Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Dispozitive de Fixare - Masini si Utilaje Industriale: 36 companii
 • promtitudine.

Valureni Distribuitor
 • Perfect

Osorhei Importator
 • Producem o gama diversificata de echipamente de ridicare si comercializam toata gama de accesorii de ridicare, accesorii de inox, clesti, sufe, lanturi, chingi textile, protectii chingi, chei de tachelaj, transpaleti manuali si electrici, stivuitoare noi si second hand.

Cluj-Napoca Producator
 • Fermit Stante si Matrite srl are ca obiect de activitate producerea si repararea stantelor, matritelor, pieselor integrate in procesul de pregatire a fabricatiei pentru diverse utilaje si instalatii industrialedi domeniile urmatoare: - industria auto - industria de fabricatie a produselor si accesoriilor in constructii civile si industriale - industria farmaceutica-matrite pentru ambalaje de unica folosinta - industria de producere a accesoriilor din industria alimentara - matrite pentru producerea pieselor forjate, matritate, turnate, matrite de debavurare - diverse piese de schimb.

Ramnicu Sarat Producator
 • Elettrograf srl este reprezentant in Romania al firmelor : Collagraf srl - producator de adezivi hot melt in batoane granule si alte forme de prezentare, Pozzi Pack srl - producator de accesorii de ambalat si Romeo Maestri SpA unul din cei mai mari producatori de capsatoatoare. Game complete pentru birou, bricolaj, sisteme de ambalare cu capse. Elettrograf srl va ofera produse pentru ambalare, pistoale de lipit cu termoclei, adezivi hot melt granule, sisteme cu adeziv la cald de mare capacitate, capse si capastoare. Toate produsele sunt fabricate in Italia si le garantam calitatea. Din 2017 detinem marca Elettrograf pentru toate tarile din spatiul UE. http://www.trademarkia.com/ctm/elettrograf-016013328.htm

Bucuresti Importator
 • Juncu Industry este importator de echipamente si dispozitive de ridicat sarcini. Caliatea si fiabilitatea produselor comecializate de Kinetech Industry este deosebita aceste afirmatii fiind probate prin teste sau incercari ale produselor. Date de contact: Tel./ Fax: 0236.313013 Tel./ Fax: 0236.466372 Mobil: 0723694919

Galati Producator
 • Suntem reprezentati in Romania ai companiilor Emco, Hurco, Knuth GmbH Germania. Distribuim utilaje echipate complet pentru prelucrari mecanice, prestam servicii de instalare, training, service, retrofit, prelucrari prin aschiere.

Iasi Importator
 • Principalul domeniu de activitate al firmei este producerea de furtune sertizate (pentru care oferim o garantie de 6 luni) si comercializarea unei game largi de furtune: furtune hidraulice, furtune industriale, furtune pentru produse petroliere, furtune pentru spalatorii auto - cu accesoriile aferente, precum si armaturi, bucse de strangere, fitinguri, cuple rapide sau alte produse: pompe de gresat, gresoare, pompe de ulei, bare din plastic, saibe de cupru, coliere, papuc cablu, sigurante cu arc, mufe rapide pneumatice, stifturi, uleiuri diferite, vaselina, etc. Produsele, de cea mai buna calitate, provin din import (Germania, Polonia, Italia). Producatorii folosesc sisteme de asigurare a calitati produselor dupa cum urmeaza: UNI EN ISO 9001;2000 (CERT-13131-2003 AQ-BOL-SINCERT AMA S.p.A, Italia) DIN EN ISO 14001 (TAV CERT-01-104-042066 PRESSOL SCHMIERGERATE GmbH, Germania) Conditia necesara mentinerii calitatii este exploatarea in limita caracteristicilor tehnice. Am dori ca depozitul nostru si materialele livrate de noi sa satisfaca cerintele Dvs., astfel incat sa devenim pentru Dvs. un partener corect si de incredere. Telul nostru primordial este ca firma noastra Romsprinter sa devina principalul Dvs. furnizor. Acesta este motivul pentru care va solicitam un necesar estimat precum si cererile de oferta pentru a putea evalua necesarul pe care trebuie sa-l avem in stoc in permanenta la dispozitia Dvs. Speram sa avem pe viitor o colaborare utila ambelor parti, bazata pe corectitudine si sinceritate.

Oradea Importator
 • Total Race comercializeaza chingi textile de ridicare cu urechi, sufe textile circulare, chingi ancorare marfa, chingi ancorare utilaje transport agabaritic, banda transport maritim, banda ambalare / legare marfa, bene beton, furci macara, inele ridicare flexibile, inele sudabile, dispozitive lanturi de ancorare complete, intinzatoare de lant cu carlige la capete, dispozitive lant ridicare 1-4 brate, lant ridicare grad 80, lanturi ridicare grad 100, dispozitive manevrare clesti tuburi beton, clesti tabla, inele ancorare, puncte ancorare, carlige macarale, palane industriale, palan manual cu lant, palane cu levier si lant, hamuri pentru lucrul la inaltime, chei de tachelaj / gambeti / shackles Crosby, intinzatoare cablu, bride cablu, papuci cablu. Va rugam sa accesati pentru preturi, date tehnice si disponibilitate stoc www.echingi.ro si www.echingi.com

Bucuresti Distribuitor
 • Remcar Srl Brasov este un integrator de scule si echipamente industriale de cea mai buna calitate, importate din Germania, Franta, Italia si Slovenia. In gama noastra puteti gasi produse de calitate superioara pentru domeniile: -prelucrari mecanice : scule aschietoare, portscule, mandrine, masini de centrat scule, platouri magnetice pentru rectificare, frezare, strunjire -marcare si inscriptionare pentru identificarea produselor metalice si nu numai: masini de marcat CNC/ masini de inscriptionat prin micropercutie si prin trasare, sisteme de marcat conventionale (poansoane, stante). -manipularea pieselor metalice agabaritice (magneti de ridicare, magneti permanenti de ridicat, electromagneti si magneti de ridicare electro-perm) -tratarea suprafetelor pieselor metalice si nu numai (masini de spalat industriale, masini de vopsit industriale, linii complete de zincare si electro-galvanizare, cuptoare de degresare, masini de vopsit pentru materiale plastice, masini de sablat, linii complete de sablare-pasivare) -ghidaje lineare, suruburi cu bile, bucsi cu bile, motoare lineare si sisteme de pozitionare.

Brasov Import - Export
 • Micromitter S.l. este o companie cu capital privat, cu experinta in mecanizarea plasticului tehnic (10 ani). Compania este specializata in fabricarea ghidajelor de plastic pentru lanturi gall, piese unice si de serie mecanizate CNC. Dispunem de un atelier de 400m2, dotat cu toate utilajele necesare mecanizarii plasticului.

Bellvei Producator
 • In calitate de specialist lider international in domeniul tehnologiei de fixare si etansare, KVT-Fastening ofera componente individuale calitate si solutii individualizate pentru fiecare client, cu aplicatii in diverse industrii si sectoare industriale. Compania apartine Grupului Bossard, in calitate de furnizor lider mondial in solutii inteligente pentru tehnologia de fixare industriala. Piese speciale dupa desen Fie ca este vorba de constructia de hale industriale sau utilaje, inginerie de precizie, avionica si aerospatiale, hidraulica, energie au electrotehnologie, transport sau tehnologie de automatizare, piesele fabricate de KVT-Fastening dupa desen sunt utilizate in toate locurile in care componentele standard nu corespund anumitor cerinte. Lucrul acesta se poate datora cerintelor speciale in ceea ce priveste greutatea sau geometria componentelor sau materialelor speciale. Serviciile noastre: Elaborari speciale si solutii speciale Pe langa gama noastra extinsa de produse KVT apartiand marcilor proprii, va oferim si dezvoltari si solutii speciale. Datorita numerosilor ani de experienta ai expertilor nostri cu toate tipurile de tehnologii de fixare, putem fi alaturi de dvs. pentru a va ghida cu toata increderea prin proiectul dvs. individual. Totul sub un singur acoperis Dvs. formulati cerintele specifice, noi definim procesul de fabricatie in functie de cerintele dvs. si din portofoliul nostru mondial de producatori il selectam pe cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Beneficiul dvs. este ca obtineti toate solutiile de fixare dintr-o singura sursa si profitati de procese si tehnologii testate la cele mai inalte niveluri de calitate cu care sunteti obisnuiti.

Sector 1 Importator
 • Reprezentanta a unui grup de firme din Franta cu activitati in domeniul: -industrie auto: fabricare si instalare roboti si cellule de sudura, convoyoare, etc. -masini de rulat filete, caneluri, roti dintate; -automatizari si robotizari; -matrite de injectie si ambutisare; -industria energetica.

Stefanesti Producator
 • Firma Original Ideas SRL ofera urmatoarele servicii: - Conceptie de produs (plastic) - Modelare 3D - Proiectare tehnologica - Proiectare matrite de injectie, TSP - Executia de scule, dispozitive, matrite - Prototipare rapida Dispunem de personal cu experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de distributie online care ne ocupam cu vanzarea produselor destinate servisurilor auto! Avem contract cu firma Yato, preluarea comenzilor se face pe site-ul nostru www.emagazinulcuscule.ro

Oradea Distribuitor
 • Magazin online pentru elemente de organizare productie si intretinere. Solutii pentru aplicarea managementului vizual in cadrul oricarei companii, care va conduce la reducerea timpilor de oprire a masinilor si eliminarea timpilor de cautare scule.

Alba Iulia Distribuitor
 • Compania isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de ridicat asigurand clientilor livrarea de echipamente de ridicat, solutii tehnice in domeniu si satisfacerea tuturor cerintelor de calitate la nivel european.

Campina Importator
 • Automatizari Sibiu este o companie specializata in proiectarea si implementarea de sisteme de automatizari industriale. Experienta noastra ne recomanda pentru rezolavarea oricaror probleme de natura tehnica. Prin automatizare se poate creste productivitatea si se pot elimina erorile umane. De asemenea automatizarea se preteaza in acele locuri in care viata sau integritatea fizica a personalului este pusa in primejdie. Automatizarea este o necesitate in conditiile actuale de piata, in care fiecare concurent incearca sa reduca costurile si sa mentina un nivel ridicat al calitatii. Oferta noastra se bazeaza pe activitati de proiectare, executie si punere in functie a echipamentului livrat. Portofoliul nostru de aplicatii include: utilaje si dispozitive la tema clientului cu documentatie proprie sau cu documentatia clientului, imbunatatiri de utilaje, proiectare mecanica si pneumatica, actionari pneumatice electrice si hidraulice, software PLC, proiectare de dispozitive de masurare si control.

Sibiu Servicii
 • Capse TM comercializeaza din stoc si la comanda, la preturi de importator, toata gama de: -capse tapiterie -capse ambalaje -capse speciale -cuie -minicuie -capsatoare pneumatice -capsatoare manuale -piesele de schimb aferente Garantia si calitatea produselor comercializate este asigurata de furnizori de renume international. Capse Tm dispune de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigente aferente domeniului. Portofoliul de clienti si piata de desfacere este asigurata de experienta vasta a personalului dobandita de-a lungului anilor de activitate in domeniul pneumatic.

Timisoara Importator
 • Echipa noastra isi dedica activitatea gasirii solutiilor celor mai bune pentru clientii nostri, bazandu-se pe o experienta indelungata in domeniul tehnologiilor de inspectie si control al calitatii. Mark D integreaza soltii din cele mai avansate din domeniul masurarilor, punand la dispozitia inginerilor Dumneavoastra echipamente destinate operatiunilor de control in linie, tehnologii laser, instrumente si pachete software utilizate la operatiunile de reverse engineering, tehnologii de monitorizare, masini de masurat caracteristici geometrice 2D si 3D, etaloane de mare precizie pentru metrologie, dispozitive de prindere si fixare, echipamente de verificare a proprietatilor fizice, precum si serviciile adiacente acestor echipamente, cum sunt instalarea si punerea in functiune, instruirea, verificarea si depanarea.

Bucuresti Importator