Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cuptoare, Cazane & Arzatoare Industriale - Masini si Utilaje Industriale: 106 companii
 • Suntem o societate dedicata pentru service, montaj, punere in functiune si instalare centrale termice de diferite puteri si utilizari (casnic sau industrial), arzatoare cu functionare pe gaz si combustibil lichid, tuburi radiante, generatoare de aer cald si sisteme de incalzire cu combustibili solizi (lemn, peleti, carbune). Pentru mai multe informatii ne gasiti pe site-ul: www.prometeoinstal.ro

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in iunie 2002, in orasul Zimnicea, la frontiera sudica a Romaniei, la granita cu Bulgaria. Domeniul nostru de activitate il reprezinta producerea si comercializarea de tevi sudate, profile prefabricate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Zimnicea Producator
 • Oferim servicii de intretinere si reparatii pentru schimbatoare de caldura, module termice, pompe de circulatie Grundfos, Wilo, Biral. Solutii de automatizari particularizate pe nevoile clientului. Piese de schimb direct de la producator, inalt profesionalism in mediul de afaceri cu vechime de peste 15 ani in domeniu HVAC automatizari si intretinere.

Cluj-Napoca Servicii
 • Suntem o companie cu experienta persoanalului de peste 8 ani in domeniul ISCIR ca operator persoana fizica RSVTI. Oferim servicii de calitate la pret corect, in colaborare cu societati conexe domeniului de activitate RSVTI.

Satu Mare Servicii
 • Va oferim sobe, seminee, sobe mobile, echipamente de transport, locul de instalare. Pentru mai multe detalii privind serviciile si produsele noastre ca rugam sa ne contactati la numarul de telefon +36309034293

Debrecen Importator
 • Sc Iskander Rpc Group Srl comercializeaza cuptoare pe vatra care functioneaza pe lemn, gaz, motorina sau electrice, malaxoare, dospitoare, mese de lucru panacoade toate la pret de producator. Cuptoarele sunt de provienenta din Serbia foarte economice daca sunt incalzite cu lemn. Se ofera transport si garantie. Importator unic al produselor Invest Grasdnja Serbia.

Dudestii Vechi Importator
 • Compania noastra este distribuitor exclusiv  in cele mai importante domenii de Horeca. Colaboram cu producători spanioli, recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea serviciilor si produselor lor.   Colaborarea noastracu Spania a inceput cu multi ani in urma si datorita fuziunii reusite avem toate datele pentru succesul garantat! Fii cel mai bun! Aceasta este deviza noastră. Sa dezvoltam proiecte inovatoare la cele mai înalte standard ale calitatatii. Avem acel know-how de peste 20 de ani experiență în strategia de inovare de tehnologizare. Din ianuarie 2016 am devenit partener oficial Fagor Industrial.

Otopeni Importator
 • Sc Eco Systems Srl efectueaza verificari tehnice periodice pentru centrale termice, puneri in functiune, montaj si service autorizat. Oferim piese de schimb, vanzari si montaj pentru centrale termice, cazane, radiatoare, aer conditionat, sisteme de incalzire sau ventilatie, panouri solare, proiecte, etc.

Selimbar Servicii
 • Sc Calorset Srl investeste in activitatea de cercetare / dezvoltare. De asemenea, proiectam si producem echipamente si utilaje de incalzire industriala pentru descentralizarea sistemelor termoenergetice; - Realizam servicii integrate ca suport pentru echipamentele si utilajele produse de noi (proiectare, instalare/ montaj, punere in functiune, service ); - Contractam si garantam realizarea performantelor tehnice si economice; - Capabilitati reale conferite de: experienta in domeniu de peste 15 ani, personal tehnic bine instruit, dotari si tehnologii corespunzatoare unei executii de calitate ireprosabila.

Carei Producator
 • Sc Metinox Pressure Vessel Manufacturing Srl, is a Romanian based company. Our main specialization is the production of: - Pressure vessels, pump bodies and auxiliary parts (carbon steel, stainless steel, duplex and super-duplex); - Steel structures and installations for the petrochemical industry (platforms, handrails, pipe racks, air/gas ducts, etc.); - Skids for compressors; - Carbon steel and stainless steel storage tanks from small dimensions to very large dimensions (used in breweries, wine production, petrochemical industry, etc.). The most important things for us is the quality of our products and the trustof our clients .

Focsani Producator
 • Din anul 1991 firma Sc Caloris Group Srl activeaza in domeniul cercetarii, proiectarii, productiei si desfacerii produselor din domeniul medical, industrial si ecologic. Ca urmare a adaptarii la conditiile specifice pietei interne precum si in dorinta rezolvarii problemelor consumatorilor societatea produce si comercializeaza o gama variata de produse de serie si produse unicat, toate la un nivel ridicat de calitate.

Bucuresti Producator
 • Calorset Srl Carei este o societate constructoare de maini infiintata in 1993. Profilul principal al firmei este de proiectare si executie de tuburi radiante, utilaje reparat drumuri,rezervoare metalice, recipiente sub presiune, boilere,

Carei Producator
 • Firma autorizata de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat ofera servicii profesionale in domeniul Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor. Partenerul tau de incredere!

Bucuresti Servicii
 • Activitatea societatii se bazeaza pe prelucrarea metalelor prin operatiuni de frezare, strunjire, gaurire, rectificare plana si rotunda a metalelor precum si fabricarea, retrofitarea si repararea masinilor - unelte. Din anul 2013 ne ocupam cu producerea sobelor cu serpentina de cupru pentru uz casnic.

Beius Producator
 • Sc Baros Prestserv Srl- Societatea detine personal specializat autorizat ISCIR pentru desfasurarea activitatii de operator RSVTI - mentenanta electrica HVAC, service echipamente electrice si electronice, service-aparate si invertoare de sudura, sisteme de raciere evaporativa.

Giroc Servicii
 • Sunt autorizat pentru supravegherea si verificarea echipamentelor/ instalatiilor ISCIR din dotarea sau folosinta detinatorilor/ utilizatorilor de instalatii ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice -colectia ISCIR prin Operator - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor RSVTI autorizat ISCIR Conform Ord.147 din MO nr.259/22.03.2006 unitatile, indiferent de forma de proprietate sau de constituire, care detin si exploateaza instalatii din domeniul ISCIR, au obligatia sa aiba angajat personal tehnic - RSVTI autorizat de ISCIR. Documentatii, instructaj si servicii în domeniul supravegherii si verificãrii tehnice a instalaþiilor sub presiune si de ridicat, RSVTI - ISCIR. POPENMAJER IOSIF 0743.09.00.33

Hunedoara Servicii
 • Compania noastra este importator şi distribuitor al arzatoarelor marca EcoFlam, un specialist la nivel global al tehnologiilor de ardere aplicate la arzătoare pentru încălzire și industrie. Punem la dispoziţie solutii complete in tehnologia arderii, prin gama variata de arzătoare şi serviicilor tehnice, instalare, punere in funcţiune, service in garantie si post-garantie, intretinere. Arzătoarele EcoFlam garantează randament ridicat, durabilitate, avand o performanţă energetică deosebită. Toate produsele sunt proiectate și testate în laboratoarele "EcoFlam", în conformitate cu standardele CE. Arzătoarele sunt produse în fabrica din Resana (Treviso - Italia), în conformitate cu ISO 9001 si certificarea Vision 2000.

Cluj Napoca Importator
 • We are pleased to introduce ourselves as ADOANSI MINING AND INVESTMENT COMPANY Ltd. One of the main suppliers of Gold Dust/bars from GHANA,WEST AFRICA. We are soliciting for interested partners/buyers, please contact us now or you can introduce us to other interested buyers/partners. We are interested in long and short terms supplies. We supply the minimum of 100kg alluvial gold dust/bars to our partner's refinery a week and/or the maximum of up to 400kg a month attach is our (FCO) FULL CORPORATE OFFER.

Accra Financiar
 • Sc. Romsvti Srl. s-a infiintat in 2007 pentru a oferi, in special, servicii in domeniul I.S.C.I.R.. In acest sens, Sc. Romsvti Srl. a obtinut autorizatia de operator R.S.V.T.I., persoana juridica. Serviciile de operator R.S.V.T.I. sunt oferite conform Prescriptiilor Tehnice elaborate de catre I.S.C.I.R. referitoare la instalatiile de ridicat si la instalatiile sub presiune. Firma Sc. Romsvti Srl.    are ca principal domeniu de activitate prestarea de servicii in domeniul I.S.C.I.R. (servicii de Operator R.S.V.T.I. - operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor), prin personal propriu, profesionisti cu o experienta de peste 34 de ani in domeniu, atestati si autorizati I.S.C.I.R. Celalalt domeniu de activitate al firmei noastre il reprezinta formarea profesionala a adultilor prin cursuri de calificare (specializare in ocupatia de stivuitorist si calificare in ocupatia de macaragiu si masinist pod rulant). Serviciile noastre se adreseaza atat companiilor care doresc sa isi califice personalul angajat, cat si persoanelor fizice. Venim in sprijinul dumneavoastra prin conditii de plata flexibile (termene de plata avantajoase, rate pentru persoanele care participa pe cont propriu la programul de calificare) si va oferim asistenta pedagogica, la toate activitatile, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Experienta de predare a cursurilor de calificare macaragii, masinisti pod rulant si stivuitoristi de peste 30 de ani, cu lectori ce se straduiesc sa dezvaluie tainele acestor meserii care sunt in continua dezvoltare. Pe toata durata programului de formare profesionala (calificare stivuitoristi si macaragii) va stam la dispozitie cu suporturi de curs si alte materiale didactice, atent intocmite si revizuite de specialistii nostri din nevoia de a oferi celor ce se straduiesc sa descifreze tainele unor meserii foarte dinamice, materiale didactice competitive si accesibile, intreaga metodologie fiind in concordanta cu legislatia si normativele in vigoare.

Calarasi Servicii
 • Va transmitem categoriile de produse (Aparate de Masura si Control – A.M.C.) pe care le comercializam: http://manometre-termometre.webs.com/ 1. Aparate pentru masurarea si controlul presiunii - Manometre (economice, industriale, inox) - Traductori presiune - Presostate - Regulatoare presiune 2. Aparate pentru masurarea si controlul temperaturii - Termometre (cu bimetal, manometrice, cu coloana de lichid) - Traductori temperatura (termorezistente, termocupluri) - Termostate 3. Aparate de masura si control pentru nivel - Indicatoare de nivel - Traductori de nivel - Intreruptoare de nivel 4. Aparate de masura si control pentru debit - Contoare, apometre - Debitmetre - Senzori de curgere 5. Accesorii. Firma noastra este reprezentanta a unor producatori din Germania, Olanda, Italia, Cehia, Slovacia, Romania. Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare. Cele mai bune urari, Craftools SRL Aparate de masura si control pentru procese industriale Iasi, Sos. Moara de Foc tel: +4 – 0332 – 462. 694 fax: +4 – 0330 – 404. 765 GSM: +4 – 0747 – 82. 82. 67.

Iasi Importator