Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 414 companii
 • Recomand cu placere!

Sat Lapugiu De Jos, Com. Lapugiu De Jos Distribuitor
 • Produse de calitate

Seaca Import - Export
 • Folosesc carbunii de la Letea si sunt foarte

Pitesti Producator
 • Seriozitate si Promptitudine

Bucuresti Importator
 • O FIRMA PARTENERA DE INCREDERE

Sang De Mures Importator
 • nu am fost contactat de nimeni

Bucuresti Sector 4 Import - Export
 • Calificativ Maximum! 5 stele din 5!

Chiajna Importator
 • foarte bun

Cristesti Importator
 • Furnizor de piese de schimb pentru masinile CNC de debitat cu fibra laser, consumabile. Importator de lentile, lentile de protectie, de focalizare, duze simple si duze duble pentru capete laser de debitare Raytools si alte marci.

Cluj-Napoca Importator
 • Compania noastra se ocupa de comercializarea: echipamente hidraulice, sisteme pentru basculare hidraulice, kiturI basculare, cilindri frontali semiremorca, cilindri camion 8 x4-/8 x6.8A 8 pompe presiune ulei pentru macara, hidromotoare, pompa variabila. Produse noi fabricatie Italia. Importator direct. Comercializam componente hidraulice, kituri pentru basculare, cilindrii basculare frontali, cuplaje pentru cutia de viteze, distribuitor ulei pentru basculare, pompe presiune ulei, hidromotoare, cilindru basculare hidraulic telescopic pentru: autoutilitare, camioane 8x4/8Ax6., remorci agricole, semiremorca agricola, semiremorca -pentru agregate balastiera, pompe pentru macara si basculare. Comercializam bene si componente pentru sisteme de basculare hdraulice. Comercializam cilindri frontali pentru camionete orice marca si tonaj. Cilindru basculare hidraulic cu putere de lucru de la 5 tone la 100 tone. Produse Noi cu garantie si Factura Tva deductibil.

Bacau Importator
 • Compania noastra,infiintata in anul 2019,din orasul Oradea,comercializeaza o gama variata de echipamente si utilaje industriale.Pentru mai multe detalii va rugam, sa ne contactati la numarul de telefon 0749209047.Va multumim!

Oradea Altul
 • Caldor Industrial Heating Systems Srl, expert in echipamente de incalzire industriala, are o misiune simpla si clara: proiectarea, productia si vanzarea sistemelor de incalzire electrica (rezistente electrice) de diferite dimensiuni si tipuri. Experienta noastra in domeniu ne permite sa oferim un pachet optim de solutii potrivite tehnologiei de incalzire electrica si ne straduim continuu sa imbunatatim produsele noastre, pentru a atinge cele mai inalte standarde ale calitatii. Produsele din portofoliul CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS sunt utilizate in toate sectoarele industriale in care caldura joaca un rol in procesul de productie. Acestea pot fi adaptate la nevoile specifice clientilor, principalele avantaje fiind imbunatatirea semnificativa a productivitatii si cresterea eficientei proceselor de productie. CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS a patruns pe piata din Romania in anul 2016 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Ilfov. Toate produsele noastre sunt fabricare in Romania, respectand 100% standardele Europene de calitate. Procesele de fabricatie au la baza cea mai moderna tehnologie industriala, sunt certificate si sunt supuse verificarilor periodice.

Pantelimon Producator
 • Compania Vectis Tet Srl distribuie in Romania produse si sisteme de hidroizolatii lichide, ecologice, pe baza de polimeri si vopsele poliuretanice bicomponente pentru pardoseala, cenosfere /microsfere de aluminosilicat folosite ca fillere pentru constructii, materiale refractare, vopsele, fillere pentru minerit si exploatari petroliere.

Bucuresti Distribuitor
 • Karinam Industry este distribuitorul unic al companiei Interapp Elvetia, producator de renume mondial la valvelor industriale. Principalele produse comercializare sunt robinetii fluture Desponia, Elara, Titania, Bianca, actuatori pneumatici cu simpla si dulba actiune, clapete de sens Rhea, Neptunia si DCV, robineti cu sfera.

Barlad Importator
 • Sc Legas Prod Srl produce o gama larga de masini CNC Oxigaz si Plasma, masini de debitat cu Jet de Apa, masini de gravat Router 3D , Plasma de Inalta Precizie cu o experienta de peste 25 ani in productia utilajelor cu comanda numerica. Proiectarea si executia masinilor se face in interiorul firmei de catre o echipa tanara si dinamica. Peste 400 de masini CNC vandute in Romania si in strainatate dau dovada fiabilitatea masinii noastra.

Uileacul Simleului Producator
 • Comercializam instalatii de sablare mobile, cabine de sablare, piese de uzura pentru sablare , material abraziv pentru sablare, cabine de vopsire, instalatii de vopsire, pereti de exhaustare. Comercializam instalatii fiabile, preturi avantajoase, flexibilitate.

Tomesti Importator
 • Oferim servicii de galvanizare electrolitica pe orice metal. Ce facem? Argintare, Nichelare, Nichelare Chimica, Cuprare, Stanare. Tot pentru firme din domeniul Automotive, Electronica, Telefonia mobila, Aerospațial. Tratamente si pe Aluminiu. Declaratie Mediu: www.bizoo.ro/usermedia/1303205_declaratie_mediu.doc

Siria Producator
 • Firma noastra se ocupa cu comercializarea de sifonarii automate si instalatii de imbuteliere apa plata si apa carbogazoasa. Livram instalatii si cu plata in rate. Executam linii imbuteliere complete cu instalatii de filtrare si echipamentul necesar. Va oferim garantie, montaj si postgarantie. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Infiintata in anul 1994, CM Metal Trading se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Compania CM METAL TRADING va pune la dispozitie produse de calitate ca aparate de sudura si de taiere. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor CM METAL TRADING. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania CM METAL TRADING sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Importator
 • Infiintata in anul 1992, TRACTOR PROIECT COMERT S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania TRACTOR PROIECT COMERT S.R.L. comercializeaza o gama larga de utilaje pentru manipulat fier vechi. Firma noastra are o echipa de 12 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca TRACTOR PROIECT COMERT S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Importator