Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1465 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 37 angajati, Acta Legis S.R.L. efectueaza servicii de reprezentare monitorul oficial (preluare anunturi, colaborare si reprezentare cu revista economica), agentie de turism (bilete, excursii, asigurari medicale), asigurari auto, locuinta, sanatate, rca. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acta Legis S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Acta Legis S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Finante Cont Expert Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Finante Cont Expert S.R.L va pune la dispozitie servicii de contabilitate, consultanta financiara si fiscala. Firma noastra are un personal de 1 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Finante Cont Expert S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Finante Cont Expert S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Incont S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Ceea ce isi propune firma Incont S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, consultanta economico-financiara. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Incont S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Incont S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Piatra Neamt Servicii
 • O&b Leasing S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Giurgiu, judetul Giurgiu. Firma O&b Leasing S.R.L are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de leasing auto, automobile, autoutilitare, camioane. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei O&b Leasing S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Giurgiu Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Studio Gestione 3c S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma Studio Gestione 3c S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in afaceri - management, marketing, contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Studio Gestione 3c S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Studio Gestione 3c S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • C.C.A Leasing IFN S.A. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de leasing auto, comercializare automobile, motociclete, scutere, inchiriere auto, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Import - Export
 • Inca de la infiintare Darf-cons S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, infiintari societati comerciale, consultanta in afaceri. Compania are un efectiv de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Darf-cons S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lugoj Servicii
 • Bp - Con S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Bp - Con S.R.L efectueaza servici de contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Bp - Con S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Cont House S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza expertiza contabila, consultanta financiara si fiscala. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Cont House S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Cont House S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Indiferent in ce domeniu activeaza firma Dvs., contabilitatea este instrumentul care monitorizeaza evolutia acesteia. Informatiile furnizate de contabilitate permit controlul afacerii Dvs si reprezinta suportul deciziilor economice si financiare necesare pentru coordonarea eficienta a activitatii. Apeland la serviciile firmei CONT HOUSE beneficiati de experienta profesionala a unei echipe de experti contabili, pregatiti sa vina in intampinarea celor mai dificile probleme de contabilitate. Suntem o firma de contabilitate care se angajeaza sa devina aliatul dumneavoastra de incredere. Ve-ti putea acorda mai mult timp afacerii pe care o conduceti lasand in grija noastra elaborarea documentelor contabile. Va garantam interes, seriozitate, responsabilitate, corectitudine si competenta astfel incat actele contabile emise de noi sa reflecte claritate. Va stam la dispozitie cu informatii privind orice problema de contabilitate, fiscalitate, audit financiar, expertize contabile, divizari, fuziuni,marire de capital, lichidari si alte domenii adiacente. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sighisoara Servicii
 • Profesional Audit reuneste o echipa de profesionisti cu o bogata experienta in sectorul serviciilor financiare si cu o permanenta pregatire in domeniu. Practicieni de elita de mai bine de 15 ani, prestam servicii de inalta calitate menite sa genereze beneficii substantiale clientilor nostri. In toata aceasta perioada, misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri, in conformitate cu standardele profesionale practicate pe plan international si adoptate de organismele profesionale din Romania. Profesional Audit propune o consultanta la nivel inalt, flexibila, performanta si adaptabila pe piata serviciilor de contabilitate, audit financiar, consultanta in domeniul fiscal si servicii conexe. Serviciile sunt livrate in Craiova cat si in intreaga tara. Website: https://www.auditfinanciar.ro

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Multiconsult Services S.R.L este situata in Pitesti, judetul Arges. Compania Multiconsult Services S.R.L efectueaza serviii de contabilitate, consultanta fiscala, expertiza contabila, audit, evaluari, consultanta financiara si in afaceri. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Multiconsult Services S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Multiconsult Services S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii pentru dezvoltarea afacerilor care le conduc. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Mioveni, judetul Arges, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Interconsult 2001 S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de consultanta financiara, proiectare, formare profesionala. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Interconsult 2001 S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Mioveni Servicii
 • Societatea Clivia este membra a Corpului Expertilor Contabili (CECAR) din anul 2005 si asigura servicii de expertiza si analiza contabila la cel mai inalt nivel de profesionalism. In prezent asigura servicii pentru aproximativ 100 de societati comerciale care au, in cea mai mare parte, capital strain (italian, spaniol, german, francez, maghiar). De asemenea, in cadrul societatii, exista persoane vorbitoare de limbi straine: italiana, germana, engleza, maghiara, franceza.      Firma va ajuta sa treceti cu bine testele de matematica aplicata; poate ca la scoala ne-a placut literatura sau geografia. Si parca nici algebra nu era atunci atit de complicata. Aveti la dispozitie o firma de contabilitate pe care sa o transformati in aliatul dvs. de incredere. Calitatea serviciilor contabile prestate catre parteneri se regaseste in progresele acestora. La Firma gasiti o echipa de experti contabili cu o experienta vasta in domeniile contabilitatii, expertizei economico-financiare si in domeniile adiacente acestora. Practica economica dovedeste ferm faptul ca cei care fac toata viata calcule nu pot gresi la socoteli! Contabilitatea este un domeniu care dovedeste clar avantajele specializarii: lasati-i pe cei care se pricep sa calculeze pentru dvs. si veti avea tot timpul sa faceti ceea ce stiti mai bine: afaceri ! Paleta de servicii puse la dispozitia tertilor: - tinerea si/sau supravegherea contabilitatii si intocmirea bilantului contabil; - efectuarea analizelor economico-financiare; - asistenta in organizarea si conducerea evidentei contabile; - servicii de salarizare si resurse umane (personal); - consultanta in domeniul impozitelor si taxelor pentru persoane fizice si juridice; - asistenta de specialitate pe durata verificarilor efectuate de: Organele Fiscale, Garda Financiara, alte institutii abilitate de lege. Va asteptam la sediul nostru din Timisoara, str. Simion Barnutiu nr. 13 sau ne puteti contacta la 0725511941, 0256.203102, 0256.203569.

Timisoara Servicii
 • SG Capital investment S.R.L a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Avand 2 angajati, firma noastra efectueaza servicii de brokeraj, imprumuturi, asigurari, consultanta financiara. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. SG Capital investment S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Alba Iulia Servicii
 • Expertul care va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie in ASIGURARI. Odata cu tendinta alinierii Romaniei la Uniunea Europeana, este constientizat din ce in ce mai bine rolul deosebit de important ce-l are domeniul asigurarilor atat pentru agentii economici cat si in viata sociala a familiei, pentru omul de rand. Activitatea agentiei PROMPT ASIG este importanta in egala masura atat pentru asigurat cat si pentru societatea de asigurari, aducandu-i acesteia din urma oportunitati de afaceri si clienti importanti. Menirea noastra este de a aduce acel plus de valoare care sa permita clientului eliminarea posibilitatii de a invata din greseli. PROMPT ASIG, prin consilierii sai, lanseaza un amplu program de dezvoltare a educatiei generale in materie de asigurari, sfatuind companiile sa inteleaga importanta si necesitatea managementului de risc, ca parte integranta a managementului general! Si pentru ca Prompt Asig stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. Nicolae Luca - Director General

Galati Servicii
 • AFG Consulting S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de contabilitate generala si consultanta financiara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei AFG Consulting S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania AFG Consulting S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Econometrica S.R.L a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza contabilitate generala, consultanta financiara, management, expertiza contabila, audit financiar. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in 31.12.2006, prin transformarea fostei EVA CONT SRL, cf.Legii 86/2006. Societatea profesionala Eva Cont I.P.U.R.L. (intreprindere profesionala unipersonala cu raspundere limitata) va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul administrarii, reorganizarii si lichidarii judiciare si a concordatului preventiv. Firma noastra are un personal de 4 angajati si 4 colaboratori. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente, strategia de administrare/ lichidare judiciara a societatilor aflate in insolventa/ faliment, fiind conform Legii 85/2006 privind procedura insolventei, modificata si completata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Servicii
 • Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L din Braila, judetul Braila pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de programe de microfinantare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In cadrul companiei Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Altul
 • T.G.H. S.R.L., a fost fondata in 1996 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intermediere financiara pe piata de capital. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta T.g.h. S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii