Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aparate de Masura si Control - Masini si Utilaje Industriale: 148 companii
 • Produse de calitate buna

Arad Import - Export
 • Promptitudine,

Bucuresti Importator
 • Parerea mea

Cluj-Napoca Distribuitor
 • nu am ce comenta.

Bucuresti Importator
 • Bun

Voluntari Importator
 • Suntem producator de unelte de bricolaj cu sediul in Bucuresti. Produsele noastre beneficiaza de garantie 24 luni PF si 12 luni PJ. Produsele sunt la cel mai bun raport pret/calitate de pe piata. Suntem in cautare de distribuitori in sistem dropshipping. Pentru oferta de pret, ne puteti trimite un e-mail.

Sector 2 Producator
 • Comercializam echipamente pentru actionari electrice si automatizari. Principalele noastre produse sunt convertizoarele de frecventa care se folosesc pentru controlul turatiei motoarelor electrice si pentru diverse automatizari. In gama noastra de produse mai gasiti si softstartere, controlere de putere, controlere de temperatura, controlere universale, aparate de masura, analizoare si aparate de monitorizare a retelelor electrice, etc. Prin colaborarea directa cu producatorii si marii distribuitori din afara tarii va asiguram preturi competitive.

Sat Bod, Com. Bod Distribuitor
 • Comert online sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, izolatii termice Armaflex, echipamente de masura Testo. Consultanta si vanzare Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura Aparate de masura TESTO pt profesionisti Solutii complete profesionale de izolatii elastomerice ARMAFLEX pt. tubulaturi de ventilatie si sisteme anticondens.

Ulmeni Distribuitor
 • Karinam Industry este distribuitorul unic al companiei Interapp Elvetia, producator de renume mondial la valvelor industriale. Principalele produse comercializare sunt robinetii fluture Desponia, Elara, Titania, Bianca, actuatori pneumatici cu simpla si dulba actiune, clapete de sens Rhea, Neptunia si DCV, robineti cu sfera.

Barlad Importator
 • Procontrol AMC Srl Bucuresti este o firma cu capital integral privat infiintata in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate distributia de instrumente si aparate de masura si control pentru industrie si laboratoare metrologice produse de fabricanti consacrati din Europa, Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud si Japonia. Experienta noastra asupra tuturor aspectelor legate de procurarea de aparate de masura si control este completata de profesionalismul si energia personalului nostru bine calificat, capabil sa ofere servicii de consultanta in adoptarea solutiilor de masurare optime. De-a lungul activitatii sale S.C. Procontrol AMC Srl si-a largit continuu aria de acoperire marind gama produselor si serviciilor oferite si dovedind disponibilitate si respect fata de client. Clientii si satisfacerea cerintelor acestora sunt in centrul activitatilor S.C. Procontrol AMC Srl. Competenta, operativitatea, flexibilitatea si capacitatea de a identifica si realiza cerintele specificate de client sunt obiectivele esentiale ale politicii catre clientii S.C. Procontrol AMC Srl.

Bucuresti Sectorul 4 Distribuitor
 • Flintab Srl va ofera sisteme de cantarire industriale: Cantare rutiere; cantare feroviare; cantare platforma; cantare in carlig de macara; cantare in flux Katena; cantare de banda; cantarire in mers autovehicule; cantarire in mers garnituri trenuri.

Ploiesti Producator
 • Mitutoyo, cu o traditie de peste 75 de ani in fabricarea aparatelor de masura si control, este singurul producator la nivel mondial care ofera toata gama de produse din domeniul tehnicii de masurare a marimilor liniare. Mitutoyo Romania SRL este asistata de specialisti proprii si de dealerii autorizati din Romania. Dealerii vor asigura asistenta tehnica si comerciala entru instrumentele mici, in timp ce Mitutoyo Romania SRL, cu ajutorul propriului personal specializat, va asigura asistenta tehnica si comerciala pentru toate celelalte instrumente de masurare, precum si pentru inspectii, intretinere, instruire si calibrare. La sediul din Otopeni, Mitutoyo Romania va avea propriul showroom, in care vor fi expuse echipamente de masurare din toate gamele. In acest spatiu, vor ea loc demonstratii, aplicatii si cursuri de perfectionare, destinate atat noilor clienti, cat si celor actuali.

Otopeni Importator
 • Termoelectric SRL - Pascani se afla pe piata de traductoare directe de temperatura si armaturi industriale incepand din 1993 si colaboreaza cu foarte bune rezultate cu o serie de firme mari din industria romaneasca (Rompetrol, Arpechim, Rafo, Mittal Steel, Antibiotice, Complexele Energetice Turceni, Rovinari, Craiova, Lafarge, etc.). Gama principalelor produse cuprinde : - TRADUCTOARE DIRECTE DE TEMPERATURA, in cele mai diverse tipodimensiuni: (termocupluri tip J, K, T, S, B, termorezistente: cu elemente sensibile din platina, W100=1.385 sau 1.391 si cupru, W100=1.426) - CABLURI DE PRELUNGIRE (compensatie) pentru termocupluri. - ADAPTOARE PENTRU SEMNAL UNIFICAT pentru termorezistente si pentru termocupluri construite pentru diferite domenii de temperatura si cu diverse semnale unificate de iesire, constructii compacte sau de tablou, etc. - ARMATURI INDUSTRIALE (robineti industriali, elemente de etansare tip ERMETO, baterii de robinete).

Pascani Producator
 • Samas 2000 S.r.l. - are ca obiect de activitate proiectarea, realizarea, implementarea si montajul unor solutii optime pentru satisfacerea cerintelor beneficiarilor privind echipamentele industriale necesare desfasurarii in bune conditii a proceselor industriale diverse. Domeniile in care firma noastra propune echipamente si solutii sunt: 1.Cantariri industriale: gama completa, orice aplicatie de cantarire si/sau dozari, efectuari retete, verificari greutate, control statistic, etc. 2.Ambalari produse lichide, pulverulente si granulare prin dozare gravimetrica 3.Sisteme de detectare si separare metale si/sau alte impuritati sau materiale 4.Monitorizare parametrii fizico-chimici, sisteme industriale si/sau de laborator Echipa noastra este alcatuita din profesionisti cu o bogata experienta in domeniile prezentate si dispune de colaborarea cu producatori de echipamente de prima marime in lume, din Italia, Danemarca, Anglia, Germania, Olanda, Statele Unite si Franta. Colaborarea intre SAMAS 2000 si orice client devine pentru noi o obligatie personala transformind clientul intr-un prieten, punind in primul plan satisfacerea exigentelor clientului. SAMAS 2000 s.r.l. - un prieten apropiat

Ploiesti Importator
 • Suntem distribuitori de produse de o inalta calitate la preturi rezonabile. Specialisti in aparate de masura, elemente hidraulce (supape, distribuitoare, pompe, furtune hiraulice), piese schimb utilaje in domeniul industrial si auto, Deviza: Calitate inainte de toate!

Craiova Distribuitor
 • Avem ca obiect de activitate: -reparatii diverse, electrice, electronice, proiectare si executie dulapuri si insta-latii automatizari industriale, -livrare materiale, componente si echipamente electrice, electronice si de automatizare, automate programabile, software; -aparatura si echipamente de masura si control; -modernizare sau repararea diverselor instalatii electrice si de automatizari; -componente si materiale pentru instalatii de aer, apa, gaz; E-MAIL: office@livand.ro; livandit@yahoo.com Site: www.livand.ro

Bucuresti Importator
 • Societatea comerciala Kinetech Distribution SRL a fost infiintata in anul 2005, ca o societate cu capital integral romanesc. Brandul Kinetech Distribution SRL este marca inregistrata la Osim. Kinetech Distribution SRL isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei si comercializarii produselor si echipamentelor de ridicat, precum si a sistemelor de cantarire. Principiile noastre sunt: 1. Calitatea e pe primul loc. In domeniul in care activam lipsa calitatii nu insemna numai costuri banesti, ci costuri omenesti. Cele mai multe firme se lupta sa livreze produse la preturi cat mai mici, in detrimentul calitatii. Noi am invatat impreuna cu partenerii nostri "calitatea reduce costurile". Achizitionati produsele noastre si veti constata si dvs. ca durata de utilizare este mult mai mare decat a celorlalte produse. 2. Preturile accesibile si de la an la an mai mici. Suntem loiali cu clienti nostri. Negociem an de an preturile cu furnizorii nostri si oferim reduceri pentru clienti nostri functie de volumul de achizitii realizat anul anterior. Nu e nevoie sa solicitati acest lucru, veti fi instintati. 3. Ne ocupam pana la capat. Indiferent unde va aflati in Romania, Societatea noastra va livreaza produsele in cel mai scurt timp posibil, fie prin intermediul agentilor nostri, fie printr-o firma de curierat atent aleasa. Costul transportului este suportat de noi. In acest fel veti putea cuantifica mai exact costul achizitie produselor dvs. 4. Service produse in cel mai scurt timp posibil. Raspundem solicitarilor dvs. in cel mai scurt timp posibil. Remediem defectiunea, iar daca produsul este defect si nu poate fi reparat imediat, va livram un produs de service, pentru a va putea desfasura activitatea fara intrerupere. 5. Va informam asupra inovatiilor in domeniu. Luna de luna, societatea noastra va transmite noile inovatii in domeniu, preluate de la furnizorii nostri, precum si din reviste de specialitate din toata lumea. COMPANIA DE CARE AVETI NEVOIE !

Galati Importator
 • Firma Profilaxis Pump & Control Srl a fost infiintata de catre compania Profilaxis Kft din Ungaria, cu experienta de 25 ani in domeniu. Firma noastra comercializeaza, monteaza si intretine o gama variata de produse din care cele principale sunt pompele pentru chimicale, pentru apa si apa reziduala, aparate de masura si control, malaxoare. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina noastra de web : www.propump.ro sau www.pump.hu

Vlahita Distribuitor
 • Suntem distribuitori pentru o gama completa de scule si echipamente pentru uz industrial. Aparate de masura: Sublere, digitale, mecanice, cu ceas, sublere de inaltime, trasaj, micrometre, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, rigle, raportoare, lupe, cale plan-paralele, mese granit, lere, vincluri, pasametre, pupitast Scule de mana: Chei fixe, inelare, combinate, chei tubulare, seturi de chei, dulapuri mobile, surubelnite, clesti, ciocane, dalti, chei de impact, scule pentru instalatii, scule electrice, truse complexe, chei imbus, platforme mobile, gresoare, pompe de gresare Scule dinamometrice: Chei dinamometrice cu declansator, cu ceas sau digitale, surubelnite dinamometrice, aparate de verificare si calibrare, dinamometre de tractiune, compresiune Sisteme digitale de control: Aparate de masurat lungimi, nivele cu laser, termometre digitale, cu laser, infrarosu, cu contact, cu sonda, pirometre, termohidrometre, analizoare apa pH, umidometre, vibrometre, aparate de masurat turatia (turometru industrial), multimetre digitale, clesti ampermetru, aparate de masurat duritatea, rugozimetre, aparat masurat stratul de vopsea. Sisteme de transportat utilaje: Cricuri hidraulice, role de transport utilaje, platforme, transpalete. Scule anti-explozie:Chei fixe, inelare, combinate, chei de forta, chei tubulare, ciocane dalti, punctatoare, clicheti, clesti, scule speciale, clesti de tevi galeti, sisteme de debitat teava. Scule pneumatice:Pistoale pneumatice de insurubat, surubelnite si clicheti pneumatici, polizoare, slefuitoare, dalti de sudura. Aparate de masura:Sublere mecanice, digitale, cu ceas, micrometre mecanice, digitale, de interior, exterior, in 2 sau 3 puncte, truse de masurat alezaje, calibre, rigle, raportoare, lere, nivele, mese de granit, vincluri, ceasuri comparatoare, suporti magnetici. SDV-uri pentru industrie:Dispozitive universale de prindere, menghine fixe sau rotative, menghine speciale pentru masini unelte, mandrine, dispozitive port-cutit, varfuri de centrare, bucsi elastice, conuri morse. Masini unelte:Strunguri, freze, raboteze, masini CNC, masini de gaurit cu coloana, fierastru alternativ, fierstrau cu banda continua, masini de ascutit burghie, circulare de debitat otel, Scule aschietoare:Burghie, tarozi, filiere, freze, zencuitoare, alezoare, cutite de strung, scule cu placute. Benzi si discuri pentru debitat metale, aluminiu, cupru, bronz, lemn, fibra de sticla, Benzi continue, discuri cu cutite din carbura, panze bomfaier, panze fierastrau. Mobilier industrial: Bancuri de lucru, platforme mobile, diverse blaturi si protectii, dulapuri metalice, garderobe, carucioare mobile pentru scule si SDV. Scule pentru constructii: Mistrii, tiple, spacluri, fierastraie de mana, pistoale de spuma, pistoale silicon, ciocane dulgher, clesti de cuie, dispozitive pentru taiat materiale ceramice, carote de rigips, bureti de splefuit, dalti, teuri de nivelare, malaxoare, ventuze, dispozitive transportat sticla, metre de lemn, echere, nivele, boloboc, fir de trasaj, rulete, echere, fir cu plumb, sufe, chingi, hamuri de siguranta, lopeti, perii, leviere scos cuie, rangi, grip, menghine de mana Adezivi si etansanti: Unsori industriale, vaseline, adezivi bicomponenti, adezivi rapizi, antigripanti, etansanti, produse chimice.

Sibiu Importator
 • Firma ofera produse si servicii pentru industrie - mentenanta predictiva si proactiva, respectiv sisteme si aparate de monitorizare on-line si off-line a vibratiilor, zgomotelor si a altor parametri industriali, analizoare spectrale, vibrometre, senzori de vibratii, microfoane, truse de aliniere laser si echilibrare, camere de termografie,shakere, sisteme de testare la vibratii si socuri, sonometre. Societatea produce si distribuie instalatii de vulcanizat la cald benzi transportoare cu latimea pana la 2400 mm. Femaris este distribuitorul companiei Pruftechnik Germania pentru Sistemele de Aliniere Laser. Nou!! Servicii reparatii CNC Mai multe informatii despre portofoliul nostru : Sisteme Integrate de Mentenanta - www.femaris.ro Sisteme de Aliniere Laser - www.profisystem.ro Analizoare de Vibratii si Zgomote - www.vibratii-acustica.ro Instalatii de Vulcanizare Benzi Transportoare - www.conveyor-vulc.ro Sisteme de Testare la Vibratii si Socuri / Shaker - www.testsystems.ro

Cihei Distribuitor