Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Statii meteo - Mediu: 5 companii
  • SC Ifa Grup SRL este diStribuitor Eijkelkamp BV Olanda. Firma Eijkelkamp este o companie mutinationala, lider in furnizare de echipamente de cercetare pentru agricultura, protectia mediului, prelevare si analiza sol si apa. Gama de produse oferite include: Echipamente de foraj si prelevare probe de sol si apa Echipamente de analiza a parametrilor fizici ai pamanturilor (in situ si in laborator) Sisteme de monitorizare a factorilor de mediu Sisteme complete de echipare a forajelor piezometrice pentru monitorizare Echipamente de analiza a calitatii apei si solului.

  • Firma BMCEL SRL a fost fondata in Iunie 2006 si are ca obiect de activitate constructia si programarea sistemelor de monitorizare si control. Formata din un nucleu de tineri ingineri compania noastra isi propune realizarea integrala a sistemelor/solutiilor de monitorizare strans legate de particularitatiile fiecarui client, oferind costuri atractive si folosind tehnologii moderne de procesare, transmitere si stocare a datelor.

  • Suntem cel mai mare producător de plastic de semi containerelor de deșeuri subteranele din Europa de Vest. Oferim o gamă completă de soluții de deșeuri semi subterane într-o gama variata de dimensiuni. Va rugam sa ne contactati daca aveti vreun interes de a gestiona deșeurile într-un mod eficient.

  • Importator si distribuitor sisteme pentru monitorizat mediul inconjurator: statii meteo, termometre, barometre. Magazin cu comanda si cumparare online. Aparate de masura a conditiilor meteo, analogice sau digitale, articole de gradina, precum si articole necesare producerii vinului si sucurilor in gospodaria proprie.

  • Fipro Trade Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de produse chimice pentru dezinfectie si curatenie, industria sticlariei precum si materiale didactice pentru scoli si gradinite, care acopera majoritatea disciplinelor scolare, cum ar fi: sport, biologie, fizica, chimie, matematica, tehnica, table interactive. De asemenea suntem importator si distribuitor autorizat al firmei Hammer Sport AG, lider in domeniul inovatiei tehnologice in domeniul aparatelor fitness, bodybuilding si producator de echipament de arte martiale si box. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.