Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente de Curatenie & Salubritate - Masini si Utilaje Industriale: 82 companii
 • Companie cu un colectiv tânãr care a acumulat o experienţã de peste 4 ani în distribuţia echipamentelor Kärcher din gama profesională, Ditta Golden SRL se inscrie printre distribuitorii de marca din Moldova, fiind partener de service autorizat de Alfred Kärcher pentru a efectua service în garanţie şi post-garanţie pentru echipamentele produse de acesta.

Suceava Distribuitor
 • SC Tehnopro Serv & Trade SRL va ofera toata gama de echipamente profesionale KARCHER si accesorii. Va punem la dispozitie cel mai bun service atat pentru echipamente achizitionate de la noi cat si pentru cele deja existente in portofoliul dumneavoastra. Totodata va garantam cele mai bune preturi, precum si cea mai buna consultanta in alegerea echipamentelor dorite. Va stam la dispozitie pentru orice detalii privitoare la echipamentele KARCHER. Garantam seriozitate si promptitudine !

Moreni Importator
 • Cu peste 40 de ani de perseverenta, inventii tehnologice si Know-How acumulat in domeniul masinilor / utilajelor de cernere / sortare / clasificare, Mogensen, a atins de-a lungul zecilor de ani, recunostinta la nivel mondial, avand la activ peste 10.000 de unitati (ciururi) si peste 300 de sisteme de sortare optica vandute, prin reprezentantele sale de pe aproape toate continentele lumii. Ciururile Mogensen (cu motoare vibrante / oscilante, sisteme de incalzire, curatarea automata, sisteme de supraveghere, etc.) sunt capabile sa sorteze instantaneu pana la 6 categorii diferite de granulaj si au o arie de procesare/cernere a granulelor intre 0,1 mm si 1.000 mm. Cernerea se face in cadere libera, ceea ce confera o capacitate mult mai mare de procesare, fara ca produsul sa se blocheze si la un cost de energie cu mult redus, fata de sistemele conventionale, ciururile Mogensen fiind ca dimensiune la o treime fata de ciururile clasice si cu o capacitate mai mare. Impreuna cu sistemele de sortare optica, cu identificarea a pana la 9000 de particole pe secunda (in functie de granulaj), sisteme de analizare si sortare Roentgen (moleculara), analizator-ul instantaneu al proportiilor marimii particolelor dintr-un flux si sisteme de transportare a produsului (bene vibrante, tuburi transportatoare vibrante), masinile Mogensen sunt furnizorul numarul unu in Europa atunci cand vine vorba de sortare pe categorii de granulaj sau sortare optica, cu aplicabilitati cum ar fi: • Sortarea optica (culoare) a sticlei reciclabile; • Sortarea optica (culoare) a sarii; • Sortarea optica (culoare) a talc-ului, dolomitei, feldspat-ului, calcit-ului etc.; • Sortarea optica (culoare) PET; • Sortarea/clasificarea dupa granulaj a gunoiului, materialelor reciclabile; • Sortarea/clasificarea dupa granulaj a zgurelor, agregatelor pt materiale constructie/beton, productie asfalt; • Sortarea/clasificarea dupa granulaj a fosfatelor, sulfatelor, furajelor, etc.; • Sortarea/clasificarea dupa granulaj a zaharului, sarii; • s. m. a. aplicabilitati (orice produs uscat sau semiumed ce necesita o clasificare dupa granulaj sau dupa culoare). Prin fiabilitatea masinilor si consumabilele sale, consumul extrem de redus de energie, asigurarea prompta a pieselor de schimb si nu in final solutii tehnologice individuale sau adaptari la instalatiile existente, Mogensen se ridica peste asteptarile clientilor sai si firmele concurente.

Iasi Importator
 • Sc Komarom Trade Invest Srl este o companie infiintata la inceputul anului 2008, cu intentia declarata de a oferi produse si servicii cu adevarat profesionale pe piata echipamentelor de curatenie comerciala si industriala din Romania. Echipa KOMAROM TRADE INVEST este formată din specialişti având mai mult de zece ani de experienţă în comercializarea utilajelor pentru curatenie profesionala si industriala a celor mai cunoscute marci de pe piata. Suntem dinamici, corecţi şi oneşti în relaţiile de afaceri, încăpătânaţi în atingerea obiectivelor, flexibili în alegerea căilor de rezolvare dar şi atenţi cu resursele noastre şi ale clienţilor noştri. Tocmai de aceea am ales sa colaboram in exclusivitate cu compania NILFISK-ADVANCE din Danemarca, in postura de importator oficial in Romania. lider mondial in productia de utilaje profesionale pentru curatenie. Grupul NILFISK – ADVANCE, lider mondial in productia de utilaje profesionale pentru curatenie, detine fabrici de echipamente raspandite pe tot mapamondul, fiind practic capabil sa ofere solutii performante pentru orice fel de exigente ale clientilor.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra activeaza in acest domeniu inca din anul 1991 si a acumulat multa experienta in productia confectiilor metalice, prelucrarea lemnului si confectionarea produselor din lemn, productia de compactoare gunoi cu montaj pe auto sasiu solicitat de client sau pus la dispozitie de client Producem o gama variata de produse, adaptate la dorintele clientilor. Va puteti baza pe noi ca vom gasi cele mai bune solutii, suntem deschisi oricaror idei si gata oricand de o noua provocare.La cerere, executam produse sau serii de produse conform specificatiilor dumneavoastra. De asemenea, asiguram service garantie si postgarantie pentru orice tip de autocompactor fabricat in Uniunea Europeana si nu numai.

Beius Producator
 • Importator-distribuitor de detergenti profesionali ARCO CHIMICA ITALIA, masini de maturat, spalat pavimente, aspiratoare industriale, carucioare, masini de spalat sub presiune, sisteme si solutii de curatenie profesionala.

Bacau Distribuitor
 • In prezent distribuim in Romania produse HoReCa ale unor producatori de marca din Italia (GFL – cosmetice, CARTINDUSTRIA VENETA – hartie profesionala, QTS - dispensere) cunoscuti pentru calitatea si diversitatea produselor, atat la nivel national cat si international. Incepand cu Ianuarie 2006 societatea noastra devine importator al utilajelor de curatenie marca Nilfisk Alto- Germania, oferind o varietate de utilaje destinate curateniei profesionale (aspiratoare, masini de spalat pardoseli, masini de maturat pardoseli, hidrocuratoare). 2007, este anul cand Euro Grup incepe sa-si diversifice activitatea prin deschiderea unei linii de productie in regim propriu de produse destinate curateniei, respectiv detergenti pentru uz profesional. Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama variata de produse ce este in continua dezvoltare si ce se remarca prin calitate europeana la pret accesibil tuturor utilizatorilor. De asemenea, firma noastra s-a angajat in sprijinirea oamenilor cu handicap fiind declarata unitate protejata conform legii 448/2006 art. 77 alin. 3 de Autoritatea Nationala pentru persoanele cu handicap, astfel clientii nostri sunt scutiti de taxa pentru persoanele cu handicap.

Otopeni Importator
 • Enginnering the future! Firma ofera servicii de Proiectare: Arhitectura si Design - "Un stil de viata...o viata cu stil!": Documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire; proiectul tehnic de executie a constructiei; tehnologii de executie; consultanta pe parcursul executiei; amenajari interioare; amenajari exterioare; intocmire PUG-plan urbanistic general; intocmire PUZ-plan urbanistic zonal; intocmire PUD-plan urbanistic de detaliu; proiectare retele de gaz; proiectare retele electrice; proiectare canalizare ape menajere; proiectare canalizare ape pluviale; proiectare retele alimentare cu apa; proiectare structuri constructii civile; proiectare cladiri constructii industriale; proiectare spatii comerciale si cladiri de birouri; proiectare structuri metalice; proiecte instalatii sanitare; proiecte instalatii electrice; proiecte instalatii termice; proiecte instalatii de climatizare; Project Management Managementul de proiect, sau Project Management, este o forma moderna si superioara de conducere proiectele de investitie. Managementul de proiect se refera la coordonarea si gestionarea mecanismelor si mijloacelor specifice organizatiei avand tinta urmatoarele: incadrarea in costurile stabilite; incadrarea in timp si in termenele de executie; incadrarea in nivelul de calitate propus. Aceste elemente sunt conditionate si influentate de factori aleatori, care fac subiectul Risk Management. La prima vedere, incadrarea in costurile stabilite, pare sa fie misiunea cea mai importanta din activitatea Managerului de proiect dar garantarea calitatii constructiei este in general misiunea cea mai dificila si mai apreciata de catre Beneficiar. Managerul de proiect - liderul proiectului, trebuie sa identifice corect scopul si tintele si sa-si formeze echipa pe care trebuie sa o conduca pe drumul insusirii corecte a scopului si atingerea tintelor si realizarea obiectivelor impuse.

Alba Iulia Servicii
 • Societetea noastra detine toate autorizatiile necesare in vederea prestarilor acestor sercicii. Speram ca viitoarea noastra colaborare sa va fie de un real folos în executarea lucararilor . Va asteptam.

Jilava Servicii
 • SC Novevad Iberica SRL, RO 23553425, J03/657/19.03.2008 Pitesti este distribuitor de utilaje salubritate, utilaje dezapezire, sisteme de purificare a apei, tehnica medicala si de laborator, produse cosmetice, consumabile de spital si laboratoare.

Pitesti Distribuitor
 • www.digitech-srl.ro DIGITECH este o societate privata cu capital integral romanesc. A fost infiintata in 1994, avand ca principal obiect de activitate automatizarile industriale. In toata aceasta perioada am realizat o gama variata de produse, de la relee electronice industriale la tablouri electrice de automatizare complexe. Bazandu-ne pe experienta acumulata, in ultimii ani ne-am orientat catre noi sectoare de activitate, strans corelate cu domeniul automatizarilor industriale, cum ar fi:                 * executarea                                         o statiilor compacte de epurare ape uzate,                                         o a statiilor de potabilizare,                                         o a grupurilor de pompare,                                         o a unor confectii metalice specifice,                 * comercializarea                                         o de generatoare,                                         o rezervoare modulare de apa,                                         o incineratoare de deseuri,                                         o echipamente de analiza a apei. Obiectivul nostru este acela de a deveni furnizorul dumneavoastra de echipamente de cea mai buna calitate. Consultanta pentru alegerea solutiilor optime pentru proiectele si lucrarile dumneavostra va este oferita gratuit de specialistii nostri.

Bucuresti Producator
 • Unic importator in Romania al echipamentelor de igienizare si sanitizare ale producatorului britanic Matrix Cleaning Systems (http://www.steamcleanuk.com/). Matrix Cleaning Systems este singurul producator de sisteme de curatare si sanitizare cu vapori din    Marea Britanie. Matrix Cleaning Systems este membru al AHCP (Association of Healtcare and Cleaning Professionals), BICSc (The British Institute of Cleaning Science) si ICMMA (the Industrial Cleaning Machine Manufacturer’s Associations). In Romania, interesele producatorului sunt representate de catre compania Clear Supply. Ce inseamna curatare si sanitizare cu vapori? Pana acum cea ce a evoluat in industria curateniei au fost utilajele si detergentii utilizati. Au aparut utilaje care arata mai bine, consuma mai putina energie, sunt deservite de mai putini operatori umani, etc. In domeniul detergentilor in momentul de fata se pune accent pe a minimiza impactul lor asupra mediului inconjurator in balanta cu imbunatatirea calitatilor de curatare. Folosirea aburului sau a vaporilor saturati pentru curatat si igienizat este urmatorul pas tehnologic pentru industria de profil. Este vorba despre despre un alt mod de a curata. Echipamentele pe care le distribuim folosesc ca agent de curatare si sanitizare aburul, deoarece capacitatea acestuia de a pătrunde in spatii inguste, colturi şi materiale textile, îl fac arma perfectă pentru a curata, in mod natural, aproape orice tip de suprafata. Astfel, vaporii saturati sunt produsi intr-un boiler la o presiune de 8 bari si temperatura de 171 de grade Celsius de unde sunt aplicati pe suprafata ce trebuie curatata cu ajutorul unui furtun special pe care se monteaza diverse perii si accesorii. Dupa ce murdaria este dislocata cu ajutorul jetului de vapori, ea este aspirata intr-un vas inchis ermetic de catre un aspirator de mare putere incorporat. Ambele operatii se desfasoara simultan fiind nevoie doar de o singura persoana pentru a manipula echipamentul. Eficienta echipamentelor de igienizare produse de Matrix Cleaning Systems in cea ce priveste gradul de sanitizare si control al bolilor a fost investigata de Microsearch Laboratories LTD din Marea Britanie (www.micro-search.co.uk). Microsearch Laboratories au o experienta de 25 de ani de cercetare si investigare in domeniul industriei alimentare din Marea Britanie iar concluziile ce au fost trase in urma investigatiilor au fost ca echipamentele producatorului britanic au distrus 99,99% dintre bacteriile si germenii aplicati pe suprafetele testate (printre care si MRSA si Clostridium difficile). Suprafetele curatate raman uscate deoarece aburul produs are un continut de apa de aprox. 6%. www.clear-supply.com

Bucuresti Importator
 • C.AIL DISTRIBUTION SRL este o companie specializată în comercializarea de produse, sisteme si solutii de curăţenie profesională pe piata românească pentru: • unităti de învătământ • spitale si institutii de sănătate • institutii publice • hoteluri si restaurante • supermarket-uri • clădiri comerciale • industrie • societăţi de curăţenie.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 2005 compania a cunoscut o ascensiune considerabila in ultimii doi ani datorita unei echipe tinere care s-a implicat in formarea companiei si a vanzarilor de echipamente pentru salubritate.

Bucuresi Import - Export
 • Specializati in constructii de utilaje tip Imprimante 4, 6, sau 8 culori, Revizii capitale si modificari la o gama larga de utilaje noi, usate in sectorul Mase Plastice tip sudeze, estrudere, imprimante, mori pt macinat folie, PVC sau alte genuri de materiale reciclabile.

Suceava Import - Export
 • Compania Ermach este dealer autorizat al concernului german Kärcher, lider mondial in productia de echipamente profesionale si de uz casnic pentru curatenie. Aducem pe piata echipamentelor de curatenie o viziune noua asupra conceptului de customer service, cel mai important obiectiv pentru fiecare membru al companiei noastre fiind multumirea clientilor. Promitem clientilor nostri ca pot avea incredere totala in noi, strategia nostra fiind dezvoltarea de parteneriate pe termen lung care ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider pe segmentul nostru de piata. Compania dumneavoastra va beneficia de un plus de avantaje prin parteneriatul cu ERMACH. Avem o politica unica de customer service, fiecare angajat al companiei ERMACH este instruit sa faca tot posibilul sa satisfaca si sa depaseasca asteptarile dumneavoastra. Indata ce sunteti inregistrati in baza noastra de clienti beneficiati de politica ERMACH de fidelizare a clientilor (gratuitati, promotii, discounturi, oferte speciale de sezon). Inchiriem echipamente de curatenie marca Kärcher impreuna cu personal calificat sa le utilizeze. Va oferim GRATUIT consultanta in orice problema legata de tehnici de curatare, selectare echipamente de curatenie, organizare plan de curatenie. Service-ul nostru beneficiaza de o echipa mobila de interventie cu program de lucru NON – STOP. Service-ul nostru este autorizat sa faca reparatii pentru orice echipament marca Kärcher. Tehnicienii din cadrul service-ului sunt specializati in Austria la sediul Kärcher. Beneficiati de suportul personalului nostru de vanzari ce a fost instruit la sediul Kärcher din Austria. Printre clientii nostrii se regasesc nume precum: Rosal Grup MiniMax Discount Arabesque Mivan Kier Ltd Sedesa Obras Y Construction SA Chipita Romania Athenee Pheonix Group Hilton Texaco Ruukki Romania Romstal ETHOS Supermarket KÄRCHER – Calitate germana din 1935 Echipamente profesionale de curatenie. Lider mondial. Un inventator si antreprenor, Alfred Kärcher a fost unul dintre inventatorii/antreprenorii pe care Wurttemburg-ul i-a dat - in numar mare la inceputul industrializarii– nume mari precum Robert Bosch si Gottlieb Daimler, sau Count Zeppelin. La inceputul anilor `30 Alfred Kärcher s-a specializat in proiectarea de incalzitoare electrice si echipamente de incalzire pentru industrie. In 1950 Alfred Kärcher a inventat primul aparat de spalat cu presiune cu apa incalzita (KW 350). Astazi familia conduce compania, ce-si are baza in Winnenden langa Stuttgart, avand reprezentante in 160 de tari cu 38 de sucursale in toata lumea, comercializand atat echipamente profesionale cat si echipamente de curatenie pentru consumatorii casnici. Cifra de afaceri la nivel modial in 2007 este de . Kärcher are ca tinta consolidarea parteneriatelor pe termen lung. Brandul este cel mai important capital al companiei KÄRCHER. Kärcher isi solidifica constant imaginea fata de clientii sai oferindu-le: Competenta: Kärcher oferta ajutor de incredere acolo unde apar probleme de curatenie, satisfacand cele mai mari cereri si indeplinind cerintele cerute. Beneficii: Kärcher ofera calitate ridicata, securitate dar si putere, echipamente superioare ce sunt construite cu tehnologii din domeniul ingineriei de ultima ora. Tonalitate: Kärcher este vazut de clienti ca fiind onest, de succes, puternic, responsabil si experimentat. Strategia companiei Kärcher are ca tinta: -Pastrarea valorii -Calitatea ridicata a produselor -Orientarea pe nevoile clientului -Prezenta in toata lumea -Designul ergonomic al produselor -Competenta in curatenie -Inovatie Kärcher este o companie dinamica si inovatoare, lider mondial in aparatura de curatenie. Printre categoriile de produse se numara: -Aparate de spalat cu presiune -Aspiratoare -Aspiratoare injectie-extractie -Masini de frecat-aspirat -Masini de maturat -Spalatorii cu perii -Detergenti -Statii de reciclare a apei -Statii de tratare apa potabila/tehnologica

Bucuresti Distribuitor
 • Tehnovap este prima firma din Romania specializata in distrubutia de echipamente de curatenie / dezinfectie pe baza de vapori saturati. Echipamentele sunt multifunctionale care se preteaza pentru curatenia si dezinfectia tuturor tipurilor de murdarii si suprafete. Pentru mai multe detalii consultati www.tehnovap.ro.

Sector 3 Distribuitor
 • Carl Berger Consulting oferă clienţilor săi solutii şi echipamente specifice activitaţii de reciclare. Carl Berger Consulting este partenerul tău A�n managementul deşeurilor ajutA�ndu-te să caştigi bani din administrarea deşeurilor. Serviciile gratuite punse la dispoziţie de societatea noastră includ : - consultanţă pentru alegerea echipamentului potrivit necesitaţilor dumneavoastră - consultanţă tehnică - instalarea utilajului - instruirea personalului de deservire al echipamentului - service in garanţie (12 luni) - posibilitatea de achiziţie A�n leasing şi realizarea legăturilor www.echipamente-reciclare.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie tanara care se ocupa cu vanzarea materialelor de constructii cat si cu inchirierea utilajelor pentru constructii (generatoare trifazate 32 kv, schele metalice, popi metalici, buldoexcavator, etc.).

Bals Servicii
 • Firma ieste mportatoare de aspiratoare industriale Aspiratoare stradale marca "glutton" de provenienta belgiana. Produs raspindit in Europa de vest din Irlanda pAna in sudul Italiei si de la Lisabona pina la Brasov astazi.

Brasov Import - Export