Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cautare curenta
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Mediu: 1099 companii
 • Servicii de calitate

Ors. Bragadairu Altul
 • Colaborare buna.

Satu Mare Importator
 • calitate foarte buna, super ok

Bacau Importator
 • Este super. Usoara si practica.

Cernica Importator
 • eficient produsul primit.recomand.

Bucuresti Distribuitor
 • Profesionisti

Odorheiu Secuiesc Importator
 • Cam scumpa !

Bucuresti Distribuitor
 • Un produs bun.

Bistrita Producator
 • Suntem o companie independenta cu capital privat, reprezentata de o echipacu experienta in lubrifianti, echipamente, piese si consumabile pentru industrie. Societatea noastra in calitate de importator si distribuitor de lubrifianti, filtre si sisteme de filtrare va poate pune la dispozitie o gama completa de produse la preturi competitive. Consultand oferta noastra de produse veti gasi solutia optima pentru aplicatia dumneavoastra. Asiguram urmatoarele servicii in conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 certificat: - consiliere in alegerea produselor - stoc permanent - livrare prompta, oriunde in tara, in termen de 48 de ore, prin flota proprie sau curierat rapid - suport tehnic la instalarea si utilizarea produselor, garantie. Gama noastra de produse include : lubrifianti biodegradabilli: uleiuri hidraulice - PANOLIN HLP SYNTH, uleiuri de motor, transmisie industriala, turbina,frigorifici, etc. Gama completa de lubrifianti aprobati NSF( FDA H1) pentru industria alimentara. Sisteme de filtrare a uleiului marca KLEENOIL: Filtrarea uleiului indeparteaza contaminantii solizi si apa in proportie de 99,9 % pana la nivel de 1 micron permitand intervale mai mari de schimb: de la 3 pana la 10 ori. Aparatura de control si diagnosticare a calitatii si puritatii uleiului. Instalatii pentru intretinerea uleiurilor emulsionabile. Uleiuri industriale si auto MOBIL , TOTAL , AGIP , CASTROL , MOBIL SHELL si MOL. Filtre by-pass ultra fine KLEENOIL. Toata gama de filtre auto si industriale marca FLEETGUARD HIFI SI DONALDSON -Filtre de aer,filtre de ulei,filtre de combustibil, separatoare, uscatoare, etc. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii tehnice sau comerciale din domeniul nostru.

Bucuresti Import - Export
 • BINS FACTORY proiecteaza si produce cosuri de gunoi moderne de cea mai buna calitate, folosind materiale durabile (metal, inox), ce ofera utilitate si personalitate spatiilor in care sunt amplasate. Va punem la dispozitie o gama completa de cosuri premium pentru colectarea oricaror tipuri de deseuri: plastic, hartie, carton, metal, sticla, menajer, organic, lichid, etc. Cosuri de gunoi pentru interior si exterior, Cosuri colectare selectiva, Scrumiere, etc. Cosurile au design contemporan, eco-friendly, putand fi deasemenea personalizate in functie de fiecare proiect: culori, dimensiuni, stickere, etc. Produsele noastre sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, durabile si usor de intretinut. Produsele BINS FACTORY sunt fabricate 100% in ROMANIA * Ne rezervam dreptul exclusiv pentru comercializarea produselor prezentate.

Bucuresti Producator
 • EHS-Prevention Srl va ofera servicii de consultanta tehnica in domeniile: Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM)- Protectia Muncii - Intocmirea documentatiei tehnice necesare functionarii din punct de vedere al Protectiei Muncii - Instructiuni proprii, generale si la locul de munca de Securitate si Sanatate in Munca - Plan de prevenire si protectie ; - Elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire ; - fisele de expunere a factoriilor de risc; - Intocmirea tematicii periodice de instruire - Decizii privind efectuarea instructajelor si a masurilor interne pe linie de SSM - Operarea fiselor de instruire individuale pe linie de - documentatia tehnica SSM, etc. Servicii in domeniul Situatiilor de Urgenta - Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Protectiei Civile: - documentatia de autoritate PSI; - evaluarea riscurilor profesionale; - planul de evacuare; - planul de interventie; - fisele de expunere la factorii de risc; - elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire; - elaborarea si completarea periodica a fiselor de instruire SSM si PSI, etc Servicii in domeniu Protectiei Mediului Dosar de gestiune a deseurilor identificate, documentele justificative ale predarii deseurilor, contractele cu operatorii economici autorizati pentru colectarea/valorificarea/eliminarea deseurilor; Intocmirea raportarii anuale a deseurilor si depunerea acestuia la Agentia pentru Protectia Mediului; Reprezentarea societatii dvs. in relatia cu autoritatile de control; Consultanta in vederea identificarii agentilor economici specializati pentru colectarea deseurilor, si efectuarii analizelor specifice solicitate prin actele de reglementare (apa, aer, sol, zgomot); Servicii ISCIR operator RSVTI - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune si de ridicat din Iasi Autorizari iscir :stivuitor, nacela, ascensor, elevator, autoclave, pod rulant, scari rulante Autorizari interne a personalului care deserveste instalatiile sub incidenta ISCIR; Verificari PRAM pentru spatii comerciale, birouri, spatii de productie si locuinte, unde verificam : -rezistenta de dispersie prizelor de pamant ; -rezistenta de izolatie cu tensiune marita (pana la 1000 V) ; -verificari la sistemul paratrasnet ; Servicii de Medicina Muncii - examinare medicala si psihologica - prin care se identifica factorii de risc din cadrul fiecarui loc de munca, se evalueaza particularitatile acestuia si se stabileste daca angajatul poate fi incadrat pe acel post.

Iasi Servicii
 • Societatea noastra se ocupa cu vanzarea de paleti- Euro, Non Euro, atipici, rame pliabile. Producem la cerere orice tip de ambalaj de lemn. De asemenea colectam si reciclam deseuri ambalaje lemn - 15 01 03, oferim trasabilitate. Suntem axati strict pe nevoile clientului, oferindu-i intotdeauna solutia potrivita la momentul potrivit.

Arad Servicii
 • Filgreen Recycling Srl este o companie tanara si dinamica care activeaza cu succes in acest domeniu, avand oportunitatea de a colabora cu parteneri cu experienta in domeniul reciclarii, a caror preocupare permanenta este calitatea, durabilitatea si implementarea unor tehnologii de ultima generatie in constructia utilajelor. Beneficiem de suportul tehnic al partenerilor nostri pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Deoarece preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator devine o problema majora, atat in prezent, cat si pentru viitor, noi venim cu solutii eficiente pentru reciclarea, recuperarea si tratarea deseurilor de toate tipurile cum ar fi: carton, folie, PET, EPS, toate tipurile de plastic, cauciuc, doze de aluminiu, metal, sticla, deseuri electrice si electronice, cabluri electrice, deseuri medicale, deseuri menajere, deseuri lemnoase si altele.

Oradea Importator
 • Global Innovation Solution desfasoara activitati in domeniul ingineriei si consultantei de mediu. Echipa de experti multidisciplinari furnizeaza solutii tehnice integrate pentru o gama vasta de servicii asociata protectiei mediului si energiei, cum ar fi: ingineria mediului, energetica industriala, eficienta energetica, surse alternative de energie, protectia mediului, inginerie chimica si politici energetice, ceea ce ne permite sa oferim servicii variate, cum ar fi asistenta tehnica in proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare si consultanta pe diverse domenii.

Bucuresti Importator
 • TBA Solutions pune la dispozitia dumneavoastra servicii complete de sudura in plastic. www.tbasolutions.ro Experienta acumulata in acest domeniu ne recomanda in realizarea lucrarilor care indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea, costurile si termenele de livrare. Avem in dotare aparatura profesionala, materialele plastice utilizate fiind de cea mai buna calitate, toate acestea permitandu-ne sa obtinem produse si sa oferim servicii de calitate superioara. Executam lucrari in numeroase domenii, comune sau mai putin cunoscute (industria alimentara, mecanica, auto, publicitara, chimica, echipamente medicale, constructii, si alte domenii). Executia proiectelor de amploare, care nu pot fi transportate, se realizeaza la locatia solicitata de client. Avem solutia ideala pentru materializarea proiectului dumneavoastra.

Oradea Producator
 • Binsignia este marca inregistrata a societatii Forward Support Srl - o companie romaneasca care ofera solutii practice si idei moderne pentru colectarea si reciclarea deseurilor. Cu produsele noastre colectarea selectiva a deseurilor se transforma intr-o activitate distractiva si educativa. Si, in plus, aceasta activitate de reciclare ajuta si la salvarea mediului inconjurator. Va oferim o gama variata de produse ce au un design modern si sunt realizate fie din inox, metal vopsit in camp electrostatic sau lemn. Toate cosurile noatre de gunoi indeplinesc toate reglementarile legale privind procesul de colectare selectiva a deseurilor. In acelasi timp, ele sunt complet personalizabile (culori, dimensiuni, forme, etc), astfel incat sa poata fi amplasate in orice spatiu, atat interior cat si exterior. FORWARD SUPPORT SRL detine marca inregistrata BINSIGNIA, precum si dreptul de proprietate intelectuala asupra tuturor modelelor prezentate atat pe website-ul www.binsignia.com, cat si pe www.bizoo.ro. Copierea, adaptarea si comercializarea de catre terti a produselor prezentate este neavenita si ilegala.

Vulcan Producator
 • SC General Biotech Srl este o societate privata cu capital romanesc ce isi dezvolta activitatile cu preponderenta in domeniul epurarii, tratarii si vehicularii apei. SC General Biotech SRL este un partener specializat pe furnizarea unor soluţii si echipamente pentru tratarea si epurarea apei menajere. In fiecare zi, ne străduim să fim o companie cat mai informată şi cu o puternică orientare către beneficiar. Oferim o gamă completă de produse şi servicii in domeniul epurarii: -consultanta si furnizare de solutii -furnizarea de echipamente pentru tratarea si epurarea apei -menajere -montarea şi exploatarea sistemelor -mentenanta si instruire operator Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in ceea ce priveste echipamentele pentru tratarea si epurarea apelor uzate am orientat politica firmei catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor.

Bucuresti Altul
 • Firma Sc Edmarom Prod 2007 Srl a luat ființă in anul 2007, avand ca obiect de activitate confecțiile metalice. Am ajuns să dezvoltăm cel mai bine containerele metalice pentru deșeuri periculoase din punct de vedere al mediului (slam, prevăzut cu garnitură specială pentru etanșeitate), industriale,rezultate din construcții, menajere, etc. Avem capacitatea de a executa o gamă variată de lucrări de confecții metalice de diverse complexități respectand proiectul beneficiarului.

Bucuresti Producator
 • Cine suntem? Instal pompe grup este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor, creata pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati in achizionarea si sau instalarea echipamentelor de pompare, epurare, canalizare. Scopul nostru este de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict nevoilor si necesitatilor dvs. CE OFERIM ? Noi oferim solutii personalizate ce urmaresc obiectivele clientilor nostri, fie ca este un proiect simplu sau unul complex cream solutia pentru fiecare in parte. Fiecare proiect lansat il dezvoltam investind cunostinte solide, pasiune si entuziasm. Livram, montam si punem in functiune: fose septice, statii de epurare, rezervoare de apa, pompe apa uzata, pompe submersibile, statii de pompare, separatoare de hidrocarburi si uleiuri, separatoare de grasimi, toalete ecologice mobile . Oferim servicii pentru aceste produse : mentenanta, garantie, post garantie, consultanta tehnica, de specialitate. CE NE PROPUNEM? Intreaga gama de produse o recomandam potentialilor clienti cu toata convingerea ca vor achizitiona produse la standarde occidentale. La baza dezvoltarii noastre a stat si va sta preocuparea constanta pentru solutii sigure si durabile si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri. CE GARANTAM? Apeland la serviciile noastre aveti certitudinea unei relatii productive si de succes care va determina fidelizarea dvs. in randul clientilor nostri. Va asteptam!

Selimbar Importator