Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 413 companii
 • Recomand cu placere!

Sat Lapugiu De Jos, Com. Lapugiu De Jos Distribuitor
 • Produse de calitate

Seaca Import - Export
 • Folosesc carbunii de la Letea si sunt foarte

Pitesti Producator
 • promtitudine si profesionalism

Sang De Mures Importator
 • nu am fost contactat de nimeni

Bucuresti Sector 4 Import - Export
 • Calificativ Maximum! 5 stele din 5!

Chiajna Importator
 • foarte bun

Cristesti Importator
 • Furnizor de piese de schimb pentru masinile CNC de debitat cu fibra laser, consumabile. Importator de lentile, lentile de protectie, de focalizare, duze simple si duze duble pentru capete laser de debitare Raytools si alte marci.

Cluj-napoca Importator
 • Compania noastra se ocupa de comercializarea: echipamente hidraulice, sisteme pentru basculare hidraulice, kiturI basculare, cilindri frontali semiremorca, cilindri camion 8Ax4-/8Ax6., pompe presiune ulei pentru macara, hidromotoare,,pompa variabila. Produse noi fabricatie Italia. Importator direct. Comercializam componente hidraulice, kituri pentru basculare, cilindrii basculare frontali, cuplaje pentru cutia de viteze, distribuitor ulei pentru basculare, pompe presiune ulei, hidromotoare, cilindru basculare hidraulic telescopic pentru: autoutilitare, camioane 8x4/8Ax6., remorci agricole, semiremorca agricola, semiremorca -pentru agregate balastiera, pompe pentru macara si basculare. Comercializam bene si componente pentru sisteme de basculare hdraulice. Comercializam cilindri frontali pentru camionete orice marca si tonaj. Cilindru basculare hidraulic cu putere de lucru de la 5 tone la 100 tone. Produse Noi cu garantie si Factura Tva deductibil.

Bacau Importator
 • Compania noastra,infiintata in anul 2019,din orasul Oradea,comercializeaza o gama variata de echipamente si utilaje industriale.Pentru mai multe detalii va rugam, sa ne contactati la numarul de telefon 0749209047.Va multumim!

Oradea Altul
 • Caldor Industrial Heating Systems Srl, expert in echipamente de incalzire industriala, are o misiune simpla si clara: proiectarea, productia si vanzarea sistemelor de incalzire electrica (rezistente electrice) de diferite dimensiuni si tipuri. Experienta noastra in domeniu ne permite sa oferim un pachet optim de solutii potrivite tehnologiei de incalzire electrica si ne straduim continuu sa imbunatatim produsele noastre, pentru a atinge cele mai inalte standarde ale calitatii. Produsele din portofoliul CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS sunt utilizate in toate sectoarele industriale in care caldura joaca un rol in procesul de productie. Acestea pot fi adaptate la nevoile specifice clientilor, principalele avantaje fiind imbunatatirea semnificativa a productivitatii si cresterea eficientei proceselor de productie. CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS a patruns pe piata din Romania in anul 2016 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Ilfov. Toate produsele noastre sunt fabricare in Romania, respectand 100% standardele Europene de calitate. Procesele de fabricatie au la baza cea mai moderna tehnologie industriala, sunt certificate si sunt supuse verificarilor periodice.

Pantelimon Producator
 • Compania Vectis Tet Srl distribuie in Romania produse si sisteme de hidroizolatii lichide, ecologice, pe baza de polimeri si vopsele poliuretanice bicomponente pentru pardoseala, cenosfere /microsfere de aluminosilicat folosite ca fillere pentru constructii, materiale refractare, vopsele, fillere pentru minerit si exploatari petroliere.

Bucuresti Distribuitor
 • Karinam Industry este distribuitorul unic al companiei Interapp Elvetia, producator de renume mondial la valvelor industriale. Principalele produse comercializare sunt robinetii fluture Desponia, Elara, Titania, Bianca, actuatori pneumatici cu simpla si dulba actiune, clapete de sens Rhea, Neptunia si DCV, robineti cu sfera.

Barlad Importator
 • Pretev Tehnologii Srl a fost infiintata in anul 2004, avand ca principal domeniu de activitate distribuirea echipamentelor profesionale portabile pentru sanfrenarea tevilor. Ulterior ne-am extins portofoliul de produse pentru a pune la dispozitia clientilor nostri o gama mai variata de masini si accesorii cum ar fi: - masini stationare si portabile pentru sanfrenarea tevilor; - masini portabile pentru debitarea tevilor; - masini portabile pentru sanfrenarea tablelor; - masini de gaurit cu talpa magnetica; - masini pentru roluit table si profile; - echipamente si accesorii pentru sudarea orbitala; - standuri si dispozitive pentru pozitionarea si centrarea tevilor; - etuve si cuptoare pentru uscarea si mentinerea electrozilor / fluxurilor pentru sudare; - solutii pentru protectia pernei de argon; - echipamente si accesorii pentru pregatirea si sudarea tevilor din inox; dispozitive portabile pentru actionarea vanelor; - freze pentru biax; - carote si accesorii pentru masinile de gaurit cu talpa magnetica. Cu scopul de a raspunde nevoilor unora dintre clientii nostri, am dezvoltat si un serviciu nou, cel de inchiriere de masini portabile pentru sanfrenarea tevilor. Pretev Tehnologii ofera solutii complete, eficiente si calitative in ceea ce priveste procesul de pregatire in vederea sudarii si nu numai.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Legas Prod Srl produce o gama larga de masini CNC Oxigaz si Plasma, masini de debitat cu Jet de Apa, masini de gravat Router 3D , Plasma de Inalta Precizie cu o experienta de peste 25 ani in productia utilajelor cu comanda numerica. Proiectarea si executia masinilor se face in interiorul firmei de catre o echipa tanara si dinamica. Peste 400 de masini CNC vandute in Romania si in strainatate dau dovada fiabilitatea masinii noastra.

Uileacul Simleului Producator
 • Comercializam instalatii de sablare mobile, cabine de sablare, piese de uzura pentru sablare , material abraziv pentru sablare, cabine de vopsire, instalatii de vopsire, pereti de exhaustare. Comercializam instalatii fiabile, preturi avantajoase, flexibilitate.

Tomesti Importator
 • Oferim servicii de galvanizare electrolitica pe orice metal. Ce facem? Argintare, Nichelare, Nichelare Chimica, Cuprare, Stanare. Tot pentru firme din domeniul Automotive, Electronica, Telefonia mobila, Aerospațial. Tratamente si pe Aluminiu. Declaratie Mediu: www.bizoo.ro/usermedia/1303205_declaratie_mediu.doc

Siria Producator
 • Firma noastra se ocupa cu comercializarea de sifonarii automate si instalatii de imbuteliere apa plata si apa carbogazoasa. Livram instalatii si cu plata in rate. Executam linii imbuteliere complete cu instalatii de filtrare si echipamentul necesar. Va oferim garantie, montaj si postgarantie. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Garanti Leasing este brandul sub care din anul 2011 functioneaza compania Motoractive IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti. Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functioneaza Domenia Credit IFN SA). Cu o traditie de peste 12 ani pe piata de leasing din Romania, compania completeaza gama de produse si servicii a grupului cu o oferta specifica activitatii de leasing: -leasing pentru imobile sau pentru orice marca de masina, vehicul comercial si echipament, atat nou si second hand -sale & lease-back pentru echipamente si imobile - ca o sursa alternativa de lichiditati pentru afacerile clientilor -servicii de administrare a flotelor de autovehicule Istoricul Motoractive Motoractive IFN SA a fost infiintata in anul 1998, avand ca activitate principala finantarea in leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor sai solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail. Dupa doar 5 ani de activitate, in 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independenta de leasing din Romania. In trimestrul al treilea al anului 2006, Motoractive si inca alte doua companii specializate in servicii financiare - Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA - au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric. La sfarsitul anului 2010, actionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. In urma acestei modificari a actionariatului, Motoractive a fost inclusa in grupul financiar bancar Garanti, continuandu-si activitatea sub brandul Garanti Leasing.

Bucuresti Financiar
 • Structura, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.Pentru mai multe informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de S.c. Tehnomet Grup S.R.L. Bucuresti consultati site-ul nostru, www.tehnometservice.ro sau ne puteti contacta telefonic, email, sau fax. Unul dintre reprezentatii noastrii va vor raspunde prompt oricarei solicitari sau propuneri din partea dumneavoastra. Daca sunteti interesati de oferta noastra va rugam sa ne contactati asigurandu-va ca va vom transmite toate informatiile necesare. Specificam ca pretul produselor este negociabil (sub pretul pietei),modaliatea si termenul de plata va fi stabilit de comun accord cu posibilitatile dumneavoastra. Sc Tehnomet Service Activ Srl Bucuresti comercializeaza urmatoarele produse: -Cuplaje electromagnetice: Stroamg, Cugir, Binder-Magnete, Temporiti, Fumo,Telcomec -Frane electromagnetice: FEA 1,6, FEA 2,5, FEA 5, FEA 10, FEA 20, FEA 30, FEA 40 -Frane electromagnetice TELECOfrenii: FMPR 145, FMPR 165, FMPR 185, FMPR 215, FMPR 250 -Ridicatori electrohidraulici: REH 12/50; REH 20/50; REH 32/50; REH 50/50; REH 80/60; REH 125/60; REH 200/60; REH 320/60; REH 80/120 -Perii colectoare: PT1, PT2, PCO -Contactori electrici: RG, AR, TSA, AMRO, DRG, TCA -Intrerupatoare automate: Oromax, USOL -Limitatori de cursa: 4463, 4471, 4472, 4473, 4474, 4475, 4481, 4482, 4485, 4486 -Placute amovibile : Sandvik,ISCAR,KORLOY -Universale de strung cu 3 si 4 bacuri: 80mm, 100mm, 125mm, 160mm, 200mm, 250mm, 315mm, 400mm, 500mm, 630mm -Scule aschietoare: Freze, Burghie, Tarozi, Filiere, Cutite de strung, Alezoare -Varf rotativ de centrare: CM1, CM2, CM3, CM4, CM5, CM6 -Lant PIV cu role: RB0, RB1, RB2, RB3, RB4, RB5 -Diamant industrial: 1kt, 2kt, 2,5 kt, 3 kt, 3,5 kt, 4 kt -Bucse elastice: ER 15, ER 20, ER 25, ER 32, ER 40 -Produse abrazive: Pietre abrazive, Discuri Abrazive, Biaxuri abrazive, Smirghel, Pile abrazive -Rulmenti industriali: TIMKEN, SKF, KOYO, URB -Motoare electrice: trifizate, monofozate, antiex, speciale -Folie de polietilena: GLIA UV, GLIA 3 PLUS, SERA UV,GLIA NATUR, EUROPACK, ANTIPICURARE, BAU FOLIE, TATA MOSU, TATA MOSU UV.

Bucuresti Importator