Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cuptoare, Cazane & Arzatoare Industriale - Masini si Utilaje Industriale: 106 companii
  • Infiintata in anul 2002, Sagunto Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 4 angajati, firma noastra comercializeaza o gama restransa de centrale si instalatii termice. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Cluj-Napoca. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj Napoca Distribuitor
  • Sistem Grup Impex Srl. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Compania Sistem Grup Impex S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca, cazane. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Sistem Grup Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sistem Grup Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Producator
  • Wilocom S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Firma Wilocom S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de echipamente in domeniul termic, instalatiilor si alimentarii cu apa. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune solutii (pret - calitate -servicii). Experienta Wilocom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0261-706.861, 0727-755.800

Satu Mare Distribuitor
  • Italclima S.A a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma Italclima S.A este sa ofere produse de calitate ca boilere, cazane, pompe, tevi, fitinguri. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Italclima S.A este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Distribuitor
  • Firma a fost infiintata in anul 1994 fiind inregistrata la Registrul Comertului din Municipiul Braila sub numarul J 09/1144/1994 si avand capital integral romanesc. De la incepul domeniul de activitate l-a constituit furnizarea de echipamente si servicii din domeniul instalatiilor. Pentru realizarea acestui scop s-a demarat colaborarea cu firme de prestigiu din Comunitatea Europeana si in special din Italia. Adoptand o strategie comerciala clara, promovand in piata numai produse de inalta calitate dar cu un raport calitate/pret optim s-a reusit cresterea continua cifrei de afaceri a firmei si a prestigiului ei. In decursul timpului activitatea a fost dezvoltata, extinzandu-se si pe lucrari complexe,servicii si produse complementare cum ar fi: Antrepriza Generala in constructii si lucrari industriale, Management de Proiect, Sisteme utilizare energie neconventionala (solara, geotermala, eoliana). Exista in cadrul firmei doua Departamente: - constructii - instalatii - energie (conventionala si neconventionala) Departamentul constructii - instalatii este implicat in executia de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile aferente inca din anul 2000. Departamentul energie conventionala a fost primul departament al firmei. Departamentul energie neconventionala ofera din 2002 : sisteme solare cu tuburi vidate, pompe de caldura, sisteme fotovoltaice. Experienta in domeniul instalatiilor in general si al echipamentelor specifice face ca CYCLON TECH sa promoveze servicii si echipamente cu un nivel de calitate deosebit.              CYCLON TECH SRL    are implementat si mentine pentru executia lucrarilor de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile (electrice, termice, sanitare, de ventilatie) aferente: - sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 - sistemul de management de mediu al organizatiei ISO 14001:2004 Firma este abilitata de ISCIR Bucuresti, pentru efectuarea operatiunilor de import echipamente, proiectare, executie/ montaj, service  si P.I.F.  (Autorizatii). OBIECT DE ACTIVITATE: - Antrepriza Generala - Consultanta si Management de proiect - Import - Comercializare echipamente si instalatii - Constructii – Montaj - Instalare - Probe - Verificari - Puneri in functiune - Servicii post – vanzare (Service garantii si postgarantii).

Braila Distribuitor
  • Suntem o companie localizata in Sibiu, judetul Sibiu, si infiintata in anul 2001. Firma Ammibo S.R.L are o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de sisteme termice si de climatizare, aparate de aer conditionat, centrale termice, boilere, ventilatoare, cazane industriale cu functionare pe gaz, motorina, comb. solid. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Ammibo S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Ammibo S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Distribuitor