Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje de Productie In Linie - Masini si Utilaje Industriale: 108 companii
 • Recomand cu încredere.

Brasov Servicii
 • Anul 1999 este anul infiintarii primei companii din grup a carei linie de activitate principala o urmam si astazi in cadrul acestei ultime companii infiintate mai recent cu un profil de activitate extrem de specializat. Portofoliul de clientii creat de-a lungul timpului ne recomanda ca fiind un partener extrem de serios si competent, capabil sa faca fata oricarei solicitari indiferent de gradul ei de complexitate. Punctul de pornire in activitatea noastra este calitatea fara compromisuri urmat de un parteneriat real cu beneficiarii nostri. De asemenea am demarat in acest nou an si o activitate de distributie a materiei prime pentru fabricile de polistiren expandat(EPS). Dorim sincer sa colaboram cu dumneavoastra intr-un mod corect si reciproc avantajos!

Lugoj Producator
 • Eco Plating Srl este o societate comerciala romana localizata in Bucuresti, care are ca domeniu de activitate acoperirile galvanice de protectie anticoroziva, aluminizarea in vid si procese de restaurare a elementelor auto-moto de epoca si nu numai. Datorita experientei vechi in domeniul galvanizarii, putem oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate, asigurand astfel acoperiri galvanice conform ultimelor standarde europene care reglementeaza acest segment.

Voluntari Servicii
 • Muzo Cons Srl - este o companie infiintata din dorinta de a oferi cele mai bune servicii de consultanta, vanzare si post-vanzare pentru masinile, utilajele si consumabilele din industria lemnului, metalului si poliuretanului.

Targu Mures Importator
 • Noi credem in conceptul nostru despre instalatiile noastre. Acestea reusesc sa combine simplitatea, robustetea cu un ciclu de viata lunga. Noi credem, ca ceea ce facem, facem simplu si bine. Noi credem ca putem ajuta Beneficiarii nostri sa construiasca produse durabile si de inalta calitate, fara pierderi de timp, pierderi de energie si fara investitii in exces inutile. Cu propunerile noastre, suntem gata sa va impartasim rodul experientei noastre de peste 30 de ani din domeniul vopsirii cu pulbere in camp electrostatic si a tratarii suprafetei. Dar totodata, observatiile, preferintele, ideile de modificare sunt extrem de utile pentru noi. Astfel, asteptam cu deschidere toate remarcile, opiniile Dumneavoastra referitoare la cele prezentate. Noi credem, ca impreuna putem obtine rezultate foarte bune. Va multumim anticipat pentru incredere! Executam la comanda instalatii pentru vopsire in camp electrostatic cu pulbere (vopsire economica si ecologica): - instalatii simple: cabina cu recuperare, unitate statica cu pistol si cuptor de polimerizare (coacere) - linii complete contin si: - instalatie de tratare a suprafetei prin: degresare-fosfatare sau cabine de sablare - linii de conveiere: manuale sau automate, orizontale sau verticale - poduri rulante pentru transportul pieselor integrate in diferite procese d eproductie in linie, - cuptoare diverse: uscare lemn, uscare vopsea lichida, etc., - instalatii de fosfatare (cu Fe, Zn sau Mn) prin imersie sau in cabine, - cabine de sablare cu alice - instalatii pentru tratarea si neutralizarea apelor industriale uzate prin distilare (inventie proprie) - instalatii de spalare si exhaustare aburi nocivi. Toate instalatiile sunt proiectate si construite de uzina noastra si le executam la comanda dupa preferintele si cerintele Clientului. Toate instalatile sunt de provenienta UE (uzina din Ungaria, din vecinatatea cu Romania), corespund standardelor in vigoare. Sunt asigurate: - montajul si punerea in functiune a instalatiilor la sediul clientului, - instruirea personalului, - termen de garantie 12 luni, - servicii si reparatii post-garantie. Pentru firme inregistrate la Registrul Operatorilor Intracomunitari facturile vor fi intracomunitare, fara TVA! GARANTIE SERVICE SI SUPORT TEHNIC IN ROMANIA! Asiguram suport tehnic si mentenanta pentru toate procesele legate de vopsirea cu vopsele pulbere in camp electrostatic prin reprezentanta din centrul Romaniei! Clientii nostri din Romania ne recomanda pentru: promptitudine, seriozitate, calitatea executiei, si nu in utlimul rand preturi "neumflate", realiste. Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor! FOARTE IMPORTANT! Datorita fluctuatiilor mari ale costurilor de achizitie ale materialelor de constructie de baza, preturile de executie ale produselor noastre pot suferi schimbari majore. De aceea, Va sfatuim sa ne cereti de fiecare data preturile  actualizate ale acestora! Va multumim pentru intelegere!

Sfantu Gheorghe Producator
 • Infiintata in anul 1992 de un grup de entuziasti, firma MGV Servicom a reusit sa se mentina in sfera serviciilor la o cota de piata acceptabila. Ne adresasm producatorilor din ind alimentara, farmaceutica, chimica care doresc o extindere a capacitatilor de productie pe zona ambalarii, imbutelierii de produse lichide si vascoase. Proiectam si executam la comanda : - Linii automatae de ambalare si imbuteliere produse lichide si vascoase (apa, otet, bors, miere, lactate, creme, maioneze, chimicale, detergenti, ierbicide, fungicide, etc.) la flacoane PET, borcane, bidoane, caserole, pahare, etc. - utilaje de procesare (tancuri omogenizare/termostatare, cuve lichefiere, - sisteme de dozare individuale si intergate in linie - sisteme automate de capacire -aplicatoare de etichete autocolante din rola pe suprafete plane / cilindrice / conice - benzi transportoare cu zale / bandaPVC /modulare - alimentatoare cu snec produse granulate - accesorii si subansamble. Echipamentele pot fi comandate in regim de lucru manual, semiautomat si automat, cu posibilitate de integrare rapida in liniile de productie. De asemenea, MGV Servicom asigura instalarea, scolarixzarea personalului operator, garantie si piese schimb pentru toata gama de utilaje, la un inalt nivel profesional. Oferim totodata si consultanta in realizarea investitiilor Dvs. cautand solutiile cele mai bune si care se preteaza aplicatiilor solicitate. Partenerii si colaboratorii nostrii de afaceri sunt increzatori in dezvolatrea relatiilor noastre, iar perspectiva aderarii la CE ne obliga sa fim mai aproape de necesitatile clientilor nostrii. Va asteptam!

Bucuresti Import - Export
 • SC PROFIX SRL: VANZARI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE - HIDRAULICA, PNEUMATICA, CONECTICA - industriala si mobila, pompe, cilindrii, valve, acumulatori, filtre, furtunuri, teava, sisteme prindere teava, robineti, presostate, fittinguri - PARKER HANNIFIN (DENISON, OLAER, LEGRIS, DOMNICK HUNTER, RECTUS, HOERBIGER - ORIGA, LUCIFER, PARKER TRANSAIR, AUTOCLAVE), INTERNORMEN FILTER, VIKERS, ATOS, EATON, SMC, BOSCH, REXROTH. - livrare din stoc: echipamente PARKER, sertizare furtunuri. - ENCODERE DE MASURA, AFISOARE DE COTA - encodere liniare, rotative, unghiulare, palpatoare 2D si 3D, calibre de lungime, truse verificare encodere, convertoare semnal, digital redout - HEIDENHAIN, ACU-RITE, SINO. - BROSE SI ELECTROBROSE DE PRECIZIE - pentru freze, centre de prelucrare, masini de rectificat interior-exterior si plan, masini de gaurit, rectificarea interioara a gaurilor adanci, diamantare pietre CBN, accesorii, echipamente periferice - FISCHER SPINDLE GROUP - REPARATII BROSE SI ELECTROBROSE, SPINDLE - orice model si producator - MOTOARE, REDUCTOARE, CUPLAJE: motoare asincrone, motoare cc, servomotoare, motoare pas cu pas, motoare spindle, motoare liniare, motoare de cuplu; reductoare planetare si melcate: PARKER SSD DRIVES, SIEMENS, FANUC, TEPI, HBE BOSCH. - ACTUATORI SI CILINDRII ELECTROMECANICI, GHIDAJE LINIARE, SURUBURI CU BILE , mese de precizie liniare si rotative,cilindrii fara tija - PARKER EME, ORIGA,STAR, BOSCH. - STRUCTURI DE AL SI ACCESORII - profile patrate, rotunde, coltare, suruburi, piulite, inchideri capeti, canale - BOSCH - ECHIPAMENT ELECTRIC DE ACTIONARE SI SECURITATE, SENZORI: contactoare, relee, disjunctoare, butoane, senzori, limitatori, relee de securitate, bariere protectie, dulapuri, panou operator, cutii distributie: SCHNEIDER, SIEMENS, BALLUFF, SICK, PHOENIX CONTACT, PELCO, PILZ. - COMENZI NUMERICE, AUTOMATE PROGRAMABILE, HMI, DRIVERE - SIEMENS, FANUC, HEIDENHAIN, SCHNEIDER, PARKER SSD DRIVES, INDRAMAT, BOSCH. - MASINI UNELTE, ACCESORII MASINI UNELTE noi si second hand retrofitate cu/fara CNC; SC PROFIX PRO SRL: proiectare - productie - servicii - masini specializate, utilaje si linii tehnologice automatizate, masini la tema - manipulatoare, mese de transfer, conveioare, rafturi gravitationale, lifturi - modernizari, reparatii capitale si curente, mentenanta, masini unelte si utilaje, transfer utilaje si linii de productie cu instalare, montaj, punere in functie, service. - dulapuri de automatizare, blocuri, grupuri si agregate hidraulice, instalatii electrice si pneumatice, retele distributie aer comprimat cu teava de aluminiu - subansamble mecanice, constructii metalice, prelucrari mecanice si prin aschiere Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sacalaz Importator
 • Societatea noastra ofera servicii de consultanta si vanzari in domeniul utilajelor industriale, utilaje de stivuire, linii de procesare si/sau productie, utilaje in industria reciclajului, etc. Preturi foarte accesibile de producator, garantie la fiecare produs. Pentru mai multe detalii contactati-ne via mail sau telefonic. Mult succes in afaceri!

Timisoara Producator
 • Avand o echipa cu o experienta de peste 10 ani, Valmix Steel s-a impus rapid pe piata specialistilor in confectionarea si montajul instalatiilor de industrializarea laptelui si a ciocolatei, si in realizarea mobilierului profesional din inox. Punctele noastre forte sunt: - seriozitate in respectarea caietelor de sarcini si a planurilor de lucru - respectarea termenelor de predare a lucrarilor - respectarea standardelor de executie si a normelor europene de igiena - calitatea lucrarilor prin folosirea tehnologiilor adecvate si a materialelor corespunzatoare - satisfacerea cerintelor clientilor prin intelegerea dezideratelor acestora.

Popesti Leordeni Producator
 • Firma Remont, infiintata in anul 2005, are ca obiect principal de activitate comercializarea si punerea in functiune a liniilor de imbuteliere pentru lichide alimentare cum ar fi apa, bauturi racoritoare, vin, ulei etc. Liniile de imbuteliere se pot configura dupa cerinta clientului. Utilaje componente: maşina de suflat PET, mixer pentru producerea bauturilor carbogazoase, impregnator pentru producerea apei carbogazoase, masina de limpezit (rinser) pentru PET sau sticla, masina de umplut pentru bauturi plate sau carbogazoase, masina de dopuit sau capsat, masina de etichetat cu eticheta circulara, autoadeziva sau fata/spate/guler, masina automata de baxat, utilaje pentru prelucrarea strugurilor, fructelor (filtre, pompe, desciorchinatoare, prese), vase de inox de orice tip si capacitate pentru fermentare, stocaj, tratare, etc. Totodata asiguram piese de schimb, service, montare şi punere in funcţiune, consiliere in alegerea utilajelor, consultanţă tehnică şi tehnologică.

Campia Turzii Altul
 • Firma ofera sisteme de tubulaturi si accesorii pentru ventilatie, variate tipuri de difuzoare si grile pentru distributia aerului, atenuatoare de zgomot, produse de protectie la foc si fum,    grinzi de racire si panouri de incalzire pentru realizarea unui climat interior controlat.

Stefanestii De Jos Producator
 • Bine ati venit pe site-ul firmei Comerc. Firma noastra are zece ani de experienta in proiectarea complexa si executarea de linii de productie pentru peleti, brichete, cuburi de rumegus pentru productia de euro-paleti pe piata romaneasca. Aventura noastra pe piata romaneasca a inceput in anul 2003 prin initierea productiei proprii de peleti in localitatea Gheorgheni. Dupa doi ani, am vandut firma si ne-am ocupat de proiectarea si executarea de linii complete pentru producerea de biocombustibili. Cooperam cu cei mai buni producatori de masini si echipamente pentru prelucrarea biomasei si gestionarea deseurilor din lemn. Suntem reprezentantii exclusivi ai respectivelor companii pe piata romaneasca. Experienta indelungata in domeniu si cunostintele noastre acumulate in procesul de productie precum si cunoasterea specificului pietei romanesti ne-a permis sa devenim o echipa perfecta, care asigura clientii nostri servicii profesionale. Va invitam la colabolare. Compania noastra comercializeaza urmatoarele produse: - linie automata pentru productia de pellete - linie automata pentru productia de brychet - uscatorie tambur - presa de granulare - masina de brichetat mecanica rumegus si paie - linia de ambalare - moare cu ciocanele si tocatoare VORBIM IN LIMBA ROMANA.

Poznan Polonia Producator
 • Suntem furnizor / distribuitor pentru: Vibroprese semiautomate/ automate si linii comptele pentru fabricare blocheti (boltari), pavele, borduri, rigole, dale, etc. Vibroprese automate / semiautomate / stationare sau mobile, pentru fabricare tuburi din beton cu diametrul intre 0,1 si 3,00 m, lungime intre 1,00 si 2,50 m, camine, rigole, podete, rezervoare apa, casiuri, rigole, diverse elemente speciale din beton. Matrite metalice profesionale pentru orice tip de vibroprese - fabricare boltari, pavele, borduri, rigole, coame, tuburi din beton. Statii de betoane, fixe sau mobile, capaciatate 5 mc/ora -210 mc/ora beton malaxat. Statii de mortare uscate, capacitate 10 tone mortar/ora - 150 tone mortar/ ora Statii de betoane 4 x 4, cu autoincarcare, Betoniere profesionale, capacitati 150 l - 460 l, coroana din fonta, inclinare volan sau maneta, roti metalice cu cauciuc, motor electric sau benzina/motorina si betoniere hidraulice pe 2 sau 4 roti, capacitati 500 l - 1500 l, cu sistem de cantarire electronic pentru agregate si dozare apa. Malaxoare verticale (planetare) si orizontale dublu ax pentru betoane Silozuri metalice, fixe sau mobile (orizontale), pentru ciment. Masini si Utilaje specializate, hidraulice si pneumatice (vacuum), pentru montat (pus) pavele si borduri. Productivitate 100 mp pavaj/ora. Masini si echipamente pentru montat / montaj pavele /pavaje, borduri, dale de beton, etc., folosind tehnologia cu vacuum. Echipamentele pot fi montate pe un transportor special cu senile sau pe orice motostivuitor, mini-excavator, autoincarcator, etc. Actionarea echipamentului poate fi electrica sau cu motor pe benzina sau diesel. Echipamentele de ridicat / manipulat materiale cu tehnologia prin vacuum pot functiona si ca statie de lucru independenta pentru sortarea / manipularea diverselor materiale sau piese, in cadrul unui anume proces tehnologic. Masini pentru formare polistiren expandat (EPS) de conceptie noua, multifunctionale, care pot lucra cu material nou sau cu material EPS reciclat pana la 100%. Piesa mobila este echipata cu o placa mobila cu control electronic al pozitiei, care permite formarea a doua straturi de densitati diferite si / sau cu diferite tipuri de materiale. Aceasta caracteristica permite modificarea grosimii placii, fara a modifica matritaMasini pentru formare blocuri din polistriren expandat EPS si masini pentru taiere blocuri de polistriren expandat EPS. Linii / echipamente fabricare beton celular usor BCU.

Bucuresti Distribuitor
 • Datorita experientei acumulate in cei 34 ani de activitate, am realizat atat proiecte simple de vopsitorii manuale, eficiente, cat si proiecte complexe de linii automate industriale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic. Calitate inalta in productie Garantie Eficienta in produse Produse conform normelor UE Rata de export de 80% Solutii prezente in peste 35 de tari

Barcanesti Producator
 • Linie de productie chipsuri din cartof. Suntem o fabrica de productie chips din cartofi sub brandul firmei OLIS CHIPS care detine toate utilajele necesare pentru a produce chipsuri in diferite ambalaje/gramaje de la 0.25g pana la 1 kg. Cu o capacitate de productie in 8 ore de aproximativ 5.000-9.000 pungi depinde de gramaj.

Orheiu Bistritei Producator
 • Producem bricheti de foc Pini-Kay si peleti din rumegus de fag, distribuim linii de brichetare/peletizare si oferim consultanta fonduri U.E in domeniul biocombustibililor. Brichetele noastre provin din materie prima de rumegus de fag si sunt de tip pini-kay, cu gaura. Cu o putere calorica de 5000kcal/kg, produsul nostru de brichete de foc din rumegus este 100% ecologic, fiind compus exclusiv din materie prima de provenienta vegetala. Preturi de la 0.90 RON/kg. sau 900 RON/tona. Centre de productie in zona de Vest si Sud-Vest. Distribuim bricheti, peleti si echipamente in toata tara si Uniunea Europeana. Mai multe detalii pe site www.brichete-elcris.ro sau la telefon 0762 357 730.

Timisoara Producator
 • China DNW Linie de productie de scutece Producator Co., Ltd este o companie cuprinzatoare in realizarea masinii de produse igienice din China. DNW incepe ca un producator de servetele sanitare expert in fabricarea de masini din China. Produsele noastre variaza de la masina de fabricat servetele sanitare, masina de facut scutece pentru bebelusi, masina de captusit pentru chiloti, masina de tampon pentru piept, masina de scutec pentru adulti, sub masina de fabricat tampoane, masina de impachetat, stivuitoare, rebobina automata (masina de tesut) la masina de sters. Oferim masina noastra in mod continuu producatorilor de servetele sanitare si scutecelor pentru copii, an de an, sunt foarte multumiti de masina noastra atat la calitate cat si la pret. Castigam o reputatie foarte buna pe plan intern si in toata lumea. Toti clientii nostri cred ca serviciile si produsele noastre. Respectam principiul strict de administrare si productie. Toate masinile noastre sunt proiectate, produse si examinate in cadrul echipei noastre de lucru din inginerie cu ghiduri profesionale si control stiintific. "Clientul este Dumnezeul" este cel mai cheie principiu al companiei noastre. Nu vom vinde masina fara aprobare sau satisfactie de la clientii nostri. Daca cumparati prima masina de la noi, atunci nu veti cumpara a doua de la altii. Va rugam sa vizitati site-ul nostru web pentru mai multe selectii, https://www.dnwmachinery.com

Quanzhou Producator
 • Adaptarea mai multor skiluri si servicii, DFC Tank Pressure Vessel Manufacturer Co., Ltd si-a castigat reputatia in linia de productie a invelisurilor sub presiune pentru calitatea, pretul, personalul responsabil si inginerii competitivi din 1984. Rezervoarele noastre sub presiune sunt utilizate pe scara larga in industria farmaceutica, industria de petrol si gaze, industria de tratare a apei si protectia mediului, industria siderurgica, industria alimentara si a bauturilor, uzina electrica si asa mai departe. Nicio alta companie de vase sub presiune nu are atat de mult de oferit ca noi. Putem proiecta si realiza rezervoare de vant Productia necesita. Nostrul nostru poate satisface cerintele clientilor nostri din punct de vedere economic si eficient. Putem fi sursa dvs. cea mai de incredere pentru tancuri. Rezervoarele noastre, inclusiv vasele sub presiune, rezervorul de fermentatie, rezervorul de stocare din otel inoxidabil, separatorul, rezervorul mare, echipamentul montat pe patinaj, filtrul, etc. Ca si in compania producatorului vaselor sub presiune, nu simtim presiunea. Daca doriti sa aveti mai multe informatii, va rugam sa va conectati site-ul nostru web: https://www.dfctank.com.

Gaoyi Industrial Park, Shijiazhuang City Producator
 • Anyang Forging Press Numerical Control Equipment Co., Ltd can ofer you: CNC forging hammer, Closed die forging hammer, open die forging hammer, open die forging press, electric screw perss, pneumatic forging hammer, skew rolling mill, ring rolling machine. Add: West part of Changjiang road, Anyang City, Henan, China Contact: Michael Duan WhatsApp: +86-18625862110 Website: http://www.chinesehammers.com LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/michael-duan/ Facebook: https://www.facebook.com/michael.duan.3998 Youtube: https://www.youtube.com/c/DuanMichaelAutomaticForgingMachine

Anyang, Henan Producator
 • Suntem o firma cu experienta de mai mult de 30 de ani in domeniul tehnicii de imbuteliere. Oferim instalatii de imbuteliere pe linga industria alimentara si pentru industria chimica, cosmetice si agricultura. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostrii utilaje si linii complecte de calitate buna la preturi competitive. Asiguram asistenta tehnica post-garantie a utilajelor, de asemenea asiguram aprovizionarea cu piese de schimb. Info suplimentare pe www.packerbottling.com

Gyongyos Producator