Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Dispozitive de Reducere a Zgomotului - Mediu: 9 companii
  • Grupul Rockwool se numără printre liderii mondiali în ceea ce priveşte industria izolatiilor, cu produse şi soluţii pentru toate domeniile majore de aplicaţii, atât pentru clădirile rezidenţiale, cât şi pentru cele nerezidentiale. Împreună cu alte produse de construcţii, precum tavane suspendate şi plăci pentru faţadă, grupul contribuie la crearea de clădiri eficiente energetic şi rezistente la foc, cu o excelentă acustică şi un climat interior confortabil. Creăm de asemenea soluţii ecologice pentru industria horticolă, fibre speciale în scop industrial, izolaţii eficiente pentru industria procesării, marine şi offshore, precum şi sisteme de sunet şi vibraţii pentru infrastructură modernă.

Constanta Distribuitor
  • Firma noastra se ocupa cu monitorizare, comercializare aparatura masuratori vibro-acustice in mediu aerian si marin. Oferim ai servicii consultanta in domeniu. Clienti: INDUSTRIA ENERGETICA; INDUSTRIA ARMATA; SOCIETATI COMERCIALE; INSTITUTE DE CERCETARE

Clinceni Servicii
  • Suntem o echipa experimentata de ingineri de mediu si oferim consultanta de mediu micilor intreprinzatori care nu au posibilitati de a angaja un specialist cu norma intreaga ce au impact de mediu (conform Lege 211 din 2011 privind regimul deseurilor) ca terta parte prin contract de colaborare la preturi mici in Bucuresti - Ilfov. Privind: o gestiune deseuri periculoase, nepericuloase si menajere produse la locul de munca o obtinere avize de mediu, acord mediu si autorizatie mediu pentru o investitie o calcul taxe fond de mediu o instruire personal cu legislatia de mediu o intocmire fisa de prezentare si declaratie o intocmire raportari catre agentia de mediu, si garda de mediu o intocmire plan de management mediu, plan gestionare deseuri, plan poluari accidentale, plan interventie in situatii de urgenta. Iosip Gabriel 0754371715 broker-deseuri.ro

Galati Servicii
  • Sc Partener Prompt - producator - tamplarie PVC (Gealan) cu geam termopan, tamplarie aluminiu (alumil), pereti cortina, bonduri metalice, rulouri exterioare, jaluzele verticale si orizontale, usi de garaj, garduri din pvc, plase insecte pe balamale si tip rulou, usi de interior si exterior, acoperiri terase.

Slatioara Producator
  • Oferim consultanta pe probleme si legislatie de protectie a mediului, gospodarirea apelor, analize de laborator si toate domeniile ce au legatura cu acestea. - Emitem Avize tehnice COV pentru proiecte tehnologice si Certificate tehnice COV - efectuam determinari, masuratori si analize pentru diversi poluanti din atmosfera, din apa, din sol si subsol. - de asemenea efectuam analize toxicologice pentru protectia muncii.

Ploiesti Servicii
  • Enviro Consult este o companie romaneasca infiintata in 2003 la solicitarile tot mai numeroase in domeniul protectiei omului impotriva efectelor nocive ale zgomotelor si vibratiilor. Increderea de care Enviro Consult se bucura din partea Brüel & Kjaer Sound & Vibration Measurement A/S - lider mondial in domeniul aparaturii si aplicatiilor dedicate zgomotelor si vibratiilor - in calitate de reprezentanta in exclusivitate in Romania pentru Brüel & Kjaer pentru domeniul Zgomot ambiental si la locul de munca, califica Enviro Consult drept consultantul dumneavoastra in problemele din domeniu.

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Gaesti, judetul Dambovita. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de parchet, jaluzele, becuri, vopseluri, gresie, faianta, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Grama Prod Com S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Gaesti Distribuitor
  • Gestionare deseuri, colectare, transport, depozitare deseuri solide municipale din municipiul Iasi si zona metropolitana a Iasiului, administrare depozit de deseuri solide urbane, salubrizare stradala si menajera.

Iasi Altul
  • Ecologing S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Ecologing S.R.L efectueaza montaj instalatii si echipamente pentru protectia mediului (cercetare, proiectare si executie): instalatii de incinerare a deseurilor menajere, a deseurilor periculoase, instalatii de selectare a deseurilor. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ecologing S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Ecologing S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii