Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Filtre si Sisteme de Epurare - Sisteme de Tratare a Apei: 197 companii
 • Firma serioasa!

Balotesti Importator
 • Totul decurge asa cum imi doresc!

Satu Mare Importator
 • calitate foarte buna, super ok

Bacau Importator
 • Este super. Usoara si practica.

Cernica Importator
 • eficient produsul primit.recomand.

Bucuresti Distribuitor
 • Profesionisti

Odorheiu Secuiesc Importator
 • Cam scumpa !

Bucuresti Distribuitor
 • TBA Solutions pune la dispozitia dumneavoastra servicii complete de sudura in plastic. www.tbasolutions.ro Experienta acumulata in acest domeniu ne recomanda in realizarea lucrarilor care indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea, costurile si termenele de livrare. Avem in dotare aparatura profesionala, materialele plastice utilizate fiind de cea mai buna calitate, toate acestea permitandu-ne sa obtinem produse si sa oferim servicii de calitate superioara. Executam lucrari in numeroase domenii, comune sau mai putin cunoscute (industria alimentara, mecanica, auto, publicitara, chimica, echipamente medicale, constructii, si alte domenii). Executia proiectelor de amploare, care nu pot fi transportate, se realizeaza la locatia solicitata de client. Avem solutia ideala pentru materializarea proiectului dumneavoastra.

Oradea Producator
 • SC General Biotech Srl este o societate privata cu capital romanesc ce isi dezvolta activitatile cu preponderenta in domeniul epurarii, tratarii si vehicularii apei. SC General Biotech SRL este un partener specializat pe furnizarea unor soluţii si echipamente pentru tratarea si epurarea apei menajere. In fiecare zi, ne străduim să fim o companie cat mai informată şi cu o puternică orientare către beneficiar. Oferim o gamă completă de produse şi servicii in domeniul epurarii: -consultanta si furnizare de solutii -furnizarea de echipamente pentru tratarea si epurarea apei -menajere -montarea şi exploatarea sistemelor -mentenanta si instruire operator Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in ceea ce priveste echipamentele pentru tratarea si epurarea apelor uzate am orientat politica firmei catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor.

Bucuresti Altul
 • Produsele si serviciile noastre, constituie metode de interventie rapida care confera siguranta, eficacitate maxima, costuri competitive pe piata romaneasca. Astfel, eforturile dumneavoastra vor fi minime si vor avea efectul scontat: mentinerea unui mediu inconjurator sanatos. Suntem aici pentru: - a va ajuta sa preveniti accidentele ecologice - a va ajuta sa limitati si sa eliminati consecintele unor accidente ecologice - a va ajuta sa aveti grija de mediul inconjurator si de sanatatea noastra - a va proteja banii, deoarece cu cat interventia in cazul unui accident este mai rapida cu atat dezastrul este mai mic.

Mangalia Importator
 • Aquatech International Srl. este specializata pe importul, distributia si instalarea de echipamente profesionale de calitate garantata, pentru purificarea apei, dedurizare, filtrare, sterlizare, osmoza inversa. Oferim solutii complete si eficiente atat pentru uz rezintial cat si la nivel                                de unitati industriale, comerciale si spatii de birouri. Misiunea noastra: Sa oferim clientilor echipamente si servicii profesionale complete, la cel mai inalt nivel de calitate si la un pret accesibil si corect. Oferta Aquatech: O gama completa de sisteme pentru purificare si tratare apa, element esential in calitatea vietii, a familiei sau a angajatilor Dumneavoastra. Acoperim intreaga gama de servicii, de la diagnosticarea problemei, oferirea unor solutii eficiente si transparente adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe durata utilizarii echipamentului, atat in perioada de garantie cat si ulterior, in functie de cerintele fiecaruia. O gama variata de echipamente si produse de calitate garantata si certificata, cu durata de functionare superioara si costuri de intretinere si supraveghere reduse. Analiza fizico-chimica a apei la solicitarea clientului, efectuata GRATUIT la domiciliul / sediul Dumneavoastra. Oferim si gratuitate la montajul anumitor echpamente, instalarea si punerea in functiune a acestora.

Bucuresti Importator
 • Nefatec Craiova este reprezentanta firmei Labkotec OY Finlanda producator de sisteme de alarma pentru separatoare de ulei, grasimi, hidrocarburi, indicatoare de nivel si a firmei PBI Franta producator de materiale izolatoare pentru temperaturi inalte fara azbest.

Craiova Distribuitor
 • Societatea noastra ofera solutii la cheie si personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. Proiectare, Consultanta, Livrare echipamente, Montaj, Punere in functiune, Instruire personal, Urmarire Statii de epurare ape uzate industriale Statii de epurare ape uzate menajere Instalatii pentru potabilizarea apei Statii de Biogaz cu cogenerare Instalatii pentru deshidratarea namolului Filtrarea apelor tehnologice industriale Biotehnologii pentru scaderea consumului de energie, apa si chimicale in statiile de epurare si in industria alimentara De asemenea asiguram punerea in functiune si aducerea in parametrii a statiilor de epurare neperformante.

Cluj-Napoca Producator
 • Suntem producator de rezervoare poliester armate cu fibra de sticla orizontale si verticale, sisteme de tratare a apei, piese sticloplast antifrictiune, tubulatura ventilatie, luminatoare plane si profilate, scaune stadion, cupole si multe alte produse inclusiv comenzi speciale din poliester.

Fagaras Producator
 • Clean H2O3 este o societate specializata in productia si comercializarea de aparate si echipamente pentru curatare si sterilizare cu ozon in diferite domenii. Aparatele de ozonizare comercializate sunt de ultima generatie iar buna functionare a lor este garantata. Ozonul este o minune a naturii. In atmosfera, ozonul protejeaza planeta noastra de radiatiile daunatoare ultraviolete. In apropiere de pamant, ozonul purifica si sanifica aerul pe care il respiram, apa pe care o bem si hrana pe care o mancam.

Sangeorgiu De Mures Importator
 • Eco Avangard are ca obiect principal productia, furnizarea si montajul echipamentelor si tehnologiilor de vehiculare, stocare si tratare a apelor. Domeniul de productie, livrare si montaj include: Statii tratare containerizate; Statii dedurizare Statii de clorinare Sterilizatoare UV Osmoza inversa Rezervoare metalice de apa si incendiu Rezervoare inox Rezervoare din otel fuzionat cu sticla, emailate Rezervoare apa uzata Rezervoare irigatii Rezervoare galvanizate Grupuri de pompare Grupuri de pompare hidranti Grupuri de pompare sprinklere Grupuri de pompare incendiu EN 12845 Pompe submersibile de apa uzata Pompe submersibile de put

Rm. Valcea Importator
 • SC Ecotec SRL, Sibiu ofera servicii de consultanta, proiectare si livrare echipamente pentru: - Ferme de zootehnice suine, pasari, bovine - Tratarea bioenzimatica a dejectiilor pentru reducerea emisiilor de amoniac si a mirosurilor din zona fermelor, - reducerea costurilor de imprastiere. - Gestiunea ecologica a dejectiilor si reducerea volumului de apa de spalare. - Lagune / Bazine impermeabilizate cu folie HDPE, (conforme legislatiei UE), pentru stocarea dejectiilor, rezerva de apa de incendiu, piscicultura. - Bazine pentru dejectii si apa Storth din tabla cu sticla fuzionata "STORTH" - Pompe, mixere, cisterne si aripi de ploaie pentru imprastierea dejectiilor - Fabrici de biogaz cu cofermentare si tehnologii pentru producerea caldurii din dejectiile din dejectiile de pasare - Bucatarii furajere si silozuri pentru stocarea cerealelor - Genetica porcina de inalta calitate. Contact: mob: 0740163825.

Sibiu Importator
 • Terra Mediu Srl este o societate activa in protectia mediului, furnizeaza produse si servicii de calitate: absorbant natural biodegradabil pentru hidrocarburi - nature sorb, spill sorb; absorbant sintetic pentru hidrocarburi sau substante chimice; materiale absorbante - batiste/pad-uri, lavete, baraje, perne, filtre; baraje limitatoare plutitoare; detergent superconcentrat biodegradabil pentru curatiri industriale, dezinfectant biodegradabil, activatori biologici pentru fose septice si sisteme de canalizari - septonic; fose septice, bazine, rezervoare, case de apa din rasina armata cu fibra de sticla; servicii ecologizari - curatiri rezervoare, filtre separatoare ulei, preluare deseuri periculoase pentru incinerare, proiecte de mediu. web: www.terramediu.ro

Slatina Importator
 • Fondata in anul 1998, societatea Prima Srl are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente pentru instalatii industriale, in special instalatii transport fluide, instalatii de producere si distributie a aburului, echipamente pentru tratarea apei. Pompe Grundfos: -O recirculare, submersibile, ridicare a presiunii, dozare; -O ape reziduale; statii de tratare apa; statii de clorinare; -O pompe inox Hilgea pentru industria alimentara si farmaceutica. -Clapete de sens, supape de sens pentru apa, apa calda, abur, aer. -Supape de siguranta pentru apa, agent termic, abur, aer. -Filtre y pentru apa, agent termic, abur, aer. -Compensatoare de dilatatie cu filet sau cu flansa. -Robineti cu sfera apa, abur, gaz -Robineti cu doua, trei sau patru cai actionati manual, electric sau pneumatic. -Robineti sertar, vane cutit, vane de mixare. -Vane fluture cu actionare manuala, electrica sau pneumatica -Robineti ventil, robineti speciali, robineti inox -Regulator direct de temperatura pentru diferite aplicatii. -Electroventile pentru apa, agent termic, abur, aer. -Reductoare de presiune apa, abur, aer -Controloare de nivel, separatoare de picaturi, vizoare. -Oale de condens cu plutitor, termodinamice, termostatice, bimetalice -Actionari electrice, pneumatice pentru o gama larga de robineti. -Manometre, termometre, termomanometre. -Furtune speciale pentru distributia lichidelor alimentare, lichidelor agresive, etc. Asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de promptitudinea solutionarii cererilor dvs. de oferta, va invitam sa ne contactati pentru posibilele proiecte de colaborare sau pentru a va oferi consultanta tehnica in selectarea produsului dorit. Firma noastra asigura garantie, post-garantie, service si intreaga gama de consumabile pentru produsele distribuite.

Botosani Importator