Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cuptoare, Cazane & Arzatoare Industriale - Masini si Utilaje Industriale: 106 companii
 • Oferim spre vanzare: cazane pe peleti, pe peleti si lemne, pe biomasa, pe lemne cu regulatoare electronic, pe lemne traditionale, fabricate de producatori de renume: Kolton, Stalmark, Termo Tech. Modele vandute: Duox, Matix, Matix Max, Smoker, Boxer, Master, Trot, Ekonox, etc. Mai multe detalii pe pagina de web: www.cazan-e.ro.

Miercurea Ciuc Distribuitor
 • Este o companie mica; activitati imobiliare si de prestari servicii; oferim si consultanta in afaceri. Acum suntem implicati intr-o activitate de productie patiserie si comert cu alimente. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Botosani Servicii
 • Societatea Comerciala Sc Barim Sol Srl are la vanzatoare urmatoarele . - Bara de silita SIC 14 X 400 / 350 MM (stoc nelimitat) - Bara de silita SIC 18 X 400 / 350 MM (stoc nelimitat) Rezistetele de carbura de siliciu ( bare de silita) sunt folosite pentru cuptoare in domeniul de temperatura de pana la 1550 C. - Cuptor Profesional Pizza - Pompa Sumersibila Pentru orice nelamurire ma puteti suna oricand la +40746934999

Dragasani Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bodoc, judetul Covasna. Compania Erpek Ind S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca cuptoare brutarie, incazlire centrale automatizate cu rumegus. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Erpek Ind S.R.L.este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Erpek Ind S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bodoc Producator
 • Producem pe baza, doc client, confectii metalice complexe pentru ciment, siderurgie, energie, ind zaherului, minerit, etc, prelucrate complet asamblate. Detinem cuptoare de tratament, piese pana la 100 t/ bucati. Realizam reparatii de locomotive diesel hidraulice pana la 750 CP, reparatii boghiuri, producem axe cardanice pentru locomotive, aplicatii industriale reparatii de axe cardanice pentru aceste aplicatii, roti dintate, axe, arbori, piese forjate max 12 t/ bucata si matritate pana la 300 kg/piesa, zincare, galvanizare, cromare dura si decorativa,brunare, nichelare.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 2007. Compania Savero S.R.L. efectueaza supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor echipamentelor ISCIR, operator RSVTI si consultanta in domeniu. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania find intre primii agenti economici autorizati in tara. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime sigurante si satisfactii in utilizarea servicilor Savero S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi siguranta si o satisfactie garantata. Savero S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Societate autorizata ISCIR Vrei să scapi în modul cel mai eficient și ieftin de stresul, incertitudinea, grijile tale în ce privește Responsabilitatea cu Supravegherea și Verificarea Tehnică a Instalațiilor tale (RSVTI)? Vrei să scapi de stresul demersurilor de autorizare ISCIR? Vrei să identifici fiecare instalație ce are nevoie de autorizare ISCIR și să beneficiezi de operator autorizat RSVTI, pentru a nu fi surprins neplăcut la o eventuală inspecție și să fii în siguranță tu și angajații tăi? Vrei să scapi de cheltuielile legate de cursuri, calificare și salariale ale personalului RSVTI? Nu rata ocazia de a obține toate acestea printr-un singur telefon care-ți poate pune la indemână servicii cu adevărat profesionale. Contactează-ne acum aici sau cere o ofertă aici. Ce putem face noi pentru tine? a. Consultanță ISCIR b. Instruire și vize anuale deservenți c. Întocmirea documentelor premergătoare autorizării d. Întrețineri tehnice curente și revizii general in vederea inspecției tehnice – e. Întrețineri tehnice și revizii la compresoare; f. Întreținere și Revizii.

Suceava Servicii
 • Concept Airnature - Solutia pentru un climat mai bun! O echipa Franco-Romana, va ajuta in alegerea produsului corespunzator necesitatii dumneavoastra in functie de bugetul pe care ni-l comunicati. Concept Airnature, vinde si instaleaza in Romania, sere profesionale complet utilate, pentru culturi legumicole, horticole. Concept Airnature vinde si instaleaza in Romania ferme de animale, adaposturi, grajduri, saivane, depozite. Structurile corespund NORMEI EUROPEEANE NF EN 13031- 1 aprilie 2002. Structurile sunt galvanizate cu diametrul de 60mm pentru arce, iar pentru stalpi dimensiunile variaza (45mmx75mm sau mai mari). Latimi pentru multicapele: 6, 4m, 8m, 9, 6m, 12, 80m Latimi pentru solarii: 4,5m; 5m; 6m; 7m; 8m; 8,5m; 9,3m Latimi adaposturi, ferme, depozite: 9.3m; 12m; etc. Folia este folie cu tratamente diferite pentru culturi. Se utilizeaza numai folie profesionala pentru cultura in sere, produsa in UE. Se utilizeaza si o folie speciala pentru activarea fotosintezei care creste productia. Invelitorile pentru ferme sunt de diferite tipuri,in functie de necesitati. Concept Airnature are specialisti pentru sistemul de incalzire pe aer cald, cu combustibil solid (carbune, peleti). Toate echipamentele sunt profesionale. Se poate face facturare EXW. Se livreaza in toata tara. Imaginile prezentate sunt imagini cu sere si solarii realizate de noi deja in Romania.

Breaza Import - Export
 • Intreprindere de traditie in fabricarea si montajul echipamentelor energetice, iconfectie si montaj hale industriale, confectie si montaj linii de productie si echipamente in industria cimentului, chimica, metakurgica, prelucrarea lemnului, etc.

Com Izvorul Birzii Producator
 • Oferim seriozitate si precizie in tot ceea ce facem pentru a va oferi caldura de care aveti nevoie, pe timpuri de criza. Preturi si calitate pentru toate buzunarele. Transportul in toata tara gratuit. Aceste centrale termice pe combustibil solid (carbune, lemne, rumegus, talaj) sunt alcatuite din elementi construiti din teava cu grosime peretelui de 3,6 mm imbracat cu tabla de 2-3 mm si izolat cu vata. Centrala va fi executa la comanda de la 25 kw>100 kw, suprafata de icalzire 60>650 m patrati. Cazanul elementul central tabla 0,8>10 mm, garantia 12 luni.

Targoviste Producator
 • Firma are ca obiect de activitate productia generatoarelor cu aburi (cu exceptia cazanelor pentru incalzire centrala) instalare intretinere si reparare cazane aburi si cazane pentru apa calda si incalzire, activitati de curatarea cosurilor de fum si a tevilor la cazane.

Iasi Servicii
 • Oferim servicii Operator RSVTI pentru judetele Timis, Arad, Caras Severin, autorizari ISCIR, instruire personal, vizari carnete, autorizari stivuitoare, lifturi, cazane, recipienti sub presiune etc. Personalul firmei are o bogata experienta in domeniu, avand in componenta fosti inspectori ISCIR !

Timisoara Servicii
 • Suntem o companie dinamica, mereu la dispozitia clientilor ce functioneaza in diverse domenii, exploatare forestiera, productia de cherestea, aburire uscare, productia de cazane si alimentari pe deseuri lemnoase, cazane pe abur si apa calda alimentate cu gaz, combustibil lichid sau deseuri de lemn utilizate in industrie.

Vanatori Neamt Importator
 • Compania noastra ofera clientilor sai solutii tehnice, cu eforturi financiare cat mai mici, atentia acordata dorintelor beneficiarului fiind in primul plan. Oferta  de abrazive este de productie interna de calitate superioara.

Bucuresti Servicii
 • Societatea ofera: import de echipamente pentru centrale termice; centrale industriale si centrale domestice; montaj punere in functiune; service in garantie si post garantie. Societatea este autorizate de catre ISCIR pentru aceste lucrari; suntem certificat cu ISO 9001 din anul 2006.

Bucuresti Servicii
 • Metacom este un grup de companii care ofera o gama larga de produse si servicii. Locatii de lucru: Ovidiu, Judetul Constanta si Bucuresti (incinta UMUC SA). Suntem organizati ca o structura flexibila, puternic integrata, bazata pe un management orientat spre performanta.

Bucuresti Producator
 • Unic distribuitor utilaje polistiren produse de Fang Yuan si Versatile Engineering (China), distribiutor cazane industriale Erensan (Turcia), distribuitor compresoare August (China), turnuri de racirea apei industriale Versatile Engineering (HK), linii automate pentru caserole si tavite alimentare din polistiren extrudat Versatile Engineering (HK si China).

Bucuresti Servicii
 • SA “Darnic-gaz” este o companie care activează în domeniul reţelelor inginereşti şi construcţii de pe piata Republicii Moldova . Compania a fost formată în baza СПМК-11 (coloana mobilă de construcţie) din or. Străşeni.         Însăşi această structură a fost formată încă din 1985. În acel timp pe piaţă existau doar 3 organizaţii carea aveau dreptul de a lucra în sfera gazificării . Cincisprezece ani în urmă compania a fost reorganizată în societate pe acţiuni.             În 1998 în funcţia de director al companiei a fost numit Mereacrea Filaret Ştefan . Odată cu venirea lui compania a început considerabil să se dezvolte si în scurt timp a ajuns să fie unul dintre liderii de pe piaţa RM .             Acum SA “Darnic-gaz” şi-a lărgit gama de servicii oferindu-i clientului un produs total nou pe piaţa după sistemul “All in one” care include consultanţa , proiectarea , executarea si deservirea sistemului ingineresc solicitat . La moment compania dispune de un parc tehnic bine dotat care include 10 excavatoare cu rotor, 5 autocamioane specializate , auto-macara , staţii de sudat performante , aparate de sudat politelenă , utilaj de masură şi control, tehnica de calcul si proiectare, dar cel mai important, SA “Darnic-gaz” dispune de personal calificat cu experienta bogată in domeniu , fapt confirmat prin numeroasele lucrări executate si meritele de Stat obtinute cum ar fi “Cel mai bun Antreprenor al anului in construcţii” pe regiune – ultimii 4 ani si pe Republica in 2010.         Dintre clienţii nostrii permanenţi sunt “Valexchimp” SRL, “Moldova Gaz” SA, “Glas-Container-Company” SA, “Rotalin Gaz Trading” SRL . Pe lîngă acestea SA “Darnic-gaz” activ conlucrează cu obiecte de Stat si fonduri straine finantate atit de Banca Mondiala cît şi de BERD cum ar fi FISM, UNDP, MOSEFF, IFAD, Orange Foundation, BAS Moldova .     Partenerii nostri: Thermostahl (Grecia), Valrom (Romania), Tehnoworld (Romania), Agroresurs (Ucraina), Stropuva (Lituania), Halm (Germania), Alfa Laval (Suedia), Tartarini (Italia).

Or. Straseni Altul
 • Prestam servicii de Operator RSVTI precum şi de consultanţă în domeniu ISCIR. Colaborari: - ISCIR-IT BRAŞOV; - Societăţi comerciale autorizate în domeniul ISCIR; - Societăţi comerciale sub relaţii de parteneriat şi furnizoare de servicii şi instalaţii / echipamente din domeniul ISCIR; - Societăţi comerciale prestatoare de servicii de formare profesională în domeniul ISCIR.

Brasov Servicii
 • Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniu, este principalul furnizor de parti sub presiune, serpentine, pereti membrana, cazane, unitati de pompare pentru industria extractiva petroliera din Romania.

Bucuresti Producator