Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente de Curatenie & Salubritate - Masini si Utilaje Industriale: 82 companii
 • Profi!

Bucuresti Importator
 • Seriozitate si profesionalism!

Cluj-Napoca Altul
 • Operativitate, seriozitate, transparenta si ajutor cometent; felicitari!

Giroc Producator
 • Reprezentant autorizat vanzari producatori UE pentru: INSTALATII, ECHIPAMENTE SI UTILAJE INDUSTRIALE, AGRICOLE, ZOOTEHNICE - linii complete pentru industria alimentara, chimica, reciclare deseuri - silozuri stocare cereale - transportoare, elevatoare, uscatoare, curatitoare - micro-FNC, bucatarii furajere - instalatii preparare hrana animale cu mori, malaxoare, amestecatoare, silozuri - instalatii producere biogaz si biodiesel ECHIPAMENTE SALUBRITATE SI INTRETINERE DRUMURI - utilaje deszapezire: lame, pluguri, freze, sararite, tunuri zapada - masini maturat si spalat stradal: automaturatoare diverse capacitati lucru - masini autocompactoare gunoi, masini spalat pubele - echipamente stropire si intretinere spatii verzi - vehicule multiservice - masini vidanjat UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII - statii betoane - malaxoare, snecuri, benzi transportoare - statii producere si reciclare asfalt - instalatii producere, stocare si imprastiere bitum - statii sortare, concasare, spalare piatra de rau si de munte, concasoare, ciururi vibrante, dragi, utilaje balastiera - excavatoare, cilindri compactori, gredere, incarcatoare, freze si finisoare asfalt, echipamente sapat VEHICULE CU DESTINATIE SPECIALA - ambulante urgenta, masini salvare transport pacienti, laboratoare mobile - masini interventie situatii urgenta (antiincendiu, descarcerare, masini pompieri) - ateliere mobile reparatii - rotiserii si fast-food mobile - biblioteci mobile - WC-uri mobile - rulote agrement - remorci si semiremorci - cisterne auto - ATV, UTV, masini pentru teren accidentat REPARATII HIDRAULICE - reparatii pompe hidraulice, cilindri, pistoane - piese schimb

Focsani Distribuitor
 • Suntem o firma din 2019 Jud Covasna de distributie de detergenti, dezinfectanti, consumabile din hartie, ustensile pt. industria alimentara, echipamente de curatenie si salubritate. Ne ocupam cu distributie de produse pentru igiena in industria alimentara, restaurante, turism. Aceste produse sunt detergenti, dezinfectanti, ustensile pentru industria alimentara, echipamente de curatenie. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Secuiesc Distribuitor
 • Brinkoflex Romania este un furnizor / distribuitor pentru gama completa de furtunuri, racorduri si accesorii industriale pentru urmatoarele industrii: alimentar, transporturi, petrochimic, agricultura, automotive, navala, salubritate, minerit, metalurgica, etc. Brinkoflex Romania face parte din grupul Mees Van den Brink unul dintre cei mai mari furnizori de furtunuri, racorduri si accesorii din Europa, avand sucursale in Olanda, Germania, Belgia, Ungaria si Romania.

Livezeni Importator
 • Reprezentant oficial al masinilor si echipamentelor de curatenie,scule electrice Cleaning-group cauta sa aduca beneficii tuturor utilizatorilor de masini si echipamente din domeniul curateniei prin oferirea unor pachete de servicii care cuprind pe langa consilierea, pregatirea, instruirea, punerea in functiune a masinilor, si oferirea de service la cele mai inalte standarde cu interventie rapida pentru a elimina timpii morti si pentru a eficientiza procesul tehnologic cat si piese de schimb oferite la timp fara intarziere. Principalele servicii ale Cleaning-group sunt: Consilierea gratuita in vederea achizitionarii echipamentului care sa corespunda exact cerintelor beneficiarului tinand cont de mai multi factori: suprafata, dimensiuni, solutii, etc Service si asistenta tehnica imediata in momentul in care este necesara o interventie la una dintre masini pentru a putea astfel micsora perioada de neutilizare a echipamentelor la minimum si a reduce pe cat posibil timpii stationari. Leasing, facilitand astfel achizitionarea masinilor si utilajelor prin achitarea decat a unui avans si astfel putand obtine masina imediat fara a fi nevoie sa se astepte plata totala a echipamentului. Toate masinile beneficiaza de garantia standard de 2ani de zile pentru persoane fizice putandu-se opta si pentru o perioada de post garantie de inca 1 sau 2 ani Suntem importatori al renumitelor MASINI de curatenie Dulevo, al solutiilor profesionale de curatenie de la MEDICLEAN, echipamentelor de la Ttsystem si consumabilelor Lucart Daca optezi pentru calitate esti in locul potrivit!

Bucuresti Importator
 • Firma noastra comercializeaza echipamente municipale: maturatori stradale, gunoiere, vidanje, dezapezire, spalat inalta presiune. Suntem unici importatori pentru Romania a producatorului Autobren, Tifone Atomizatoare, Vitra si Tenax International. Punem la dispozitie consultanta gratuita in vederea achizitionarii utilajului corespunzator activitatii dumneavoastra!

Drambar Importator
 • Compania are ca obiect de activitate comercializarea de utilaje pentru colectarea si compactarea deseurilor reciclabile. Intre echipamentele comercializate se regasesc o gama larga de utilaje pentru reciclare, precum: prescontainere transport deseuri, prese de balotat deseuri, prese stationare, incarcatoare mobile, containere, pubele, eurocontainere.

Bacau Importator
 • Unilift Serv este o companie in continua dezvoltare care activeaza pe piata echipamentelor industriale, adresandu-ne in exclusivitate B2B, cu peste 90 de branduri de renume international in portofoliu. Cu o echipa pasionata de inovatie si solutii customizate, suntem prezenti in piata romaneasca si ne pozitionam ca furnizor de echipamente si solutii profesionale care pot fi adaptate oricaror cerinte. Dealer a peste 95 brandurilor de renume mondial Kaup, Karcher, Bauer, Wilms, ActiSweep, Bravi, Heute-ProfilGate, Starmix, Genie, Cast Loaders, Dynaset, Neron, Unger, ActionPin, Dreiturm, Sky Vac, Ibix, Moby Dick, Albatros, Rioned, TecnoVap, Makita, Dewalt, Pewag, Rud, Oertzen, KEG, ABi, Coba, Bactakleen, Mosmatic, Christ, etc.

Darmanesti Importator
 • Victoria Product este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 1996. Obiectul principal de activitate il reprezinta executia, reconditionarea si comercializarea periilor industriale. Executia acestor produse se asigura la nivel corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personal de inalta si medie calificare, si subanteprenori de specialitate. Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de comenzi ferme cu termene stabilite de comun acord. La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile standardelor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare in parte. Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Persoana de contact: Nedelcu A. Tel.: 0744 775 766, Pitesti Judetul Arges, Str. Garlei Nr. 5, Bloc A36 Bis, Sc. B, Ap. 12.

Pitesti Servicii
 • Companie mixta Romano-Italiana de 12 ani pe piata romaneasca cu realizari importante: proiectare si executie "la cheie" Fabricile de mortare uscate MGA Bucuresti si SOCERAM Doicesti, Fabrica de polistiren expandat MGA, Linii de productie oxizi si pigmenti NUBIOLA (Bulgaria si Romania). Oferim asistenta tehnica, consiliere si proiectare pentru Executie fabrici, instalatii si PS pentru: polistiren expandat, mortare, filer, procesare alimente, conservare, congelare, depozitare, linii ecologice de tratare deseuri, confectii metalice, hale industriale. Reprezentanta in Romania a unor firme renumite din Italia: Rema Control, CAMS, MIX, RicambiMacchine, V3ElettroImpianti, C & B due, MM Grigliati, NBCElettronica.

Targoviste Producator
 • SC Convar Imex SRL este o societate comerciala care distribuie in Romania utilaje de dezapezire, de raspandit material antiderapant (sararite), perii, maturatori mecanice de asfalt marca Tuchel calitate nemteasca. - Lame de zapada. - Lama de zapada - Sararite - Raspanditoare de material antiderapant - Perii mecanice si ansamble de perii. - Perii maturatoare - Perii stradale - Perie mecanica - Inele de perii si perii polipropilena PPL si sarma. - Perii conice - laterale - Razuitoare de cauciuc pentru lame de zapada - Bada de cauciuc cu racleti pentru sararite - Sisteme de prindere - adaptoare - Placa Frontala - Asfalt rece - mixtura stocabila. La aceste utilaje asiguram piese de schimb si consumabile. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon: 0731263552, 0723295374 sau vizitati saitul firmei www.convar.ro

Cluj Napoca Importator
 • Suntem importator de clorura de magneziu - produs ecologic pentru combaterea prafului si pentru deszapezire, clorura de calciu, automaturatoare stradale, perii pentru automaturatoare, containere fibra de sticla pentru material antiderapant, rezervoare pentru apa, elemente pentru siguranta rutiera, carucioare pentru imprastiere material antiderapant, sararite, aparate topo.

Brasov Import - Export
 • Compania noastra va ofera masina/aparat pentru raschetat slefuit reconditionat parchet din lemn masiv, stratificat, dusumea profesionale cu aspirator si sac de colectare se pot lega si la aspirator. Consumabile,hartie abraziva, pensule, trafaleti, chit rosturi parchet, grund parchet, lac parchet de la cei mai specializati producari de pe piata: Loba- Germania, Bona - Suedia, Chimiver - Italia, Vermeister - Italia. Cat si consultanta necesara pentru a reconditiona parchetul dvs. usor simplu fara batai de cap si muncitori neseriosi.

Sector 2 Servicii
 • Best Cleaning Tools distribuitor de echipamente profesionale de curatenie Karcher si Nilfisk. Gama completa de echipamente, accesorii, piese si detergenti. Consultanta profesionala. Oferte personalizate. Preturi competitive.

Sat Floresti, Com. Floresti Distribuitor
 • PrimeRenting este prima platforma on-line din Romania care agrega oferta de inchirieri de echipamente de la mai multi furnizori din piata. Cu ajutorul PrimeRenting, companiile gasesc echipamentul cautat in cel mai scurt timp, de la furnizori de incredere si la cele mai bune preturi. Toti furnizorii PrimeRenting sunt evaluati de catre clienti dupa fiecare inchiriere, ajutand astfel la mentinerea calitatii inalte in cadrul comunitatii PrimeRenting.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de decarbonizare pentru autoturisme, autoutilitare si camioane. Serviciul de curatare filtre de particule si catalizatoare demontate pentru autoturisme euro 4,5,6 si pentru camioane. Vanzari de aparate si utilaje pentru curatare DPF. Vanzari de aparate pentru decarbonizare.

Turda Importator
 • SC Dutescu Profesional Cleaning SRL este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante si cunoscute companii importatoare de masini de spalat si aspirat pardoseli cu perii, masini de maturat industriale, nebulizatoare dezinfectanti, generatoare de ozon, marca Fiorentini Italia.

Micesti Importator
 • Ca si imagine generala, grupul nostru de firme este format din Stamh GmbH (cu sediul in Viena, focusat ca activitate pe zona Europei Centrale si de Vest), Stamh Ltd (Sofia, avand ca zona de interes Balcanii), Stamh Rusia si Stamh Serbia. Stamh Systems este compania ce ofera expertiza si solutii in Romania. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de rafturi statice si mobile, de echipamente de ambalat si de solutii industriale (masini) de curatat pardoseli, Grupul Stamh a cunoscut o continua dezvoltare pe masura ce necesitatile clientilor nostri au evoluat. In colaborare stransa cu dumnealor am ajuns sa constituim, de asemenea, doua companii specializate, una pe costumizarea solutiilor de software dedicate gestiunii si compatibilitatii cu ERP, iar a doua focusata pe asamblari, demontaje, relocari si remontaje de rafturi.

Bucuresti Importator