Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Plastice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 136 companii
 • Companie producatoare de polistiren expandat ignifugat "Polystone. Polistirenul Verde." cu densitati cuprinse intre 10-40 kg/m3 cu grosimi intre 20-100 mm. Specialitati se pot realiza la comanda ferma. ONEBRAND SRL - a fost infiintata in anul 2006 si are ca, obiect principal de activitate, producerea si comercializarea de placi termoizolante din polistiren expandat ignifugat de fatada, folosite in special in termoizolatii. In mai putin de un an de zile, Sc Onebrand Srl Braila a reusit sa se impuna pe piata din Sudul si Estul Romaniei devenind producatorul numarul unu, prin produsele sale "POLYSTONE. Polistirenul verde" EPS 80 si "Ecotherm" Eps 70 in judetele Braila, Galati, Tulcea, Constanta, Bacau, Iasi, datorita, atat, calitatii produselor, dar si, a profesionalismului si a persuasiunii personalului. Calitate superioara la cel mai bun pret. Reducere cu 30 % a costului cu energia si iarna si vara. Oferim consultanta in diferite domenii de activitate.

Braila Producator
 • Chongqing Yinquan Industrial CO.,LTD which was founded in 1999. Our company is one of the most professional manufacturer of PVC profile, PVC window and door, We have 55 casement, 60casement and sliding,73slding,80casement and sliding , 95sliding series of PVC profile which has got ISO9001:2000. Our PVC window and door can be casement and sliding which can be used in housing and construction project. Compare with traditional material such as metal, wood and concrete, our products as a new ideal decorative material have the following features: Air tightness and weather resistance. Good endurance Anti-discoloration Easy to clean and free to service. Easy to install Beautiful outlook with a reasonable price. Environmental protection We also offer OEM service to our customer. Our products have a good reputation in China and overseas as our high quality and good service to our customers which are from Russia, Malaysia, and United States ect. If you are interested in our products, please feel free to contact with me. Our stuff will spare no effort to serve to you. I am looking forward to cooperating with you in the coming days.

Chongqing Producator
 • SC PLASTICON FAGARAS produce repere din materiale plastice pentru:     * Industria mobilei: picioruse canapele, racorduri perpendiculare     * Constructii: coltari din plastic folositi la ambalarea caramidei, a cherestelei, a boltarilor si a lemnului in general     * Industria textila: mosoare si role, suport calendare     * Industria alimentara: sigilii butoaie si alte repere pentru industria de prelucrare a berii     * Industria farmaceutica: mosorele pentru leucoplast, capac pentru deodorant, baghete pentru amestecat substante     * Industria auto: repere pentru radiatoare SC PLASTICON FAGARAS produce si comercializeaza:     * Matrite Injectie mase plastice     * Matrite presare cauciuc     * Matrite stantat si ambutisat metal la rece     * Presari mase plastice termorigide     * Confectii metalice si instalatii     * Firma dispune atat de masini pentru confectionat matrite cat si de masini de injectie asigurand proiectarea matritelor, productie de serie si distributia produselor in orice zona a tarii.     * Produsele pot fi inscriptionare si pot avea orice culoare doreste clientul.     * Firma se diferentiaza prin produse de calitate, de mare finete, usurinta in lansarea comenzilor, flexibilitate in livrari, asistenta tehnica. www.plasticon.ro

Fagaras Producator
 • Societate cu investitor strain, avand ca obiect principal de activitate comercializarea sistemelor de constructii, direct importator si distribuitor al produselor Geoplast: sisteme de cofrare zid, planseu, coloane rotunde si patrate, sisteme de drenaj pt. hale, pardoseli, parcari, terenuri de sport, etc., platforme autoridicatoare mono si bicoloana, platforme autoridicatoare tip ascensor pentru marfuri si persoane, distribuitor parchet masiv, triplustratificat, mozaic - Italia, marmura intarsiata (la comanda).

Bod Colonie Distribuitor
 • Produsele pe care le importa si comercializeaza sunt: POLICARBONAT, ACCESORII POLICARBONAT, PLACI ACRILICE (PLEXI), PLACI CUTATE PVC. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si sunt distribuite intr-o serie de mari magazine de bricolaj, ca: Bricostore, Praktiker, Interhome, Orient etc. POLICARBONATUL pe care il comercializam este de 3 marimi: 1050 / 2000; 2100 / 3000; 2100 / 6000. Grosimile POLICARBONATULUI sunt de 4mm, 6mm, 10mm, 16mm. La cerere putem aduce si alte dimensiuni, sub forma unei comenzi speciale. Culorile disponibile la POLICARBONAT sunt: clar, bronz, fumuriu, albastru. PLACILE ACRILICE (PLEXI) sunt de 4 dimensiuni: 500 / 500; 500 / 1000; 1000 / 1000; 1000 / 2000. Culorile disponibile pentru PLACILE ACRILICE (PLEXI) sunt: clar si alb opal. PLACILE CUTATE PVC sunt disponibile in 2 dimensiuni: 1090 / 2000; 900 / 2000. PLACILE CUTATE PVC au 4 culori: clar, fumuriu, negru si albastru.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1995, Midars Com Casa S.R.L este situata in Bucuresti. Compania Midars Com Casa S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii, plafoane, profile pentru placi, polistiren, vata, materiale pentru hidroizolatii. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Midars Com Casa S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Carocaz S.R.L. din Slatina, judetul Olt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 150 angajati, Carocaz S.R.L. produce o gama larga de: polistiren expandat, mortar uscat. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. In cadrul companiei Carocaz S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Carocaz S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Slatina Producator
 • Brio Pres S.R.L din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca distantiere pentru fier beton, dopuri pentru scaune, dibluri, distantiere pentru termopane. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Brio Pres S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. tel: 0723227569

Deva Producator
 • Big-impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: policarbonat, lambriuri si pervaze din pvc. Compania are un efectiv de 15 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Big-impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Big-impex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Baia Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Plastec S.R.L este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Plastec S.R.L produce o gama larga de produse injectate din mase plastice - distantiere pentru constructii, cale pentru geamuri termopan. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Plastec S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Producator
 • Infiintata in anul 2001, Europlast Romania Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de doi angajati, Europlast Romania S.R.L. comercializeaza o gama larga de mase plastice si accesorii - rezistente, reductoare,motoare pentru injectori mase plastice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cisnadie Distribuitor
 • Lian 99 Com S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Lian 99 Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca lambriu din PVC pentru interior si exterior, lambriu si dusumea de rasinoase pentru interior si exterior, parchet masiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Lian 99 Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Lian 99 Com S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Reghin, judetul Mures, si infiintata in anul 1993. SC Humi S.R.L. produce o gama larga de: articole din inox, balustrade din inox, scrumiere, rasnite de bucatarie si panouri prefabricate pentru constructii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Humi S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Reghin Producator
 • Altarom S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Altarom SRL. comercializeaza urmatoarele produse: benzi ALTENE de izolatie anticoroziva si de protectie mecanica precum si accesorii pentru conducte de petrol, gaz si apa, inele distantiere si burdufuri de etansare pentru subtraversari, kituri pentru flanse electroizolante, etansari tip "Link-Seal". Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Produsele comercializate de firma noastra sunt importate din UE. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Altarom S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Division Gas is the partner on which you can count on. Our professional relationship with them is under the sign of sobriety. We can find at them whenever we need high professional consulting, alacrity in resolving our demands and a team that satisfies our requests. If you need a trustful business partner be sure Division Gas is!

Bacau Importator
 • Infiintata in anul 1992, alxodi com s.r.l este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii;constructii civile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor