Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 399 companii
 • Inca de la infiintare Dgm International S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de role pentru benzi transportoare si suporti pentru role, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Europa de Vest. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Dgm International S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Avrig Producator
 • Vibrotest, infintata in 1993, are initial ca obiect de activitate prestarea de servicii, mai exact diagnosticarea vibroacustica a utilajelor dinamice, ulterior avand ca obiect de activitate promovarea pe piata romaneasca a produselor si echipamentelor unor importante firme din Franta, Anglia, SUA, Polonia, pentru care asigura de asemenea servicii de consultanta si service. Vibrotest ofera o gama larga de echipamente destinate aplicatiilor din industrie, constructii, agricultura si protectia mediului, printre beneficiarii acestora numarandu-se importante societati comerciale din minerit, energetica, metalurgie, materiale de constructii, chimie, petrochimie, sanatate publica si agentii de protectia muncii si mediuilui. VIBROTEST este distribuitor autorizat pentru o serie de importante companii producatoare de echipamente cum ar fi: - 01dB-METRAVIB (FRANTA) - Sonometre&vibrometre, analizoare in timp real pentru vibratii, aparatura de echilibrare dinamica, aparatura de calibrare. - WILCOXON (SUA) - Accelerometre industriale, seismice, traductoare de viteza (PVT), accelerometre si traductoare de viteza cu iesire 4-20mA, traductoare triaxiale, accelerometre inalta/joasa frecventa, amplificatoare si convertoare de sarcina, cabluri si conectoare, accesorii. - TRELLEBORG (FRANTA) Furtune industriale, constructii, cuple rapide. - GATES (SUA) - Curele de transmisie agricole, industriale - SAULAS (FRANTA) - Site metalice, elemente filtrante, panze si tesaturi sintetice, site vibrante, site de laborator - INDUSTRIAL SCIENTIFIC(SUA) si OLDHAM (FRANTA) - Analizoare portabile de gaz, detectoare de gaz, detectoare de flama; masurarea concentratiilor de pulberi; masurarea noxelor - JOHN CRANE (ANGLIA) - Etansari mecanice pentru pompe centrifugale, cuplaje elastice cu membrana, garnituri cu dublu labirint - IMPHY UGINE PRECISION (FRANTA) - Aliaje magnetice si cu dilatare controlata, bimetale, tole rotor-stator, tabla si folie inox. - HASKEL (ANGLIA) - Pompe hidropneumatice de inalta presiune, amplificatoare de presiune (aer, alte gaze), standuri de incercare la presiune (hidraulice, pneumatica), standuri de tranzvazare gaze, echipamente de disipare noxe, armaturi de inalta presiune - JURA FILTRATION (Franta) - Filtre industriale, agricole, constructii si transporturi, filtre pentru compresoare Atlas Copco, Ingersoll-Rand, Kaeser, Power System, Cecato, Caterpillar, Boge, etc. - STANDARD INDUSTRIE (FRANTA) - Tunuri pneumatice pentru decolmatari, sisteme de decolmatare automata a silozurilor, sisteme fixe de aspiratie, statii de curatare industriala - LIDERING (FRANTA) - O-ringuri, simeringuri - MEGADYNE (POLONIA) - Benzi transportoare, curele late Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a discuta problemele dumneavoastra concrete si produsele oferite de firma noastra. Ne puteti contacta oricand pentru a stabili o intalnire fie la sediul firmei noastre, fie la sediul societatii dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • CableroSteelGroup Srl a fost infiintata in 2004 si are in portofoliu urmatoarele servicii si activitati: - producator cabluri din otel (sufe, chingi, cabluri de otel, accesorii pentru cabluri de otel etc) - partener solutii logistice si de depozitare - distribuitor utilaje profesionale de ridicat (palane profesionale electrice si manuale) - distribuitor solutii de marcare profesionale (masini de marcat prin percutie) - distribuitor echipamente de transport profesionale (carucioare) Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Ne preocupam de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Si pentru ca noi stim ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Piktor Elektroszinter Srl este situata in Targu Mures, judetul Mures. Compania Piktor Elektroszinter Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca proiectare, comercializare, montaj utilaje de vopsire industriala (linii de pregatire a suprafetelor - tunele, cabine, vopsire cu pulbere in camp electrostatic, cu vopsele lichide - airless, airmix), statii de tratare ape reziduale, linii de kataforeza, anaforeza, autoforeza, galvanizare, instalatii de demineralizare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Piktor Elektroszinter Srl se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Piktor Elektroszinter Srl stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Targu Mures Importator
 • Infiintata in anul 1998, Asio Romania S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: statii de epurare ape uzate menajere si industriale, echipamente pentru epurarea apelor uzate, separatoare de hidrocarburi, separatoare de grasimi, suflante, rezervoare, piscine. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 700.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Producator
 • Comercializam utilaje second hand pentru laboratoare de cofetarie patiserie. Utilajele sunt in stare perfecta de functionare. Utilajele au fost aduse din Italia prin firma Eurato. Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati.

Constanta Altul
 • Din 2008 promovam si distribuim cu profesionalism in stransa colaborare cu liderul mondial Graco, echipamente de finisare prin pulverizare, aplicare a straturilor de protectie, de circulare a vopselei, de lubrifiere, de aplicare izolatori si adezivi, precum si echipamente electrice de aplicare pentru industria constructiilor, tehnologii inovatoare care stabilesc standardul de calitate intr-o gama larga de solutii de manipulare a fluidelor. Dar nu ne oprim aici, investitiile constante facute in managementul si controlul fluidelor vor continua sa ofere solutii inovatoare pentru o piata globala diversificata.

Timisoara Importator
 • Firma noastra, infiintata in 1998, isi desfasoara activitatea in fostele hale ale SC Griro SA, sectia Scularie-Autoutilitare, beneficiind de experienta unui personal bine pregatit in confectionarea de constuctii metalice si parti componente, precum si de posibilitatea prelucrarii de piese in CNC pe strungul multifunctional B Multus 300 - Okuma. Suntem specialisti in confectionarea de scule aschietoare nestandardizate, la tema. De asemenea, putem executa matrite si parti componente dupa proiect. Contactati-ne si noi vom face tot ce putem sa va servim!

Bucuresti Producator
 • Hydraulic Expert efectueaza reparatii ale echipamentelor hidraulice (pompe, hidromotoare, cilindri, distribuitoare); comercializarea de piese de schimb pentru toate tipurile de echipamente(importator direct); verificari si reglari ale echipamentelor hidraulice bancul de probe utilizat permite efectuarea de verificari pentru pompe hidraulice/hidromotoare cu capacitati de pana la 200 cmc; diagnosticari ale defectelor aparute la instalatiile hidraulice folosind un tester de mare capacitate.

Bucuresti Servicii
 • P.P.H.U Prod-Masz specialises in manufacturing metal plate processing machines. Its offer includes i.a.: -competent technical and technological consulting and back-up -professional warranty and post-warranty service -materials and spare parts constantly available -guarantees its clients short delivery time and convenient and easy purchase conditions -detailed reporting on operating of the machines.

Zalno Producator
 • Oferim solutii complete pentru aplicatii privind transferul termic si manipularea fluidelor. Portofoliul nostru de produse: Schimbatoare de caldura cu placi si garnituri Schimbatoare de caldura tubulare Schimbatoare de caldura cu placi brazate Pompe industriale: - centrifugale - pneumatice cu membrane - cu roti dintate - cu lobi - cu surub - cu rotor flexibil - submersibile de put si de basa Pompe pentru irigatii Ventile si robineti pentru industria alimentara Vane si robineti pentru alimentari cu apa / canalizare.

Com. 1 Decembrie Importator
 • Firma VHoreca cu o vechime de peste 10 ani in domeniul inox-ului si utilajelor fast food va pune la dispozitie o gama diversificata de produse noi si second hand preturi foarte accesibile. Producator de echipamente Horeca Utilaje si aparatura fast food Producator mese, mobilier, spalatoare, hote inox Producator de tubulatura aerisiri si ventilare, hote, jgheaburi inox. Vindem masa calda 3 caserole, 4 caserole, 5 caserole, 6 caserole, 7 caserole, 8 caserole, 9 caserole, 10 caserole, 11 caserole, 12 caserole; masa rece 3 caserole, 4 caserole, 5 caserole, 6 caserole, 7 caserole, 8 caserole, 9 caserole, 10 caserole, 11 caserole, 12 caserole.

Bucuresti Producator
 • Excelenta produselor si profesionalismul serviciilor formeaza nucleul care ne ghideaza activitatea. Whitewood importa grit abraziv pentru sablarea materialelor. Oferim deosebita atentie fiecarei colaborari, devenind astfel parteneri de incredere in livrarea solutiei optime. Ne adaptam constant nevoilor specifice unui spectru larg de clienti. Raspundem cu promptitudine solicitarilor si asiguram transport in tara, la preturi minime, pentru cantitatea minim comandata de 24t. Pe langa comercializarea gritului abraziv, executam lucrari de sablare in depozitul nostru din Portul Constanta, iar pentru comenzi importante ne deplasam oriunde in Romania.

Bucuresti Importator
 • Vax Universal Srl este o firma de distributie consumabile pentru vulcanizare si spalatorie infiintata in 2012 care are in spate o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu de peste 15 ani. Va oferim o gama variata de produse (Hatco, Pang, Tip Top, Mafra).

Bucuresti Distribuitor
 • BSG Industrial, componentA� � a unui grup de firme cu activitate la nivel internaA� �ional A� �i experienA� �A� � de peste 20 de ani, oferA� � soluA� �iile potrivite, la locul potrivit, A �n momentul potrivit, tehnologii A� �i materiale moderne ce asigurA� � economii de energie A� �i A �mbunA� �tA� �A� �irea parametrilor tehnologici A� �i anume: modernizarea utilajelor industriale, echipamente de automatizare, control de la distanA� �A� � al utilajelor, control producA� �ie A� �i angajaA� �i, reducere substanA� �ialA� � a consumului energetic, consultanA� �A� � A� �i proiectare tehnologicA� �, echipamente de sudurA� �, vopsire A �n cA �mp electrostatic A� �i multe altele. Avantajul colaborA� �rii cu BSG Industrial: AvA �nd ca prioritate satisfacA� �ia clienA� �ilor, strategia permanentA� � a companiei noastre a fost sA� � ofere acestora cele mai bune soluA� �ii tehnico-economice, la costuri cA �t mai avantajoase, construind un sistem extrem de dezvoltat ce acoperA� � o parte importantA� � a domeniului industrial. Acest lucru A �nseamnA� � pentru clienA� �ii noA� �tri: accesibilitate, stocuri permanente, consultanA� �A� � prin personal permanent instruit. Centralizarea serviciilor asigurA� � un bun control A� �i optimizarea costurilor, noi avA �nd A �ntotdeauna A �n vedere substanA� �a economicA� �, motivaA� �ia dumneavoastrA� � operaA� �ionalA� �.

Ploiesti Importator
 • Rolpack LP Srl este situata in Maramures, orasul Baia Mare. Infiintata in anul 2017, Rolpack LP SRL vine pe piata din Romania cu o gama larga de roti, role si role transportoare marca Schwalb Rollen Gmbh din Germania, principalul nostru colaborator in acest domeniu. De asemenea va stam la dispozitie cu produse industriale pentru ambalare, avand o stransa colaborare cu numerosi producatori din aceasta categorie de materiale, atat intern cat si extern.

Baia Mare Importator
 • Rolcenter ofera din stoc anvelope pline si pneumatice pentru stivuitoare, la comanda anvelope pentru utilaje constructii cat si senile de cauciuc pentru utilaje de constructii. Cu o prezenta activa pe plan national asigurata prin reteaua de parteneri, Rolcenter garanteaza o reactie prompta la fiecare solicitare, asigurand suportul tehnic si logistic necesar. Atuul este asigurat de: - calitatea superioara a produselor comercializate, de la producatori cunoscuti si recunoscuti pe plan mondial. - preturi competitive datorita importurilor directe din fabricile producatorilor. - stocuri importante din care putem deservi promt solicitarile zilnice, (stoc de peste 7000 buc. anvelope pentru stivuitoare) - livrarea gratuita in regim de grupaj a produselor comandate - presare anvelopelor pline este asigurata cu presele fixe pentru cauciucuri solide prezente in cele mai importante centre industriale din Romania, sau la fata locului cu prese mobile pentru anvelope pline (5 buc autoutilitare dotate cu prese mobile pentru presarea/depresarea anvelopelor pline). Calitatea serviciilor oferite este asigurata de o echipa cu o pregatire si experienta profesionala in domeniul echipamentelor de ridicat. Consilierea tehnica a partenerilor in vederea alegerii produselor potrivite aplicatiei, tinand cont de conditiile de exploatare, oferind solutia optima din punct de vedere al pretului. Oferte clare si transparente fara costuri ascunse (surpriza).

Oradea Importator
 • Societatea noastra, HVAC & Horeca Industrial S.R.L. are trei activitati principale: Comercializare traditionala si online de ventilatoare industriale si accesorii, grile, anemostate, filtre, tubulatura. Executie si montaj sisteme complete de ventilatie si cosuri de fum. Comercializare echipamente profesionale domeniul HORECA. Productie inox de: hote, mese lucru, chiuvete, tubulatura, etc. Categorii de ventilatoare: - de tubulatura, axiale, centrifugale, de desfumare, de plastic, de vara; produse conexe (accesorii, filtre, grile, anemostate, tubulatura si cosuri de fum) Echipamente profesionale/industriale/comerciale pentru bucatarii, restaurante si cafenele: aragazuri cu cuptor, de banc sau pe suport metalic; linie calda, linie rece seria 700 si seria 900: gratare electrice sau pe gaz, cu roca vulcanica sau cu vapori, plite electrice sau pe gaz, gratare inox sau fonta, striate sau netede, toaster, friteuse electrice sau gaz, Bain marie electrice sau pe gaz, , cuptoare electrice sau pe gaz, de patiserie sau gastronomice, cu sau fara suport, echipamente de racire: frigidere verticale cu 1-2 usi, mese frigider/congelator cu 1-2-3-4 usi, cu sertare sau usi din sticla, aparate de ghiata, frigider/vitrina pentru sticle, mese reci, salad bar, vitrine reci si calde, de patiserie sau diverse; Utilaje diverse: storcator de fructe (inclusiv automat), aparat de ceai, aparat de cafea cu multiple functii, aparat de shaworma electrice sau pe gaz, aparat de wafe, Crepiera, masini de spalat vase sau pahare, malaxoare, modelatoare de aluat, aparat de feliat sau tocat, cutit electric pentru oase, aparat curatat sau feliat cartofi, formator de pasta si carne, aparta de gogosi cu sau fara stand, uscatoare de pahare, feliator de paine sau mezeluri, Banc mobil tip trolley, etc. Productie pe comanda de echipamente din inox: hote, mese de lucru, chiuvete, rasteluri, tubulatura, diverse.

Voluntari Producator
 • Producem pentru orice model de utilaj o gama variata de cupe, de excavat, de taluzare, de rigolat, de incarcat si lame de zapada,precum si graifere tip cupa,de incarcat busteni,etc. Intreaga activitate a firmei este concentrata pe satisfacerea cu promptitudine si responsabilitate a dorintelor si asteptarilor clientilor nostri. Dispunem de un department tehnic ce are capacitatea de a colabora direct cu clientii oferind solutii pentru dorintele specifice ale acestora.

Cisnadie Producator
 • Suntem o firma ce comercializeaza incubatoare si deplumatoare necesare pentru cresterea si sacrificarea de pasari. Oferim produse de foarte buna calitate care va vor usura activitatea si care va vor aduce profituri insemnate.

I.L. Caragiale Producator