Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Plastice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 136 companii
 • O companie cu 15 ani de experienta. Suntem producatori de echipamente de gradinarit (furtunuri, conectoare, stropitoare, margini de gazon, etc.). Calitate superioara, echipa experimentata, servicii rapide si eficiente - toate aceste avantaje plaseaza compania noastra printre cei mai buni producatori de echipament pentru gradinarit din Europa.

Slatina Producator
 • Sc. Deco Logistic Distribution Srl. este o societate de distributie materiale izolatoare ce activeaza in sfera constructiilor. Suntem direct importatori de lambriuri de exterior (SIDING) marca AmericanSiding si sageac PVC. Cautam distribuitori in toata tara.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma producatoare mase plastice oferim calitate, preturi avantajoase si seriozitate. Putem face orice produs la comanda ca distantieri constructii, flacoane, etc. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Afumati Producator
 • Membru al unui grup international de companii, Polymetal Company SRL a fost infiintata in mai 2006 avand drept obiect principal de activitate productia de tevi de canalizare interioara si apa de ploaie din polipropilena. Tehnologia utilizata este printre cele mai moderne in lume, asigurand cea mai buna calitate la o capacitate ridicata de productie.

Bucuresti Producator
 • Suntem o societate cu capital privat si ne ocupam cu desfacerea materialelor de constructii momentan. Detinem doua depozite in jud Prahova si cu distributia lor de altfel ne mai ocupam si cu constructii, si dorim sa colaboram cu firme serioase din tara si strainatate.

Ploiesti Distribuitor
 • De asemenea, STILROM va ofera orice tip de mobilier la comanda, personalizat, adaptat nevoilor si dorintelor dumneavoastra, la preturi accesibile, de calitate superioara! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Producator
 • Firma noastra este importator direct si unic al bideurilor Cristal in Romania. Obiectivul fimei noastre este asigurarea produselor de calitate la preturi avantajoase. Bideul Cristal este bine venit in oricare familie.

Brasov Distribuitor
 • Firma noastra Comalfa Iasi este infiintata din anul 1994, avand o actvitate intensa din anul 2001, cu 4 puncte de desfacere in judetul Iasi. Pentru mai multe detalii legate de produsele oferite de societatea noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Activitatea principala a societatii este cea de recuperare a materialelor reciclabile sortate. Suntem o societate care colecteaza si valorifica deseuri de hartie-carton, deseuri metalice feroase si neferoase, plastic - PP, HDPE, PET, sticla, lemn. Prelucram superior deseurile din material plastic producand granule LDPE si inchidem circuitul de reciclare pentru acest tip de material prin producerea de folie din polietilena. Societatea adopta o strategie de dezvoltare cu scopul atingerii unui nivel cat mai ridicat in industria reciclarii si valorificarii deseurilor.

Constanta Producator
 • Tuplex este cea mai mare firma de distributie si liderul de necontestat in distributia de materiale plastice din Europa Centrala si de Est. Am inceput activitatea in anul 1990 in Polonia. Suntem prezenti in Polonia, Rusia, Ucraina, Cehia, Slovacia, Litania, Ungaria si Romania. Avem cea mai larga gama de produse ce se adreseaza productiei publicitare, constructiilor si industriei. Furnizorii nostri sunt cei mai renumiti producatori, printre care Altuglas, Avery, Ongropack, Alcan, Bayer, Sabic/ General Electric

Bucuresti Distribuitor
 • Teava polipropilena, teava pexal si teava multistrat sunt produse destinate instalatiilor termico-sanitare, produse de Pipepex, cu foarte mare atentie la calitate. Pipepex ofera diverse tipuri de racorduri de polipropilena pentru canalizare interioara, in mai multe sortimente; racorduri de alama pentru teava multistrat, racorduri de presare si de infiletare – toate, produse Pipepex de ultima generatie. Polipropilena si pexal sunt materiale noi, brevetate, folosite in productia de teava polipropilena, teava multistrat si teava pexal in combinatie cu aluminiu sau alte metale grele. Suprapunerea straturilor de polipropilena sau pexal cu aluminiul sau cu alte metale imbina avantajele celor doua materiale, eliminand dezavantajele pe care elementele componente le prezinta individual. Astfel, Pipepex aduce pe piata romaneasca tehnologii de ultima generatie in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Teava polipropilena, teava pexal si multistrat (inclusiv in varianta preizolata) au garantia de calitate Pipepex, firma cu o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Timisoara Producator
 • Firma asigura distribuirea panourilor sandwich din poliuretan de o calitate deosebita, pune la dispozitia clientiilor tabla lisa, ondulata si imitatie tigla, comercializeaza containere productie proprie la preturi fara concurenta. Asigura la cerere accesorii pentru hale industriale de asemenea asigura orice fel de lucrari privind halele industriale.

Curtici Distribuitor
 • Societatea IZOTEROM IMPORT EXPORT membră a grupului IZOTEROM cu o experiență de peste 11 ani și 6 filiale în toată România, printre care se numară producători de conducte și fitinguri din otel preizolate, polistiren expandat, ignifugat, panouri termoizolante, cochilii din vată minerală bazaltică cașerate cu folie de Al sau necașerate, produce si imprima in Oradea diverse tipuri de FOLIE LDPE cu ajutorul liniilor de producție și imprimare de ultimă generație.

Oradea Producator
 • SC Barbarossa Construct SRL; cea mai mare producator si distribuitor de materiale metalice si plastice pentru constructii in Europa de Est. (www.barbarossa.ro) Gama de produs; distantieri pt. otelbeton, tiranti si buloane galvanizat din otel st 42 si st 52. Orice tip de consumabile metal si plastic.

Sector 5 Distribuitor
 • ROM SAFIR PLAST SRL, founded in 2000, is a privately held leading vertically integrated producer of PVC profiles for windos and doors. We pride ourselves on making the best quality PVC profiles with the most innovative technology.

Pantelimon Producator
 • Iridex Group Plastic va ofera: 1.Departamentul Mase plastice produce si comercializeaza: produse din polietilena tip retea cu diverse aplicatii in constructii (plasa protectie fatada schele, plase pentru imprejmuiri, plasa rabit, grila avertizare, plasa protectie taluzuri) si in domeniul alimentar (plasa pentru ambalat); masini de ambalat legume si fructe, linii tehnologice ambalate, sortare, spalare, cantarire legume-fructe. 2.Departamentul Salubritate comercializeaza: -europubele din polietilena 60-360l -eurocontainere din polietilena 400-1100 l -eurocontainere zincate 1100l -eurocontainere metalice cu capac plat din plastic 1100l -cosuri stradale ideale pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere si reciclabile 3.Departamentul Aditivi pentru beton produce si comercializeaza: aditivi pentru beton (plastifianti, superplastifianti, intarzietori priza, acceleratori priza, antrenori de aer), pelicula antievaporanta pentru beton proaspat, antigel, solutie nepoluanta pentru topirea zapezii si ghetii. 4.Departamentul Materiale speciale comercializeaza materiale speciale pentru constructii: mortare pentru reparatii, materiale de impermeabilizare, rasini epoxidice, fibre celulozice si din polietilena pentru armarea betonului, pelicule de protectie etc.

Voluntari Producator
 • Compania are 52 de angajati, detine magazine in Reghin, Tg.Mures, executata lucrari de inst. si lucrari de constructii pe tot teritoriul judetului Mures, Harghita, detine autorizatii ISCIR, ANRGN, ISO. Firma mai are colaboratori in orasele principale din jud.Mures.

Reghin Servicii
 • Societatea VBI Plast are in dotare tehnologie de ultima generatie, de provenienta germana, avand capacitatea de a produce capace standard din plastic pentru sticle STAS, in cantitati nelimitate. VBI PLAST produce de asemenea accesorii din material plastic pentru industria geamului termoizolant. In anul 2009, societatea a dezvoltat si o divizie de productie a articolelor de menaj - uz casnic/ feliator pentru legume in doua modele. VBI PLAST se recomanda ca fiind o societate in plina ascensiune, impunandu-se pe piata romaneasca prin produsele de calitate, precum si a managementului eficient. Constienta de faptul ca nu se pot face compromisuri in detrimetrul calitatii, amendament esential pentru ca un produs sa fie intotdeauna vandabil, conducerea companiei VBI PLAST a creat un raport foarte bun intre calitate si pretul de cost, ceea ce face din VBI PLAST o excelenta partenera de afaceri avantajoase.

Ploiesti Producator
 • O echipa tanara si noua in acelasi timp cu vointa de munca si afirmare, avem placerea de a va oferi profile din aluminiu si pvc, panouri termoizolante cu fetze din pvc si aluminiu diferite dimensiuni, tamplarie din aluminiu si pvc, usi ferestre.

Iasi Altul
 • Palet Plast este o societate care distribuie paleti de plastic de inalta calitate, furnizand un sistem de depozitare eficient. Societatea ofera paleti igienici din material plastic HDPE, ideali pentru depozitarea si transportul marfurilor.

Oradea Producator