Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1461 companii
 • Firma Paradise Group se ocupa cu consiliere in privinta atragerii si folosirii fondurilor nerambursabile post aderare in multiple sectoare de activitate. Clientii sunt indrumati si sprijiniti cu toate demersurile necesare pentru accesarea acestor fonduri.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta & solutii de creditare OCG este o societate de consultanta si brokeraj de credite, care se adresează atat clientilor persoane fizice cat si persoanelor juridice, oferindu-le servicii de consultantă în contractarea unui credit. In cazul in care Dvs. doriti sa accesati un credit bancar ... incepand cu expunerea ofertei vaste de creditare existente pe piata bancara, alegerea creditului potrivit Dvs., intocmirea dosarului de creditare si depunerea acestuia la banca, pana la semnarea contractului de credit cu banca, noi ne ocupam de formalitati, totodata punandu-va la dispozitie know how-ul echipei noastre. In eventualitatea unei colaborari, cereti cu incredere detalii in ceea ce priveste serviciile firmei noastre. Consultanta si serviciile oferite sunt GRATUITE !!! www.ocgroup.ro

Cluj-napoca Financiar
 • Activitati de detectivistica si investigatii pentru persoanele juridice si fizice; Producerea elementelor pentru semnalizarea rutiera; marcaje rutiere manuale si automate; vopsirea parapetilor si a stilpilor din orase si municipii

Ploiesti Producator
 • Compania a afost infiintata in dec 1997. Are sediul in Tg-Jiu. Obiect de activitate asigurari viata. Recrutam persoane interesate de cariera in domeniul asigurarilor cu varsta intre 25 - 55 ani, dinamice, perseverente, rezistente la stres, ambitioase si dornice de castiguri mari.

Tg-jiu Servicii
 • Clubul a apărut ca şi asociere liberă cu scopul de a furniza informaţii şi servicii legate de reforma pensiilor care se pregăteşte acum în Romania. Dezvoltarea demografică este nefavorabilă de aceea statul transferă obligaţia la cetăţean. Ca să fii acolo şi să ştii să influenţezi procesele este o oportunitate istorică. Important este să nu ratezi ocazia şi să dai şansa altor persoane să-şi schimbe viaţa spre mai bine. Noi pe această cale vă oferim o mână de ajutor şi deschidem uşile spre success.

Oradea Financiar
 • UHY AUDIT CD Srl este membru al UHY (Urbach Hacker Young), organizatie internationala a companiilor independente care ofera servicii de consultanta fiscala si audit. Fiecare membru al UHY este o firma separata si independenta. In calitate de membri exclusivi ai UHY in Romania, va oferim solutii complete la problemele Dumneavoastra, la cele mai inalte standarde de calitate.

Bucuresti Servicii
 • Omniasig Asigurari de Viata infiintata in decembrie 1997, societate specializata in: - Asigurari de viata; - Asigurari de sanatate; - Medicina muncii; - Employees Benefits; - Pensii. Companie specializata in asigurari de viata, activeaza de zece ani pe piata romaneasca, membra a concernului VIENNA INSURANCE GROUP, pozitionat pe primele locuri in piata asigurarilor din Romania.

Tg-jiu Financiar
 • Aderarea contribuabililor la asigurarile sociale de stat, persoane fizice, la un fond de pensie obligatorie administrat privat, a inceput la 17 septembrie 2007. FONDUL PRIVIND PENSIA OBLIGATORIE ADMINISTRATA PRIVAT SE ADRESEAZA PERSOANELOR CU VARSTA INTRE 18-35 ANI, OPTIONAL PANA LA 45 ANI, NEIMPLICAND PLATI SUPLIMENTARE DIN PARTEA CONTRIBUABILULUI CI DOAR REDIRECTIONAREA UNUI ANUMIT PROCENT DIN CONTRIBUTIA INDIVIDUALA LA ASIGURARILE SOCIALE DE STAT CATRE UN FOND DE PENSII ADMINISTRAT PRIVAT. Pentru a accesa un fond de pensii administrat privat persoanele eligibile interesate trebuie sa completeze “Act individual de aderare la fondul de pensii administrat privat” , in perioada 17.09.2007-16.01.2008, perioada in care se creeaza baza de date operationala, centralizata pe tara, pornind de la optiunile individuale exprimate astfel. De semnalat faptul ca numai actele de aderare ce au serie si numar vor putea fi validate de sistemul unic de inregistrare, orice alt formular putand constitui doar un document privind acordul dat de dumneavoastra pentru stocarea si utilizarea datelor personale intr-o baza de date sau alta. De asemenea, de semnalat faptul ca semnarea de adeziuni pe formularele a doi sau mai multi asiguratori autorizati de Comisia de Supraveghere a Sisitemului de Pensii Private atrage dupa sine anularea lor, urmand ca arondarea persoanei catre un fond sau altul sa se faca in baza unei selectii aleatorii, dupa incetarea perioadei de aderare, respectiv dupa 16 ianuarie 2008. Pentru detaliile complete implicate de o buna informare privind aderarea la un fond de pensii administrat privat VA STAM LA DISPOZITIE.

Bucuresti Distribuitor
 • Membra a Grupului Financiar Imofinance, Microimo IFN SA pune la dispozitia clientilor sai persoane juridice sau fizice autorizate, asociatii familiale sau de producatori agricoli microcredite pentru: activitati sezoniere sau curente, finantarea proiectelor de investitii, inceperea sau dezvolatea unui business, cofinantarea proiectelor cu fonduri UE, precum si consultanta in intocmirea planului de afaceri si conducerea afacerii.

Cluj-Napoca Financiar
 • Societatea noastra ofera urmatoarele servicii: - servicii de prelucrare informatica a datelor; - analiza economica; - politici economice; - solutii financiare pentru persoane fizice si juridice; - management si selectie de personal; - intocmiri declaratii lunare angajatori; "Succesul afacerii d-voastre incepe alaturi de noi"

Bucuresti Servicii
 • DiRENT ofera inchiriere pe termen lung: solutie de finantare si management pentru vehicule. Se ocupa de comanda, inmatriculare, livrare, asigurare, service, anvelope, asistenta si vehicul de inlocuire.

Bucuresti Servicii
 • Banca de renume international incheie contracte de economisire-creditare in conditii foarte avantajoase si recruteaza personal pentru postul de consilier credite. cerinte minime: 18 ani si diploma de Bacalaureat.

Brasov Financiar
 • Societatea comercial pune la dispozitia celor interesati spatii comerciale in complexe detinute in zona 0 a orasului. Eurotati IFN SA acorda credite de consum si/sau finantarea tranzactiilor comerciale

Botosani Producator
 • Servicii de consultanta si reprezentare in domeniul financiar, partener al celor mai prestigioase institutii financiare interne si internationale in domeniul asigurarilor, creditelor bancare, fondurilor de pensii.

Campina Financiar
 • Firma ROMFIN-CONSULTANTA MANAGERIALA ofera asistenta in accesarea de fonduri structurale de catre diferiti investitori interesati sa-si dezvolte propria afacere. Experienta de care dam dovada este demonstrata de numeroasele proiecte elaborate de membrii echipei noastre, proiecte finantate din fonduri nerambursabile SAPARD. Proiectele realizate de noi au vizat in principal modernizarea exploatatiilor agricole, pomicole, apicole, fabricilor de procesare a laptelui, infiintarea de sere, ciupercarii, ferme de animale, pensiuni, etc. Pentru realizarea proiectelor, in functie de specificul fiecarui domeniu abordat, alaturi de personalul firmei vor fi integrate echipe de specialisti capabile sa raspunda tuturor cerintelor exprimate de catre client. Servicii oferite: consultanta fonduri structurale, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, studii de piata, intocmire documentatii bancare, solutii de optimizare a activitatii in domeniul protectiei mediului, rentabilitatea investitiei, documente si aprobari, rapoarte de evaluare.

Bucuresti Servicii
 • Desfasuram activitatea de broker de credite bancare in baza unor contracte de parteneriat cu banci interesate sa-si dezvolte portofoliul de clientela inclusiv prin promovarea prin parteneri a produselor lor de creditare. Această activitate fiind absolut gratuită pentru clientii noştri.

Suceava Financiar
 • Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. Banca noastra, in calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international. Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Credit Europe Bank (Romania) S.A. beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, FIBA Grup, in ceea ce priveste economiile de piata aflate in curs de dezvoltare. Credit Europe Bank (Romania) S.A. intentioneaza sa isi mareasca cota de piata in Romania, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi sucursale. Banca noastra este centrul sinergiei create de catre celelalte subsidiare ale Grupului Fiba pe piatele financiare din Romania, oferind de asemenea clientilor sai acces catre Credit Europe Leasing IFN S.A., Credit Europe Servicii Financiare IFN S.A. (credite de consum) si Credit Europe Ipotecar IFN S.A. (dezvoltare imobiliara si ipoteci).

Bucuresti Financiar
 • R.P. Financial Consulting S.R.L. este o firma de consultanta in management si dezvoltarea afacerii, consultanta financiara. Noi va oferim informatiile de care aveti nevoie in vederea redresarii sau dezvoltarii afacerii dvs. Intocmim diagnoze economico-financiare, oferim solutii de redresare, implementam solutiile, intocmim planuri de afaceri, studii tehnico- economice, dosare de finantare nerambursabila.

Baicoi Financiar
 • Compania este broker de asigurari autorizat de CSA, functioneaza din 2004 si considera ca reprezinta cu succes interesele clientilor sai in relatia cu societatile de asigurari. Cateva repere in acest sens ar fi: gasirea ofertei de asigurare optima, prin prospectarea piatei si negocierea conditiile asa incat sa maximizam avantajele clientilor nostri; gestionarea derularii contractelor de asigurari; acordarea de asistenta la intocmirea dosarului de dauna. Totul fara costuri suplimentare fata de costul politei de asigurare incheiata.

Bucuuresti Altul
 • Firma realizeaza finantare pt. cumparare de produse, instalatii, autoturisme in conditii avantajoase. Dobanda este de 6% la sold, mai intai se solicita finantare si apoi se livreaza bunurile, durata maxima 6 zile pana in momentul livrarii.

Ploiesti Financiar