Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Colectare & Reciclare Deseuri - Mediu: 288 companii
 • Produsul corespunde cerintelor noastre

Bucuresti Producator
 • Servicii de calitate

Ors. Bragadairu Altul
 • Societatea noastra se ocupa cu vanzarea de paleti- Euro, Non Euro, atipici, rame pliabile. Producem la cerere orice tip de ambalaj de lemn. De asemenea colectam si reciclam deseuri ambalaje lemn - 15 01 03, oferim trasabilitate. Suntem axati strict pe nevoile clientului, oferindu-i intotdeauna solutia potrivita la momentul potrivit.

Arad Servicii
 • Filgreen Recycling Srl este o companie tanara si dinamica care activeaza cu succes in acest domeniu, avand oportunitatea de a colabora cu parteneri cu experienta in domeniul reciclarii, a caror preocupare permanenta este calitatea, durabilitatea si implementarea unor tehnologii de ultima generatie in constructia utilajelor. Beneficiem de suportul tehnic al partenerilor nostri pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Deoarece preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator devine o problema majora, atat in prezent, cat si pentru viitor, noi venim cu solutii eficiente pentru reciclarea, recuperarea si tratarea deseurilor de toate tipurile cum ar fi: carton, folie, PET, EPS, toate tipurile de plastic, cauciuc, doze de aluminiu, metal, sticla, deseuri electrice si electronice, cabluri electrice, deseuri medicale, deseuri menajere, deseuri lemnoase si altele.

Oradea Importator
 • Global Innovation Solution desfasoara activitati in domeniul ingineriei si consultantei de mediu. Echipa de experti multidisciplinari furnizeaza solutii tehnice integrate pentru o gama vasta de servicii asociata protectiei mediului si energiei, cum ar fi: ingineria mediului, energetica industriala, eficienta energetica, surse alternative de energie, protectia mediului, inginerie chimica si politici energetice, ceea ce ne permite sa oferim servicii variate, cum ar fi asistenta tehnica in proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare si consultanta pe diverse domenii.

Bucuresti Importator
 • Binsignia este marca inregistrata a societatii Forward Support Srl - o companie romaneasca care ofera solutii practice si idei moderne pentru colectarea si reciclarea deseurilor. Cu produsele noastre colectarea selectiva a deseurilor se transforma intr-o activitate distractiva si educativa. Si, in plus, aceasta activitate de reciclare ajuta si la salvarea mediului inconjurator. Va oferim o gama variata de produse ce au un design modern si sunt realizate fie din inox, metal vopsit in camp electrostatic sau lemn. Toate cosurile noatre de gunoi indeplinesc toate reglementarile legale privind procesul de colectare selectiva a deseurilor. In acelasi timp, ele sunt complet personalizabile (culori, dimensiuni, forme, etc), astfel incat sa poata fi amplasate in orice spatiu, atat interior cat si exterior. FORWARD SUPPORT SRL detine marca inregistrata BINSIGNIA, precum si dreptul de proprietate intelectuala asupra tuturor modelelor prezentate atat pe website-ul www.binsignia.com, cat si pe www.bizoo.ro. Copierea, adaptarea si comercializarea de catre terti a produselor prezentate este neavenita si ilegala.

Vulcan Producator
 • Recondis Techonology SRL are ca obiect de activitate fabricarea și comercializarea utilajelor pentru reciclarea, colectarea și compactarea deșeurilor reciclabile. Recondis isi desfasoara activitatea la nivel national oferindu-va o gama larga de utilaje pentru reciclare, precum: prescontainere, prese de balotat deseuri, tocatoare deseuri, prese stationare, statii de transfer deseuri, incarcatoare mobile. Toate utilajele noastre sunt caracterizate de robustete, versatilitate si fiabilitate, trasaturi completate de tehnica moderna de comanda care este inglobata in acestea.

Sighisoara Producator
 • Eco Serv Recycle este o companie tanara cu personal tanar si calificat in domeniul calitatii mediului, avand ca scop colectarea selectiva a deseurilor generate ata de personele juridice cat si de persoanele fizice, precum si capacitatea de a oferi consultanta pe probleme de mediu firmelor aflate in incapacitatea de a obtine anumite informatii privind acest capitol atat de important pentru viata noastra si copiilor nostril si anume MEDIUL INCONJURATOR. Eco Serv Recycle - a fost infiintata din dorinta de a solutiona necesitatea colectarii, deseurilor nepericuloase si periculoase de pe terirotiul tarii conform normelor, legilor si standardelor europene existente in vigoare.

Voluntari Servicii
 • Lucimet Prod SRL este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2003 ce are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de containere Abroll, containere Skip, containere cu podea rabatabila, containere basculabile, precum si alte instrumente prevazute pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor. Email: office@lucimet.ro

Bucuresti , Sector 3 Producator
 • Firma de reciclare mase plastice stam la dispozitia clientilor cu o gama completa de macinaturi si materiale regranulate din mase plastice. Achizitionam cantitati mari de deseuri mase plastice sub orice forma din toata tara. Suntem utilati cu mori si shredere de toate capacitatile si prestam pentru clienti        servicii de macinare, reglanulare, injectie, extrudare Nu ne-am oprit la reciclarea in forma primara, ci am trecut la prelucrari superioare cum ar fi extrudarea de teava pvc si pe sau pp precum si la injectarea unei game variate de produse: distantieri beton, dibluri izolatie, umerase, piese diverse cu greutate 0,1-1000 g.

Branesti Producator
 • Firma noastra se ocupa cu: -Lucrari specializate de dezinfectie; -Curatare, calibrare rezervoare combustibil/ bazine/ bataluri; -Dezafectare rezervoare industriale;Taieri specializate ATEX; -Transvazare, filtrare, recuperare, reciclare combustibil motorina, kerosen, benzina, CLU; Pompe ATEX cu debit mare 1100 l/min; -Evaluare, expertize tehnice rezervoare; Masuratori non destructive; -Degazare, aerisire artificiala rezervoare; Intocmire Certificat GAS FREE; -Lucrari de hidrosablare; -Curatare separatoare de grasimi/hidrocarburi; -Colectare deseuri periculoase/ nepericuloase; -Bioremediere in situ/ off situ a solurilor infestate; -Curatenie industriala/ dupa constructor; -Igienizare/ dezinfectie bazine de apa potabila si PSI; -Interventii rapide la poluari accidentale; -Consultanta de mediu -Servicii de sablare, hidrosablare.

Sector 6 Servicii
 • Firma Mary- Deutz Srl. cu sediul social in localitatea Heresti, nr. 101 judetul Giurgiu, puncte de lucru in Bucuresti, strada Jiului nr. 10-330 sector 1 si in bulevardul Ficusului nr 16 ap.2 sector 1, a fost infiintata in anul 1995 cu capital integral privat. Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile, hartie, carton, plastic. Prin activitatea sa, SC Mary Deutz SRL doreste sa ajunga una din companiile romanesti care vor ajuta la dezvoltarea acestui segment de piata, prea putin solicitat de companiile romanesti existente. Mary Deutz SRL, colecteaza si comercilizaza materiale reciclabile atat de la agentii economici cat si de la persoane fizice in urmatoarele moduri: 1.vrac deseuri in starea lor initiala din toata tara; 2.balotat deseuri compactate in baloti de diferite forme sau greutati din toata; 3.activitati de colectare, transport, prelucrare primara, depozitare temporara in spatii special amenajate a deseurilor periculoase. Deasemnea Mary Deutz SRL intermediaza cumparari si vanzari de materiale reciclabile atat la nivel national cat si european.

Bucuresti Servicii
 • Sc Italplast Group Srl este o companie specializata in Reciclarea si colectare deseurilor din mase plastice. ITALPLAST GROUP utilizeaza echipament si tehnologie de provenienta germana EREMA si desfasoara intreaga gama de activitati in domeniul reciclarii maselor plastice (reciclare, spalare, regranulare). ITALPLAST va pune la dispozitie: - polietilena regranulata (reciclata) de cea mai buna calitate - servicii (macinare, regranulare) - consultanta in domeniul maselor plastice ITALPLAST GROUP detine toate avizele necesare desfasurarii procesului de colectarea si reciclare si certificatele SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14000:2015 pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate.

Gradinari Producator
 • Greentech Servicii Ecologice S.r.l., a inceput activitatea in octombrie 2009 si este unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii din romania, in domeniul serviciilor ecologice. Prezentam in continuare gama de servicii pentru care suntem autorizati, conform AIM nr. 1/ 09.02.2017: - colectare deseuri periculoase si nepericuloase - transport deseuri periculoase/nepericuloase - tratare si valorificare uleiuri uzate, reziduuri petroliere - valorificare deseuri nepericuloase - curatare rezervoare / tancuri / recipienti de reziduuri - tratarea ambalajelor care contin sau sunt contaminate cu substante periculoase - tratare solutii lichide - depozitari deseuri periculoase si nepericuloase - colectare si comert cu ridicata al deseurilor si resturilor; - colectare ape uzate industriale si ape uzate menajere. In plus compania noastra poate asigura, prin personal specializat, consultanta referitor la gestiunea deseurilor si la intocmirea documentatiilor ce privesc managementul deseurilor, autorizatii de mediu - Total Waste Management - un concept care presupune managementul integral al deseurilor periculoase si nepericuloase rezultate in procesul de productie (activitatea intreprinderii sau a beneficiarului) si, simultan, asigurarea parghiilor necesare bunei desfasurari a activitatii beneficiarului. Avem solutii la toate problemele, asa ca va rugam sa ne cereti sprijin si pentru alte probleme ce privesc protectia mediului dar nu au fost enumerate, cum ar fi: procurarea de absorbanti si materiale de prevenire si combatere a poluarilor accidentale, recipienti pentru depozitarea deseurilor, etc.

Lumina Servicii
 • Liniaris Recycling Srl achizitioneaza de la detinatori, generatori de deseuri persoane juridice sau colectori persoane juridice (autorizate sa desfasoare activitatea de colectare), urmatoarele tipuri de deseuri nepericuloase: 1. deseuri plastic (LDPE folie natur sau colorata, HDPE, PA, PS, PP, ABS, etc), 2. deseuri hartie si carton, 3. cabluri electrice defecte, 4. deseuri metalice feroase 5. deseuri metalice neferoase, inclusiv aluminiu, provenit din doze. In functie de provenienta deseului (din sistemul de colectare sau de la producatori si/sau ambalatori), preturile de achizitie sunt diferentiate. Societatea noastra asigura si transport, dupa caz.

Simeria Servicii
 • Reciclare si colectare deseu de lemn. Productie brichete rumegus, rumegus uscat, tocatura lemn uscata. Servicii de tocare lemn si deseu de lemn rezultat din gaterare, toaletare copaci si arbusti, micsorare volum biomasa.

Vidra Producator
 • Colectam si valorificam o gama larga de deseuri din mase plastice reciclabile, uzuale si tehnice. Sortam si macinam deseurile de mase plastice in functie de tipul de polimer, culoare si aplicatie. Ne gasiti in localitatea ICLOD nr. 1, jud. Cluj, intrare din drum European E576, LUNI-VINERI 8-16.30 Info: www.fortis-grup.ro Fortis Grup = Forta care uneste Grupul celor care recicleaza

Iclod Producator
 • GreenPlast Srl. s-a infiintat in anul 2004 avand ca obiec de activitate, recuperarea deseurilor si resturilor nemetalice reciclabile si producerea granulelor din plastic. Avand un numar de 10-15 de angajati, societatea are o capacitate de productie a granulelor din plastic pana in 100 tone / luna. La cerere se poate asigura transportul produselor cu masinile proprii Societatea dispune de utilaje moderne de productie: - masini de granulat - masini de topit - masini de maruntit - masina injectie mase plastice

Vanatori Producator
 • Suntem aici de 10 ani impreuna cu parteneri consacrati pe piata mondiala in tehnologii de reciclare. Dorinta noastra este de a gasi impreuna solutiile ideale atat din punct de vedere tehnologic, cat si economic, pentru a satisface cerintele individuale ale fiecarui client in parte. Dovada sta numarul mare de parteneri din Romania, incepand cu cele mai importante companii din domeniul reciclarii, al procesarii maselor plastice, pana la mici firme aflate la inceput de drum in acest domeniu. Managementul deseurilor nu este doar o obligatie, ci si o oportunitate care poate fi exploatata. Impreuna vom reusi ! Suntem aici pentru a va oferi produse de inalta calitate, la standarde europene, pentru orice buget.

Bistrita Servicii
 • Awe Waste Compactors este un partener de incredere pentru companiile care activeaza in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor, pentru firmele de salubritate, pentru generatorii de deseuri reciclabile sau menajere. Prese de balotat pentru carton si folie, prese pentru PET-uri, prese pentru butoaie metalice, prese pentru gunoi menajer, prescontainere pentru deseuri reciclabile sau menajere, rotocompactoare si compactoare in container deschis pot fi comandate in orice moment la AWE Waste Compactors (www.awecompactors.ro) Partenerii nostrii sunt - Bergmann, producator german cu o traditie de peste 35 de ani in producerea de echipamente pentru compactarea deseurilor - avand inovatii precum rotocompactorul sau rollpacker-ul echipamentul care compacteaza in container deschis, dar si cele mai performante prescontainere pentru deseuri reciclabile si menajere. - MacFab - o inovativa companie irlandeza, care se remarca din ce in ce mai puternic pe piata preselor de balotat prin produsele de calitate: prese de balotat folie si carton, prese pentru PET, prese pentru butoaie metalice, prese pentru gunoi menajer, la preturi pe care orice firma s-i le poate permite.

Bucuresti Importator