Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente Reciclare Deseuri - Mediu: 272 companii
 • Urmaresc satisfacerea nevoilor clientilor.

Ploiesti Distribuitor
 • Filgreen Recycling Srl este o companie tanara si dinamica care activeaza cu succes in acest domeniu, avand oportunitatea de a colabora cu parteneri cu experienta in domeniul reciclarii, a caror preocupare permanenta este calitatea, durabilitatea si implementarea unor tehnologii de ultima generatie in constructia utilajelor. Beneficiem de suportul tehnic al partenerilor nostri pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Deoarece preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator devine o problema majora, atat in prezent, cat si pentru viitor, noi venim cu solutii eficiente pentru reciclarea, recuperarea si tratarea deseurilor de toate tipurile cum ar fi: carton, folie, PET, EPS, toate tipurile de plastic, cauciuc, doze de aluminiu, metal, sticla, deseuri electrice si electronice, cabluri electrice, deseuri medicale, deseuri menajere, deseuri lemnoase si altele.

Oradea Importator
 • Firma Sc Edmarom Prod 2007 Srl a luat ființă in anul 2007, avand ca obiect de activitate confecțiile metalice. Am ajuns să dezvoltăm cel mai bine containerele metalice pentru deșeuri periculoase din punct de vedere al mediului (slam, prevăzut cu garnitură specială pentru etanșeitate), industriale,rezultate din construcții, menajere, etc. Avem capacitatea de a executa o gamă variată de lucrări de confecții metalice de diverse complexități respectand proiectul beneficiarului.

Bucuresti Producator
 • Europlast Romania face parte din grupul de firme "Jcoplastic", cu centre de productie in Italia, Austria si Grecia. S.C Europlast Romania S.R.L, ca reprezentant in Romania a producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezenta pe piata interna din 2003 si ofera partenerilor sai recipienti din material plastic (HDPE) si metal de diferite dimensiuni, de cea mai buna calitate, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili in colectarea deseurilor. Europlast Romania, si-a propus prin activitatea sa, in calitate de distribuitor de infrastructura pentru firmele de salubritate, autoritatile publice si alti clienti privati, sa promoveze ideea "Romania forever clean". Prin atitudine si profesionalism fata de clienti, compania a ajuns azi una dintre cele mai mari si mai respectate companii, pe piata de profil.

Oradea Importator
 • Societatea noastra se orienteaza spre trei mari directii in comert: industria apei, urbanizare, cooperare industriala. Societatea noastra ofera solutii atat pentru apa potabila cat si pentru canalizare, fie vorba de zone industriale, urbane, localitati sau persoane fizice. Pentru industria apei oferim o gama larga de camine pentru apometre, camine si sisteme de canalizare pentru apa uzata. Gama noastra de produse pentru urbanizare cuprinde produsele noastre amplasate in locurile publice care influenteaza in mod direct dispozitia, viata noastra. Astfel de produse sunt echipamentele de joaca pentru locuri de joaca, recipienti pentru colectare deseuri, recipienti pentru material antiderapant. Datorita tehnologiei avansate, avem posibilitatea de a fabrica piese din material plastic de diferite marimi si forme, fabricate in serie mica si mijlocie. Filozofia expertilor nostrii este: tehnologia turnarii prin rotatie a plasticului poate fi atat de variata cat ne permite imaginatia, aceasta filozofie este prezenta in fiecare proiect al nostru, straduindu-ne ca produsele noastre sa apara in toate domeniile vietii. Lista detaliata a produselor noastre: http://www.rezervoarepolietilena.ro http://www.polygo.ro http://www.compostareindividuala.ro

Oradea Importator
 • Eco Serv Recycle este o companie tanara cu personal tanar si calificat in domeniul calitatii mediului, avand ca scop colectarea selectiva a deseurilor generate ata de personele juridice cat si de persoanele fizice, precum si capacitatea de a oferi consultanta pe probleme de mediu firmelor aflate in incapacitatea de a obtine anumite informatii privind acest capitol atat de important pentru viata noastra si copiilor nostril si anume MEDIUL INCONJURATOR. Eco Serv Recycle - a fost infiintata din dorinta de a solutiona necesitatea colectarii, deseurilor nepericuloase si periculoase de pe terirotiul tarii conform normelor, legilor si standardelor europene existente in vigoare.

Voluntari Servicii
 • Compania noastra este unicul importator si distribuitor al incineratoarelor, marca Inciner8, cel mai mare producator de incineratoare din lume. Oferim solutii complete pentru distrugerea deseurilor provenite din ferme, abatoare, carmangerii, HORECA si alte ramuri ale industriei alimentare. Gama noastra de produse poseda certificareCE, utilizeaza o tehnologie avansata si materiale de calitate superioara, rezultand randamente mari de functionare cu costuri minime pentru operare si intretinere. Livrarea, montajul, punerea in fuctiune si service-ul sunt asigurate de specialistii din cadrul companiei noastre.

Cluj-napoca Importator
 • Sc Electromec Sa a luat fiinta la 01.10.1994, in urma reorganizarii Exploatarii Miniere Campulung. In prezent societatea este privata, capitalul societatii fiind mixt romano-german. Principala activitate a societatii in prezent o constituie "Confectiile si constructiile metalice", in special confectia de containere Abroll, Skip, Basculabile si Stivuibile, containere destinate depozitarii si transportului deseurilor industriale - fier vechi, rumegus, plastic, textile, sticla. De asemenea confectionam eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc pentru colectarea deseurilor menajere si eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc, prevazute cu capac cu 2 orificii pentru colectarea selectiva a sticlei, societatea nostra fiind singura producatoare de astfel de containere.

Campulung Muscel Producator
 • Terra Mediu Srl este o societate activa in protectia mediului, furnizeaza produse si servicii de calitate: absorbant natural biodegradabil pentru hidrocarburi - nature sorb, spill sorb; absorbant sintetic pentru hidrocarburi sau substante chimice; materiale absorbante - batiste/pad-uri, lavete, baraje, perne, filtre; baraje limitatoare plutitoare; detergent superconcentrat biodegradabil pentru curatiri industriale, dezinfectant biodegradabil, activatori biologici pentru fose septice si sisteme de canalizari - septonic; fose septice, bazine, rezervoare, case de apa din rasina armata cu fibra de sticla; servicii ecologizari - curatiri rezervoare, filtre separatoare ulei, preluare deseuri periculoase pentru incinerare, proiecte de mediu. web: www.terramediu.ro

Slatina Importator
 • Sc Eurostart Srl va ofera produse profesionale de stocare a deseurilor destinate in special zonelor comerciale, sedii de birouri, etc. atat pentru interior cat si pentru exterior, dulapuri si bancuri de lucru, cuve colectoare pentru depozitare, recipienti de inox pentru transport. Politica firmei este de a furniza produse si servicii de calitate, promtitudine in a rezolva solicitarile clientilor, disponibilitate si flexibilitate in tratarea cererilor si un parteneriat de lunga durata cu clientii existenti si viitori. SC Eurostart SRL, va ofera de asemenea consultanta pe domeniul deseurilor, respectiv in achizitia si furnizarea de echipamente pentru procesat deseurile (prese de balotat, tocatoare, prescontainere, statii de transfer a deseurilor, statii de sortare a deseurilor). Experienta in acest domeniu, ne da increderea ca solutiile oferite clientilor sunt cele mai viabile din punct de vedere tehnico-economic.

Oradea Importator
 • Sc Schuster Recycling Technology Srl ofera Tehnologii in Managementul Deseurilor si comercializeaza toata gama de instalatii pentru reciclarea deseurilor incepand de la prese de balotat, tocatoare si prescontainere, concasoare, instalatii complete de reciclat cabluri electrice, implicandu-se de asemenea in proiectarea si realizarea statiilor de transfer si de tratare a deseurilor. Ofera consultanta pentru managementul deseurilor menajere si industriale.

Oradea Importator
 • Societatea Desman Infomed specializata in colectarea deseurilor periculoase/nepericuloase, asigura si ofera intreaga logistica privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pentru clienti. Putem prelua deseuri printr-un serviciu rapid de colectare asigurat de autoutilitare cu capacitate de maxim 3.5 tone si intocmirea/completarea documentelor aferente astfel incat acesta sa se poata derula in cele mai bune conditii. Transportul deseurilor periculoase este autorizat de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului prin documentul numarul 229/2013. Intreg personalul ce deserveste unitatea de transport este instruit si atestat cu Certificate ADR, care reglementeaza transportul de deseuri periculoase. In cadrul departamentului logistic al societatii puteti contacta specialisti instruiti ca si Consilier de Siguranta in transportul deseurilor periculoase, care va pot indruma in privinta ambalajelor ce pot fi folosite si etichetarea acestora sau documentele de transport in conformitate cu cerintele legale.

Bucuresti Servicii
 • Experienta unor oameni ce au lucrat in sistemul atat de complicat al legislatiei romanesti a determinat infiintarea companiei noastre, care sa usureze viata altor societati comerciale, sa desluseasca hatisul relatiei societate- legislatie-autoritati. Compania Geoffan aduce un plus de valoare prin personalizarea serviciilor oferite in functie de specificul fiecarei societati si prin garantarea unui raport calitate-pret excelent si rentabil pentru clientii nostri. Suntem dedicati muncii noastre astfel incat toti clientii nostri sa fie multumiti, intr-un sistem birocratic greu de strabatut. Renuntand la egoism vom putea constientiza ca, protejarea resurselor si a mediului in care traim reprezinta o PRIORITATE a prezentului dar si a viitorului. Economist de Mediu Georgiana Voinea Geoffan Suntem autorizati de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice pentru elaborarea studiilor tehnice in domeniul protectiei mediului, fiind inregistrati in Registrul Elaboratorilor de Studii pentru Protectia Mediului la pozitia 562. Va punem la dispozitie urmatoarele servicii: Obtinerea de autorizatii, avize, acorduri de mediu Studii de mediu Managementul Deseurilor Raportari Serviciide Mediu Servicii adiacente: Amenajare si intretinere spatii verzi Consultanta achizitii publice

Bucuresti Servicii
 • Apelati cu incredere la un partener de calitate P.f.a. Rosu Adrian Ciprian va pune la dispozitie experienta variata in calitate de consultant ISO si auditor ISO, pentru a va oferi servicii adaptate nevoilor, posibilitatilor si prioritatilor Dvs. in ceea ce priveste implementarea standardelor SR EN ISO 9001 : 2008, SR EN ISO 14001: 2005, SR OHSAS 18001: 2008, SR ISO/HACCP 22000: 2005, SR ISO/CEI 27001: 2006, SA 8000: 2008. Pentru a facilita certificarea ISO, P.F.A. ROȘU ADRIAN CIPRIAN va propune organismul de certificare potrivit si va oferi asistenta, asigurand astfel o finalitate in procesul de implementare al standardelor ISO. De asemenea, pentru mentinerea si imbunatatirea Sistemelor de Management ISO implementate, pentru pregatirea pentru audituri externe, pentru instruirea angajatilor despre particularitatile standardelor ISO, etc., puteti alege serviciile de mentenanta care combina experienta de auditor ISO cu cea de consultant ISO pentru a identifica ariile de imbunatatire si a aplica masurile corespunzatoare.

Oradea Servicii
 • Societatea Comercială MI-WA GREEN S.R.L. va pune la dispozitie produse pentru colectarea si gestionarea deseurilor. Scopul nostru este de a-i multumi pe clientii nostri cu produse de o calitate deosebita si o gama cat mai variata a produselor. Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine incercand in acelasi timp sa va oferim cele mai optime solutii in achizitionarea produselor noastre. Din dorinta de a beneficia de un mediu inconjurator mai curat, venim in intampinarea clientilor nostrii cu urmatoarea gama de produse: - Cutii de transport baterii uzate si produse alimentare; - Containere IBC 640L si 1000L; - Cisterne pentru depozitarea motorinei; - Cisterne pentru depozitarea apei potabile si menajere; - Cisterne pentru depozitarea uleiului uzat; - Cosuri birou pentru colectare selectiva si cosuri stradale; - Carucior imprastiere si containere pentru material antiderapant; - Containere pt. deseuri din polietilena de inalta densitate, cu volume cuprinse intre 120 si 2500 litri, in vederea colectarii selective a deseurilor si nu numai; - Containere din tabla zincata 1100L pt. deseuri menajere; - Containere pentru deseuri solide periculoase; - Cutii si recipiente pentru deseuri medicale; - Cosuri si produse pentru colectarea selectiva conform legii 132/2010; - Container de compost; - Container tip clopot din fibra de sticla si HDPE; - Rezervoare subterane pentru ape uzate; - Paleti si cuve de retentie; - Remorci basculante; - Saci pentru gunoi menajer; - Sararite electrice; - Paleti din material plastic pentru transport marfa; - Rezervoare pentru depozitarea apei de ploaie; - Containere pentru deseuri rezultate din constructii; - Containere de stocare 2-6m; - Containere ingropate si semiingropate. Compania noastră este onorată sa va stea la dispozitie oferindu-va cele mai profesionale solutii in care raportul cost-eficienta-calitate este optim.

Giroc Importator
 • Furnizor de încredere pentru coșuri de gunoi selective, conform Legii 132/2010. Oferim o gamă largă de recipiente colorate pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Instituțiile Publice - coșuri de plastic sau inox pentru birouri și holuri, cât și europubele, containere ori coşuri stradale pentru exterior. Livrăm din stoc în toată țara, fără costuri suplimentare.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra va ofera: - Aviz de mediu; - Managementul deseurilor; - Autorizatie de mediu; - Vize anuale Autorizatie Mediu - Raportari catre Administratia Fondului pentru Mediu - Raportari SIM - Evidenta gestiunii deseurilor. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • Awe Waste Compactors este un partener de incredere pentru companiile care activeaza in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor, pentru firmele de salubritate, pentru generatorii de deseuri reciclabile sau menajere. Prese de balotat pentru carton si folie, prese pentru PET-uri, prese pentru butoaie metalice, prese pentru gunoi menajer, prescontainere pentru deseuri reciclabile sau menajere, rotocompactoare si compactoare in container deschis pot fi comandate in orice moment la AWE Waste Compactors (www.awecompactors.ro) Partenerii nostrii sunt - Bergmann, producator german cu o traditie de peste 35 de ani in producerea de echipamente pentru compactarea deseurilor - avand inovatii precum rotocompactorul sau rollpacker-ul echipamentul care compacteaza in container deschis, dar si cele mai performante prescontainere pentru deseuri reciclabile si menajere. - MacFab - o inovativa companie irlandeza, care se remarca din ce in ce mai puternic pe piata preselor de balotat prin produsele de calitate: prese de balotat folie si carton, prese pentru PET, prese pentru butoaie metalice, prese pentru gunoi menajer, la preturi pe care orice firma s-i le poate permite.

Bucuresti Importator
 • TMC Lemn Invest Srl este o companie specializata in: comercializarea, montajul si service-ul echipamentelor de ultima generatie pentru prelucrarea primara si secundara a lemnului. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul vanzarilor de echipamente industriale, oferim pe langa o gama complexa de utilaje pentru prelucrarea lemnului si servicii de consultanta tehnica de specialitate in vederea achizitionarii de echipamente industriale si elaboarea de fluxuri tehnologice personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. Principalele echipamente comercializate: - Tocarea deseurilor rezultate din exploatarea forestiera precum si de la fabricile de cherestea - Masini pentru pregatirea compostului si a pamantului pentru flori si gradinarit - Echipamente destinate producerii lemnului de foc - Uscatoare si aburitoare de cherestea - Mecanizari industriale pentru fabrici de cherestea - Circulare pendulare si linii de optimizare a taierii - Cazane si centrale termice pentru producerea de energie termica, domeniu: apa calda, apa supraincalzita, abur si ulei diatermic - Instalatii complexe pentru producerea ENERGIEI VERZIa in cogenerare: energie electrica - energie termica - Echipamente pentru fabricarea brichetelor din lemn.

Sarmas Importator
 • Onex Concept comercializeaza o gama larga de produse destinate manipularii materialelor granulare si pulverulente. Echipamentele furnizate (WAM, OLI, TOREX, RONCUZZI- Italia) sunt prezente in diferite configuratii fiind recomandate de leaderii mondiali din diferite sectoare: - Statii de betoane - Statii asfalt - Statii materiale premixate (adezivi, chituri, tencuieli mortare etc.) - Fabricarea cimentului, varului si gipsului - Mori (faina, procesare grau) - Industria alimentara - Reziduuri industriale si municipale - Ferme porci, vaci si statii Biogaz - Agricultura Comercializam la cele mai bune preturi: - statii de betoane mobile, semi-mobile, fixe - transportoare elicoidale- snecuri (tubular, vertical, jgeab)-leader mondial cu experienta a peste 300.000 unitati produse - solutii complete pentru echipare silozuri (filtre, valve siguranta eliberare presiune, indicatoare de nivel, fluidificatoare, vibratoare) - valve (clapete-fluture; sibare) - silozuri - statie reciclare betoane - mixere - elevatoare cu cupe - echipamente manipulare saci (automatic&manual bag splitters, masini de insacuit) - incarcare/descarcare big-bag - valve rotative - conuri vibrante (bin activators) - separatoare lichid-solid - produse certificate Atex.

Campina Importator