Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cuptoare, Cazane & Arzatoare Industriale - Masini si Utilaje Industriale: 105 companii
 • Foarte multumita de colaborare! Promptitudine, seriozitate, implicare!

Tg. Jiu Importator
 • Deocamdata nu l-am primit

Cluj Napoca Importator
 • Secretul nostru? Ne place ceea ce facem. Cu peste 25 de ani de experienta in industrie, suntem un partener extrem de fiabil. Acceptam fiecare provocare si ne dedicam proiectelor noastre cu maxima energie si atentie. Fiecare client este unic. De aceea, ne adaptam oferta exact la cerintele dvs. Indiferent daca este vorba de un proiect de strategie mic sau de o planificare cuprinzatoare. Suntem specializati in echiparea brutariei mici de artizanat si a companiilor de productie industriala pentru productia de produse de coacere.

Geislingen Distribuitor
 • Firma noastra are o experienta de 20 de ani in domeniu si va ofera: I. Arzătoare pe gaz, lichid, mixte intre 350-12500 kW, cazane de ulei, rezervoare CLU, bitum, etc. II. Piese de schimb si componente ale produselor prezentate. III. Servicii: proiectare, montaje, servizare, automatizari, optimizari termoenergetice.

Cluj-napoca Producator
 • Importator substante pentru tratarea lemnului ignifuge si tratare contra tuturor daunatorilor pentru lemnul din constructii respectiv Magma FireStop SBP 10 si WoodProtect 611 pentru lemnul firit de intemperii, OilProtect pentru lemnul aflat la exterior, producator mobiler de comanda, distribuitor umidometre Bollmann.

Piatra Neamt Importator
 • Principalul nostru obiect de activitate este importul manusilor de protectie. Oferim preturi foarte competitive si conditii comerciale asemenea. Asiguram suportul tehnic pentru toata gama de echipamente de lucru si protectie a muncii.

Ploiesti Importator
 • Producem si comercializam generatoare de aer cald pe combustibil solid pentru incalzirea cladirilor industriale sau civile cu volume mari [hale de productie, ateliere, depozite, biserici, sere si solarii, sali de evenimente, corturi industriale, sali de sport, baloane presostatice, ciupercarii, uscatoare (de fructe, legume, ciuperci, plante, lemn), piscine acoperite, etc]. Combustibilul poate fi: lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, talaj, brichete de rumegus. Dupa o perioada de incercari si testari, am inceput productia in serie din anul 2011, intr-o gama variata, avand o putere termica nominala cuprinsa intre 30kW - 500kW. Odata cu anul 2017, generatoarele Kronheat au devenit mult mai performante, fiind dotate cu ventilatoare de aer primar si secundar si automatizare pornire/oprire ce regleaza turatia motorului turbinei in functie de temperatura aerului cald refulat si a temperaturii ambientale din obiectivul ce se doreste incalzit. Astfel asigura o pornire lina si optimizeaza consumul de energie electrica. De asemenea, exista posibilitatea adaptarii acestora la alte tipuri de combustibili lichizi sau gazosi. Astfel produsele noastre au ajuns cele mai eficinte din punct de vedere al randamentului, consumului si costului de achizitie si intretinere. Avantaje: - instalare rapida si usoara - incalzesc rapid aerul din incapere (1-2 ore) - randament mare - exploatare usoara - costuri reduse de achizitie si exploatare - nu exista pericol de inghet - nu este sub presiune - poate fi utilizat si cu tubulaturi de transport al aerului cald - durata mare de viata - nu necesita corpuri de incalzit suplimentare - mobilitate - pot fi adaptate si pentru combustibili lichizi si gazosi Carcasa generatorului este realizata din otel si are capace demontabile care permit accesul in interior. Focarul este fabricat din inox refractar pentru a rezista la temperaturi inalte. Ventilatorul centrifugal aspira aerul din exterior, respectiv din spatiul care trebuie incalzit, il vehiculeaza prin interiorul generatorului in compartimentele unde sunt amplasate focarul si schimbatorul de caldura si refuleaza apoi in exterior aer incalzit, prin gura de refulare a camerei de colectare. Aceste echipamente corespund standardelor SR EN 1319/2010 si SR EN 303 - 5/2012 si beneficiaza de 2 ani garantie.

Brasov Producator
 • Suntem reprezentanti autorizati ai producatorului Citerm Serbia care fabrica urmatoarele echipamente : - arzatoare automate de ulei - generatoare de aer cald cu ulei uzat - cazane de incalzire cu peleti - sisteme de incalzire cu panouri solare

Iasi Importator
 • Importator exclusiv Europa de Est al produselor Akkaya si MIT. Calitate premium, eficienta maxima, preturi promotionale. Compania noastra comercializeaza cazane industriale abur sau pentru apa calda, cu combustibil solid, lichid sau gaz metan. De asemenea, schimbatoarele de caldura MIT, foarte apreciate in multe tari europene sunt acum disponibile si in Romania la preturi promotionale. Totodata oferim solutii complete pentru industria laptelui, inclusiv echipamente, consultanta, montaj, intretinere prin cei mai experimentati specialisti.

Bucuresti Importator
 • Sc Nicon Serv Srl reprezinta garantia abordarii cu responsabilitate si competenta profesionala a tuturor activitatilor specifice pe care le realizam. Compania noastra este prezenta pe piata de profil de la inceputul anului 2008. Dupa o perioada de promovare care ne-a aratat ca suntem pe drumul cel bun, compania noastra doreste sa furnizeze cele mai noi solutii in domeniul componentelor si sitemelor pentru automatizari industriale. In gama de produse comercializate de noi puteti gasi:                 automate programabile Siemens Simatic S7 ( S7-200; S7-300 ; S7-400 );                 acesorii si piese de schimb Simatic S5;                 automate de ardere, acesorii si piese de schimb Landys&Gyr;                 actionari electrice, motoare electrice si reductoare SEW Eurodrive, Lenze;                 solutii moderne pentru tabouri si instalatii electrice (Moeller, Phoenix Contact); Pentru orice informatii tehnice sau oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Importator
 • Firma SC Mentor SRL, a fost infintata in 1994 si este furnizor de consumabile si piese de schimb pentru industria alimentara si nealimentare Principalele categorii de produse comercializate sunt: piese de schimb pentru utilaje si instalatii industriale

Gheorgheni Import - Export
 • Societate comerciala infiintata in anul 2004 cu capital privat care la sfirsitul anului 2006 a inregistrat o crestere a rulajului de 300%. Societate este distribuitor al firmelor de succes prin raportul pret calitate ACV Belgia centrale termice cu boilere de inox pe gaz si combustibil lichid imersate in circuitul de incalzire imbatabile in productia de apa calda menajera. ASPIRO/ REGOVENT/ GRANOLA centrale termice pe combustibili solizi (lemn, peleti, boabe de porumb si alti combustibili din categoria biomasa) combinatia dintre produsele firmei ACV si cazanul ASPIRO au rezultat oferte speciale cum sunt pachetele TRUST care au ajuns sa ofere solutia completa pt incalziri casnice, unitatilor hoteliere, pensiuni si sedii de birouri si a obiectivelor industriale. Societatea este reprezentanta pt Romania a firmelor Wravor Slovenia producatoare a utilajelor de prelucrare primra a lemnului (fierastrau panglica orizontal hidraulic) si USTUNKALI Turcia productoare cu o mare traditie, a fierastaielor panglica verticale de mare capacitate si linii complete pentru prelucrarea primara a busteanului. Asiguram pe tot teritoriul tarii montaj si service in garantie si post garantie pentru utilajele ale caror reprezentanti suntem.

Rm. Valcea Distribuitor
 • Tetrom Trade Srl este unul din principalii furnizori de echipamente de prelucrare a lemnului. Principalii producatrori cu care colaboran sunt: DROZDOWSKI, BRIKLIS, ROJEK, BGU, ACWORD. In interiorul acestui site veti gasi informatii atractive referitoare la produsele comercializate de compania noastra, precum si alte informatii utile.

Bradesti Import - Export
 • Operator RSVTI autorizat ISCIR oferim servicii complete RSVTi, autorizari ISCIR echipamemte sub presiune, echipamente de ridicat, macarale, nacele, stivuitoare, lize electice si manuale, poduri rulante, PRBuri.

Bucuresti Servicii
 • Flextim Industry asigura servicii complete pentru intreaga gama de incineratoare IncinerPro destinate eliminarii deseurilor de origine animala : 1)Incineratoare stationare (https://inciner.ro/incinerare-deseuri/gama-de-incineratoare/incinerproi/) 2) Incineratoare mobile, pe remorca (https://inciner.ro/incinerare-deseuri/gama-de-incineratoare/incinerpro-a/ ) 3) Incineratoaare mobile (pe semiremorca) sau stationare (pe platforma metalica), de capacitate mare, ideale pentru gripa aviara, pesta porcina africana (https://inciner.ro/incinerare-deseuri/gama-de-incineratoare/incinerpro-u/) Incineratoarele IncinerPro sunt destinate incinerarii rapide a mortalitatilor din fermele de crestere a animalelor (porci, pasari, oi, vaci, cai), abatoare, carmangerii, prestare de servicii de incinerare, universitati veterinare, Fiecare incinerator IncinerPro este echipat, in functie de model, cu cate minim 1 arzator in fiecare incinta de ardere, usi pentru eliminare cenusa, sisteme automate de control al parametrilor de ardere, HMI (interfata om-masina), panou de control cu touch screen, sisteme de montorizare a temperaturilor, sisteme avansate de alarma, sisteme automate de incarcare cu deseu, arzatoare complet automate (cu functie de recunoastere a flacarii). Incineratoarele mobile sunt echipate, suplimentar, cu generatoare de curent, tanc pentru combustibil, turn de lumini, si alte accesorii in conformitate cu solicitariile clientilor. Asiguram servicii complete cu echipa proprie de ingineri de service: - Consultanta in alegerea incineratorului - Instalare, punere in functiune - Instuirea operatori - Service in garantie si post-garantie - Intraga gama de documente (Certificate CE, manuale si instructiuni in limba romana, certificate de garantie, etc) Vizitati www.inciner.ro pentru a afla detalii complete despre intreaga gama de incineratoare ecologice destinate incinerarii in conditii legale a deseurilor de origine animala. Flextim Industry SRL comercializeaza si asigura servicii complete si pentru alte categorii de echipamente, precum: - Roboti pentru spalarea adaposturilor de porci (ex.: EVO Cleaner) - vizitati www.robotiferme.ro pentru detalii - Sisteme si echipamente pentru asigurarea dezinfectiei personalului (porti automate pentru dezinfectie personbal, cu turnicheti), dezinfectia autovehiculelor (porti dezinfcetie auto), dezinfectie spatii si echipamente - Echipamente pentru dotarea fermelor de bovine (fronturi de furajare, adapatori, hranitori, standuri pentru contentie, cantare electronice, garduri electrice, - Sisteme integrate  - PasReform -pentru incubare/eclozare industriala - Dotari cabinete veterinare, ambulante veterinare Pentru o lista completa de produse si servicii vizitati portalul www.flextimindustry.com

Timisoara Importator
 • Servicii de avizare RADTI,  RADTA a documentatilor tehnice de instalare, montaj -reparatii si automatizare la instalatiile sub presiune,conform prescriptii tehnice ISCIR (PT) A1, C1, C9/2010, oriunde in tara.    Conform ISCIR PT A1 /2010 , Art.14, litera e) schema termomecanica a centralei termice trebuie avizata de catre RADTI atunci cand este echipata cu cazane avand puterea nominala mai mare de 70 kW.   Conform ISCIR PT C9 /2010 , Art. 12 (1) Instalarea cazanelor se efectueaza in baza unei documentatii tehnice de instalare, avizata de catre RADTI (la puteri peste 400 kW). Normativele care reglementeaza aceste avize au intrat in vigoare in 2010. RADTI: Personal tehnic de specialitate pentru avizarea documentatiei tehnice de instalare la instalatii sub presiune. Pentru cazanele intre 70 kW si 400 kW , trebuie sa existe pe schema termomecanica a centralei din proiect avizul unei persoane atestate RADTI. Pentru cazanele mai mari de 400 kW trebuie atat stampila de atestat RADTI, cat si a unui inspector de specialitate ISCIR, conform noilor prescrptii ISCIR. Daca nu exista proiectul centralei termice, aceasta se poate intocmi contra cost.

Bicuresti Servicii
 • Uttis este liderul pietei de echipamente pentru tratamente termice de pe piata romaneasca, produsele noastre fiind folosite in domenii industriale diverse, precum: industria auto, industria energetica, unitati de asamblare si masini-unelte, cai ferate, industria de constructii, industria metalurgica. Experienta acumulata in peste 2 decenii de activitate a condus la executia unor instalatii complexe de tratament termic si termochimic, cuptoare de forja, cuptoare pentru procesarea aliajelor neferoase, masini de spalat, cuptoare de laborator, piese de schimb si dispozitive. Parteneriatul dintre specialistii companiei si comunitatea de cercetatori s-a concretizat in infiintarea Asociatiei de Tratamente Termice si Ingineria Suprafetelor (ATTIS), organizatie ce joaca un rol important in dezvoltarea si promovarea tehnologiilor noi de tratament termic cu aplicabilitate industriala.

Vidra Producator
 • All 4 Meat este o companie care se ocupa cu furnizarea, reabilitarea si constructia de echipamente tehnice pentru industria alimentara. Punem la dispozitie tot ce este necesar pentru productia preparatelor din carne. Ofertele noastre sunt personalizate nevoilor clientilor nostri. De asemenea, oferim echipamente tehnice utilizate in industria produselor lactate, panificatie si industria de conserve.

Catelu Servicii
 • Integrator sisteme si instalatii cu eficienta energetica ridicata. Cyclon ofera servicii de Antrepriza Generala lucrari si Integrator solutii de utilizare eficienta a Energiei Conventionale si Regenerabile (RES). Echipa de specialisti a Companiei Cyclon va sta la dispozitie pentru consultanta, proiectare, furnizare, montaj, punere in functiune a echipamente si service in garantie si postgarantie, in conformitate cu prevederile in vigoare ale Uniunii Europene.

Braila Servicii
 • Suntem o societate dedicata pentru service, montaj, punere in functiune si instalare centrale termice de diferite puteri si utilizari (casnic sau industrial), arzatoare cu functionare pe gaz si combustibil lichid, tuburi radiante, generatoare de aer cald si sisteme de incalzire cu combustibili solizi (lemn, peleti, carbune). Pentru mai multe informatii ne gasiti pe site-ul: www.prometeoinstal.ro

Arad Distribuitor