Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aparate de Masura si Control - Masini si Utilaje Industriale: 146 companii
 • S.c. Paldo Group International S.a. este o societate comerciala cu capital integral privat, prezenta pe piata de utilaje, aparatura si echipamente pentru industrie si constructii, de mai bine de 10 ani. Compania importa si comercializeaza: 1. aparatura de masura si control in domeniul presiunilor si temperaturilor, 2. utilaje si echipamente pentru industrie si constructii.

Bucuresti Import - Export
 • Interbusiness Promotion & Consulting Srl distribuie: senzori si traductoare de debit, nivel, presiune; aparate si standuri de masura a fortei de tractiune sau compresiune, torsiunii, grosimii materialelor, grosimii acoperirii, duritatii, lungimii, testare a arcurilor; aparate de masura a rugozitatii, vibratiilor (vibrometre); echipamente, materiale si scule pentru fabricatia prototipurilor de cablaje imprimate, lampi cu lupa pentru electronisti, statii de lipire; instalatii electronice de masurare a volumului marfurilor transportate in vrac pe benzi rulante. Suntem furnizori externi pentru: ADZNagano/Germania Fukuda/Japonia LPKF Laser & Electronics/Germania Prignitz/Germania GTI GASSER/Italia Katronic/Marea Britanie Tritex/Marea Britanie Kern & Sohn/Sauter/Germania PrintTec/Olanda

Bucuresti Importator
 • Sartorom Impex Srl. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 30 de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii si service-ului de aparatura de laborator, aparatura pentru agricultura, aparatura pentru controlul calitatii, instrumente de masura si control, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre si pe distante scurte pana la client. Firma Sartorom are 7 sedii, unul in Bucuresti si 6 in tara, in toate regiunile Romaniei. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Sartorom ofera servicii de etalonare balante, masini de tractiune, dinamometre, pipete, calorimetre. In curand va oferi verificari metrologice la balante si umidometre pentru agricultura. Suntem o firma cu o traditie de 20 de ani, in care am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021/255 31 32 sau prin e-mail. Recomandam vizitarea paginii noastre web www.sartorom.ro

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1993, Kimet Srl este situata in Targu Secuiesc, judetul Covasna. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pulberi magnetici, aparate de masura si control, lichide penetrante. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Kimet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Secuiesc Importator
 • SC PROFIX SRL: VANZARI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE - HIDRAULICA, PNEUMATICA, CONECTICA - industriala si mobila, pompe, cilindrii, valve, acumulatori, filtre, furtunuri, teava, sisteme prindere teava, robineti, presostate, fittinguri - PARKER HANNIFIN (DENISON, OLAER, LEGRIS, DOMNICK HUNTER, RECTUS, HOERBIGER - ORIGA, LUCIFER, PARKER TRANSAIR, AUTOCLAVE), INTERNORMEN FILTER, VIKERS, ATOS, EATON, SMC, BOSCH, REXROTH. - livrare din stoc: echipamente PARKER, sertizare furtunuri. - ENCODERE DE MASURA, AFISOARE DE COTA - encodere liniare, rotative, unghiulare, palpatoare 2D si 3D, calibre de lungime, truse verificare encodere, convertoare semnal, digital redout - HEIDENHAIN, ACU-RITE, SINO. - BROSE SI ELECTROBROSE DE PRECIZIE - pentru freze, centre de prelucrare, masini de rectificat interior-exterior si plan, masini de gaurit, rectificarea interioara a gaurilor adanci, diamantare pietre CBN, accesorii, echipamente periferice - FISCHER SPINDLE GROUP - REPARATII BROSE SI ELECTROBROSE, SPINDLE - orice model si producator - MOTOARE, REDUCTOARE, CUPLAJE: motoare asincrone, motoare cc, servomotoare, motoare pas cu pas, motoare spindle, motoare liniare, motoare de cuplu; reductoare planetare si melcate: PARKER SSD DRIVES, SIEMENS, FANUC, TEPI, HBE BOSCH. - ACTUATORI SI CILINDRII ELECTROMECANICI, GHIDAJE LINIARE, SURUBURI CU BILE , mese de precizie liniare si rotative,cilindrii fara tija - PARKER EME, ORIGA,STAR, BOSCH. - STRUCTURI DE AL SI ACCESORII - profile patrate, rotunde, coltare, suruburi, piulite, inchideri capeti, canale - BOSCH - ECHIPAMENT ELECTRIC DE ACTIONARE SI SECURITATE, SENZORI: contactoare, relee, disjunctoare, butoane, senzori, limitatori, relee de securitate, bariere protectie, dulapuri, panou operator, cutii distributie: SCHNEIDER, SIEMENS, BALLUFF, SICK, PHOENIX CONTACT, PELCO, PILZ. - COMENZI NUMERICE, AUTOMATE PROGRAMABILE, HMI, DRIVERE - SIEMENS, FANUC, HEIDENHAIN, SCHNEIDER, PARKER SSD DRIVES, INDRAMAT, BOSCH. - MASINI UNELTE, ACCESORII MASINI UNELTE noi si second hand retrofitate cu/fara CNC; SC PROFIX PRO SRL: proiectare - productie - servicii - masini specializate, utilaje si linii tehnologice automatizate, masini la tema - manipulatoare, mese de transfer, conveioare, rafturi gravitationale, lifturi - modernizari, reparatii capitale si curente, mentenanta, masini unelte si utilaje, transfer utilaje si linii de productie cu instalare, montaj, punere in functie, service. - dulapuri de automatizare, blocuri, grupuri si agregate hidraulice, instalatii electrice si pneumatice, retele distributie aer comprimat cu teava de aluminiu - subansamble mecanice, constructii metalice, prelucrari mecanice si prin aschiere Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sacalaz Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Electro Sistem Proiect reprezinta companii de renume mondial ca Omron, Siemens, Deltaohm, Powtran, EL.CO, Mikster, Dini Argeo, Enda, Elgo, Isoelectric. Experienta dobandita de la infiintare pana in prezent a dus la dezvoltarea activitatii noastre pe 4 directii principale: - distributia de echipamente de automatizare; - implementarea si dezvoltarea de proiecte de automatizare: hard, soft SCADA; - monitorizarea de parametri in procese din industria alimentara, farmaceutica, transporturi, depozite; - distributia echipamentelor si implementarea proiectelor in domeniul calitatii mediului si a energiilor regenerabile. Dovada corectitudinii, seriozitatii si perfectionarii continue a fost atestata prin certificarea ISO 9001:2008. Daca aveti un proiect de implementat in domeniul automatizarilor industriale sau a monitorizarilor de procese, doriti sa achizitionati echipamente performante avand tot suportul tehnic necesar, va asteptam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • TESTmag.ro are o prezenta constanta in toate domeniile de activitate: Industrie, Electronica, Energetica, Telecomunicatii, Educatie, Cercetare si Dezvoltare, Informatica, Automatizari, Electricitate, Metrologie, Transport, Automobile, Aeronautica, Agroalimentara, Chimie, Bio-medicina, Constructii, Protectia mediului, etc.

Bucuresti Importator
 • Patrascu & Gane Engineering Company Srl este o societate cu capital integral privat avand ca domeniu de activitate furnizarea de produse si servicii pentru industria constructiilor de masini, industria mobilei, industria alimentara si industria tipografica. Obiective: Furnizarea de produse si servicii de calitate Oferirea unei game variate de produse Promptitudine si eficienta Relatii cu clientii bazate pe parteneriate de lunga durata.

Bucuresti Importator
 • S.C. Urban Prod Invest S.R.L. vinde si cumpara cuplaje si frane electromagnetice, aparate masura-control (AMC), scule aschiere si nu numai. Asiguram seriozitate si servicii de calitate. Vindem si Cumparam: - Cuplaje electromagnetice - Placute vidia - Sarma si banda nichelina - Frane elecromagnetice - Contactori - Universale de strung - Freze din carbura - Burghie - Cutite marathon - Ridicatoare hidraulice. Produsele pot fi noi sau folosite.

Bucuresti Importator
 • Sc Grimas Control Srl membru al grupului de firme Grimas Austria si Ungaria, comercializeaza in Romania instrumente, aparate si produse de inalta calitate pentru control nedistructiv, distructiv si incercari mecanice. Printre acestea enumeram doar o mica parte din produsele comercializate de noi cum ar fi: - lichide penetrante, - pulberi magnetice, - camere video termice, - durimetre, - filme radiografice industriale marca, - aparate ultrasonice, defectoscoape,etc. - endoscoape , videoscoape, - microscoape pentru diferite domenii de activitate, - alte aparate de masura si control. - sisteme cu curenti turbionari (eddy curents). Speram ca va putem fi de folos in procesele de maintenanta, productie/control nondistructiv si distructiv si asteptam cu interes intrebari sau cereri de oferta pe adresele noastre de e-mail sau sa ne vizitati pe paginile noastre web: www.grimascontrol.ro sau Facebook (grimascontrol).

Sfantu Gheorghe Distribuitor
 • Revizii, setari, reparatii, calibrare: indicator digital pentru afisare greutate:Mettler Toledo seria Cougar, Jagxtreme,Linxbatch, ID1, ID3, ID5, ID7, ID20, ID30, Panther2000, PTPN, PTHN, Spider,IND140, IND221, IND226, IND226x, IND560, IND690, IND730, IND780, doze tensometrice, celule de sarcina,digitale Model 0760 tip Power Cell 22.5t, 45t, MTX25t, MTX45t, cablu semnal si cutie jonctiune II, Khern, Flintec, Loen Engineering, Flintab model: LD 5204-6, LD 5218, LD 5290, Rice Lake: IQ plus 355, IQ plus 710, IQ plus 800/810 II Bilanciai: EV 2002, Ev 2003, D70, D80, D400, D410, D800, CPD 2ot, CPR 20t II, Dini Argeo: DFWL, DFW06, DFWPM, DTW712V02, Bilatron, Eurobil, Cardinal, Ohaus, RDS Tec, SEG, Utilcell, EHP, Mitec: FBW 4080, Dibal serie VD-300, VD-310, A&D Company: AD-4402 Rinstrum, Phillips: celule de sarcina, doze tensometrice PR 6221, indicator PR 1626/60, cantar rutier AE50, AE60, AE 60, asistenta tehnica pentru calibrare cu mase etalon. Modernizare, proiectare si executie: cantare electronice tehnologice, cantare rutiere, dozatoare, cantar in flux continuu si discontinuu, cantar buncar, cantarire recipienti si flux pentru statii preparare betoane (cantar ciment si agregate), statii preparare asphalt (cantar filler, aggregate, bitum), rezervoare, tancuri petroliere, silozuri. Vanzari cantare electronice industriale pentru control tehnologic ori cu conformitate CE-M: cantar pentru stivuitor, cantar pentru incarcator frontal, dumpare, vehicule gigant, cantar cu carlig pentru macara, cantar rutier fix si relocabil instalat suprateran ori la nivelul solului, instalatie de cantarire din mers pentru autovehicule Supaweigh 400 Central Weighing, cantar CF, instalatie de cantarire din mers pentru vagoane CF, linii de ambalare, sortare, etichetare, detectoare magnetice pentru flux de fabricatie, terminale, indicator de greutate, celule de sarcina, doze tensometrice, soft, software specializat pentru cantare. Vanzari sisteme Ascorel instalate pe macarale pentru: securitate la suprasarcina, securitate pentru inclinatie macara, securitate pentru raza de actiune in jurul axei de rotatie a macaralei.

Bucuresti Import - Export
 • Inca din 2005 Cosminet Network este distribuitor autorizat de produse marca Stern Austria si suntem primul magazin online din Romania de scule hobby. Acest lucru ne-a ajutat sa devenim unul dintre principalii furnizori de echipament pentru uz-casnic din Romania (DIY = Do It Yourself - deprinderea de a face lucrurile casnice singur), unde suntem foarte cunoscuti si apreciati pentru calitatile sus-mentionate. Garantie 24 Luni Service Dedicat

Bucuresti Importator
 • Sc. Chintal Auto Srl. este o companie tanara si dininamica care se impune pe piata aparatelor de masura si verificare precum si a sistemelor de cantarire industriale. Principali colaboratori ai companiei se afla in Comunitatea Europeana. Ne supunem unor inalte standarde de calitate si precizie. Colabortori: Dini Argeo, PCE Totodata oferim spre vanzare si instrumente de masura electrice si de monitorizare a mediului ai unor mari producatori EXTECH FLUKE AXIOMET. Toate produsele sunt certificate si sunt la un inalt standard de calitate si performanta.

Cluj-Napoca Importator
 • Compania noastra ofera consultanta, vanzare de instrumente si asigurare de servicii in domenul metrologiei si va pune la dispozitie urmatoarele produse si servicii: a) Aparate de masura si control (masini de masura in coordonate, rugozimetre, rotundimetre, durimetre, masini de echilibrat dinamic, sublere, micrometre, comparatoare, sisteme modulare de fixare, mese si accesorii din granit, masini de masura optice, siteme pentru control si achizitie de date, baze de date pentru materiale metalice si multe altele) b) Integrarea sistemelor de proiectare si executie. c) Retrofit AMC-uri. d) Etalonari conform ISO 17025:2005 (laborator de metrologie acreditat RENAR). e) Servicii de calibrare si mentenanta AMC-uri. f) Contracte de calibrare si mentenanta. g) Instalare si mutare AMC-uri. h) Formare de personal. i) Computere si accesorii pentru AMC-uri. j) Asistenta telefonica. k) Dezvoltare programe si aplicatii pentru AMC-uri. l) Masurare piese cu AMC-urile companiei noastre. m) Dispozitive de fixare piese pentru coltrol cu ajutorul AMC-urilor.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2007, Sc. Thunder Tools Srl. este o societate comerciala din Brasov, care a venit in intampinarea colaboratorilor sai, cu o gama de produse si servicii cat mai complete din punct de vedere al raportului pret/calitate. Avand o clasificare bine organizata a gamelor de produse, THUNDER TOOLS pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele produse: -Scule aschietoare: Burghie, tarozi, filiere, alezoare, freze, cutite de strung, pile, panze. -Accesorii masini-unelte: Universale de strung, mandrine, menghine, varfuri rotative, rulmenti, dispozitive de fixare pentru masini-unelte. -Scule: Ciocane, clesti, dalti, foarfece, surubelnite, chei, truse scule. -Abrazive: Discuri, smirghel, pietre polizor. -Produse pentru constructii: Distantieri mase plastice, cuie, spacluri, mistrii, pensule, bidinele. -Uz gospodaresc: Lopeti, cazmale, furci, greble, tarnacoape, topoare. -Sudura: Clesti sudura, aparate sudura, electrozi. -Echipamente de protectie: Salopete, bocanci, manusi, ochelari, antifoane, masti praf, casti. -Organe de asamblare: Suruburi, holzsuruburi, piulite, tije filetate, nituri, saibe. Noi acordam respect clientilor nostrii si consideram satisfacerea nevoilor lor, ca fiind printre principalele noastre fundamentale.

Sanpetru Importator
 • SC Biarox SRL pune un accent deosebit pe activitatea Laboratorului de metrologie, avand in atentie dotarea lui cu aparatura adecvata si de performanta racordata la lantul de trasabilitate al Biroului Roman de Metrologie Legala, deservirea laboratorului de catre personal calificat si autorizat, intocmirea de documente valide si impartiale.

Galati Distribuitor
 • Sincro Systems S.r.l. este o societate comerciala cu capital privat fondata in 2009 avand ca domeniu principal de activitate proiectarea si realizarea sistemelor de achizitii de date si automatizari. In acest sens, SINCRO SYSTEMS este reprezentantul in Romania al unor cunoscute companii producatoare de aparatura de achizitie de date, automatizari si data loggere. Specialistii firmei, cu o experienta de peste 15 ani in producerea aparaturii de automatizari si in integrarea de sisteme folosind aceasta aparatura, va ofera suport tehnic si consiliere in alegerea solutiei potrivite nevoilor dumneavoastra, experienta si multitudinea de lucrari executate fiind garantia reusitei. Reprezentantele tehnice si comerciale din intreaga tara ale SINCRO SYSTEMS asigura service-ul, interventii si livrari rapide, fara pierdere inutila de timp. Principiile care stau la baza activitatii SINCRO SYSTEMS sint: cinstea, corectitudinea, competenta si profesionalismul, asa cum toti colaboratorii nostri ne-au cunoscut de-a lungul a mai mult de 10 ani. Fondatorii SINCRO SYSTEMS sint pionierii implementarii sistemelor de monitorizare temperatura si umiditate din industria farmaceutica (fabrici, depozite si transport de medicamente), majoritatea covirsitoare a distribuitorilor de medicamente din Romania, apelind la solutiile promovate de-a lungul timpului personal de specialistii care acum sint la SINCRO SYSTEMS.

Bucuresti Importator
 • SC LOT Oriel SRL comercializeaza echipamente high a�� tech folosite pentru caracterizarea si prepararea materialelor, cu aplicatii in domeniile: fizica si ingineria filmelor subtiri, panouri fotovoltaice, aplicatii bio-medicale, farmaceutic, control calitate, chimie, etc. De asemenea, LOT ORIEL SRL comercializeaza urmatoarele tipuri de produse: sisteme de depunere tip "spin coater", filtre optice, cabluri supraconductoare, camere video, profilometre, monocromatoare, surse de lumina, fotodetectori, echipamente pentru fizioterapie si electrostimulare neuromusculara.

Bucuresti Importator
 • Producator de standuri computerizate pentru testarea franelor la turisme si camioane, importator de analizoare, opacimetre, aparate reglat faruri, testere suspensii, aparate ptr reglarea geometriei directiei, cabine de vopsit, elevatoare, scannere motor, lampi uscare cu infrarosu, aparate pentru curatat si testat injectoare, aparate pentru recuperat freon, standuri redresat caroserii, prestator de servicii: verificari metrologice periodice, acoperire role cu imbracaminte asfaltica ptr. standurile de frane, modernizari standuri de testare frane, reparatii si intretinere pentru analizoare de gaze si opacimetre.

Mihailesti Producator
 • Trioda SRL infiintat in 1992, s-a impus pe piata electronicelor din Oradea, din judetul Bihor, chiar si zona de vest a tarii. Cu doar 9 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: electrice (baterii, acumulatori, lanterne, prelungitoare) componente electronice (tranzistori, integrate, multimetre digitale, diverse accesorii), utilaje industriale de vopsire in camp electrostatic. Clientii nostri sunt firme importante pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de 15% numai in ultimul an financiar. Angajatilor nostrii se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile firmei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor