Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Leasing - Finante/Banci: 62 companii
 • INFINIT CREDIT este o companie specializată în brokeraj de credite si leasing, cu experienţă vasta în domeniu, cu puncte de lucru în tara Brasov, Ploiesti,Buzau, Bucuresti. Profesionalismul, exigenţa, flexibilitatea, îmbunătăţirea permanentă a serviciilor prestate i-au construit renumele şi au poziţionat-o printre primele firme de brokeraj din Romania. Acestea sunt numai câteva dintre atributele ce caracterizează INFINIT CREDIT - o companie de succes.

Ploiesti Servicii
 • Oferim consultanta financiara si juridica completa atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Intermediem obtinerea finantarii :credite nevoi personale, credite ipotecare, auto, leasing, carduri de credit, refinantare. Vizam dezvoltarea si prin intermediul francizelor. Apeland la noi, poti economisi atat timp, cat ai ales vei avea certitudinea ca ai facut alegerea cea mai buna referitoare la banii tai, contractand produsul financiar potrivit nevoilor tale. Pentru ca noi oferim in primul rand TIMP. Si apoi, cu ajutorul partenerilor nostri, SOLUTII. Pentru ca noi suntem acum la un apel distanta: 0765 BROKER(276537) .

Bucuresti Financiar
 • Dol Consulting este o companie infiintata in 2007 care se ocupa in principal de consultanta financiara. Astfel, compania pune la dispozitie o gama larga de credite si contracte de leasing clinetilor sai, negociind cu bancile partenere conditii avantajoase. De asemenea, de la inceputul anului 2008, compania a incheiat contracte de parteneriat pentru recrutarea si training-ul personalului.

Ploiesti Servicii
 • Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services SRL) a fost înfiinţată în România la începutul anului 2007 şi într-o perioadă scurtă de timp a reuşit să devină un jucător important pe piaţa de Leasing Operaţional şi Management de Flotă. Hertz Lease este una din subsidiarele companiei Autohellas ATEE din Grecia, companie membră a Grupului Th. Vassilakis, şi care deţine franciza Hertz Rent a Car şi Leasing pentru Bulgaria şi Cipru. Pentru mai multe informatii despre Hertz Lease puteti accesa site-ul oficial www.hertzlease.ro

Bucuresti Producator
 • Blitz Kredit este o companie tanara, specializata in consultanta bancara si leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Fondatorii Blitz Kredit sunt oameni cu experienta dobandita in banci, tineri si cu viziune panoramica asupra pietei financiare. Vrem sa oferim calitate clientilor, iar angajatii nostri sunt cea mai importanta resursa in acest sens. Vrem sa fim cei mai buni!

Bucuresti Financiar
 • Suport si solutii financiar-bancare pentru persoane fizice si juridice Blitz Kredit a fost creat de persoane cu experienta in domeniul financiar-bancar, cu scopul de a facilita accesul la credite si alte tipuri de finantare. Stim ca o relatie pe termen lung cu un client multumit ne va asigura cele mai bune rezultate. De aceea stim si ca oamenii nostri trebuie sa fie foarte bine pregatiti, ei fiind cea mai importanta resursa Blitz: oferim informatie si consultantii nostri sunt "motorul de cautare" Echipa Blitz: fondatorii Blitz sunt profesionisti in domeniul bancar, iar personalul angajat (consultantii) oameni cu studii economice, pregatiti continuu (atat in cadrul companiei cat si prin trainingurile externe, organizate de bancile partenere) Partenerii nostri: calitatea serviciilor noastre se datoreaza si partenerilor, adica cele mai importante din Romania, de la care avem tot suportul si cu care colaboram foarte bine, avand un scop comun: satisfactia clientului. De asemenea, colaboram cu societati de leasing si societati de asigurare. Obiectivul nostru: fie ca vorbim despre creditele pentru persoane fizice, finantari pentru companii sau leasing, obiectivul Blitz este reducerea ?distantei? actuale intre resursele financiare si cei care au nevoie de ele, prin informatie rapida si avizata. In triada Client-Blitz-Banca, fiecare parte are de castigat, obiectivul nostru fiind acela de a intelege nevoile clientului si de a le suprapune cu specificul fiecarei banci, creand astfel combinatia optima.

Sector 6 Financiar
 • S.C. ATLASSIB S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de calatori. Urmare efortului continuu depus de cei peste 1000 de angajati si a dorintei celor doi asociati de a fi cei mai buni, ATLASSIB este, astazi, cel mai mare transportator international de calatori din Romania. Societatea mai ofera si servicii de leasing si asigurari.

Sibiu Servicii
 • România este o piaţă importantă pentru grupul Millennium, prezentând perspective macro-economice atractive. Cu o populaţie considerabilă şi un nivel relativ redus de bancarizare, România oferă un potenţial de dezvoltare important pe termen lung. Ţinând cont de penetrarea produselor bancare pe pieţe similare din regiune, 11 milioane de persoane ar putea beneficia de produse şi servicii bancare în România. Millennium Bank se adresează atât companiilor, cât şi persoanelor fizice, prin canale de distribuţie dedicate. Reţeaua de sucursale este formată din unităţi Millennium Credit Centers – reţea dedicată persoanelor fizice – şi Millennium Financial Centers, dedicate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Millennium Bank şi-a început activitatea in 9 oraşe prin 40 sucursale, dintre care 11 Financial Centers şi 29 Credit Centers. Reţeaua va creşte până la 100 de sucursale până în 2011. Suntem prezenţi în Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Timişoara, Cluj, Oradea, Bacău şi Iaşi. La Millennium Bank vă stau la dispoziţie peste 500 de profesionişti, pregătiţi la cele mai înalte standarde internaţionale!

Bucuresti Producator
 • Prezenta in Romania din 2002, TBI Leasing face parte din grupul financiar olandez TBIH Financial Service Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Fiind o prezenta semnificativa pe piata de leasing din Romania, TBI Leasing IFN ofera servicii financiare de inalta calitate si dispune de o retea proprie de sucursale in cele mai importante regiuni ale tarii. Avand o echipa cu o bogata experienta in operatiuni de leasing la conducerea firmei, TBI Leasing a reusit sa construiasca parteneriate strategice cu furnizorii, societati de asigurare si bancile, cu scopul de a oferi un pachet complet de servicii. In TBI Leasing dorim sa cream parteneriate puternice cu angajatii nostri, intrucat consideram ca reprezinta cea mai importanta resursa a noastra; punem pret pe creativitate, inovatie si dinamism. Cautam persoane care au o gandire inovativa, ofera perspective unice si gasesc solutii ingenioase pentru clientii nostri.

Bucuresti Servicii
 • Diamant 2000 - Leasing & Factoring este o companie specializata in operatiuni de leasing, acordarea de credite si finantarea in sistem de factoring, cu o experienta deosebita in acest domeniu. Scopul companiei este de a oferi clientilor, persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice, solutii de finantare optime pentru Leasing, Credite si Factoring. Serviciile noastre se adreseaza clientilor persoane fizice, companiilor mici si mijlocii dar si persoanelor fizice autorizate sau juridice, Start-Up-uri, care pot avea acces la unul dintre sistemele de finantare de tipul: LEASING Leasing Auto pentru Masini Noi si Second Hand - (Autoturisme, Autocare, Autoutilitare) Leasing pentru Utilaje si Echipamente Noi si Second Hand - (Utilaje pentru constructii, pentru industria prelucrarii lemnului, Echipamente industriale, Echipamente medicale, linii de productie, precum si alte tipuri de utilaje si echipamente) Leasing Imobiliar - (Apartamente, Case, Cladiri de birouri, Depozite, Fabrici si hale industriale) CREDITE Credit pentru nevoi personale fara ipoteca Credit pentru nevoi personale cu ipoteca Credit Imobiliar achizitionare apartament, casa, teren [...] Credit Imobiliar constructie, finalizare, extindere imobil Credit Imobiliar pentru reamenajare, renovare imobil Credit Ipotecar pentru achizitionare apartament, casa, teren in scopul construirii unei case Credit Ipotecar reamenajare / renovare apartament/casa Credit auto - pentru achizitii de autoturisme / motociclete Refinantare Credit Auto Refinantare credit pentru achizitionare apartament, casa, teren sau credit pentru reamenajare casa, apartament Refinantare credit pentru nevoi personale Refinantare credit pentru nevoi personale cu ipoteca Credite pentru IMM FACTORING Finantarea (scontarea) facturilor pentru obtinerea rapida de numerar, fara a lua in considerare gradul de indatorare al societatii si fara garantii suplimentare. Se adreseaza in special IMM-urilor si se caracterizeaza prin cesionarea facturilor cu plata la termen. Noi acordam o atentie deosebita fiecarui client si conditiilor specifice ale acestuia. Astfel, conditiile de leasing, credit si factoring sunt flexibile si sunt adaptate situatiei si cerintelor specifice ale fiecarui client. Aceste elemente pot depinde si de bonitatea financiara a clientului si fara garantii suplimentare.

Bucuresti Servicii
 • Mart Consultant reprezinta partenerul ideal pentru companiile care sunt in cautarea unor servicii de calitate in domeniul consultantei financiare pentru afaceri. Specialistii nostrii asigura expertiza completa in domenii variate, de la managementul resurselor umane, consultanta juridica, restructurari organizationale pana la servicii de contabilitate, consultanta fiscala si chiar consultanta software.

Bucuresti Servicii
 • International Leasing a fost constituita in decembrie 1995 ca prima companie independenta cu capital integral romanesc din peisajul, extrem de rarefiat, al societatilor de leasing ce functionau in Romania. La foarte scurt timp de la infiintare, respectiv in februarie 1996, International Leasing a incheiat primul contract de leasing. Acest moment a reprezentant inceputul pentru un important numar de contracte - peste 4800, cu o valoare de totala de peste 55 mil. EURO - ce semnifica tot atatea momente de satisfactie pentru echipa International Leasing. In decursul celor peste 11 ani de activitate am dezvoltat si implementat cu succes, pentru clientii nostri, o gama larga de solutii financiare raspunzand astfel solicitarilor extrem de variate si din ce in ce mai complexe. Responsabilitatea asumata in calitate de formatori ai pietei leasing-ului in Romania, ne onoreaza dar ne si obliga la mentinerea permanenta a unui inalt nivel de profesionalism, devenind nu numai furnizori de servicii financiare pentru partenerii nostri ci si consultantii acestora in alegerea pachetului optim, oferindu-le "Solutia financiara completa!" Momentul infiintarii societatii ar putea fi caracterizat in principal prin instabilitate economica, generata de lipsa unui sistem bancar solid si o concurenta slaba, pe o piata in care leasing-ul era un serviciu aproape inexistent. Puteti aplica si pe site-ul companiei www.leasing.ro Sectiunea Cariere sau la adresa de e-mail: hr@leasing.ro.

Iasi Financiar
 • Firma noastra ofera consultanta si executa Credite, Leasing si Asigurari, Curs valutar, Sucursale, Bancomate, Carduri de credit, Debit, DAE, Dobanda, RCA, CASCO, Asigurari medicale de calatorie. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Bucuresti Financiar
 • GAFC este un broker independent de credite care oferă informaţii complete persoanelor fizice şi juridice despre oferta de credite pentru nevoi personale, auto, imobiliare, cu sau fără garanţie, consiliindu-le în alegerea şi contractarea creditului potrivit. Aceste servicii sunt complet GRATUITE pentru dumneavoastră! www.cautcredit.ro

Bucuresti Financiar
 • Membra a Grupului Financiar Imofinance, Imocredit IFN SA este o societate specializata in acordarea de credite ipotecare, imobiliare, de consum dar si leasing financiar si microcredite. Imocredit IFN SA este prezenta in multe dintre centrele economice importante din Romania, numarul punctelor de lucru fiind in continua crestere. Date contact: Str. Horea, Nr. 3, Cluj-Napoca Telefon: 0264.595.675; Fax: 0264.595.675 www.imogrup.ro

Cluj Napoca Financiar
 • DiRENT ofera inchiriere pe termen lung: solutie de finantare si management pentru vehicule. Se ocupa de comanda, inmatriculare, livrare, asigurare, service, anvelope, asistenta si vehicul de inlocuire.

Bucuresti Servicii
 • Firma realizeaza finantare pt. cumparare de produse, instalatii, autoturisme in conditii avantajoase. Dobanda este de 6% la sold, mai intai se solicita finantare si apoi se livreaza bunurile, durata maxima 6 zile pana in momentul livrarii.

Ploiesti Financiar
 • Sebastian S.R.L. a fost fondata in 1990 si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului sau. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de leasing auto, de echipamente si imobiliar. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Sebastian se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Principala preocupare a companiei Sebastian este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • O&b Leasing S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Giurgiu, judetul Giurgiu. Firma O&b Leasing S.R.L are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de leasing auto, automobile, autoutilitare, camioane. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei O&b Leasing S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Giurgiu Servicii
 • A-Z Inter Rom Consult S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, A-z Inter Rom Consult S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: inmatriculari si radieri auto, permise, taloane, numere provizorii pentru orice tip de autovehicul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii