Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje de Productie In Linie - Masini si Utilaje Industriale: 107 companii
 • Compania produce si comercializeaza la cerere automatizari linii de productie industriale din diferite domenii de activitate - industria de automotive, industria alimentara, etc. De asemenea, compania produce linii de transport si impachetare automatizate cu sau fara roboti industriali si ofera solutii de optimizare, eficientizare si economie de resurse, precum si marirea ciclurilor de productie concomitent cu reducerea breakdown-ului.

Brasov Producator
 • Fabrica Multimetal - companie producatoare de utilaje industriale, linii tehnologice si componente pentru acestea Dispunem de spatii de productie, echipe de angajati specializati in proiectare, executie, montaj si service, utilaje profesionale variate ce ne permit lucru in conditii de eficacitate maxima. Fabrica noastra se afla in localitatea Blejoi, Jud. Prahova.

Blejoi Producator
 • Biobosco Srl vinde fabrica de peleti 2,5 tone/ora (General Dies) + tocator industrial Caravaggi 180 kw (1500 ore de functionare), camion Man, 2 containere, incarcator frontal Merlo, stivuitor. Este functionala, in acest moment fabrica produce.

Baia Mare Producator
 • Oferim clientilor nostrii produse si servicii de calitate superioara la costuri minime. Putem realiza la cerere prelucrari metalice complexe prin debitare cu oxigaz si plasma, sudura MIG-MAG si WIG-TIG.

Pitesti Producator
 • Automatic este o companie definita, in primul rand, de echipa sa: o echipa de profesionisti, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu. De 18 ani folosim in cadrul utilajelor pe care le producem echipamentele din magazinele noastre online, iar acest lucru nu poate sa denote decat increderea in solutiile si echipamentele pe care le comercializam. Automatic este o companie 100% romaneasca, care a luat nastere in anul 1999, in clipa in care am decis ca pasiunea si cunostintele sa se imbine si sa dea viata unei afaceri de succes, extrem de folositoare pentru industria romaneasca. Din 1999 pana in prezent, am creat mii de solutii si utilaje, testand zeci de producatori de echipamente. Dupa 10 ani de studiu intens,  munca asidua si colaborari cu zeci de furnizori, am decis ca a sosit momentul sa infiintam primul nostru magazine online, dedicat distribuirii echipamentelor pneumatice. In scurt timp, am decis sa oferim clientilor nostri si componente CNC. Cumparand din magazinul nostru online, aveti posibilitatea sa realizati propriul utilaj CNC. Pana in prezent, am avut grija ca echipa noastra sa fie una cat mai bine pregatita, pentru a veni in ajutorul clientilor si partenerilor nostri. Pentru ca respectam fiecare client sau partener si stim cat de important este timpul fiecaruia, avem grija permanent ca stocul nostru sa fie cat mai divers si adaptat cererilor dvs. In acest fel, timpul dvs de asteptare al comenzii va fi mult mai mic. In plus, puteti veni oricand in magazinul nostru fizic pentru a descoperi produsele noastre.

Iasi Producator
 • The experience of S.C. Rulmenti S.A. Barlad company from Barlad which was accumulated during its over 60 years life in the bearings industry, determined its steady ascending evolution on the technical performances scale. The company succeeded to assert itself as a powerful and highly specialized enterprise. http://www.urbgroup.com/

Barlad Producator
 • Multimasz company is a polish leading seller of electromagnetic as well as hydraulic and mechanical clutches and brakes for machine tools. We offer more than 50 000 clutches and brakes of the most significant brands: Ema Dessau, Stromag, ZF, Ortlinghaus, Fumo, Heid, PSP Pohony, Telcomec, Binder Magnete, Ema Elfa, HCP Cegielski. It is worth to be mentioned that we also have the spare parts for the clutches - plates, levers, drivers, coils, brushes, brush inserts, complete brush-holders for wet and dry operation. The range of our activity includes also matching the appropriate replacements for the clutches and brakes that are no longer in production and moreover we deal with the inspection, repair and renewal of the old ones. We ship the goods all around the world and we are available 24h, 7 days a week. For the full list of the offered components, please visit our website. You don't have to know the exact type of requested clutch / brake; pictures and dimensions are pretty enough for our technicians to identify the right product. Send us your inquiry and we will do our best to match the most suitable parts for your machine.

Bralin Distribuitor
 • Lampia Rom Srl se ocupa cu injectare de mase plastice pentru industria manufacturiera, pentru electrocasnice si caroserii de tip caravan. Montaj componente in contul clientului. Operatii de matriterie si constructii de matrite noi Logistica.

Arad Producator
 • Suntem o firma cu experienta, care pe baza relatiilor de afacere cu numeroase firme producatoare renumite din Europa si U.S.A., va putem oferi o gama larga de echipamente profesionale si dotari complete, pentru alimentatie publica, din urmatoarele domenii de activitate : restaurante si baruri, bucatarii profesionale, cantine, cofetarii si patiserii, camere frigorifice. Experienta acumulata in timp de catre echipa noastra, va garanteaza ca dotarea spatiilor dvs. de productie si de vanzare vor fi dotate cu echipamente de cea mai buna calitate, cu certificate conforme normelor europene de ultima ora care va vor asigura un randament maxim de productie si costuri minime aferente exploatarii acestora. Alt avantaj pe care societatea noastra il ofera este pretul echipamentelor care este cu 10 - 20 % mai mic decat al altor distribuitori, acest aspect pastrand cel mai bun raport calitate-pret. Noi ne-am castigat reputatia prin promtitudine, calitatea produselor si serviciilor de intretinere. Va oferim solutii tehnice, consultanta specializata, instalare, instruire personal operator, garantie, service garantie si postgarantie. Impreuna vom gasi cele mai bune si avantajoase solutii privind resursele financiare si modalitatile de plata.

Bucuresti Sectorul 2 Distribuitor
 • Rolasys Srl este producator autohton de sisteme pentru etichetarea produselor, masini de etichetat, aplicatoare automate si semiautomate pentru etichete autocolante, etichete autocolante, benzi transportoare, imprimante pentru coduri de bare, software pentru creare etichete, automatizari industriale.

Arad Producator
 • Suntem producatori in industria alimentara cu experienta de vafe si pahare pentru inghetata si foi de napolitane. Utilaje si linii de fabricatie performante si  de ultima generatie. Firma activeaza in domeniu din anul 1992.

Sacalaz Producator
 • Suntem importator oficial al unor rafinarii si producatori din Iran. Comercializam produse petrochimice si petroliere precum parafina, uleiuri de baza, uleiuri industriale, lubrifianti, baza pentru adezivi s.a. De asemenea, importam masinarii pentru ambalarea automata a produselor alimentare lichide sau solide, masinarii pentru producerea bomboanelor, ciocolatei, etc.

Bucuresti Importator
 • Suntem o societate romano - germana infiintata in 2007 care este cunoscuta in domeniul instalatiilor de galvanizare si neutralizarea apelor reziduale propunand solutii tehnice si tehnologie moderna, prin care sa contribuim totodata la protejarea mediului inconjurator. Proiectam si executam: - linii galvanice manuale, automate si semiautomate; - statii de neutralizare in sarja si in flux continuu; - sisteme de ventilatie si spalatoare de gaze. Oferim mentenanta si pe instalatiile existente de galvanizare si neutralizare: Intretinere si verificare pompe, calibrare si verificare pH-metre, intretinere si verificare spalator de gaze, verificare si functionarea ventilelor cu membrane, verificarea functionarii filtrelor si a componentelor acestora, verificare si intretinere pompe de namol / pompe de dozare / pompe pneumatic / agitatoare.

Timisoara Producator
 • Masinile de ambalare produse de noi, sunt complet personalizabile in functie de produsul de ambalat, la viteze care sunt dorite si pragul de precizie tolerabil. Fiecare din sistemul nostru este proiectat intr-un mod modular, astfel incat sa puteti actualiza si extinde la fiecare planta unica de ambalare in viitor. Acest lucru permite clientilor nostri sa cumpere initial ceea ce este necesar pentru ambalaj (de exemplu: numai ambalaje verticale) si apoi asociati accesorii suplimentare, cum ar fi benzi transportoare, guiders vibratoare, masini de cantarit, imprimante, etc. Total made in Italia Site: www.agmpackaging.com

Treviso Producator
 • Comercializam unsori speciale fabricate in Japonia de catre Compania Lube furnizor mondial pentru industria de injectie plastic, prelucrare metale si food a sistemelor de gresare ultra performante si eficiente Lube. Ne gasiti pe www.autosidind.ro

Sibiu Importator
 • Suntem importator si distribuitor utilaje, echipamente, linii tehnologice de productie pentru diverse domenii de activitate. Putem oferi o gama foarte variata de produse la preturi imbatabile. Pentru informatii si detalii: 004-0729057422.

Campia Turzii Importator
 • Firma UHR Horeca, cu o vechime de peste 10 ani in domeniul inox-ului si utilajelor fast food va pune la dispozitie o gama diversificata de produse noi si second hand preturi foarte accesibile. Firma noastra detine si un atelier pentru prelucrarea inox-ului alimentar(304) hote, mese inox, orice tip de mobilier din inox, rafturi din inox, burlane si tubulatura. Pentru vizionarea produselor noastre va invitam pe pagina noastra de facebook FACEBOOK:horeca valy -este o poza cu doi cai la profil Detinem mai multe modele de utilaje fast food noi si second hand preturi avantajoase.

Bucuresti Producator
 • Compania se ocupa cu proiectarea și fabricarea de utilaje pentru uscare, A�n principal A�n industria lemnului. Uscatoarele noastre pot lucra diferite materiale cum ar fi lemn, rumeguș, așchii de lemn etc

Cluj-Napoca Producator
 • Multimetal Technology este o companie producatoare de utilaje industriale, linii tehnologice si componente pentru acestea. Fabrica noastra se afla in localitatea Blejoi, Jud Prahova, unde dispunem de spatii de productie, echipe de angajati specializati in proiectare, executie, montaj si service, utilaje profesionale variate ce ne permit lucru in conditii de eficacitate maxima pe cele 3 linii de productie existente si anume: - COMPONENTE INDUSTRIALE SI PIESE DE SERIE (ex: role transportoare, valve ghilotina, separatoare magnetice, etc.); - UTILAJE INDUSTRIALE STANDARDIZATE (ex: sisteme de incarcare-descarcare saci Big-Bag, sisteme de insacuit, transportoare cu racleti, transportoare cu lant, prese industriale, etc.); - PROIECTE SPECIALE CREATE PE CERINTELE SPECIFICE ALE CLIENTULUI SI PARTICULARITATILE PROPRIULUI FLUX TEHNOLOGIC (ex: sisteme de paletizare, cuptoare tunel, sistem de vopsire placi, sistem de sortare sticla, PET si aluminiu, etc.).

Blejoi Producator
 • Companie spaniola import export in toata lumea de utilaje industriale. Nuestra empresa ofrece cerca de 500 máquinas usadas/reacondicionadas para todos nuestros clientes, una amplia gama de carretillas elevadoras, carretillas elevadoras todo terreno, apilador, elevador, plataforma de trabajo, plataforma elevadora articulada, plataforma elevadora de tijera, manipulador telescópico, manipulador telescópico giratorio, apilador, carretilla elevadora eléctrica, excavadoras, palas cargadoras, excavadoras de ruedas, bulldozer con ruedas o cadenas, minicargadora, retroexcavadora, dumper articulado, motoniveladora, volquetes, miniexcavadoras, generadores de luz, camiones, grúas torre, grúas todo terreno, maquinaria de bombeo y todo tipo de maquinaria. Nos especializamos en la venta de usados y seminuevos: carretilla elevadora usada, carretillas elevadoras todo terreno usadas , apilador usado ocasión, elevador usado ocasión, plataforma de trabajo usada ocasión, plataforma elevadora articulada usada ocasión , plataforma elevadora de tijera usada ocasión, manipulador telescópico usado ocasión, manipulador telescópico giratorio usado ocasión, apilador usado ocasión, carretilla elevadora eléctrica diesel gas usada ocasión, excavadoras usadas ocasión, palas cargadoras usadas ocasión, excavadoras de ruedas usadas ocasión, bulldozer con ruedas o cadenas usados ocasión, minicargadora usada ocasión, retroexcavadora usada ocasión, dumper articulado usado ocasión, motoniveladora usada ocasión, volquetes usados ocasión, miniexcavadoras usadas ocasión, generadores de luz usados ocasión, camiones usados ocasión, grúas torre usadas ocasión, grúas todo terreno usadas ocasión, maquinaria de bombeo usada ocasión y todo tipo de maquinaria usada ocasión. Tenemos el mejor servicio de recambios con más de 10.000 elementos en stock. Si no lo tenemos en stock, podemos conseguirlo en menos de 24 horas. Tenemos servicio de transporte marítimo o terrestre, donde podemos enviar cualquier maquina en cualquier parte del mundo. Curmac Elevació es un distribuidor de maquinaria con los precios más competitivos del mercado y un servicio donde marcamos la diferencia, visite nuestra página web en varios idiomas y con todo nuestro stock www.curmac.com

Camarles Import - Export