Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1442 companii
 • Pro Credite Broker - partener financiar - va acorda eficient, GRATUIT si rapid consultanta in obtinerea de credite ipotecare, credite imobiliare si credite de nevoi personale pentru persoane fizice. Obtineti creditul dorit la banca dorita!

Bucuresti Servicii
 • Organizarea si tinerea contabilitatii financiare, intocmirea declaratiilor fiscale si sociale, mijloace fixe, state de salarii, inclusiv intocmirea si certificarea situatiilor financiare. Organizarea, verificarea si certificarea inegistrarilor contabile intocmite de personalul propriu al beneficiarului. Consultanta financiar-contabila, expertize, evaluari, asistenta pentru fuziune, divizare sau achizitii de companii.

Codlea Financiar
 • Societatea noastra a fost infintata in anul 2004 si este situata in Timisoara, jud. Timis. Societatea noastra va pune la dispozitie cu profesionalism si seriozitate urmatoarele servicii: evaluari de bunuri mobile si imobile pentru persoane fizice si juridice, lucrari de contabilitate financiara pentru societati romane si straine, expertize contabile.

Timisoara Servicii
 • Activam pe piata de asigurari din Romania. Brokerul de asigurare este o persoana juridica autorizata in conditiile legii, care pentru clientii sai, poate sa: - negociaze si sa incheie contracte de asigurare - acorde consultanta in legatura cu protectia impotriva riscurilor - acorde consultanta in regularizarea daunelor. Relatia pe care o are un broker de asigurare cu un client al sau este o relatie de parteneriat, brokerul reprezentand interesele asiguratului in fata societatilor de asigurari.   Brokerul de asigurare asista clientul in relatia cu societatea de asigurari pentru cumpararea de polite de asigurare sau poate concepe un program special pentru acoperirea riscurilor in urma analizei acestora. Serviciul de regularizare a daunelor consta in: -ridicarea autovehicolului impreuna cu procesul verbal intocmit de politie -intocmirea documentatiei necesare pentru efectuarea constatarii daunei de catre unitatea de asigurare -efectuarea constatarii la societatea de asigurare -programarea autovehicolului la un service autorizat -monitorizarea reparatiiei executate de service -livrarea autovehicolului catre client dupa finalizarea reparatiei -urmarirea respectarii tuturor clauzelor asigurarii si a termenelor de plata catre service-ul auto sau direct catre client.

Constanta Financiar
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de contabilitate si expertiza contbila pentru persoane juridice, agenti comerciali, consultanta financiara si fiscala. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1992. Avem agentie in com Sohatu, jud Calarasi Compania Marinform S.R.L. efectueaza expertize, evaluari contabile, contabilitate pentru persoane fizice si agenti comerciali, consultanta fiscala. Firma noastra are o echipa de 1 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Marinform S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • In calitate de BROKER DE ASIGURARI din Bucuresti va oferim asigurari RCA, CASCO, LOCUINTE, MEDICALE, MALPRAXIS, BUNURI, RASPUNDERE CIVILA, AGRICOLE, VIATA, CARTE VERDE; asiguratorii pe care vi-i putem prezenta sunt: ALLIANZ, ARDAF, ASIROM, ASTRA, BCR, EUROINS, GENERALI, GROUPAMA, OMNIASIG, UNIQA. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de asigurari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele prezentate si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe informatii despre serviciile si tipurile de asigurari pe care vi le punem la dispozitie va asteptam sa ne vizitati pe adresa www.tempoasig.ro In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Fin Expert Consulting s-a infiintat in anul 2003 fiind una dintre firmele de consultanta cu capital privat integral romanesc. In toata perioada de la infiintare si pana in prezent misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri in conformitate cu cerintele standardelor profesionale. Societatea noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Asociatul    unic al    Cabinetului este Expert Contabil Roman, licentiata de International Business School, United Kingdom diploma in Financing International Business si de Ecole Nationale des Ponts et Chauss�es si de Universitatea Bristol (UK) - �Executive MBA�. Experienta sa profesionala de peste 15 ani in domeniul financiar-contabil include 7 ani in functia de manager al Departamentului de Expertiza Contabila si Salarizare din cadrul unuia dintre cele patru companii de audit si contabilitate din Romania. Echipa Fin Expert Consulting este formata din contabili tineri, cu experienta, disponibili sa asiste clientii nostri si sa ofere o gama diversificata de servicii.

Bucuresti Financiar
 • SC Haintz Consulting SRL realizeaza gama completa de evaluari ANEVAR. Servicii de evaluare si reevaluare pentru: proprietati imobiliare, intreprinderi, active financiare, bunuri mobile. Detinem competenta in evaluarea activelor cu grad ridicat de specializare. - Evaluare pentru garantarea imprumuturilor, - Evaluare pentru impozitare, - Evaluare pentru raportare financiara, - Evaluare pentru vanzare-cumparare, - Evaluare pentru fuziuni, - Evaluare pentru asigurare, - Evaluare pentru lichidare, - Evaluare pentru rezolvarea litigiilor, - Evaluare pentru expropriere. Cerficare energetica pentru cladiri, constructii si instalatii. Prin persoanalul de specialitate atestat MDRT, societatea realizeaza evaluari si rapoarte de audit energetic. Specialistii societatii sunt auditori energetici gradul 1, pentru cladiri si instalatii si dispun de o vasta experienta in cercetare si proiectare.

Bucuresti Financiar
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza expertize, evaluari contabile, consulanta financiara, fiscala, audit. Compania are un efectiv de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. JPT Accounting 2002 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Silga S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza servicii de brokeraj in asigurari de viata, de sanatate, imobile. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Silga S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Silga S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Sebastian S.R.L. a fost fondata in 1990 si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului sau. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de leasing auto, de echipamente si imobiliar. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Sebastian se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Principala preocupare a companiei Sebastian este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Vero Info S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta pentru afaceri, servicii pentru copii, after school, activitati extrascolare. Compania are un efectiv de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Vero Info S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Piatra Neamt Servicii
 • S.C. Conteuro S.R.L.isi propune sa efectueaze servicii profesioniste de calitate, servicii de contabilitate, consultanta contabila, expertize contabile, consultanta financiara, intocmire plan afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Oradea Servicii
 • Finit Grup Romania este format din companii specializate in consultanta pentru afaceri si management, care au ca directie de dezvoltare domeniul investitiilor financiare in sectoarele economice cu rata mare de dezvoltare si cu perspective de crestere economica semnificativa. Domeniile in care Finit Grup Romania activeaza si pe care doreste sa le dezvolte in continuare sunt dezvoltare proiecte imobiliare, finantari proiecte de investitii (rambursabile si nerambursabile), consultanta financiar?contabila si consultanta juridica in domeniul economic. Companii din cadrul grupului: Finit Consult & Management ? www.finit.ro Finit Building & Management Finit Contabilitate ? www.finitcontabilitate.com Finit Real Estate

Bucuresti Servicii
 • IMO Franchizing Group S.R.L, a fost fondata in 1996 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania IMO Franchizing Group S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca franciza, brokeraj in afaceri, afaceri la cheie in sistem franciza, intermedieri in afaceri. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. IMO Franchizing Group S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2002. Compania General Audit S.R.L efectueaza contabiliatate, expertiza contabila, audit, consultanta financiara, fiscala. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor General Audit S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. General Audit S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 37 angajati, Acta Legis S.R.L. efectueaza servicii de reprezentare monitorul oficial (preluare anunturi, colaborare si reprezentare cu revista economica), agentie de turism (bilete, excursii, asigurari medicale), asigurari auto, locuinta, sanatate, rca. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acta Legis S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Acta Legis S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Finante Cont Expert Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Finante Cont Expert S.R.L va pune la dispozitie servicii de contabilitate, consultanta financiara si fiscala. Firma noastra are un personal de 1 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Finante Cont Expert S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Finante Cont Expert S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Incont S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Ceea ce isi propune firma Incont S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, consultanta economico-financiara. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Incont S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Incont S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Piatra Neamt Servicii