Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii Privind Mediul Inconjurator - Mediu: 202 companii
 • Servicii de calitate

Ors. Bragadairu Altul
 • EHS-Prevention Srl va ofera servicii de consultanta tehnica in domeniile: Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM)- Protectia Muncii - Intocmirea documentatiei tehnice necesare functionarii din punct de vedere al Protectiei Muncii - Instructiuni proprii, generale si la locul de munca de Securitate si Sanatate in Munca - Plan de prevenire si protectie ; - Elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire ; - fisele de expunere a factoriilor de risc; - Intocmirea tematicii periodice de instruire - Decizii privind efectuarea instructajelor si a masurilor interne pe linie de SSM - Operarea fiselor de instruire individuale pe linie de - documentatia tehnica SSM, etc. Servicii in domeniul Situatiilor de Urgenta - Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Protectiei Civile: - documentatia de autoritate PSI; - evaluarea riscurilor profesionale; - planul de evacuare; - planul de interventie; - fisele de expunere la factorii de risc; - elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire; - elaborarea si completarea periodica a fiselor de instruire SSM si PSI, etc Servicii in domeniu Protectiei Mediului Dosar de gestiune a deseurilor identificate, documentele justificative ale predarii deseurilor, contractele cu operatorii economici autorizati pentru colectarea/valorificarea/eliminarea deseurilor; Intocmirea raportarii anuale a deseurilor si depunerea acestuia la Agentia pentru Protectia Mediului; Reprezentarea societatii dvs. in relatia cu autoritatile de control; Consultanta in vederea identificarii agentilor economici specializati pentru colectarea deseurilor, si efectuarii analizelor specifice solicitate prin actele de reglementare (apa, aer, sol, zgomot); Servicii ISCIR operator RSVTI - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune si de ridicat din Iasi Autorizari iscir :stivuitor, nacela, ascensor, elevator, autoclave, pod rulant, scari rulante Autorizari interne a personalului care deserveste instalatiile sub incidenta ISCIR; Verificari PRAM pentru spatii comerciale, birouri, spatii de productie si locuinte, unde verificam : -rezistenta de dispersie prizelor de pamant ; -rezistenta de izolatie cu tensiune marita (pana la 1000 V) ; -verificari la sistemul paratrasnet ; Servicii de Medicina Muncii - examinare medicala si psihologica - prin care se identifica factorii de risc din cadrul fiecarui loc de munca, se evalueaza particularitatile acestuia si se stabileste daca angajatul poate fi incadrat pe acel post.

Iasi Servicii
 • Produsele si serviciile noastre, constituie metode de interventie rapida care confera siguranta, eficacitate maxima, costuri competitive pe piata romaneasca. Astfel, eforturile dumneavoastra vor fi minime si vor avea efectul scontat: mentinerea unui mediu inconjurator sanatos. Suntem aici pentru: - a va ajuta sa preveniti accidentele ecologice - a va ajuta sa limitati si sa eliminati consecintele unor accidente ecologice - a va ajuta sa aveti grija de mediul inconjurator si de sanatatea noastra - a va proteja banii, deoarece cu cat interventia in cazul unui accident este mai rapida cu atat dezastrul este mai mic.

Mangalia Importator
 • Ecovolt Romania este una dintre cele mai importante companii din Romania cu activitate desfasurata integral in producerea energiei electrice provenite din surse regenerabile (solar, eolian sau hidro). Suntem compania care are in portofoliu realizarea a multor proiecte unicat in Romania si care functioneaza impecabil de multi ani. Suntem deasemenea si proiectantii/realizatorii celui mai mare sistem fotovoltaic autonom in functiune din tara (36KWp si 51KW putere instalata). Clientii nostrii beneficiaza de un suport tehnic integral; proiectare, executie si monitorizare la standarde inalte de calitate si profesionalism. Pentru mai mult detalii va rugam sa ne contactati la e-mail: info@ecovolt.ro

Alba Iulia Altul
 • Flomir Prest este specializata in furnizarea de servicii ecologice si solutii de ecologizari, asigurand: - activitati de curatari decantoare, separatoare si rezervoare de produse petroliere - servicii de ecologizari de sol - servicii de decontaminare soluri contaminate cu hidrocarburi - curatare rezervoare de combustibili, cisterne, vagoane cisterna etc. - colectare, prelucrare si tratarea deseurilor periculoase, lichide si solide - curatare echipamente si utilaje industriale. +curatare stranduri, piscine, bazine de apa

Ploiesti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu: -Lucrari specializate de dezinfectie; -Curatare, calibrare rezervoare combustibil/ bazine/ bataluri; -Dezafectare rezervoare industriale;Taieri specializate ATEX; -Transvazare, filtrare, recuperare, reciclare combustibil motorina, kerosen, benzina, CLU; Pompe ATEX cu debit mare 1100 l/min; -Evaluare, expertize tehnice rezervoare; Masuratori non destructive; -Degazare, aerisire artificiala rezervoare; Intocmire Certificat GAS FREE; -Lucrari de hidrosablare; -Curatare separatoare de grasimi/hidrocarburi; -Colectare deseuri periculoase/ nepericuloase; -Bioremediere in situ/ off situ a solurilor infestate; -Curatenie industriala/ dupa constructor; -Igienizare/ dezinfectie bazine de apa potabila si PSI; -Interventii rapide la poluari accidentale; -Consultanta de mediu -Servicii de sablare, hidrosablare.

Sector 6 Servicii
 • Societatea nostra este specializata in comercializarea de tractoare Belarus TAG, Hattat si YTO, masini agricole specializate si piese de schimb tractoare si utilaje Nu comercializam tractoare si masini agricole second-hand.

Craiova Importator
 • Asociatia Eco-Tehno-Cons dezvolta solutii in proiectarea si implementarea celor mai eficiente sisteme de management al calitatii conforme cu directivele europene in domeniul ISO. Obiectivul principal al Asociatia Eco-Tehno-Cons este imbunatatirea continua a serviciilor prestate pentru clienti si furnizarea celor mai bune solutii de proiectare a sistemelor de management. Fiind vorba de o decizie strategica, o proiectare corecta si eficienta a proceselor de afaceri va asigura, in mod cert, toate premizele unei cresteri sanatoase, viguroase a afacerii dvs, indiferent de stadiul in care se afla si, bineinteles, un puternic avantaj competitiv pe termen mediu si lung. Astfel, veti avea controlul real asupra tuturor proceselor de afaceri interne cat si celor externalizate, control ce se va traduce in optimizarea intregului sistem de relatii cu angajatii, partenerii si clientii dvs, dar si in reducerea costurilor generate de furnizori instabili, angajati demotivati, clienti nesatisfacuti, produse si servicii neconforme. Suntem permanent interesati de satisfacerea nevoilor dvs de dezvoltare curente si viitoare oferindu-va servicii de calitate si profesionalism. Calitatea produselor si serviciilor dvs este generata in mod direct de calitatea proceselor tehnologice si administrative care stau la baza productiei/prestarii acestora. Solutiile de consultanta in domeniul calitatii pe care vi le oferim opereaza tocmai in directia imbunatatirii si optimizarii proceselor interne si externe ale organizatiei dvs.

Bucuresti Servicii
 • Firma cu experienta autorizata de Ministerul Mediului pentru elaborarea studiilor de mediu: Bilant de mediu, Studiu impact, Raport amplasament, Documentatii gospodarirea apelor. Laboratorul de Analize Mediu si Toxicologie Industriala efectueaza: Analize de mediu cu acreditare RENAR (Incepand cu luna august 2013 Laboratorul Analize de Mediu si Toxicologie Industriala este acreditat RENAR cu certificat de acreditare nr. LI998) . De asemenea, Laboratorul efectueaza: Analize toxicologice, Noxe profesionale cu abilitare de la Ministerul Sanatatii, certificat de abilitare nr.95/2009/2011. Nota 1: Certificatul de acreditare RENAR si certificatul de abilitare de la Ministerul Sanatatii pot fi vizualizate pe site-ul firmei la adresa: www.eneco-consulting.ro Nota 2: Analizele necuprinse in anexele la Certificatul de acreditare al laboratorului si solicitate de client, sunt efectuate in regim de subcontractare cu laboratoarele acreditate cu care colaboram. Specialisti cu experienta autorizati ARCE pentru: Audit energetic, Bilanturi energetice. Efectuarea de masuratori de performanta la echipamentele si instalatiile energetice din industrie, energetica, etc. Consultanta in eficienta energetica, elaborarea de solutii tehnice si studii tehnico-economice de crestere a performantelor instalatiilor de ardere si reducere a consumurilor energetice ale acestora. Consultanta in domeniul Emisiilor de gaze cu efect de sera, Determinare factor emisie si oxidare pentru instalatiile de ardere functionand pe orice tip de combustibil: gaz, lichid, solid, analize combustibili cu acreditare RENAR. Consultanta si audit la elaborarea documentelor si implementarea Sistem de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001/2008 si SR EN ISO 17025/2005, Sistem de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001/2001 precum si pentru Sistem de management integrat calitate-mediu. Externalizarea serviciilor de mediu ale firmelor: reprezentare firma la Agentia de mediu, rezolvarea problemelor de mediu, intocmirea documentelor si documentatiilor de mediu.

Bucuresti Servicii
 • Terra Mediu Srl este o societate activa in protectia mediului, furnizeaza produse si servicii de calitate: absorbant natural biodegradabil pentru hidrocarburi - nature sorb, spill sorb; absorbant sintetic pentru hidrocarburi sau substante chimice; materiale absorbante - batiste/pad-uri, lavete, baraje, perne, filtre; baraje limitatoare plutitoare; detergent superconcentrat biodegradabil pentru curatiri industriale, dezinfectant biodegradabil, activatori biologici pentru fose septice si sisteme de canalizari - septonic; fose septice, bazine, rezervoare, case de apa din rasina armata cu fibra de sticla; servicii ecologizari - curatiri rezervoare, filtre separatoare ulei, preluare deseuri periculoase pentru incinerare, proiecte de mediu. web: www.terramediu.ro

Slatina Importator
 • Suntem o companie cu o vasta experienta in productia de fose septice ecologice, fose septice biologice, separatoare de grasimi si hidrocarburi, rezervoare stocare apa potabila, rezervoare stocare vin, butoaie vin, rezervoare subterane si supraterane, rezervoare fabricate din polipropilena, rezervoare din polietilena,rezervoare din pvdf, rezervoare din e-ctfe, rezervoare din pvc, rezervoare industriale si pentru uz gospodaresc, rezervoare speciale fabricate din pvdf si e-ctfe. Va asteptam sa beneficiati de calitatea germana.

Bucuresti Producator
 • Societatea a fost fondata in anul 1991. Domeniul de activitate este de cercetare, proiectare si productie echipamente pentru electronica industriala. Activitatea principala este proiectarea si fabricatia de senzori pentru noxe si parametrii de mediu. Producem si echipamente electronice pentru masurare si control parametrii de mediu in conformitate cu specificatii tehnice solicitate de client. In cadrul unor proiecte de cercetare axate pe control mediu sau din domeniul medical, executam echipamente in regim de unicate. Societatea este certificata ISO9001 incepind cu Iulie 2005.

Ploiesti Producator
 • Atestata de Minsterul Mediului si Gospodaririi Apelor si inscrisa in Registrul National al Elaboratorilor de Studii Pentru Protectia Mediului    Studii de Impact Asupra Mediului        RM, RIM, BM, RS, EA     executa documentatii tehnice necesare obtinerii: Avizului    / Acordului / Autorizatiei de Mediu; - Raport de mediu pentru planuri urbanistice zonale si generale; - Studiu de impact si raport privind evaluarea impactului asupra mediului; - Memorii tehnice, fise de prezentare si declaratie - Bilant de mediu (pentru orice domeniu de activitate); - Monitorizare biodiversitate - Elaborarea programului de conformare (masuri, responsabilitati, termene, costuri) prin asistenta la negocierea cu autoritatea de mediu; - Raport de securitate - Raport de amplasament - Studiu de evaluare adecvata - Registrul local al spatiilor verzi Aviz de mediu Necesar pentru PUG, PUZ , PUD, alte planuri si programe.    Lipsa Avizului de Mediu, impiedica punerea in aplicare a Planului sau al Programului Acord de mediu Necesar pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie, atat pentru obiective noi cat si pentru extinderea celor deja existente. Amenzile acordate de catre comisarii Garzii de Mediu pentru lipsa Acordului de Mediu sunt cuprinse intre 30.000 - 60.000 RON. Autorizatie de mediu Necesara funtionarii in deplina legalitate a societatii dumneavoastra, valabila pe o perioada de 5 ani. Amenzile acordate de catre comisarii Garzii de Mediu pentru lipsa Autorizatiei de Mediu sunt cuprinse intre 30.000 - 60.000 RON Contact    Expert S.E.A.    Ecolog    Adrian Balan -TEL. 0743 919741        0734 534616    TEL/FAX. 0232 760424   http://ecologicam8.wix.com/ecologic-amb#!certificat-de-inregistrare/czlg

Pascani Servicii
 • A&A active Green este partenerul de care ai nevoie in obtinerea Autorizatiei de mediu, a Vizei anuale sau in revizuirea autorizatiei. Ne ocupa de: intocmirea documentatiilor tehnice necesare. Oferim activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea. Consultanta de mediu, pregatirea documentelor si asigurarea schimbului de informatii cu autoritatile de mediu. Intocmirea documentatiilor tehnice, inregistrarea societatii comerciale in Sistemul Integrat de Mediu de pe site-ul ANPM. Publicarea anunturilor specifice de mediu.

Satu Mare Servicii
 • Stadera Consultanta de Mediu face parte din "Grupul Stadera", grup cu o activitate larga in domeniul de mediu, epurare, consultanta, cat si in domeniul agro zootehnic, prin importuri/exporturi de echipamente agricole si neagricole, livestock, bauturi alcoolice si carne. Servicii Oferite de Stadera Consultanta de Mediu Servicii profesionale de consultanta de mediu, Audituri de Mediu, Consultanta pentru gestiunea deseurilor, expertiza de mediu si management pe probleme de mediu. Oferim servicii de consultanta de mediu: specialistul Manager de Mediu devine colaboratorul si reprezentatul dumneavoastra direct (one-to-one), in rezolvarea tuturor solicitarilor privind protectia mediului, obtinerea tuturor documentatiilor, autorizatiilor de mediu, necesare desfasurarii activitatilor. Echipa Stadera are capacitatea realizarii unui pachet integrat audit control pe probleme de mediu. In momentul completarii unui audit-control, compania dumneavoastra va sti unde sa actioneze pentru a-si solutiona cele mai stringente probleme de mediu cu care se confrunta. Stadera realizeaza studii de mediu: Rapoarte de mediu, Rapoarte de impact mediu, Bilant de mediu, Rapoarte de amplasament, Evaluare Adecvata. Elaborarea si Analiza documentatiilor aferente Sistemelor de Management de Mediu din cadrul Organizatiilor; Obligatii AFM/obligatii fondul de mediu-Contributii/Taxe/Penalitati; Coordonarea procesului de gestionare si control al inregistrarilor de mediu la nivelul anumitor companii; Instruiri pe teme de mediu in randul angajatilor; Asigurarea serviciilor de Outsourcing pentru zona de Environment si Waste Management; Implementarea serviciilor de mediu si interconectarea reglementarilor de mediu cu specificul activitatilor de mediu; Elaborarea campaniilor de constientizare a importantei Mediului la nivel organizational; Sprijin in organizarea Auditurilor de tip GREEN, Conformari de Mediu; Asigurarea documentelor de raspuns in relatia interinstitutionala; Asigurarea sprijinului in elaborarea actelor/adreselor de raspuns pentru autoritatile de mediu; Servicii integrate de Management, Pilotare, Service-Mentenanta pentru Sisteme de Epurare/Preepurare Externalizarea si preluarea responsabilitatii de mediu la nivel organizational.

Sibiu Servicii
 • Greentech Servicii Ecologice S.r.l., a inceput activitatea in octombrie 2009 si este unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii din romania, in domeniul serviciilor ecologice. Prezentam in continuare gama de servicii pentru care suntem autorizati, conform AIM nr. 1/ 09.02.2017: - colectare deseuri periculoase si nepericuloase - transport deseuri periculoase/nepericuloase - tratare si valorificare uleiuri uzate, reziduuri petroliere - valorificare deseuri nepericuloase - curatare rezervoare / tancuri / recipienti de reziduuri - tratarea ambalajelor care contin sau sunt contaminate cu substante periculoase - tratare solutii lichide - depozitari deseuri periculoase si nepericuloase - colectare si comert cu ridicata al deseurilor si resturilor; - colectare ape uzate industriale si ape uzate menajere. In plus compania noastra poate asigura, prin personal specializat, consultanta referitor la gestiunea deseurilor si la intocmirea documentatiilor ce privesc managementul deseurilor, autorizatii de mediu - Total Waste Management - un concept care presupune managementul integral al deseurilor periculoase si nepericuloase rezultate in procesul de productie (activitatea intreprinderii sau a beneficiarului) si, simultan, asigurarea parghiilor necesare bunei desfasurari a activitatii beneficiarului. Avem solutii la toate problemele, asa ca va rugam sa ne cereti sprijin si pentru alte probleme ce privesc protectia mediului dar nu au fost enumerate, cum ar fi: procurarea de absorbanti si materiale de prevenire si combatere a poluarilor accidentale, recipienti pentru depozitarea deseurilor, etc.

Lumina Servicii
 • Activitatea de cercetare a Centrului de Cercetare Ingineria Apelor Subterane (CCIAS) este axata pe caracterizarea mediilor permeabile in raport cu proprietatile hidraulice si hidrochimice si cu impactul uman asupra apei subterane. Printre aplicatii pot fi mentionate evaluarea resurselor de apa subterana, studii privind apa subterana in medii urbane, interactiunea dintre apa subterana si infrastructura, managementul acviferelor, evaluarea vulnerabilitatii, controlul poluarii solului, depozitarea deseurilor in subteran, si studiul zonei vadoase.

Bucuresti Servicii
 • Ce va propune Euro Green Energy? Euro Green Energy utilizeaza atat expertizele specialistilor in domeniu, cat si tehnologii de ultima ora pentru reducerea costurilor investitiei fara niciun rabat la calitate, indiferent de exigentele clientilor, accentul fiind pus pe constructia confortului durabil, care functioneaza pe sisteme ecologice si utilizeaza surse de energie alternativa. Euro Green Energy sustine si promoveaza folosirea prioritara a surselor alternative de energie, 100% ecologice si regenerabile, sigure si eficiente in combaterea poluarii si imbunatatirii calitatii vietii. Solutiile propuse sunt focusate pe materializarea proiectelor, prin sporirea confortului intr-un mod accesibil financiar, folosind utilaje, materiale si dispozitive de ultima generatie cu randament maxim si costuri minime de exploatare si intretinere. Sursele energetice naturale constituie bunuri de mare pret ce se vor dovedi prieteni de nadejde in viitor, iar Euro Green Energy sustine cu incredere mijloacele de punere in practica a acestora.

Timisoara Importator
 • Pentru a atinge obiectivul dezvoltare durabilă, autorităţile competente pentru protecţia mediului utilizează instrumente de planificare cum ar fi evaluarea impactului asupra mediului. Luarea în considerare a efectelor asupra mediului ale unui proiect/investiţie încă din primele etape ale planificării acestuia, conduce la identificarea şi evaluarea din timp a posibilului impact asupra mediului. Astfel se pot stabili măsuri de minimizare a efectelor negative înainte de a deveni ireversibile. Studiile pentru protectia mediului Raport de Mediu si/sau Raport de Impact asupra Mediului se realizeaza pentru toate domeniile de activitate in faza PUG, PUZ, PUD, cu precadere pentru: Industria Energetica; Cariere si exploatari miniere; Energii regenerabile; Producerea si prelucrarea metalelor; Industria chimica petrochimica si a cauciucului; Industria Alimentara; Gestiunea deseurilor; Proiecte de infrastructura; Industria extractiva a petrolului si a gazelor naturale; Turism si recreere Reabilitare infrastructura drumuri, apa si canalizare, etc.

Tulcea Servicii
 • Firma noastra va ofera: - Aviz de mediu; - Managementul deseurilor; - Autorizatie de mediu; - Vize anuale Autorizatie Mediu - Raportari catre Administratia Fondului pentru Mediu - Raportari SIM - Evidenta gestiunii deseurilor. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Servicii