Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Fose - Sisteme de Tratare a Apei: 28 companii
 • Firma Sc Progreen Concept Ag Srl se ocupa cu comercializarea de statii de epurare, fose septice, sisteme de drenaj, separatoare de grasimi si hidrocarburi. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Curtea De Arges Importator
 • Angajati cu 30 de ani experienta in industria echipamentelor pentru drumuri. Portofoliul TAR MV este amplu, recomandat de numele mari din domeniu si cuprinde fabricarea, modernizarea si intretinerea diverselor utilaje si echipamente din domeniul constructiilor de drumuri, constructii civile si industriale, ecologizare mediu.

Iasi Producator
 • Societatea este importator direct pentru statii de epurare, dedurizatoare, sisteme de tratare a apei, filtre, separatoare de grasimi si hidrocarburi, lampi UV, fose septice, rezervoare apa. Experienta, profesionalismul si preturile avantajoase ne recomanda ca un partener de incredere in domeniul tratarii apei. Oferim solutii atat in domeniul casnic cat si in cel industrial, de la case de locuit pana la localitati.

Bistrita Importator
 • Suntem o companie independenta cu capital privat, reprezentata de o echipacu experienta in lubrifianti, echipamente, piese si consumabile pentru industrie. Societatea noastra in calitate de importator si distribuitor de lubrifianti, filtre si sisteme de filtrare va poate pune la dispozitie o gama completa de produse la preturi competitive. Consultand oferta noastra de produse veti gasi solutia optima pentru aplicatia dumneavoastra. Asiguram urmatoarele servicii in conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 certificat: - consiliere in alegerea produselor - stoc permanent - livrare prompta, oriunde in tara, in termen de 48 de ore, prin flota proprie sau curierat rapid - suport tehnic la instalarea si utilizarea produselor, garantie. Gama noastra de produse include : lubrifianti biodegradabilli: uleiuri hidraulice - PANOLIN HLP SYNTH, uleiuri de motor, transmisie industriala, turbina,frigorifici, etc. Gama completa de lubrifianti aprobati NSF( FDA H1) pentru industria alimentara. Sisteme de filtrare a uleiului marca KLEENOIL: Filtrarea uleiului indeparteaza contaminantii solizi si apa in proportie de 99,9 % pana la nivel de 1 micron permitand intervale mai mari de schimb: de la 3 pana la 10 ori. Aparatura de control si diagnosticare a calitatii si puritatii uleiului. Instalatii pentru intretinerea uleiurilor emulsionabile. Uleiuri industriale si auto MOBIL , TOTAL , AGIP , CASTROL , MOBIL SHELL si MOL. Filtre by-pass ultra fine KLEENOIL. Toata gama de filtre auto si industriale marca FLEETGUARD HIFI SI DONALDSON -Filtre de aer,filtre de ulei,filtre de combustibil, separatoare, uscatoare, etc. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii tehnice sau comerciale din domeniul nostru.

Bucuresti Import - Export
 • Firma ce activeaza indomeniul managementului integrat al mediului, autorizata de Agentia de Protectie a Mediului pentru a se ocupa cu colectarea, transportul, depozitarea, tratarea si reciclarea deseurilor din materiale plastice, hartie, carton, electrice si electronice (DEEE) scoase din uz. Principalul nostru obiectiv este obiectiv este prevenirea producerii de deşeuri din materiale plastice, hartie, carton si de echipamente electrice şi electronice, precum şi refolosirea, reciclarea şi alte forme de valorificare a acestora, astfel incat să se reducă volumul de deşeuri eliminate. Urmarim continuu imbunătăţirea performanţelor privind protecţia mediului şi sănătăţii populaţiei prin acţiunile desfăşurate de toţi operatorii implicaţi in ciclul de viaţă al ambalajelor, reperelor industriale din material plastic, hartie, carton, al echipamentelor electrice şi electronice - producători, importatori, distribuitori, utilizatori finali.

Comuna Bradu/ Pitesti Producator
 • Sortimente colectate si reciclate: • hartie (maculatura, reviste, ziare, arhiva, carti etc.); • carton (provenit din cutii de ambalaje si altele); • PET-uri (sticle de plastic de diferite forme si culori); • folie transparenta - de bax si de impachetat (strech); • folie colorata; • PVC si alte mase plastice (PP, PE, HDPE, PA, PMMA, PC, PS, ABS); • Feroase (fonta, tabla, fier vechi); • Neferoase (cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb inox, doze de aluminiu); • Acumulatori uzati (fara lichid); • DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice); • Ambalaje de sticla; • Bare auto; • Ambalaje lemn (paleti).

Cluj Distribuitor
 • Ne ocupam cu comercializarea elementelor de canalizare,al foselor septice, separatoarelor de grasimi, bazinelor de depozitare lichide, pubele, etc. Oferim consultanta gratuita tuturor persoanelor care vor sa achizitioneze produsele noastre.

Catina Importator
 • Eco Amd Instal este o societate cu capital privat integral romanesc ce se ocupa cu activitati de consultanta, proiectare, import, productie, distributie, comercializare, puneri in functiune si servicii pentru echipamente de tratare a apelor uzate, rezervoare, pompe, statii de pompare. Eco Amd Instal lucreaza in proiecte de protectia mediului, in special in domeniul epurarii apelor uzate, promoveaza si intaleaza echipamente de cea mai buna calitate, echipamente care ajuta la indeplinirea standardelor europene privind protectia mediului. Consideram ca statisfactia clientilor nostri este cel mai important aspect atunci cand demaram un proiect. Dorim ca relatia intre companie si client sa fie una de lunga durata si sa se bazeze pe incredere si profesionalism. Tocmai de aceea aveti siguranta ca apelati la un partener sigur, care este atent la nevoile dumneavostra si care ofera cele mai bune servicii raportate la un pret competitiv Totodata, puteti beneficia de ultimele promotii la fose septice si servicii de instalare si montare de fose septice oferite de societatea Eco Amd Instal. Pentru toate aceste detalii va stam la dispozitie si va invitam sa vizitati paginile site-ului nostru www.biofose.com unde puteti afla de ultimele noutati in materie de materiale, servicii de instalare si montaj fose septice /sisteme de epurare, promotii si alte informatii necesare.

Pitesti Importator
 • Firma noastra comercializeaza instrumente de masura si control, de dozare clasica si automata de clor gazos, pompe de dozare substante chimice, supape si servosupape, electrozi de masurare precum si proiectare, tehnologie, montaj si service a statiilor de apa potabila si epurare.

Salonta Importator
 • Ayden Pyt Oil Srl Satu Mare executa lucrari de protectia mediului in toata tara. Servicii totale de managementul deseurilor: - Ecologizare - Colectare - Tratare - Transport - Eliminare finala a deseurilor periculoase petroliere si nepericuloase.

Satu Mare Servicii
 • Domeniul principal de activitate al societăţii Sc Plasttech Recycling Srl este reprezentat de grupa CAEN 383 Recuperarea materialelor, iar activitatea principală desfăşurată de aceasta aparţine clasei CAEN 3832 - Recuperarea materialelor reciclabile sortate.

Deva Producator
 • Ecoplast Industries Group este o societate cu sediul in Constanta, infiintata in anul 2004 ce asigura servicii ecologice si prelucrare deseuri de mase plastice. Principalele domenii in care activam sunt: Reciclare DEEE Managementul deseurilor periculoase si nepericuloase Servicii in domeniul nuclear Reciclare deseuri feroase, dezafectari cladiri si structuri metalice Reciclare neferoase Reciclare mase plastice Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectionarea procesului de reciclare pe care il realizam incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.

Constanta Servicii
 • S.C. Vipoil S.R.L. activează din anul 2002 pe piaţa de lubrifianţi industriali şi auto, din 2002 fiind distribuitor oficial al JSC AZMOL în România pentru unsorile, vaselinele şi uleiurile cu marca AZMOL care au fost și sunt în continuare căutate pe piața românească. Datorită solicitărilor mari din partea beneficiarilor noștri, societatea noastră a considerat necesară continuarea colaborării și chiar dezvoltarea acesteia prin mărirea gamei de produse lubrifiante, în special unsori și vaseline.

Iasi Importator
 • Companie infiintata in anul 2008 cu capital integral privat, cu un numar de angajati de 46 si cu o cifara de afaceri de 3200000 Ron pentru anul 2010. Domeniul principal de activitate este achizitionarea, reciclarea, procesarea si vanzarea deseurilor din material plastic.

Voluntari Servicii
 • S.C. Setcar S.A. „Partener pentru un mediu curat S.C. SETCAR S.A. isi propune sa devina un partener de incredere pentru generatorii de deseuri periculoase care doresc gestionarea acestora in conditii sigure din punctul de vedere al protectiei mediului. .C. SETCAR S.A. Pitesti va ofera urmatoarele servicii : -Colectarea -Transportul DESEURILOR PERICULOASE -Depozitarea -Eliminarea   -Intocmirea si avizarea documentelor de preluare deseuri periculoase ; -Preluarea si transportul special de substante periculoase utilizand autovehicule, conducatori auto autorizati, inginer chimist pentru coordonarea activitatii si consilier de siguranta pentru transport marfuri periculoase in trafic rutier; -Depozitarea temporara si prelucrarea primara a deseurilor; Persoane de contact: Director Executiv  Gavrila Viorel: 0740040662 Manager Mediu Stoica Gabriela: 0748129673

Bascov Servicii
 • Noi suntem ce-i mai buni. Protejati mediul inconjurator. Protejati apele, padurile. nu poluati, nu aruncati deseuri la intamplare. Pentru mai multe detalii contactati-ne la nr. de tel.: 0745/80.88.87.

Constanta Servicii
 • Compania se ocupa cu reciclarea,a materialelor plastice si altele. Intermedierea si vanzarea de utilaje pentru reciclare precum si producerea de materiale finite din produse reciclate cum ar fi plastic, sticla si cauciuc.

Hateg Producator
 • Firma noastra produce si comercializeaza diverse produse din lemn (brichete rumegus, lemne pentru gratar ambalate in sacotei de plastic 2,5kg, lemne pentru semineu ambalate in sacotei de plastic 2,5kg precum si alte produse din lemn). Produsele realizate/comercializate de noi sunt realizate din lemn de esenta tare si capacitate calorica ridicata (salcam, stejar, carpen, fag)

Com. Plopu, Sat Nisipoasa Servicii
 • Indeco Grup este o firma de consultanta in domeniul managementului mediului ce ofera solutii profesionale, optime si eficiente la problemele de mediu ale diverselor organizatii ce activeaza pe teritoriul Romaniei. Compania noastra are la baza experienta si cunostintele acumulate in timp de specialistii nostri de-a lungul numeroaselor proiecte in care ne-am implicat. Flexibilitatea si mobilitatea de care dispunem pentru realizarea si finalizarea proiectelor constituie unele dintre punctele forte ale grupului nostru. Serviciile noastre au fost apreciate intotdeauna de clienti, in primul rand pentru calitatea si promptitudinea lor. De aceea consideram ca avem capacitatea tehnica si manageriala pentru rezolvarea in timp util a celor mai pretentioase proiecte. Serviciile oferite de compania noastra sunt solutii practice, care rezolva efectiv problemele dumneavoastra: -Organizarea de transporturi pentru deseuri periculoase: compania noastra detine mijloace de transport autorizate in acest sens si are incheiate parteneriate cu mari tranportatori atestati ADR. -Intocmirea documentatiilor legate de deseurile periculoase: obtinerea aprobarilor pentru transportul deseurilor, realizarea documentelor specifice predarii-primirii deseurilor, intocmirea de buletine de analiza ptr. deseuri, incadrarea deseurilor conform Catalogului European al Deseurilor, etc. -Consultanta pe teme de protectia mediului si managementul deseurilor, in special a deseurilor periculoase. Aici includem si serviciul de intocmire si raportare catre Agentiile de Protectia Mediului a diverselor situatii privind deseurile colectate de noi de la dvs. -Furnizarea de solutii pentru valorificarea sau eliminarea deseurilor de natura petroliera (uleiuri uzate, reziduuri de combustibili, etc), dar si pentru alte deseuri periculoase (deseuri industriale periculoase: emulsii si lichide de racire reziduale, ape industriale uzate, diverse categorii de slamuri si namoluri, deseuri de lacuri si vopsele, solvent uzati, deseuri de cerneala, diverse substante chimice expirate sau uzate, deseuri provenite din activitatea de service auto – uleiuri uzate, lichide auto, filtre de ulei si combustibil, filtre de aer, filtre de la cabinele de vopsit, baterii uzate, anvelope uzate, deseuri din material plastic, etc). -Compania noastra este autorizata pentru colectarea, transportul si depozitarea deseurilor periculoase in vederea eliminarii sau reciclarii acestora, dupa caz. -Solutii logistice si tehnice pentru ambalarea si depozitarea deseurilor periculoase: legislatia in vigoare prevede reguli stricte vis-� -vis de acest aspect, fie ca este vorba de procesul de colectare a acestor deseuri, stocarea si depozitarea lor, etichetarea sau pregatirea pentru transport. -Curatarea de rezervoare, tancuri, bazine, etc. in care au fost depozitate diverse substante in stare lichida sau solida. Acest serviciu, implica si preluarea deseurilor rezultate in vederea eliminarii sau reciclarii acestora. -Lucrari de vidanjare, ptr. locatii care se colecteaza diverse categorii de deseuri sau substante periculoase sau nu, cum ar fi decantoare, separatoare de hidrocarburi si grasimi, etc.

Ploiesti Servicii
 • Firma ofera servicii de postare a anunturilor privind vanzarea si cumpararea tuturor tipurilor de deseuri si servicii de management integrat al deseurilor, Reciclare, Eliminare, Incinerare a tuturor tipurilor de deseuri (periculoase, nepericuloase, reciclabile).

Constanta Servicii