Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente de Curatenie & Salubritate - Masini si Utilaje Industriale: 82 companii
 • Firma Werner & Weber GMNH se ocupa de peste 25 de ani cu dezvoltarea si productia de produse inovative de colectare a deseurilor cat si cu proiectarea si vanzarea de instalatii de management al deseurilor si statii de transfer al deseurilor. Proiectam si producem: - statii de transfer -    statii de sortare, - compactoare stationare - prescontainer stationare - compactoare mobile    -    prescontainer    mobile a�� prese deseu portabile - compactoare mobile pentru deseuri umede - prescontainere mobile pentru deseuri uscate / reciclabile - containere de presare a�� containere atasabile compactoarelor stationare -abroll si    skip containere pentru deshidratarea namolului - sisteme de basculare containere a�� bin lifter a�� containers tipping device For over 25 years, Werner & Weber GMBH has been involved in the development and production of innovative waste collection products and planning for and sale of disposal systems and waste transfer stations. We project and produce: - sorting plants - transfer station, - mobile compactors for recyclable /    dry wastes - portable compactors for wet waste - stationary compactors a�� fix trash compactors - press compactors, press containers. - dewatering containers abroll and skip - bin lifting devices a�� containers tipping mechanism

Wien Producator
 • Suntem o firmă care se dedică în a importa și distribui o serie de mărci relaţionate cu activitaţi din sectorul de prelucrare a nisipului, mineralelor și reciclarea materialelor. Punem la dizpoziţia clienţilor noștri o echipă comercială și tehnică cu o experienţă de peste 12 ani în sectoarele sus menţionate. De asemenea reprezentăm și comercializăm mărci internaţionale lidere în sector cu o lungă traiectorie și un cunoscut prestigiu oferind o gamă vastă de produse relaţionate cu clasificarea, sortarea, spălarea, manipularea și curăţirea nisipului și a mineralelor în general și de orice provenienţă. În ceea ce privește reciclarea materialelor și a rezidurilor, punem la dizpoziţia clienţilor noștri utilaje de separare, curaţire, sortare și clasificare. Principalul nostru atu este experienţa și maniera în care îndrumam clienţii noștri pentru a le oferi soluţi eficiente și rentabile relaţionate cu activitaţile pe care aceștia urmează a le desfașura în ceea ce privește prelucrarea materiei prime. Toate acestea împreuna cu un excelent serviciu After Sales. Sediul nostru central este situat în Madrid, Spania, unde dispunem de o echipă tehnico - comercială foarte competitivă, stându-vă la dizpoziţie pentru orice nelămurire. Munckersa prelucrare sortare reciclare manipulare linia de produse și servicii. concasoare mobile ( primare ) concasoare conice mobile ( secundare - terţiare ) concasoare de impact mobile ( primare - secundare ) concasoare de impact mobile ( secundare ) mori sfărmătoare cabine de triaj încărcătoare - alimentatoare benzi de colectare alimentatoare utilaje de reducere a volumului separatoare de aer separatoare magnetice ventilatoare concasoare pentru lemn şi biomasă concasoare de cauciuc tuneluri de vant instalaţii de reciclare a rezidurilor provenite din construcţii şi demolări instalaţii pentru reciclarea rezidurilor solide urbane staţii de sortare fixe şi mobile staţii de concasare staţi de reciclare deşeuri utilaje de reciclare şi curaţare rotative ( trommeles ) contact: Munckersa Utilaje şi Servicii s. a. telefon : 0034 / 91 870 69 96 fax : 0034 / 91 182 25 99 mobil : 0034 / 60 621 92 45 www.munckersa.com

Madrid Import - Export
 • Suntem o echipa puternica ce isi propune construirea unui viitor in care numele nostrum sa detina o marca de renume un brand in domeniul Curateniei Profesionale din Romania, iar angajatii nostri sa fie mandrii ca apartien echipei www.VidacoEuro3.Ro Va oferim: Aspiratoare profesionale Aspiratoare cu spalare Aspiratoare praf-lichide Aspiratoare industriale Piese Schimb Curatenie profesionala Echipamente si ustensile Carucioare profesionale Detergenti profesionali Igiena profesionala Consumabile igiena Dispensere profesionale Masini de maturat Masini de spalat si aspirat pardoseli Maturi electrice Monoperii si monodiscurii Masina spalat jaluzele verticale Platforme aeriene Echipament spalatorie-auto Accesorii si piese schimb Aspiratoare spalatorie auto Spalator cu presiune Spuma activa.

Tg-jiu Importator
 • Societatea colectează deşeurile menajere din 10 comune/1 oraş şi prestează măturatul stradal în oraşul Cîmpeni. Dotarea firmei constă din: autocompactoare pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere, automăturătoare, containere, pubele şi coşuri de gunoi stradale.

C]mpeni Servicii
 • Firma noastra ofera spre vanzare o gama larga de echipamente profesionale pentru curatenie si anume: Carucioare curatenie cu una sau doua galeti Carucioare curatenie multifunctionale Carucioare curatenie pentru restaurante, spitale, cantine Carucioare curatenie pentru hotel Galeti cu storcator Suporturi pentru saci menajeri Mopuri pentru spalat si maturat Cozi si tije telescopice Teuri curatenie Semnalizare podea umeda Accesorii curatenie pentru geamuri Maturi curatenie Farase curatenie Cosuri de gunoi Masini de spalat pavimente Masini de maturat si aspirat.

Sat Mosnita Veche Importator
 • Firma produce perii colectoare pentru motoare electrice. Executia se face dupa STAS sau model pe care beneficiarul il prezita. Executam de asemenea repere de cauciuc referitoare la motoare electrice. Executam repere de cauciuc cu matrite aduse de beneficiar.

Bucuresti Producator
 • Alistef S.R.L., a fost fondata in 2003 in Galati, judetul Galati si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Alistef S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca maturi, perii de covoare, perii de incaltaminte, perii de canapele. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Alistef S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Incepand din anul 2006 activitatea societatii noastre a constat in prestarea serviciilor de salubritate si curatenie stradala in municipiul Ploiesti, precum si orasele Boldesti Scaeni, Blejoi din judetul Prahova.

Bucuresti Servicii
 • Societate comerciala cu acoperire nationala in domeniul curateniei, cu un numar de 200 angajati, avand in portofoliu mari clienti cu renume national, care s-a impus pe piata prin standarde de calitate, seriozitate, profesionalism.

Arad Servicii
 • Va oferim o gama diversa de camioane: autobasculante, autobetoniere, autocamion echipat pentru transport busteni, cap tractor, remorci, pompe de beton, autogunoiere, autospeciale specializate alte autospeciale. Autocamioane second - hand importate direct din Marea Britanie si Republica Irlanda. Va oferim o gama diversa de utilaje destinate constructiilor. Aducem la comanda orice tip de utilaje si echipamente. La cerere se asigura transportul clientului in Anglia, Franta, Germania pentru verificarea utilajului achizitionat.

Zalau Import - Export
 • Green Top Technology este o companie tanara care isi propune sa vina in ajutorul firmelor ce activeaza in domeniile forestier, intretinere parcuri si gradini, intretinere drumuri, precum si proprietarilor de vii si livezi cu utilaje speciale de tocat crengi si deseuri lemnoase. Aceste utilaje sunt produse de firma engleza GreenMech, care are o traditie de 40 de ani in proiectarea si fabricarea de tocatoare de lemn si masini de curatat vegetatia, firma Green Top Technology fiind unic importator si distribuitor in Romania a acestora. Tocatoarele de crengi si deseuri lemnoase beneficiaza de sistemul revolutionar, inventat si patentat de GreenMech, cu discuri lama de taiere care ofera extraordinarul avantaj al duratei de exploatare de 6 ori mai mare decat in cazul sistemelor conventionale de taiere cu cutite lama. De asemenea, aceste discuri lama ofera si un nivel scazut de zgomot, reducerea costurilor si un consum scazut de carburant. Green Top Technology vine in intampinarea clientilor sai cu oferte de vanzare sau inchiriere a utilajelor pe perioade determinate de timp. Serviciile noastre asigura in permanenta o asistenta tehnica calificata, precum si piese de schimb pentru toate produsele distribuite. Fie ca sunteti in cautarea unui utilaj mic pentru utilizare ocazionala, sau a unuia puternic care sa va scuteasca de o munca foarte grea, actionat fie cu motor propriu pe benzina sau motorina, fie actionat de tractor, cu sau fara tren de rulare pe roti sau senile sigur veti gasi ceva in gama noastra de utilaje care sa vi se potriveasca.

Buftea Importator
 • Firma noastra comercializeaza echipamente profesionale pentru curatenie. Asiguram calitate, garantie, plata in rate, etc. Ofertele firmei noastre contin poza produsului, datele tehnice, pretul produsului complet utilat, conditiile de livrare si de plata, termenul de garantie, precum si preturile optionalelor si a consumabilelor. Va asteptam pe sit'ul firmei pentru mai multe detalii.

Mosnita Veche Importator
 • Firma noastra are traditie in domeniul productiei si distributiei de perii industriale si de curatenie atat in interior cat si exterior. Noi va oferim solutii inclusiv in domeniul deszapezirii (razuri si clorura de calciu).

Bucuresti Producator
 • S.C. Gradinariu Import Export S.R.L. este o companie romaneasca cu capital integral romanesc. S-a infiintat in anul 1994, activand in domeniul importului si distributiei de piese de schimb pentru autoturisme. Trendul ascendent al pietei constructiilor, precum si reputatia de partener sigur si eficient au adus modificari in obiectul de activitate al companiei, in sensul ca a devenit reprezentantul unor renumite marci europene producatoare de accesorii si utilaje de salubrizare si constructii. Procesul de dezvoltare a companiei GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. continua de la an la an, prin procese ample de reorganizare si restructurare, extindere si modernizare a capacitatilor existente.Este o companie activa pe piata constructiilor prin participari solide la licitatii, castiga segmente de clienti in toate zonele tarii si aplica o politica de marketing de crestere a notorietatii si consolidare a cotei de piata. Incepind din iunie 2008, activitatea de import si distributie de accesorii si piese auto a fost transferata la SC Big Brands Invest SRL. Strategia de dezvoltare a SC Gradinariu Import Export SRL , are ca efect satisfacerea cerintelor clientilor astfel incit preocuparea pentru imbunatatirea performantelor noastre a continuat prin obtinerea certificarii conform: SR EN ISO 9001:2008 - Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 14001:2005 - Sistemul de Management de Mediu OHSAS 18001:2007 - Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale Acest sistem este garantia pe care compania noastra o ofera clientilor iar conceptele mai sus amintite sunt promovate la toate nivelurile prin personal calificat si implicat in activitatea societatii. Compania Gradinariu Import Export S.R.L., prin strategia şi politica în domeniul protecţiei mediului, precum şi prin aplicarea cerinţelor standardului EN ISO 14001, considera ca pentru realizarea unei dezvoltări durabile, protecţia mediului trebuie să constituie o parte integrantă a procesului de dezvoltare şi nu poate fi considerată separat de acesta. Desfasurarea activitatii profesionale intr-un mediu de lucru care sa nu pericliteze securitatea sau sanatatea personalului muncitor reprezinta o prioritate a firmei, ca urmare ne declaram disponibilitatea fata de partile interesate de a informa asupra performantei obtinute de societate in domeniul securitatii si sanatatii ocupationale. Societatea incurajeaza dezvoltarea unui climat de munca sanatos prin dezvoltarea unor programe de formare profesionala, de dezvoltare personala si de urmarire a starii de sanatate a salariatilor societatii. Alinierea la standardele de performanta ale Uniunii Europene este o continua preocupare a managementului companiei, prin planuri de dezvoltare, atat pe termen mediu cat si pe termen lung, investitii in capital uman si programe de motivare si perfectionare a angajatilor.

Bucuresti Import - Export
 • Firma noastra produce la cerere orice tipodimensiune de perie pe baza de fibre naturale si sintetice. Pentru orice informatie privind detalii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va Asteptam !

Dobroesti Producator
 • Firma functioneaza de un an pe piata romaneasca fiind unul dintre furnizorii de pompe de toate tipurile marca FLYGT. Firma lucreaza in colaborare cu Idropompe SRL Italia. Va oferim cele mai mici preturi la toata gama de instalatii si pompe marca FLYGT.

Teius Distribuitor
 • europubele noi si second hand cu capacitate de 140 si 240 l, containere 1.1 mc din plastic si otel zincat, cosuri stradale noi si second hand capacitate de 40 l si 50 l, utilaje salubrizare si agrigol

Bucuresti Producator
 • Oferim servicii profesionale de curatenie cu utilaje Karcher, Hako, la cele mai inalte standarde. Prin personal specializat prestam si servicii de curatatorie ecologica pentru gradinite, cabinete de infrumusetare, clinici medicale. De asemeni comercializam o gama larga de aparate de curatenie, detergenti, consumabile, la cele mai mici preturi.

Bucuresti Servicii
 • KRC Echipamente este dealer autorizat al concernului german Karcher, lider mondial in productia de echipamente profesionale si de uz casnic pentru curatenie. Oferim cele mai profesioniste solutii in domeniul asigurarii curateniei, atat prin proiecte la cheie dezvoltate la cererea clientilor cat si prin consultanta in in alegerea celor mai bune echipamente.

Bucuresti Distribuitor
 • Divizia de Proiectare si Productie din cadrul S.C. Supercom S.A. executa urmatoarele: 1. Proiectare si productie echipamente salubritate, 2. Proiectare si productie containere si pres-containere de: 8mc, 12mc, 20mc, 3. Executie lucrari la tema, 4. Proiectare si executie parcaje supraterane automate, 5. Proiectare si executie statii de sortare a deseurilor menajere.

Bucuresti Servicii