Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje de Productie In Linie - Masini si Utilaje Industriale: 107 companii
  • MERAND Mecapate - specialist în fabricarea şi producerea maşinilor moderne şi dinamice pentru panificaţie. Principalul avantaj al maşinilor noastre este inovaţia. Maşinile MÉRAND oferă posibilitatea obţinerii produselor de panificaţie de o calitate superioară, începînd de la procesul divizării pînă la etapa formării şi coacerii pâinii. Vă propunem tehnologiile noastre originale şi catalogul produselor unde găsiţi avantajele maşinilor noastre în comparaţie cu alţi producători europeni.

Noyal-sur-vilaine Producator
  • Productie plute pescuit din lemn de balsa, de vanzare contine: strunguri cu copiere 2, compresoare 2, masini de gaurit verticale 2, masina de stampat 1, banzic 1, aspiratoare industriale 3, utilaj vopsire 1, utilaj lacuire 1, raft uscare  mobile 2, placi vopsire 40, forme plute 300, centratoare si burghie

Baia Mare Producator
  • 1. Masini pentru producerea cartonului ondolat format 1050mm, 1200mm, 1600mm, 2100mm 2. Masini de biguit 3. Masini de biguit si taiat 4. Masini de biguit si taiat si imprimat flexso in una sau mai multe colori 5. Masini plana cu valturi 6. Masini de pliat si lipit semiautomate sau automate 7. Masini de biguit si taiat si imprimat flexo in una sau mai multe colori + rotativa 8. Masina rotativa. 9. Masini pentru producerea tubului de carton. 10. Masini pentru producerea profile de carton utilaj de prelucrare a tubului si prifil Cu stima si respect manager Lyuba Sevcenko.

Istanbul Producator
  • Companie privata cu capital integral romanesc care are ca obiect de activitate urmatoarele: 1. Importul si distributia produselor,fiind reprezententul exclusiv pentru romania a firmei Feldpausch Germania.www.feldpausch.de 2. Productie si montaj;componente pentru tehnica automatizarii si alimentari cu o gama larga de produse. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
  • Infiintata in anul 1994, Hold Invest '94 S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente pentru service auto, statii ITP, vulcanizari, echipamente pentru spalatorii. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Hold Invest '94 S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
  • Vindem masini: autoturisme: Renault Megane diesel cu 48000 km si Matiz fabricatie 2007, inmatriculate ro pe firma, cu factura, primul si unicul proprietar. Detalii: http://www.autovehicule.webgarden.ro Idee de oportunitate afacere la cheie de vanzare: vindem instalatie cu utilaje si echipamente pentru fabricarea, productia sau obtinerea de biomotorina ecologica denumita biodiesel sau biocarburant pentru autovehicule, biocombustibilul viitorului nostru. Este noua, marca UK FuelTech, Anglia si are o capacitate de productie de 9600 litri/zi, incluzand si presa de ulei de 200 kg/ora. Pentru detalii, accesati: http://www.biodiesel.webgarden.ro

Pitesti Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 80 angajati, M.k. Kubitza Srl. produce o gama larga de utilaje de prelucrat chedere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest si SUA Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator