Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aparate de Sudura & Consumabile - Masini si Utilaje Industriale: 104 companii
 • Foarte mulțumit !

Ciorogarla Importator
 • Foarte bune. Servire ireprosabila. Sunteti o firma de incredere.

Ploiesti Distribuitor
 • ok

Targu-Mures Importator
 • Sant multumit .

Ploiesti Importator
 • Un produs dun la un pret  rezonabil

Sacele Importator
 • Transisud Grup este un grup de specialisti, un grup de firme, format din: Transisud Consulting SRL: Firma specializata in domeniul sudarii si debitarii manuale: - comercializarea de echipamente pentru sudare noi si second-hand; - comercializarea de consumabile si piese de schimb aferente; - upgrade-uri de echipamente, inclusiv prin serviciul de "buy-back"; - servicii de laborator: incercari mecanice, analize metalografice; - service specializat - scoala de sudori - centru de evaluare si autorizare sudori Oxytech Services Firma specializata in domeniul debitarii mecanizate : - service specializat - montarea masinilor CNC - intretinere echipamente - consumabile, piese de schimb si accesorii - scoala de operatori Firma exclusiv comerciala in domeniul materialelor de adaos folosite la sudare. Societate autorizata CNFPA si ISCIR pentru organizarea cursurilor: - de specializare sudori - programe de instruire in vederea atestarii ISCIR pentru modul RTS

Cluj Napoca Importator
 • Gordak se afla de o perioada semnificativa de timp, in clasamentul liderilor din piata a producatorilor de statii de lipit. Ne-am dezvoltat pozitia de lider si in tot acest timp ne-am mentinut modul profesionist de a crea produse de calitate superioara, pe care l-am inbinat cu sfaturi provenite de la experti si utilizatori. Datorita acestor elemente, Grupul Gordak opereaza cu succes la nivel mondial. Ne vezi mereu, suntem in zona inca din 1990. Daca inca nu am colaborat, ne pare bine ca esti interesat de noi. Si ca sa ne cunoastem mai bine, incepand cu anul 2018 suntem prezenti in mod oficial si in Romania. Suntem increzatori in viitor. Avem planuri mari si in continuare: dezvoltarea gamei actuale de produse, consolidarea pozitiei de lider de piata, dar cel mai important este, pastrarea unui grad maxim de satisfactie a clientilor. Suntem Gordak Romania.

Pitesti Importator
 • Oferim solutii tehnologice complete pentru sudura, echipamente si consumabile de sudare, materiale abrazive si adezive, precum si echipamente de protectia muncii. Societatea noastra comercializeaza produsele unor producatori de renume mondial in domeniul sudarii, taierii si slefuirii metalelor, precum Esab, Binzel, GCE si 3M.

Ploiesti Distribuitor
 • Mecanosud ofera clientilor si echipamente masini, consumabile si accesorii pentru sudare si taiere; consultanta tehnica, vanzare, punere in finctiune si service aparate si reparatii piese prin sudura; scolarizare, testare sudori. Suntem distribuitori autorizati ai urmatoarelor firme producatoare: Fronius, Hypertherm, Tecna. Va oferim: - echipamente de sudare MIG-MAG, WIG, MMA, pentru sudare otel carbon, otel inox si aluminiu - echipamente de taiere cu plasma - pistolete de sudare MIG-MAG si WIG, consumabile, piese de schimb si accesorii pentru pistolete de sudare - consumabile pentru echipamente si masini de taiere cu plasma si oxigaz - truse, arzatoare, accesorii si consumabile pentru sudare si taiere oxigaz - materiale de adaos pentru sudare: sarma de sudare, electrozi inveliti, electrozi de inox, sarma si baghete baghete de aluminiu, electrozi de fonta etc. - echipament de protectie (ochelari, manusi, manusi, sorturi, etc.).

Brasov Distribuitor
 • Sarc Sudex a fost infiintata cu misiunea de a livra clientilor nostrii din industria perelucrarii metalelor, cele mai bune aparate de sudura si debitare, accesoriile si consumabile necesare, impreuna cu echipamentele de protectie ce va asigura o utilizare facila si sigura in timpul muncii.

Brasov Importator
 • Infiintata in anul 2013 societatea Bendis Welding Equipment SRL, se doreste a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii profesionale pentru sudura, sudura automatizata, sudura bolturi, debitare, sisteme CNC, roboti colaborativi, curatare sudura inox, marcare, accesorii si consumabile sudura, cu un raport calitate/pret excelent. Suntem unici importatori in Romania ai producatorului de aparate de sudura profesionale Migatronic. De asemenea suntem importatori pentru: Miller, Hypertherm, Kemper, BUG-O Systems, Phenix Technologie, Taylor Studwelding, Nitty Gritty, ProArc, Translas, Weldas, Multimet, Ceweld, Donmet. Am implementat si mentinut un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001: 2000, prin care se urmareste desfasurarea in conditii de siguranta si eficienta a proceselor de organizare si functionare a firmei, in vederea asigurarii corespunzatoare a cerintelor beneficiarilor, a calitatii serviciilor furnizate si a clauzelor contractuale convenite cu acestea. Sperand ca cele prezentate va vor determina sa ne contactati in vederea unei viitoare colaborari, va multumim.

Cluj Napoca Import - Export
 • Infiintata in anul 1999, compania Elfi Group International Srl este un important furnizor de echipamente de sudura, consumabile pentru sudura, echipamente de protectie, acoperind toata gama de produse pe acest domeniu. Compania ELFI livreaza si alte produse, cum ar fi: discuri abrazive marca Klingspor Germania, echipamente pentru prevenirea si stingerea incendiilor, echipamente de lucru si protectie pentru diverse domenii, scule electrice. In oferta noastra veti gasi marci prestigioase, pe care le-ati testat de-a lungul timpului si carora le-ati apreciat calitatile: Ductil, Lincoln Electric, Electrex, Klingspor, Hyundai, Makita. Pentru detalii vizitati www.elfigroup.ro

Bucuresti Importator
 • Sc Lastechno Weld-cut Srl a luat fiinta din dorinta noastra de a oferi clientilor echipamente de calitate intr-un domeniu vast si anume cel al prelucrarii tablelor. Principalul nostru obiectiv este sa ne diferentiem de concurenta prin calitatea serviciilor si produselor furnizate si prin beneficiile pe care le aducem clientilor nostri. Printre aceste beneficii putem enumera: - Amortizare rapida a investitiei - Optimizarea proceselor de productie - Cresterea productivitatii - Diminuarea costurilor de productie - Cresterea valorii adaugate a produselor, etc. Toate acestea sunt realizate prin colaborarea cu firme foarte cunoscute ai caror distribuitori autorizati suntem pe piata din Romania. SC LASTECHNO WELD-CUT SRL pune un foarte mare accent pe competenta partenerilor sai. Din acest motiv, vom suplimenta know-how-ul nostru despre procese si aplicatii industriale prin colaborarea cu parteneri renumiti pentru calitatea componentelor pe care le furnizeaza. Numele lor stau marturie in ceea ce priveste calitatea produselor oferite: * accesorii de sudare MIG/MAG, TIG si consumabilele aferente pentru pistolete pentru sisteme robotizate - DINSE GmbH Germania. * accesorii de sudare MIG/MAG, TIG si consumabilele aferente pentru pistolete manuale de sudare - HOLCH SCHWEISSBRENNER GmbH Germania. * sisteme robotizate de sudare (laser, TIG, MIG/MAG) si taiere (laser, plasma) - VALK WELDING Olanda. * echipamente de sudare manuale - WECO SRL Italia si MAHE GmbH Germania. * echipamente laser pentru sudare, taiere si marcare. * echipamente de debitare cu jet de apa si plasma - JEKRAN Malta. * consumabile de taiere cu plasma si laser compatibile cu echipamentele produse de: Hypertherm, Kjellberg, SAF, ESAB, TRUMPF, BYSTRONIC, etc. * consumabile de taiere cu jet de apa compatibile cu echipamentele produse de: Omax, KMT, Flow, Technocut, Waterjet Italiana, Waterjet Sweden, etc. Pentru noi primul pas catre fiecare comanda este bazat pe analiza produsului sau aplicatiei dorite, deoarece aceasta este baza de pornire in drumul spre a oferi clientilor satisfactii si beneficii maxime. Examinarea detaliata a produselor si proceselor utilizate conduce la o evaluare a intregului proces si posibil la o sugestie de reproiectare a acestora in scopul cresterii competitivitatii lor. La final, clientii nostri vor beneficia de o mai mare precizie si o mai buna reproductibilitate ca si de un design atractiv. Contactati-ne si cu siguranta veti gasi solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra!

Buzau Importator
 • SC Romitaldo Import reprezentand tehnic si sevice al firmei RITMO SpA in Romania vinde toata gama de aparate de sudura cap cap, accesorii si dispozitive fitinguri de polietilena pana la 1200 mm, asiguram garantia, service-ul si piese de schimb originale pentru aparatele de sudura cap cap RITMO. Detalii si comenzi la telefon sau pe mail.

Bucuresti Import - Export
 • Firma Infomark Srl este o firma de import export specializata pe vinzari utilaje pt prelucrarea tablelor si procesarea lemnului. Reprezinta in Romania firme producatoare de masini si utilaje din UE -STILMEC producator de ghilotine si abkanturi hidraulice cu CNC, -MEMOLI Vergano producator de masini de roluit si indoit tevi, -IMAC producator de masini de stantat perforat, prese hidraulice orizontale pentru indoit tevi si masini de roluit pt fier forjat, -FEAL PROGETTI producator de masini pentru fasonat Fier beton, -CARBONINI producator de masini CNC de taiat table cu plasma si de linii pentru taiat si format tubulaturi cilindrice si dreptunghiulare din rola, - PILOUS Slovacia, producator de fierastraie mecanice cu banda pt taiat bare metalice si pt lemn, gatere si pinze de fierastrau - Aparate de sudura MIG-MAG, Argon si MMA cu accesorii CEMONT Italia -LSK Machinery din Finlanda producator de linii pentru fisiat tabla din rulou si abkanturi hoidraulice, -PROFILIIKESKUS din Finlanda pentru linii automate de fabricat profile tip tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri. -HM Transtech din Slovacia producator de masini pentru tinichigerie, ghilotine si abkanturi manuale si mecanice, masini de faltuit si bordurat -HOLZMAN Austria producator de utilaje pentru prelucrarea lemnului -WNEAL Services din Marea Britanie producator specializat pe utilaje pentru tubulaturi de ventilatie, faltuitor Pittsburgh, masini nervurat table Firma noastra asigura consultanta, servicii de instalare instruire si service post garantie si distributie cu masinile proprii pe tot teritoriul Romaniei.

Iasi Importator
 • Mecadon Srl. importa si comercializeaza echipamente si accesorii pentru ridicat, manevrat si ancorat sarcini : - Chingi circulare, chingi cu urechi de ridicare, chingi de ancorare fabricate din poliester de inalta rezistenta, in conformitate cu normele EN 1492-1, EN 1492-2, EN 12195-2. - Sisteme de ridicare cu chingi prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate si variate terminatii si accesorii in functie de specificatiile clientului; - Lant de ridicat si manevrat grad 80 si grad 100 pentru uz industrial; - Lant calibrat; - Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate si variate terminatii si accesorii in functie de specificatiile clientului; - Accesorii pentru lant de ridicare: cuple lant, carlige tip Clevis, carlige tip Clevis autoblocante, carlige turnatorie, carlige cu inel si siguranta, carlige cu inel si siguranta rotative, inel simplu, inel triplu, chei de tachelaj tip omega, chei de tachelaj drepte; - Sisteme de ancorare cu lant (pentru ancorat piese sau utilaje grele, transport cargo, feribot, etc); - Cabluri de tractiune din otel, cabluri de ridicat sarcini (sufe) si sisteme de ridicare cu cablu din otel cu unul, doua, trei sau patru brate si variate terminatii si accesorii in functie de specificatiile clientului; - Accesorii pentru ancorare (bride, rodante, intinzatori); - Palane manuale cu lant, palane cu levier; - Electropalane cu lant; - Trolii manuale cu cablu (tirfoare), cricuri cu cremaliera; - Trolii manuale si electrice, trolii diesel, hidraulice, pneumatice; - Magneti de ridicare, electromagneti, electromagneti tip grinda pentru ridicare; - Cantare de macara, transpaleti cu cantarire, cantare auto; - Cleme (clesti) pentru ridicat si manevrat tabla, profile, grinzi, butoaie, etc.; Pentru detalii, oferte, comenzi va rugam sa ne contactati.

Iasi Importator
 • Am infiintat compania in 1997, fiind preocupati, inca de la inceput, sa oferim produse si servicii complete pentru sudarea si taierea materialelor metalice. Impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa ajungem unul dintre cei mai mari distribuitori din Transilvania, specializat in sudare si taiere. Zona pe care o deservim direct este formata din judetele Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Salaj, Bihor, Satu Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Mures si Harghita. Distribuitor autorizat al marilor companii europene ESAB, GCE, PARWELD, VOESTALPINE BOHLER WELDING, YILDIZ, NEDERMAN, MIGWELD, TECNA, CEPRO. Proiectam, executam si montam balustrade, scari, copertine din inox, otel carbon si aluminiu. Executam echipamente industriale si confectii metalice diverse. Avem ateliere de productie bine dotate si personal specializat in lucrari din otel inoxidabil. Suntem preocupati permanent de calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim. Avem implementat sistemul de asigurare a calitatii ISO 9001-2015, certificati de SGS.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • TESTmag.ro are o prezenta constanta in toate domeniile de activitate: Industrie, Electronica, Energetica, Telecomunicatii, Educatie, Cercetare si Dezvoltare, Informatica, Automatizari, Electricitate, Metrologie, Transport, Automobile, Aeronautica, Agroalimentara, Chimie, Bio-medicina, Constructii, Protectia mediului, etc.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in 2004, Vicastar este importator si distribuitor national de scule electrice profesionale marca Phiolent, Rebir, Bosch, discuri abrazive marca Luga Disc Autentic, pompe submersibile marca Bosna-LG, Lepse si Ruceiok, electrozi rutilici marca Monolith, precum si numeroase instrumente, unelte si accesorii pentru gradinarit si industria prelucratoare marca Slovakia Trend. Dispunand de un sistem de distributie eficient, societatea activeaza in majoritatea zonelor geografice din tara, reusind sa ofere beneficiarilor sai produse de calitate la un pret competitiv. Societatea isi desfasoara activitatea prin intermediul celor doi administratori, alaturi de echipa Vicastar, impreuna urmarind furnizarea unor produse si servicii de cea mai buna calitate, care sa raspunda cerintelor si asteptarilor tuturor clientilor si partenerilor de afaceri.

Suceava Importator
 • Principala activitate realizata de S.C. Expert Tools S.R.L este importul si distributia in regim en-gross a echipamentelor, dispozitivelor si accesoriilor profesionale de uz industrial. Materialele provin atat de la fabricile producatoare, cat si din depozitele en-gros din tara si/sau din Uniunea Europeana. Bazandu-ne pe capacitatile de stocare si logistica ale furnizorilor externi, cu care avem semnate contracte de distributie si/sau de unici importatori, dar si pe stocul propriu in continua crestere, putem afirma ca suntem in masura sa satisfacem nevoile partenerilor nostri in timp optim. Avand in vedere faptul ca timpul si bugetul sunt doi factori foarte importanti, va stam la dispozitie cu o oferta flexibila prin care puteti inchiria generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje, aparatura si echipament industrial de inalta calitate la cele mai accesibile preturi. Service autorizat Pentru a veni in sprijinul clientilor, S.C. Expert Tools S.R.L. Constanta dispune de atelier service al carui echipa actioneaza cu promptitudine la orice solicitare, indiferent de avaria suferita, avand experienta necesara pentru a raspunde celor mai dificile probleme aparute in exploatarea sculelor electrice sau a utilajelor. Avand la dispozitie o echipa mobila, service-ul poate raspunde oricarei solicitari intr-un mod eficient si rapid. Reparatiile se pot efectua la amplasamentul utilajului sau poate fi transportat la service-ul nostru pentru reparatii mai amanuntite. Pentru orice informatie necesara, va invitam sa ne contactati utilizand metoda de comunicare preferata: - telefon : 0241.610.470 - fax: 0241.610.470 - e-mail: office@expert-tools.ro; service@expert-tools.ro Sau ne puteti face o vizita la sediul nostru, pe Bd. Aurel Vlaicu Nr. 191 C, Constanta - sens giratoriu hypermarket Real Suntem la dispozitia dvs. pentru orice informatii! Echipa Expert Tools

Constanta Importator