Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Leasing - Finante/Banci: 60 companii
 • Partener Kiwi Finance - Expert de ajutor in credite Credit Bros SRL, iti ofera cea mai avantajoasa solutie de refinantare sau consolidarea datoriilor urmarind astfel micsorarea costurilor creditului fie printr-o dobanda mai mica, fie prin comisioane lunare sau anuale mai mici sau prin comisioane zero. Cel mai adesea se recurge la aceasta solutie pentru a putea rambursa creditele respective la o rata a dobanzii mai mica sau fixa. In plus, alegand aceasta solutie se plateste o singura rata la o singura banca in locul mai multor rate la mai multe banci diferite si se poate imprumuta o suma mai mare care sa satisfaca si alte nevoi existente.

Bacau Financiar
 • Broker de asigurare-reasigurare, programe de creditare, economisire si investitii, este specializat pe identificarea nevoilor clientului si oferirea celor mai bune solutii financiare. Astfel, nu suntem interesati sa oferim clientului un produs anume, sau produsele unei societati, ci promovarea si vanzarea celor mai potrivite solutii.

Tg-Mures Financiar
 • Societate pe actiuni infiintata in 2002. Asigura finantari pentru toata gama auto noi si second hand. Masinile pot fi achizitionate din Romania sau din Germania. De asemenea, acordam credite persoanelor fizice. Acestea sunt credite de nevoi personale cu garantie imobiliara.

Bucuresti Financiar
 • broker of UniCredit Leasing Arkas Global Group was created after many years of experience in the country and abroad, basing its activities on a careful analysis of all aspects, economic, social, cultural, which is essencial for companies wishing to start or expand an activity in another country. With a watchful eye to the changes, a wealth of knowledge and a highly specialized and up-to-date source of information, ARKAS GLOBAL GROUP supports its customers as a true moral partner, bringing motivation and strength in all processes of problem-solving and strategic choices to achieve successful results and high performance.

Brasov Financiar
 • Compania cu Sediul in Sibiu, are filiale in toate marile orase din tara (Arad, Cluj, Oradea, Alba, Bucuresti, Piatra-Neamt, Zalau, Satu-Mare...). Ofera Servicii Financiare, Bancare, Leasing, Asigurari Obligatorii si Nonviata. Servicii la Preturi promotionale, reduceri semnificative pentru persoanele Juridice.

Cluj-Napoca Financiar
 • Companie prezenta pe piata asigurarilor, un concurent serios printre firmele de profil si un partener de incredere pentru clientii sai. Ofera oportunitati de dezvoltare, avansare si un mediu de lucru deosebit pentru angajatii sai.

Cluj-Napoca Altul
 • Clientii Raiffeisen Leasing sunt persoane juridice (intreprinderi mici si mijlocii, corporatii), institutii publice si persoane fizice. Compania este unul dintre principalii jucatori din piata de leasing, cu acoperire la nivel national in orasele: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti si Sibiu.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o companie tanara pe piata romaneasca, cu un colectiv de profesionisti energici si ambitiosi, animati de dorinta de a oferi calitate reala pentru serviciile prestate, respect si responsabilitate fata de client prin practicarea unor preturi competitive. Misiunea noastra Ajutam partenerii nostri in indeplinirea obiectivelor lor oferind nu doar executia unor servicii, ci solutii complete si corecte pentru rezolvarea nevoilor lor. Construim si mentinem parteneriate de durata cu clientii si asiguram satisfactia acestora pe termen lung. Demonstram credibilitate prin indeplinirea tuturor angajamentelor pe care ni le asumam. Valorile noastre Orientarea spre client Suntem atenti la necesitatile si problemele clientilor si raspundem cu promptitudine si seriozitate la solicitarile acestora. Cautam solutii fiabile care sa consolideze relatii de parteneriat durabile. Eficienta si flexibilitate Actionam cu maxima eficienta asigurand clientilor nostri cel mai scurt timp de rezolvare a cerintelor. Totodata, suntem flexibili in solutionarea fiecarui caz in parte, astfel incat clientul sa resimta minum de birocratie.

Bucuresti Servicii
 • M& V Autosport Srl ofera servicii de inchiriere masini in Bucuresti. Alte servicii oferite : Rent a car, vanzari auto noi si second hand, intermedieri vanzari auto, leasing, buy back, vanzari auto import Germania.

Bucuresti Servicii
 • SC IFN Rotlines Leasing International SA,este o societate de Leasing cu capital privat, cu actionari din Romania.Este o societate de leasing independenta ce deruleaza activitati de finantare pe intreg teritoriul Romaniei.Tratam partenerii cu mult respect si deosebita corectitudine dorind colaborari pe termen lung

Alba Iulia Financiar
 • Suntem o societate in plina dezvoltare. Obiectul nostru de activitate este Recrutarea fortei de munca in strainatate, credite persoane fizice si juridice, asigurari, intermedieri financiare nebancare. Oferta companiei: Locuri de munca in EU Asigurari de toate tipurile Credite bancare si nebancare. Cautam colaboratori PFA, SRL, Agenti si Brokeri.

Arad Financiar
 • Money Expert este o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta financiara, membra CECCAR cu sediul in Brasov-str.Ecat.Teodoroiu                                                  Oferta noastra de preturi este avantajoasa si deloc de neglijat.Astfel preturile noastre se stabilesc tinandu-se cont de momentul infiintarii societatii comerciale, de volumul si complexitatea activitatii fiecarui client, de cifra de afaceri, de rulajele avute, urcand lent, in urma discutiilor avute astfel incat fiecare parte implicata sa fie multumita.                  Firma noastra se adreseaza societatilor comerciale care isi desfasoara activitatea in domeniile: • comert – cu amanuntul si cu ridicata; servicii; productie; productie lohn; leasing financiar si operational; asigurari; turism; import-export; intreprinderi familiale si individuale, PFA-uri; ONG-uri.                  Serviciile oferite se refera la: • asistenta pentru infiintarea unei societati • contabilitate totala-inregistrari, intocmiri, verificari, depuneri • consultanta financiar-contabila • intocmirea situatiilor financiare • certificarea situatiilor financiare • intocmirea si depunerea declaratiilor de impozite si taxe • activitati de personal-contracte, salarii, fluturasi, relatia cu ITM . evidenta mijloace fixe . proceduri de inventariere                  Se asigura confidentialitate deplina.                  Va asteptam pentru relatii la telefon: 0762.207.397 sau 0748.170.170

Brasov Servicii
 • Infiintata in 1999, ca societate independenta, AGER Leasing are in prezent un capital social de 11.4 milioane RON, 40 de angajati, 5 reprezentante in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova acoperind toate zonele tarii. AGER Leasing este o companie energica si hotarata, capabila sa ofere solutii inovatoare de finantare adaptate particularitatilor fiecarui client. La AGER Leasing calitatea serviciilor este un obiectiv esential. De aceea, compania mentine un sistem de management al calitatii conform ISO 9001:2001. Din 2003, AGER Leasing este membra a Asociatiei Societatilor de Leasing din România - ASLR - asociatie profesionala afiliata la LEASEUROPE - care joaca un rol activ pe piata de leasing. La AGER Leasing, Oamenii fac diferenţa. Angajaţi şi Clienţi. Cultivăm relaţii parteneriale pe termen lung în care excelenţa nu este un obiectiv, ci modul nostru de a lucra. Poziţia AGER Leasing pe piaţă Într-o piaţă extrem de dinamică, AGER Leasing este una din companiile constant clasate între primele companii din piaţă. Strategia AGER Leasing se bazează pe soluţii inovatoare, reacţie rapidă şi acoperire completă a pieţei: - auto - echipamente - imobile AGER Leasing se adresează atât persoanelor juridice cât şi persoanelor fizice şi persoanelor fizice autorizate. Activitatea companiei se concentrază pe două linii majore de business: - Retail – pentru persoane fizice şi întreprinderi mici şi mijlocii - Corporate – pentru proiecte de investiţii mari – întreprinderi mari private, instituţii publice şi autorităţi locale Misiunea: Inovam în leasing. Oricând ai nevoie. Oriunde esti. Oricât vrei. Lucram cu Oamenii. Viziunea: 2010: Suntem o companie puternica si recunoscuta, cu o echipa performanta si retea de vânzari nationala. Valorile: Prietenie. Respect. Tenacitate. Inovare. Dinamism. AGER. Implicare Evenimente Business: - Legea leasingului si institutiile financiare nebancare / BNR - martie 2006 - Codul fiscal si integrarea in Uniunea Europeana  mai 2006. Responsabilitate sociala - Oraselul Copiilor, Venus /2007 - Papua Noua Guinee / 2005 - Everest, 8848m:"one step higher, one step further" 2003.

Cluj-napoca Financiar
 • SC CROWN FINANCE SRL ofera consultanta in domeniul creditarii gratuita pentru persoane fizice si juridice. Alegem cea mai buna metoda de finantare si intocmim dosarul de credit gratuit, depunand actele si oferindu-ti suport pana la acordarea creditului fara comisioane sau taxe suplimentare. Fie ca vrei un credit imobiliar sau de nevoi personale, cu sau fara ipoteca, un credit de refinantare, sau o linie de credit pentru IMM-uri pentru investitii sau poate un card de credit ai ajuns unde trebuie! Iti oferim consultanta la majoritatea bancilor si institutiilor bancare din Romania, totul gratuit fara taxe si comisioane ascunse, totul de la experti in domeniul creditarii care te pot ajuta sa iei cel mai ieftin si rapid credit! Detalii: http://www.aplicacredit.ro Persoana de contact: Liviu Toabes

Bucuresti Servicii
 • Firma de brokeraj de credite infiintata in februarie 2008 cu 3 angajati, colaboram cu peste 20 de banci si principala actvitate este de consultanta financiara. Deasemenea ne ocupam si de leasing auto iar in curand si de asigurari persoane fizice/juridice.

Bucuresti Financiar
 • APPLE FINANCE Romania este o companie care opereaza in Bucuresti si in Cluj-Napoca, specializata in brokeraj de credite, refinantari, leasing si asigurari, oferind consultanta financiara completa persoanelor fizice si juridice, de la identificarea profilului clientului, structurarea personalizata a finantarii, pana la intocmirea dosarului si depunerea acestuia la finantator.

Cluj Napoca Servicii
 • DbSol Consulting Cluj-Napoca, este o franciza de servicii financiare a firmei Dbsol Consulting. Colaboram cu 10 banci: BCR, BANCPOST, BANCA ROMANEASCA, CREDIT EUROPE BANK, UNICREDIT TIRIAC, ALPHA BANK, PIRAEUS, OTP BANK, RAIFFEISEN BANK, VOLKSBANK, si cu 2 institutii financiare nebancacre: INTERNATIONAL LEASING, si GE MONEY. Firma noastra ofera servicii de consultanta gratuita persoanelor fizice interesate de orice tip de credit sau de refinantare , si servicii de consultanta si negociere a creditelor pentru persoanele juridice. Fiecare client are un consultant atasat care se va ocupa in mod constatant de dosarul sau, si va mentine legatura pe toata perioada pana la aprobarea creditului. Firma este platita de banci dupa aprobarea contractului de credit, iar asta nu incarca in nici un fel costurile creditului.

Cluj-napoca Financiar
 • Founded in 1899, the Bank of Cyprus Group is the leading Cypriot banking and financial service group. In 1991, the Group establishes its first branch in Greece where it has been expanding rapidly since 1999. it has an established banking presence in the United Kingdom and in 2001 it expanded to Australia trough a wholly owned subsidiary bank. In addition to retail and commercial banking, the Group’s activities include finance, leasing, factoring, investment, banking, brokerage, fund management, life and general insurance. The Group currently operates trough a total of 291 branches of which 144 operate in Cyprus, 126 in Greece, 6 in the United Kingdom, 11 in Australia, 2 in Romania, 1 in Russia, 1 in Ukraine and 1 in the Channel Island. Bank of Cyprus also has representative offices in Russia, Canada and South Africa. The Bank of Cyprus Group employs 7109 staff worldwide. At 30 September 2007, the Group’s Total Assets reached €29.76 bn and the Shareholders’ Funds were €1.92 bn. The Bank of Cyprus shares are listed on the Cyprus and Athens Stock Exchanges. Additional information can be found at the Group’s website www.bankofcyprus.com. If you are interested in applying for any job, you can send your resume and cover letter at hroffice@ro.bankofcyprus.com specifying the position you are applying for.

Bucuresti Servicii
 • INFINIT CREDIT este o companie specializată în brokeraj de credite si leasing, cu experienţă vasta în domeniu, cu puncte de lucru în tara Brasov, Ploiesti,Buzau, Bucuresti. Profesionalismul, exigenţa, flexibilitatea, îmbunătăţirea permanentă a serviciilor prestate i-au construit renumele şi au poziţionat-o printre primele firme de brokeraj din Romania. Acestea sunt numai câteva dintre atributele ce caracterizează INFINIT CREDIT - o companie de succes.

Ploiesti Servicii
 • Oferim consultanta financiara si juridica completa atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Intermediem obtinerea finantarii :credite nevoi personale, credite ipotecare, auto, leasing, carduri de credit, refinantare. Vizam dezvoltarea si prin intermediul francizelor. Apeland la noi, poti economisi atat timp, cat ai ales vei avea certitudinea ca ai facut alegerea cea mai buna referitoare la banii tai, contractand produsul financiar potrivit nevoilor tale. Pentru ca noi oferim in primul rand TIMP. Si apoi, cu ajutorul partenerilor nostri, SOLUTII. Pentru ca noi suntem acum la un apel distanta: 0765 BROKER(276537) .

Bucuresti Financiar