen de materiale. Ca urmare a dezvoltarii si a experientei acumulate in ultimii ani Neotehnic Macon Srl a considerat ca este necesar sa vina in ajutorul clientilor sai in speranta ca proiectantii si constructorii vor avea posibilitatea, astfel, sa selecteze mult mai rapid, mai precis si mai eficient din multitudinea produselor aflate in comert, acele materiale speciale care intr-adevar corespund pe deplin cerintelor si exigentelor tehnico - economice.

Bucuresti Sectorul 2 Producator
 • S.c. Panducu Trans Srl cu sediul social in orasul Milisauti, judetul Suceava, Romania, desfasoara urmatoarele domenii de activitate: comert cu produse cerealiere, productie betoane, prestari servicii. De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, intr-un mediu competitiv si dinamic, S.c. Panducu Trans Srl a avut o evolutie ascendenta pe piata in domenii diferite, incepand cu transport international, comert, exploatare nisipuri si pietrisuri, productie de betoane si nu in ultimul rand prestari servicii, detinand o cota de piata de aproximativ 45% in cadrul judetului Suceava si aproximativ 17% in Regiunea de Nord-Est. Cu un management modern, personal tehnic calificat, prin utilizarea celor mai moderne tehnologii si echipamente, precum si o organizare si planificare eficienta a lucrarilor, S.c. Panducu Trans Srl s-a impus prin mentinerea calitatii produselor si serviciilor oferite. Avand la baza experienta pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, prin diversele parteneriate pe care le-a indeplinit cu succes, S.c. Panducu Trans Srl ofera servicii de cea mai buna calitate, iar produsele mentin raportul calitate-pret la un nivel superior.

Falticeni Producator
 • Beneficiind de cele mai noi tehnologii si inovatii din domeniul materialelor de constructii, firma noastra va propune o gama de produse de o calitate exceptionala, atent selectate pentru piata materialelor de constructii din Romania. Cei 50 de ani de experienta in cercetare si productie se regasesc in produsele care sunt unice pe piata mondiala in caracteristici si raport pret-calitate, fapt dovedit si de lucrarile de referinta din toate colturile lumii. Continua dezvoltare a produselor, dorinta de a oferi calitate fara compromisuri este principala grija a producatorilor.

Ciceu Producator
 • Societatea noastra se ocupa cu aplicare pardoselilor epoxidice si a covoarelor de piatra naturala. Aplicam in judetul Constanta si imprejurimi. Am realizat proiecte importante pentri Gradinite, scoli, zona port Constanta, Metro Constanta si renumiti dezvoltatori din Mamaia Nord.

Constanta Importator
 • We China Borrello Stone is the leading and professional supplier of landscaping stone. We can produce and supply range of 80-100 type pebbles,aggregate gravel and color sand products. Size: 1-3mm, 3-5mm, 4-6mm, 5-8mm, 6-9mm, 10-20mm, 20-30mm, 30-50mm, 50-80mm etc. Color: white, black, china red, light red, ocean green, green jade, yellow vein, grey jade etc. more than 20 kinds of different colors.

Laizhou Import - Export