Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Canale - Mediu: 36 companii
 • Este super. Usoara si practica.

Cernica Importator
 • eficient produsul primit.recomand.

Bucuresti Distribuitor
 • Un produs bun.

Bistrita Producator
 • Mibo Impex, companie romaneasca cu capital integral privat este infiintata ca urmare a noilor cerinte de mediu, in conformitate cu normele Uniunii Europene. Servicile noastre vizeaza in primul rand mantenanta sistemelor de canalizare, curatirea, desfundarea lor, precum si inspectia lor cu ajutorul celei mai noi tehnologii de inspectie prin introducerea unei camere video. Executam la cerere vidanjari, desfundari si curatiri fose septice sau statii de epurare, reparatie si montaj instalatii de canalizare, sanitare sau incalzire, localizare utilitati (cabluri de curent), spalare fatade, piscine si subsoluri cu jet de apa etc. Va stam la dispozitie la orice ora pentru toate situatiile indiferent de tipul constructiei deservite, de dimensiunile tubulaturilor sau locatiile acestora, cu utilaje autorizate, performante si personal calificat. Inca de la inceputul activitatii, firma noastra s-a bazat pe o echipa tanara, dinamica si flexibila, orientata catre acoperirea completa a nevoilor clientilor.

Cluj-napoca Servicii
 • ASbloc asigura: - Desfundare si spalare canalizare in judetul Cluj; - Vizualizare si inregistrare a canalizarilor pe suport electronic; - Transfer de apa menajera cu pompe si motopompe; - Vidanjare in judetul Cluj; - Montare, mentenanta si dispecerat pentru pompe submersibile montate in canalizari, bazine de decantare, fose septice, etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau site-ul afisat.

Floresti Servicii
 • Firma Comarom Trade Impex se ocupa cu comert cu ridicata materiale constructii si instalatii, tubulatura si fittinguri PVC, PP, PE, PPR, import si distributie capace camine vizitare canalizare si alimentare apa si capace si gratare canal din fonta ductila carosabile si necarosabile.

Bucuresti Importator
 • Vidanj Construct presteaza lucrari in toate judetele tarii. Printre serviciile oferite de compania noastra se numara: - eliminarea deseurilor si a apelor uzate - salubritate si activitati similare, prioritar servicii de vidanjare ecologica - vidanjare grasimi - curatare si spalare mecanizata - desfundare mecanizata a retelelor de canalizare , vizionarea canalelor cu camera video, curatarea spalare si decolmatare mecanizata

Bucuresti Servicii
 • Societate comerciala prestam servicii de: - vidanjare fose septice; - vidanjare statii de epurare; - spalare si desfundare canalizare cu apa la presiune de peste 200 bari; Ne deplasam in Brasov si imprejurimi. Avem ca punct de referinta standardele de mediu actuale, in conformitate cu Uniunea Europena. Aria de acoperire pe care compania noastra o are, este toata zona judetului Brasov cat si restul tarii. Baza tehnica moderna si echipele noastre au capacitatea de a rezolva problemele pe care le aveti. Va scapam de griji in conditii de siguranta si deplina curatenie. Toate acestea intr-un timp foarte scurt.

Rasnov Transportator
 • SC Electronav Clean SRL este societate cu caracter privat specializata in servicii de: vidanjare, decolmatare si desfundare conducte de canalizare disponibila sa actioneze la cererea dumneavoastra ori de cate ori este nevoie, serviciile executandu-se in cel mai scurt timp de la solicitare. Mentionam ca oferim servicii de inchiriere si intretinere toalete ecologice, la amplasamentul stabilit de beneficiar, destinate diverselor evenimente publice (concerte in aer liber, targuri comerciale, mitinguri), spatii de agrement (parcuri, gradini), santiere sau spatii industriale care nu au apa curenta si canalizare. De asemenea, asiguram servicii de vidanjare si igienizare a toaletelor ecologice. Intretinerea cabinelor de toaleta ecologice se face pe toata raza judetului Constanta. Inchirierea de toalete ecologice se asigura si in judetele invecinate, putem asigura transportul toaletelor. Compania noastra dispune de autoutilitare eficiente, sigure, de o performanta reala, atat pentru activitatile intreprinse in mediul rural, cat si urban. Utilajele pe care le detinem pentru serviciide de vidanjare sunt autotutilitarele marca Man capacitate de 11 tone, Iveco capacitate de 3.5 tone si Isuzu. Efectuarea serviciilor noastre se poate face in baza unui contract de prestari servicii sau pe baza unei comenzi ferme. De asemnea societatea a evoluat diversificandu-si continuu serviciile prestate pentru a satisface cerintele clientilor si implicit pentru a mari numarul acestora.

Vama Veche Servicii
 • Societate ce activeaza in domeniului protectiei de mediu in sensul ca asigura logistica necesara pentru vidanjari, decolmatari retele de canalizare, fose seotice, spalari de rezervoare si vase, vidanjari in cazul de poluari accidentale.

Constanta Servicii
 • Rolul vidanjarii este golirea bazinelor, foselor, etc. in vederea curatirii acestora. Executam vidanjare pentru fose septice, reziduuri menajere, spatii epurare, separatoare spalatorii auto, subsoluri, beciuri si alte incaperi insalubre. Avem capacitatea de a goli fose septice, decantoare, toalete, indiferent de distanta la care sunt localizate fata de caile de acces, de dimensiunile acestora. Vidanjarea se face cu ajutorul furtunelor ecologice si a unei pompe de vid performante pentru a reduce semnificativ timpul de golire, zgomotul si mirosul neplacut, calitatea lucrarii fiind intotdeauna prioritara. In cazul in care fosele septice, toaletele nu au fost intretinute putem realiza curatari, desfundare canal, cu inalta presiune de apa, spalari pentru igienizarea acestora dupa vidanjare.

Galati Servicii
 • Societate autorizata pentru servicii de vidanjare, autorizatie de mediu, contract de deversare a apelor menajere uzate in urmatoarele statii de epurare autorizate: Facai (Craiova), Calafat, Filiasi, Orsova (Mehedinti), Caracal (Olt).

Caraula - Craiova Servicii
 • Sc. Krenar Trading Srl., societate cu un capital majoritar românesc vine în ajutorul clienților care au nevoie de servicii rapide (sau urgente) și de calitate. Nevoile clienților ne-au dictat mereu calitatea serviciilor și timpul de răspuns. Suntem pregătiți 24 de ore din 24, 365 de zile pe an să răspundem nevoilor dumneavoastră.

Pantelimon Servicii
 • Oferim servicii de vidanjare in localitatile din Iasi, Botosani, Piatra Neamt si Roman. Asiguram servicii complete de vidanjare, desfundare cu inalta presiune, decolmatare cu autospeciala MERCEDES ACTROS, capacitate 10 mc din care 2mc apa. Ne deplasam rapid.

Valea Lupului Servicii
 • Firma Water and Leachate Solutions a fost infiintata in anul 2012 si este o firma cu capital romanesc. Printre activitatile principale ale firme se regaseste si vanzarea principalelor componente ale statiilor de tratare si epurare. Water & Leachate Solutions se concentreza pe dezvoltarea si comercializarea de echipamente si tehnologie pentru tratarea apei potabile si uzate in aplicatii rezidentiale, comerciale, industriale si municipale.

Craiova Importator
 • Compania Armandis Impex Srl activeaza in vanzarea de produse pentru tratarea apelor reziduale: fose septice, separatoare grasimi, industrie alimentara, masini de spalat vase, eliminare grasimi, curatenie industriala, tunele de spalare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Experienta, seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza. Domenii de activitate: vidanjare fose septice, decolmatare si desfundare canale, barbotare,

Timisoara Servicii
 • Societatea isi desfasoara activitatea in Bucuresti Giurgiu si Ilfov. Serviciile oferite sunt vidanjare ape uzate, golire fose septice, desfudare si decolmatare canalizari, conducte, etc. Se pot incheia contracte de colaborare cu societatile comerciale, beneficiiind de toate autorizatiile necesare.

Adunatii Copaceni Servicii
 • SC Mihot SRL, companie romaneasca cu capital integral privat este infiintata ca urmare a noilor cerinte de mediu, in conformitate cu normele Uniunii Europene. Asiguram servicii complete de vidanjare si desfundare canalizare la preturi rezonabile pentru persoanele fizice si juridice, astfel incat clientii nostri sa indeplineasca cu succes programele de conformare impuse de autoritati prin actele de reglementare.

Valea Lupului Servicii
 • Obiectul principal de activitate: "Lucrari de constructie a proiectelor utilitare pentru fluide" Alte activitati: - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat - Reparatii pe canalizari existente - Lucrari de instalatii electrice - Activitati de inchiriere masini echipamente, utilaje de constructii.

Brasov Servicii