Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cautare curenta
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Mediu: 1107 companii
 • Procema Perlit SRL este o societate cu capital privat romanesc, producatoare de perlit expandat. Comercializam perlit expandat si produse pe baza de perlit expandat destinate unor domenii diverse de utilizare: - materiale de constructii (sape usoare si termoizolante, tencuieli termoizolante, termoizolatii si fonoizolatii        rezistente la incediu) - substrat de cultivare a plantelor in tehnologii clasice si hidroponice (saltele hidroponice, caserole hidroponice, component de afanare si umectare a substraturilor naturale) - termoizolatii pentru instalatii de gaze lichefiate (temperaturi de minus 200 C - criogenie - fabrici de oxigen) - materiale absorbante pentru uleiuri, hidrocarburi si alte substante chimice aflate pe sol sau pe apa - pete de petrol marine - antiderapant pentru gheata si noroi. PROCEMA PERLIT SRL Sos. Giurgiului nr. 3-5, com. Jilava, judetul Ilfov, Romania, Tel./ fax :        0371407084 / 0372876826 , mob. 0720010146 Site: www.procemaperlit.ro

Jilava Producator
 • Firma noastra se ocupa cu: -Lucrari specializate de dezinfectie; -Curatare, calibrare rezervoare combustibil/ bazine/ bataluri; -Dezafectare rezervoare industriale;Taieri specializate ATEX; -Transvazare, filtrare, recuperare, reciclare combustibil motorina, kerosen, benzina, CLU; Pompe ATEX cu debit mare 1100 l/min; -Evaluare, expertize tehnice rezervoare; Masuratori non destructive; -Degazare, aerisire artificiala rezervoare; Intocmire Certificat GAS FREE; -Lucrari de hidrosablare; -Curatare separatoare de grasimi/hidrocarburi; -Colectare deseuri periculoase/ nepericuloase; -Bioremediere in situ/ off situ a solurilor infestate; -Curatenie industriala/ dupa constructor; -Igienizare/ dezinfectie bazine de apa potabila si PSI; -Interventii rapide la poluari accidentale; -Consultanta de mediu -Servicii de sablare, hidrosablare.

Sector 6 Servicii
 • Sc Electromec Sa a luat fiinta la 01.10.1994, in urma reorganizarii Exploatarii Miniere Campulung. In prezent societatea este privata, capitalul societatii fiind mixt romano-german. Principala activitate a societatii in prezent o constituie "Confectiile si constructiile metalice", in special confectia de containere Abroll, Skip, Basculabile si Stivuibile, containere destinate depozitarii si transportului deseurilor industriale - fier vechi, rumegus, plastic, textile, sticla. De asemenea confectionam eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc pentru colectarea deseurilor menajere si eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc, prevazute cu capac cu 2 orificii pentru colectarea selectiva a sticlei, societatea nostra fiind singura producatoare de astfel de containere.

Campulung Muscel Producator
 • Mibo Impex, companie romaneasca cu capital integral privat este infiintata ca urmare a noilor cerinte de mediu, in conformitate cu normele Uniunii Europene. Servicile noastre vizeaza in primul rand mantenanta sistemelor de canalizare, curatirea, desfundarea lor, precum si inspectia lor cu ajutorul celei mai noi tehnologii de inspectie prin introducerea unei camere video. Executam la cerere vidanjari, desfundari si curatiri fose septice sau statii de epurare, reparatie si montaj instalatii de canalizare, sanitare sau incalzire, localizare utilitati (cabluri de curent), spalare fatade, piscine si subsoluri cu jet de apa etc. Va stam la dispozitie la orice ora pentru toate situatiile indiferent de tipul constructiei deservite, de dimensiunile tubulaturilor sau locatiile acestora, cu utilaje autorizate, performante si personal calificat. Inca de la inceputul activitatii, firma noastra s-a bazat pe o echipa tanara, dinamica si flexibila, orientata catre acoperirea completa a nevoilor clientilor.

Cluj-napoca Servicii
 • Societatea este importator direct pentru statii de epurare, dedurizatoare, sisteme de tratare a apei, filtre, separatoare de grasimi si hidrocarburi, lampi UV, fose septice, rezervoare apa. Experienta, profesionalismul si preturile avantajoase ne recomanda ca un partener de incredere in domeniul tratarii apei. Oferim solutii atat in domeniul casnic cat si in cel industrial, de la case de locuit pana la localitati.

Bistrita Importator
 • Societatea nostra este specializata in comercializarea de tractoare Belarus TAG, Hattat si YTO, masini agricole specializate si piese de schimb tractoare si utilaje Nu comercializam tractoare si masini agricole second-hand.

Craiova Importator
 • ASbloc asigura: - Desfundare si spalare canalizare in judetul Cluj; - Vizualizare si inregistrare a canalizarilor pe suport electronic; - Transfer de apa menajera cu pompe si motopompe; - Vidanjare in judetul Cluj; - Montare, mentenanta si dispecerat pentru pompe submersibile montate in canalizari, bazine de decantare, fose septice, etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau site-ul afisat.

Floresti Servicii
 • Clean H2O3 este o societate specializata in productia si comercializarea de aparate si echipamente pentru curatare si sterilizare cu ozon in diferite domenii. Aparatele de ozonizare comercializate sunt de ultima generatie iar buna functionare a lor este garantata. Ozonul este o minune a naturii. In atmosfera, ozonul protejeaza planeta noastra de radiatiile daunatoare ultraviolete. In apropiere de pamant, ozonul purifica si sanifica aerul pe care il respiram, apa pe care o bem si hrana pe care o mancam.

Sangeorgiu De Mures Importator
 • Protejand mediul protejam viitorul copiilor nostri ! Suntem o firma tanara care s-a impus pe piata din Romania din 2009 avand deja o experienta de 10 ani in occident in Italia in domeniul epurari apelor menajere colaborand inca cu partenerii din Italia in anumite proiecte industriale(Galvanica Service Srl. Site: www.galvanicaservice.it, Ascani Srl. www.ascani.it, etc.) Domeniile noastre de activitate sunt :Constructia de cisterne, rezervoare din polipropilena  pentru orice tip de lichide; fose ecologice, ministatii epurare, separatoare de grasimi si hidrocarburi, a constructiei instlatiilor industriale in plastic si fibra de sticla, sudura (pp, PE, PVC) instalatii de aspiratie in PVC sau PP pentru mediile toxice. Produsele noastre sunt realizate cu tehnologii de avangarda conform standardelor Europene oferind calitate exceptionala la preturi minime. Nu uitati pentru a fi conforme cu standardul european SR EN 12566-1 fosele pentru locuintele permanente trebuie sa aiba un volum de minim 2000 litri. Contactati-ne e-mail:info@ecorotary.ro Tel.: 0757877800, 0724172175, 0751524501 www.foseministatii.ro www.fose-rezervoare.ro www.fosaeco.ro https://ecorotary.ro/magazin/ Aici gasiti calitatea!

Dumbrava Rosie Producator
 • Asociatia Eco-Tehno-Cons dezvolta solutii in proiectarea si implementarea celor mai eficiente sisteme de management al calitatii conforme cu directivele europene in domeniul ISO. Obiectivul principal al Asociatia Eco-Tehno-Cons este imbunatatirea continua a serviciilor prestate pentru clienti si furnizarea celor mai bune solutii de proiectare a sistemelor de management. Fiind vorba de o decizie strategica, o proiectare corecta si eficienta a proceselor de afaceri va asigura, in mod cert, toate premizele unei cresteri sanatoase, viguroase a afacerii dvs, indiferent de stadiul in care se afla si, bineinteles, un puternic avantaj competitiv pe termen mediu si lung. Astfel, veti avea controlul real asupra tuturor proceselor de afaceri interne cat si celor externalizate, control ce se va traduce in optimizarea intregului sistem de relatii cu angajatii, partenerii si clientii dvs, dar si in reducerea costurilor generate de furnizori instabili, angajati demotivati, clienti nesatisfacuti, produse si servicii neconforme. Suntem permanent interesati de satisfacerea nevoilor dvs de dezvoltare curente si viitoare oferindu-va servicii de calitate si profesionalism. Calitatea produselor si serviciilor dvs este generata in mod direct de calitatea proceselor tehnologice si administrative care stau la baza productiei/prestarii acestora. Solutiile de consultanta in domeniul calitatii pe care vi le oferim opereaza tocmai in directia imbunatatirii si optimizarii proceselor interne si externe ale organizatiei dvs.

Bucuresti Servicii
 • Firma cu experienta autorizata de Ministerul Mediului pentru elaborarea studiilor de mediu: Bilant de mediu, Studiu impact, Raport amplasament, Documentatii gospodarirea apelor. Laboratorul de Analize Mediu si Toxicologie Industriala efectueaza: Analize de mediu cu acreditare RENAR (Incepand cu luna august 2013 Laboratorul Analize de Mediu si Toxicologie Industriala este acreditat RENAR cu certificat de acreditare nr. LI998) . De asemenea, Laboratorul efectueaza: Analize toxicologice, Noxe profesionale cu abilitare de la Ministerul Sanatatii, certificat de abilitare nr.95/2009/2011. Nota 1: Certificatul de acreditare RENAR si certificatul de abilitare de la Ministerul Sanatatii pot fi vizualizate pe site-ul firmei la adresa: www.eneco-consulting.ro Nota 2: Analizele necuprinse in anexele la Certificatul de acreditare al laboratorului si solicitate de client, sunt efectuate in regim de subcontractare cu laboratoarele acreditate cu care colaboram. Specialisti cu experienta autorizati ARCE pentru: Audit energetic, Bilanturi energetice. Efectuarea de masuratori de performanta la echipamentele si instalatiile energetice din industrie, energetica, etc. Consultanta in eficienta energetica, elaborarea de solutii tehnice si studii tehnico-economice de crestere a performantelor instalatiilor de ardere si reducere a consumurilor energetice ale acestora. Consultanta in domeniul Emisiilor de gaze cu efect de sera, Determinare factor emisie si oxidare pentru instalatiile de ardere functionand pe orice tip de combustibil: gaz, lichid, solid, analize combustibili cu acreditare RENAR. Consultanta si audit la elaborarea documentelor si implementarea Sistem de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001/2008 si SR EN ISO 17025/2005, Sistem de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001/2001 precum si pentru Sistem de management integrat calitate-mediu. Externalizarea serviciilor de mediu ale firmelor: reprezentare firma la Agentia de mediu, rezolvarea problemelor de mediu, intocmirea documentelor si documentatiilor de mediu.

Bucuresti Servicii
 • Eco Avangard are ca obiect principal productia, furnizarea si montajul echipamentelor si tehnologiilor de vehiculare, stocare si tratare a apelor. Domeniul de productie, livrare si montaj include: Statii tratare containerizate; Statii dedurizare Statii de clorinare Sterilizatoare UV Osmoza inversa Rezervoare metalice de apa si incendiu Rezervoare inox Rezervoare din otel fuzionat cu sticla, emailate Rezervoare apa uzata Rezervoare irigatii Rezervoare galvanizate Grupuri de pompare Grupuri de pompare hidranti Grupuri de pompare sprinklere Grupuri de pompare incendiu EN 12845 Pompe submersibile de apa uzata Pompe submersibile de put

Rm. Valcea Importator
 • SC Ecotec SRL, Sibiu ofera servicii de consultanta, proiectare si livrare echipamente pentru: - Ferme de zootehnice suine, pasari, bovine - Tratarea bioenzimatica a dejectiilor pentru reducerea emisiilor de amoniac si a mirosurilor din zona fermelor, - reducerea costurilor de imprastiere. - Gestiunea ecologica a dejectiilor si reducerea volumului de apa de spalare. - Lagune / Bazine impermeabilizate cu folie HDPE, (conforme legislatiei UE), pentru stocarea dejectiilor, rezerva de apa de incendiu, piscicultura. - Bazine pentru dejectii si apa Storth din tabla cu sticla fuzionata "STORTH" - Pompe, mixere, cisterne si aripi de ploaie pentru imprastierea dejectiilor - Fabrici de biogaz cu cofermentare si tehnologii pentru producerea caldurii din dejectiile din dejectiile de pasare - Bucatarii furajere si silozuri pentru stocarea cerealelor - Genetica porcina de inalta calitate. Contact: mob: 0740163825.

Sibiu Importator
 • Firma Mary- Deutz Srl. cu sediul social in localitatea Heresti, nr. 101 judetul Giurgiu, puncte de lucru in Bucuresti, strada Jiului nr. 10-330 sector 1 si in bulevardul Ficusului nr 16 ap.2 sector 1, a fost infiintata in anul 1995 cu capital integral privat. Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile, hartie, carton, plastic. Prin activitatea sa, SC Mary Deutz SRL doreste sa ajunga una din companiile romanesti care vor ajuta la dezvoltarea acestui segment de piata, prea putin solicitat de companiile romanesti existente. Mary Deutz SRL, colecteaza si comercilizaza materiale reciclabile atat de la agentii economici cat si de la persoane fizice in urmatoarele moduri: 1.vrac deseuri in starea lor initiala din toata tara; 2.balotat deseuri compactate in baloti de diferite forme sau greutati din toata; 3.activitati de colectare, transport, prelucrare primara, depozitare temporara in spatii special amenajate a deseurilor periculoase. Deasemnea Mary Deutz SRL intermediaza cumparari si vanzari de materiale reciclabile atat la nivel national cat si european.

Bucuresti Servicii
 • Terra Mediu Srl este o societate activa in protectia mediului, furnizeaza produse si servicii de calitate: absorbant natural biodegradabil pentru hidrocarburi - nature sorb, spill sorb; absorbant sintetic pentru hidrocarburi sau substante chimice; materiale absorbante - batiste/pad-uri, lavete, baraje, perne, filtre; baraje limitatoare plutitoare; detergent superconcentrat biodegradabil pentru curatiri industriale, dezinfectant biodegradabil, activatori biologici pentru fose septice si sisteme de canalizari - septonic; fose septice, bazine, rezervoare, case de apa din rasina armata cu fibra de sticla; servicii ecologizari - curatiri rezervoare, filtre separatoare ulei, preluare deseuri periculoase pentru incinerare, proiecte de mediu. web: www.terramediu.ro

Slatina Importator
 • Sc Eurostart Srl va ofera produse profesionale de stocare a deseurilor destinate in special zonelor comerciale, sedii de birouri, etc. atat pentru interior cat si pentru exterior, dulapuri si bancuri de lucru, cuve colectoare pentru depozitare, recipienti de inox pentru transport. Politica firmei este de a furniza produse si servicii de calitate, promtitudine in a rezolva solicitarile clientilor, disponibilitate si flexibilitate in tratarea cererilor si un parteneriat de lunga durata cu clientii existenti si viitori. SC Eurostart SRL, va ofera de asemenea consultanta pe domeniul deseurilor, respectiv in achizitia si furnizarea de echipamente pentru procesat deseurile (prese de balotat, tocatoare, prescontainere, statii de transfer a deseurilor, statii de sortare a deseurilor). Experienta in acest domeniu, ne da increderea ca solutiile oferite clientilor sunt cele mai viabile din punct de vedere tehnico-economic.

Oradea Importator
 • Suntem o companie ce de peste 17 ani implementeaza in industrie solutii biodegradabile de curatare, degresare, tratare ape reziduale, inlocuirea de produse periculoase cu produse prietenoase cu mediul si sanatatea umana. Oferim servicii de regenerarea solului dupa accidente cu poluanti, solutii pentru curatarea canalizarilor infestate cu produse petroliere, solutii de curatare pentru industrie. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Podari Altul
 • Sc Schuster Recycling Technology Srl ofera Tehnologii in Managementul Deseurilor si comercializeaza toata gama de instalatii pentru reciclarea deseurilor incepand de la prese de balotat, tocatoare si prescontainere, concasoare, instalatii complete de reciclat cabluri electrice, implicandu-se de asemenea in proiectarea si realizarea statiilor de transfer si de tratare a deseurilor. Ofera consultanta pentru managementul deseurilor menajere si industriale.

Oradea Importator
 • Sc Italplast Group Srl este o companie specializata in Reciclarea si colectare deseurilor din mase plastice. ITALPLAST GROUP utilizeaza echipament si tehnologie de provenienta germana EREMA si desfasoara intreaga gama de activitati in domeniul reciclarii maselor plastice (reciclare, spalare, regranulare). ITALPLAST va pune la dispozitie: - polietilena regranulata (reciclata) de cea mai buna calitate - servicii (macinare, regranulare) - consultanta in domeniul maselor plastice ITALPLAST GROUP detine toate avizele necesare desfasurarii procesului de colectarea si reciclare si certificatele SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14000:2015 pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate.

Gradinari Producator
 • Fondata in anul 1998, societatea Prima Srl are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente pentru instalatii industriale, in special instalatii transport fluide, instalatii de producere si distributie a aburului, echipamente pentru tratarea apei. Pompe Grundfos: -O recirculare, submersibile, ridicare a presiunii, dozare; -O ape reziduale; statii de tratare apa; statii de clorinare; -O pompe inox Hilgea pentru industria alimentara si farmaceutica. -Clapete de sens, supape de sens pentru apa, apa calda, abur, aer. -Supape de siguranta pentru apa, agent termic, abur, aer. -Filtre y pentru apa, agent termic, abur, aer. -Compensatoare de dilatatie cu filet sau cu flansa. -Robineti cu sfera apa, abur, gaz -Robineti cu doua, trei sau patru cai actionati manual, electric sau pneumatic. -Robineti sertar, vane cutit, vane de mixare. -Vane fluture cu actionare manuala, electrica sau pneumatica -Robineti ventil, robineti speciali, robineti inox -Regulator direct de temperatura pentru diferite aplicatii. -Electroventile pentru apa, agent termic, abur, aer. -Reductoare de presiune apa, abur, aer -Controloare de nivel, separatoare de picaturi, vizoare. -Oale de condens cu plutitor, termodinamice, termostatice, bimetalice -Actionari electrice, pneumatice pentru o gama larga de robineti. -Manometre, termometre, termomanometre. -Furtune speciale pentru distributia lichidelor alimentare, lichidelor agresive, etc. Asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de promptitudinea solutionarii cererilor dvs. de oferta, va invitam sa ne contactati pentru posibilele proiecte de colaborare sau pentru a va oferi consultanta tehnica in selectarea produsului dorit. Firma noastra asigura garantie, post-garantie, service si intreaga gama de consumabile pentru produsele distribuite.

Botosani Importator