Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cuptoare, Cazane & Arzatoare Industriale - Masini si Utilaje Industriale: 106 companii
 • Firma S.c. Energomontaj Grup S.r.l. este pe piaţă încă din anul 1994 timp în care a reuşit să creeze şi să menţină un portofoliu vast de clienţi. Oferim servicii de calitate, cu garanţie. Am înţeles nevoia pieţei pentru servicii performante, la nivel european şi vom continua să ne extindem constant, atât prin achiziţionarea de tehnologii moderne cât şi prin crearea de noi locuri de muncă. Conducerea firmei se interesează constant în privinţa modalităţilor de a dezvolta afacerea şi de a crea locuri de muncă şi oportunităţi noi. Firma tratează cu toţi clienţii cu aceeaşi seriozitate şi depune eforturi egale spre a le satisface cerinţele. Considerăm că pentru a ne menţine şi performa în economia de piaţă trebuie ca lucrările prestate să vorbească de la sine în privinţa seriozităţii noastre. Personalul firmei este instruit atât tehnic cât şi din punct de vedere al protecţiei muncii. Personalul nostru se mobilizează rapid şi cunoaşte importanţa lucrului în echipă. Oamenii colaborează în vederea obţinerii rezultatelor cât mai bune şi rapide. Conducerea firmei pune accent pe colaborarea între angajaţi şi pe creerea unui mediu de lucru plăcut. Suntem cunoscuţi în regiunea Muntenia ca fiind una dintre cele mai competitive firme din domeniul instalaţiilor şi confecţiilor metalice. Clienţii din trecut revin cu noi proiecte datorită faptului că au fost mulţumiţi de serviciile oferite. Esenta afacerii noastre este de a realiza produse si de a presta servicii care sa corespunda din toate punctele de vedere standardelor in vigoare. Conceptia noastra in afaceri este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca. Clientii nostrii investesc incredere, iar noi profesionalism si experienta. Aceasta este o relatie care are un singur scop - satisfactia clientului. Firma : SC ENERGOMONTAJ GRUP SA ofera servicii de cea mai inalta calitate la preturi competitive, intre acestea enumerandu-se : - executie, reparare si montaj de echipamente termoenergetice, vase sub presiune, recipiente; - hale metalice, cladiri din metal : executie structura si montaj cu respectarea conditiilor de calitate si a cerintelor solicitate de beneficiari; - executie instalatii termice, ventilatie si sanitare constructii civile. - distribuitor echipamente termice Buderus, Ici Caldaie.

Pitesti Servicii
 • Prezentam clientilor nostri cele mai obiective planuri de dezvoltare, analizam pe termen mediu si lung planul de afaceri al companiilor colaboratoare, concretizam impreuna cu acestea proiectele si oferim un eficient plan de service si consultanta.

Craiova Servicii
 • Aceasta firma se va baza pe tubulatura, confectii metalice, reparatii si suduri pe nava sau repartii nave la cheu. Rog seriozitate din partea armatorului sau angajatorului in toate domeniile pe care le-am sesizat.

Galati Servicii
 • Persoana afizica cu autorizata RSVTI_ ISCIR, intocmesc documentatie in comformitate cu prescriptiile ISCIR, in vederea autorizarii si supraveghez d.p.d.v. tehnic instalatii sub presiune si de ridicat la preturi avantajoase pe raza I.T Bucuresti si Constanta.

Fetesti Servicii
 • Comercializam camere frigorifice, depozite frig, compresoare si agregate frig, freon; sisteme de ventilatie si climatizare pentru restaurante, hoteluri, magazine, etc.; pompe de caldura, chillere, recuperatoare de caldura,pompe de recirculare, tubulatura flexibila ventilatie, cazane si arzatoare pe gaz si ulei, boilere. Va stam la dispozitie cu marfa de calitate-pret foarte bun pe stoc, consultanta la proiectarea instalatiilor, montaj si punere in functie a echipamentelor.

Hunedoara Import - Export
 • Despre noi: suntem  o companie avand ca activitate de baza  SUDURA, activam la marginea Bucurestiului intr-o zona industriala, dispunem de un spatiu de productie de 300mp. interior  necesar pentru productie/ montaj, suntem dotati cu utilaje si personal specific acestui domeniu de activitate. Personalul este format dintr-o echipa tanara dar cu o experienta profesionala solida dobandita in decursul anilor si in afara tarii, pe o piata extrem de exigenta. Aparatura complexa de care dispunem in domeniul sudurii (electric, MIG, TIG) ne confera o paleta larga de produse si servicii pe care le putem pune la dispozitia clientilor. Astfel: 1. Sudura electric si MIG • Fier si fier forjat • Balustrade, porti, garduri scari interioare/exterioare, pasarele trecere….etc • Peisagistica, mobilier, decoratiuni de interior sau exterior • Productie publicitara outdoor si indoor(detalii anuarul media&advertising 2009 si 2010 Mediafax) • Copertine, structuri metalice, servicii de montaj si intretinere                                          2.         Sudura TIG(argon)              • Cisterne si depozite de inox • Echipamente si instalatii de inox • Mobilier, dotari HORECA • Structuri metalice, scari, pasarele trecere- inox • Balustrade, porti garduri, decoratiuni interior/ exterior • Suduri argon TIG • Montaj, service si intretinere, etc. (in acest domeniu, al inoxului, avem parteneriate cu societati din afara tarii, care au zeci de ani de experienta in acest domeniu, adaptati si actualizati la cele mai noi cerinte si norme ale Uniunii Europene).          In general ne place sa vorbim despre noi prin produsele livrate si prin serviciile prestate, mai putin prin cuvinte. In speranta unei colaborari bune, va multumim si asteptam cu interes onorarea unor prime comenzi pentru Dumneavoastra.

Stefanestii de Jos Producator
 • Caldura confort si respect pentru natura, importator unic pentru Romania vinde si instaleaza centrale pe pellet cu trei cai de caldura Producator de cazane din 1970 BIORISCALDAMENTO sas ITALY. Cazane proiectete si realizate numai in ITALIA. Pentru detalii: www.centralepelet.it.gg sau la tel.: 0743330797-0761680115 CAUTAM DISTRIBUITORI IN TOATA TARA.

Oradea Importator
 • Firma infiintata in 1991 de 2 cetateni germani, in prima faza in scopul producerii in Romania a vaselor sub presiune din inox si a celorlalte elemente mecanice aferente sterilizatoarelor cu abur. In prezent se executa orice tip de recipient, vas, cazan, pentru industria medicala, chimica, sau alimentara. Firma detine o dotare de inalt nivel in domeniul prelucrarii otelurilor inoxidabile (debitari cu jet de apa, prelucrari table pe CNC, sudura WIG, lustruire electrochimica, sablare cu perle de sticla etc.). Vizitand pagina noastra de web www.biotechnik-romania.de, puteti obtine informatii mult mai complete asupra posibilitatilor noastre.

Cisnadie Producator
 • Companie de tehnologie diversificata la nivel international, care ofera produse si servicii pentru o gama larga de sectoare industriale (industria vinului, industria laptelui, industria berii sau a uleiului).

Vadu-Pasii Importator
 • SC Upruc Utch SA este specializata in executia de utilaje pentru industria chimica, petrochimica, farmaceutica, alimentara. Poate executa o gama foarte variata de utilaje pe baza propriilor proiecte sau pe baza documentatiei primite de la beneficiar, utilaje din otel carbon, otel slab aliat, otel inoxidabil austenitic si feritic, aluminiu si alijele sale. Dintre produsele principale amintim: rezervoare de gaze lichefiate cu evaporator si instalatii, schimbatoare de caldura, buncare, cuve, bazine, cisterne si containere mobile, cicloane, camere de deprafuire, vase cu amestecatoare, coloane de distilare uscatoare tunel, cuptoare de ars.capace ambutisate.

Fagaras Producator
 • SC CALORSET SRL Carei este o societate constructoare de mașini înfiinţată în 1993. Profilul principal al firmei este de proiectare şi execuție de tuburi radiante, utilaje reparat drumuri,rezervoare metalice, recipiente sub presiune, boilere,

Carei Producator
 • Compania produce si repara montaje electrice, electronice si de automatizari si distribuie cazane de racire lapte si instalatii de producere a solzilor de gheata - generatoare de gheata, racitoare camere frigorifice. Instaleaza statii de clorinare a apei la preturi fara concurenta.

Constanta Servicii
 • Best instal srl reprezinta un brand dinamic in plina dezvoltare ce incorporeaza profesionalismul, performanta si dorinta de autodepasire. Best Instal comercializeaza o gama variata de solutii de climatizare, echipamente si instalatii termice. La achizitionarea produselor, clientii beneficiaza de service si garantie. De asemenea, Best Instal executa lucrari de instalatii termice si climatizare si asigura punerea in functiune a echipamentelor vandute.

Mihaesti Distribuitor
 • S.C. SUVETI EXPERT S.R.L. este autorizata pentru supravegherea si verificarea echipamentelor / instalatiilor ISCIR din dotarea sau folosinta detinatorilor / utilizatorilor de instalatii ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice – colectia ISCIR prin Operator - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI).

Bucuresti Servicii
 • SC Perfectechip SRL ofera servicii de consultanta RSVTI (responabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor), supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor din domeniul ISCIR (judetul Bihor si Satu-Mare).

Oradea Servicii
 • Firma SAN-EL INSTAL SRL este distribuitor pentru o gama larga de tevi si fitinguri de polipropilena(ppr) marca BANNINGER KUNSTSTOFF - PRODUKTE GMBH GERMANIA cu o fiabilitate foarte buna si o calitate ireprosabila.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra desfasoara urmatoarele activitati: - Proiectare, logistica, dezvoltare, integrare, executie ,service si instruire privind urmatoarele sisteme: de control industrial, de reglare si optimizare a sistemelor energetice, de reglaj control gaz, securitate-ardere in puncte termice, grupuri de pompare, de ventilatie, baze de tratare a aerului si climatizare. - Comercializare de echipamente si utilaje in domeniul industrial. - Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Comuna Maracineni Producator
 • Comercializam Cazane pe combustibil solid umed sau uscat pentru case, pensiuni si unitati industriale, Uscatoare de cherestea, Aburitoare, Utilaje de produs case de lemn si grinzi lamelare sau panouri, Masini CNC pt case, Masini CNC pentru mobila din PAL melaminat , Masini CNC pt scaune, Roboti industriali, Tehnologia si instalatii pentru brichetare si pelletare.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Prestam servicii de Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor, denumit Operator RSVTI, prin personal tehnic atestat si autorizat ISCIR, in conformitate cu Ordinul nr. 147/2006 emis de catre Inspectorul de Stat Sef al ISCIR.

Constanta Servicii
 • In 1990 the status of VULCAN had changed from enterprise to joint-stock company under the title of S.C. VULCAN S.A. according to Law no. 31/1990 and by Government Bill 1176/02.11.1990. S.C. VULCAN S.A. (meaning: Commercial Company VULCAN Joint-stock Company) had been registered to the Register of Commerce under no. J40/1655/1991 and with Taxation Code no. 401290 (the fiscal attribute R was added as VAT symbol). Now the taxation code is called Unique Registration Code - R401290.

Bucuresti Producator