Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cautare curenta
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Mediu: 1107 companii
 • Firma Sc Edmarom Prod 2007 Srl a luat ființă in anul 2007, avand ca obiect de activitate confecțiile metalice. Am ajuns să dezvoltăm cel mai bine containerele metalice pentru deșeuri periculoase din punct de vedere al mediului (slam, prevăzut cu garnitură specială pentru etanșeitate), industriale,rezultate din construcții, menajere, etc. Avem capacitatea de a executa o gamă variată de lucrări de confecții metalice de diverse complexități respectand proiectul beneficiarului.

Bucuresti Producator
 • Cine suntem? Instal pompe grup este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor, creata pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati in achizionarea si sau instalarea echipamentelor de pompare, epurare, canalizare. Scopul nostru este de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict nevoilor si necesitatilor dvs. CE OFERIM ? Noi oferim solutii personalizate ce urmaresc obiectivele clientilor nostri, fie ca este un proiect simplu sau unul complex cream solutia pentru fiecare in parte. Fiecare proiect lansat il dezvoltam investind cunostinte solide, pasiune si entuziasm. Livram, montam si punem in functiune: fose septice, statii de epurare, rezervoare de apa, pompe apa uzata, pompe submersibile, statii de pompare, separatoare de hidrocarburi si uleiuri, separatoare de grasimi, toalete ecologice mobile . Oferim servicii pentru aceste produse : mentenanta, garantie, post garantie, consultanta tehnica, de specialitate. CE NE PROPUNEM? Intreaga gama de produse o recomandam potentialilor clienti cu toata convingerea ca vor achizitiona produse la standarde occidentale. La baza dezvoltarii noastre a stat si va sta preocuparea constanta pentru solutii sigure si durabile si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri. CE GARANTAM? Apeland la serviciile noastre aveti certitudinea unei relatii productive si de succes care va determina fidelizarea dvs. in randul clientilor nostri. Va asteptam!

Selimbar Importator
 • Europlast Romania face parte din grupul de firme "Jcoplastic", cu centre de productie in Italia, Austria si Grecia. S.C Europlast Romania S.R.L, ca reprezentant in Romania a producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezenta pe piata interna din 2003 si ofera partenerilor sai recipienti din material plastic (HDPE) si metal de diferite dimensiuni, de cea mai buna calitate, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili in colectarea deseurilor. Europlast Romania, si-a propus prin activitatea sa, in calitate de distribuitor de infrastructura pentru firmele de salubritate, autoritatile publice si alti clienti privati, sa promoveze ideea "Romania forever clean". Prin atitudine si profesionalism fata de clienti, compania a ajuns azi una dintre cele mai mari si mai respectate companii, pe piata de profil.

Oradea Importator
 • Marprom Serv Srl cu sediul in Ploiesti, prin personalul specializat in securitate si sanatate in munca, ingineria mediului si managementul deseurilor, va ofera servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate privind: - securitatea si sanatatea in munca(protectia muncii); - evaluarea riscurilor de accidentare si de imbolnavire profesionala; - situatiile de urgenta(PSI) - protectia mediului si asigurarea indeplinirii obligatiilor prevazute de Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, specifice activitatilor desfasurate de catre societatea dumneavoastra.

Ploiesti Servicii
 • Societatea noastra se orienteaza spre trei mari directii in comert: industria apei, urbanizare, cooperare industriala. Societatea noastra ofera solutii atat pentru apa potabila cat si pentru canalizare, fie vorba de zone industriale, urbane, localitati sau persoane fizice. Pentru industria apei oferim o gama larga de camine pentru apometre, camine si sisteme de canalizare pentru apa uzata. Gama noastra de produse pentru urbanizare cuprinde produsele noastre amplasate in locurile publice care influenteaza in mod direct dispozitia, viata noastra. Astfel de produse sunt echipamentele de joaca pentru locuri de joaca, recipienti pentru colectare deseuri, recipienti pentru material antiderapant. Datorita tehnologiei avansate, avem posibilitatea de a fabrica piese din material plastic de diferite marimi si forme, fabricate in serie mica si mijlocie. Filozofia expertilor nostrii este: tehnologia turnarii prin rotatie a plasticului poate fi atat de variata cat ne permite imaginatia, aceasta filozofie este prezenta in fiecare proiect al nostru, straduindu-ne ca produsele noastre sa apara in toate domeniile vietii. Lista detaliata a produselor noastre: http://www.rezervoarepolietilena.ro http://www.polygo.ro http://www.compostareindividuala.ro

Oradea Importator
 • Recondis Techonology SRL are ca obiect de activitate fabricarea și comercializarea utilajelor pentru reciclarea, colectarea și compactarea deșeurilor reciclabile. Recondis isi desfasoara activitatea la nivel national oferindu-va o gama larga de utilaje pentru reciclare, precum: prescontainere, prese de balotat deseuri, tocatoare deseuri, prese stationare, statii de transfer deseuri, incarcatoare mobile. Toate utilajele noastre sunt caracterizate de robustete, versatilitate si fiabilitate, trasaturi completate de tehnica moderna de comanda care este inglobata in acestea.

Sighisoara Producator
 • Firma Sc Progreen Concept Ag Srl se ocupa cu comercializarea de statii de epurare, fose septice, sisteme de drenaj, separatoare de grasimi si hidrocarburi. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Curtea De Arges Importator
 • Eco Serv Recycle este o companie tanara cu personal tanar si calificat in domeniul calitatii mediului, avand ca scop colectarea selectiva a deseurilor generate ata de personele juridice cat si de persoanele fizice, precum si capacitatea de a oferi consultanta pe probleme de mediu firmelor aflate in incapacitatea de a obtine anumite informatii privind acest capitol atat de important pentru viata noastra si copiilor nostril si anume MEDIUL INCONJURATOR. Eco Serv Recycle - a fost infiintata din dorinta de a solutiona necesitatea colectarii, deseurilor nepericuloase si periculoase de pe terirotiul tarii conform normelor, legilor si standardelor europene existente in vigoare.

Voluntari Servicii
 • Produsele si serviciile noastre, constituie metode de interventie rapida care confera siguranta, eficacitate maxima, costuri competitive pe piata romaneasca. Astfel, eforturile dumneavoastra vor fi minime si vor avea efectul scontat: mentinerea unui mediu inconjurator sanatos. Suntem aici pentru: - a va ajuta sa preveniti accidentele ecologice - a va ajuta sa limitati si sa eliminati consecintele unor accidente ecologice - a va ajuta sa aveti grija de mediul inconjurator si de sanatatea noastra - a va proteja banii, deoarece cu cat interventia in cazul unui accident este mai rapida cu atat dezastrul este mai mic.

Mangalia Importator
 • Aquatech International Srl. este specializata pe importul, distributia si instalarea de echipamente profesionale de calitate garantata, pentru purificarea apei, dedurizare, filtrare, sterlizare, osmoza inversa. Oferim solutii complete si eficiente atat pentru uz rezintial cat si la nivel                                de unitati industriale, comerciale si spatii de birouri. Misiunea noastra: Sa oferim clientilor echipamente si servicii profesionale complete, la cel mai inalt nivel de calitate si la un pret accesibil si corect. Oferta Aquatech: O gama completa de sisteme pentru purificare si tratare apa, element esential in calitatea vietii, a familiei sau a angajatilor Dumneavoastra. Acoperim intreaga gama de servicii, de la diagnosticarea problemei, oferirea unor solutii eficiente si transparente adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe durata utilizarii echipamentului, atat in perioada de garantie cat si ulterior, in functie de cerintele fiecaruia. O gama variata de echipamente si produse de calitate garantata si certificata, cu durata de functionare superioara si costuri de intretinere si supraveghere reduse. Analiza fizico-chimica a apei la solicitarea clientului, efectuata GRATUIT la domiciliul / sediul Dumneavoastra. Oferim si gratuitate la montajul anumitor echpamente, instalarea si punerea in functiune a acestora.

Bucuresti Importator
 • Angajati cu 30 de ani experienta in industria echipamentelor pentru drumuri. Portofoliul TAR MV este amplu, recomandat de numele mari din domeniu si cuprinde fabricarea, modernizarea si intretinerea diverselor utilaje si echipamente din domeniul constructiilor de drumuri, constructii civile si industriale, ecologizare mediu.

Iasi Producator
 • Lucimet Prod SRL este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2003 ce are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de containere Abroll, containere Skip, containere cu podea rabatabila, containere basculabile, precum si alte instrumente prevazute pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor. Email: office@lucimet.ro

Bucuresti , Sector 3 Producator
 • Compania noastra este unicul importator si distribuitor al incineratoarelor, marca Inciner8, cel mai mare producator de incineratoare din lume. Oferim solutii complete pentru distrugerea deseurilor provenite din ferme, abatoare, carmangerii, HORECA si alte ramuri ale industriei alimentare. Gama noastra de produse poseda certificareCE, utilizeaza o tehnologie avansata si materiale de calitate superioara, rezultand randamente mari de functionare cu costuri minime pentru operare si intretinere. Livrarea, montajul, punerea in fuctiune si service-ul sunt asigurate de specialistii din cadrul companiei noastre.

Cluj-napoca Importator
 • Firma deschisa in 1994, cu domeniul principal de activitate : curatare si spalarea rezervoarelor de produse petroliere diverse: reparatii, preluari deseuri nepericuloase si periculoase. Colectare, transport ADR, stocare temporara de deseuri periculoase si nepericuloase. Detinem autorizatie de mediu in acest sens. Avem dotari tehnice si personal de specialitate pentru acest gen de lucrari cu caracter deosebit.

Baia Mare Servicii
 • Nefatec Craiova este reprezentanta firmei Labkotec OY Finlanda producator de sisteme de alarma pentru separatoare de ulei, grasimi, hidrocarburi, indicatoare de nivel si a firmei PBI Franta producator de materiale izolatoare pentru temperaturi inalte fara azbest.

Craiova Distribuitor
 • Firma de reciclare mase plastice stam la dispozitia clientilor cu o gama completa de macinaturi si materiale regranulate din mase plastice. Achizitionam cantitati mari de deseuri mase plastice sub orice forma din toata tara. Suntem utilati cu mori si shredere de toate capacitatile si prestam pentru clienti        servicii de macinare, reglanulare, injectie, extrudare Nu ne-am oprit la reciclarea in forma primara, ci am trecut la prelucrari superioare cum ar fi extrudarea de teava pvc si pe sau pp precum si la injectarea unei game variate de produse: distantieri beton, dibluri izolatie, umerase, piese diverse cu greutate 0,1-1000 g.

Branesti Producator
 • Societatea noastra ofera solutii la cheie si personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. Proiectare, Consultanta, Livrare echipamente, Montaj, Punere in functiune, Instruire personal, Urmarire Statii de epurare ape uzate industriale Statii de epurare ape uzate menajere Instalatii pentru potabilizarea apei Statii de Biogaz cu cogenerare Instalatii pentru deshidratarea namolului Filtrarea apelor tehnologice industriale Biotehnologii pentru scaderea consumului de energie, apa si chimicale in statiile de epurare si in industria alimentara De asemenea asiguram punerea in functiune si aducerea in parametrii a statiilor de epurare neperformante.

Cluj-Napoca Producator
 • Ecovolt Romania este una dintre cele mai importante companii din Romania cu activitate desfasurata integral in producerea energiei electrice provenite din surse regenerabile (solar, eolian sau hidro). Suntem compania care are in portofoliu realizarea a multor proiecte unicat in Romania si care functioneaza impecabil de multi ani. Suntem deasemenea si proiectantii/realizatorii celui mai mare sistem fotovoltaic autonom in functiune din tara (36KWp si 51KW putere instalata). Clientii nostrii beneficiaza de un suport tehnic integral; proiectare, executie si monitorizare la standarde inalte de calitate si profesionalism. Pentru mai mult detalii va rugam sa ne contactati la e-mail: info@ecovolt.ro

Alba Iulia Altul
 • Flomir Prest este specializata in furnizarea de servicii ecologice si solutii de ecologizari, asigurand: - activitati de curatari decantoare, separatoare si rezervoare de produse petroliere - servicii de ecologizari de sol - servicii de decontaminare soluri contaminate cu hidrocarburi - curatare rezervoare de combustibili, cisterne, vagoane cisterna etc. - colectare, prelucrare si tratarea deseurilor periculoase, lichide si solide - curatare echipamente si utilaje industriale. +curatare stranduri, piscine, bazine de apa

Ploiesti Servicii
 • Suntem producator de rezervoare poliester armate cu fibra de sticla orizontale si verticale, sisteme de tratare a apei, piese sticloplast antifrictiune, tubulatura ventilatie, luminatoare plane si profilate, scaune stadion, cupole si multe alte produse inclusiv comenzi speciale din poliester.

Fagaras Producator