Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje de Productie In Linie - Masini si Utilaje Industriale: 107 companii
 • Suntem parte dintr-un grup de firme cu o bogata experienta in activitatea de import masini si utilaje in special din China. Firma noastra ofera si cere seriozitate si respect reciproc in derularea relatiilor comerciale .

Viisoara Import - Export
 • Companie germană cu domeniul de activare in studierea și elaborarea metodelor de extragere a uleiului prin metoda de presare la rece. Elaborarea, proiectarea și fabricarea utilajelor și echipamentelor pentru producerea uleiului vegetal presat la rece. Elaborarea proiectelor liniilor industriale complexe la cheie de producere a uleiului presat la rece.

Augsburg Producator
 • Firma Nicora Group este unic distribuitor al fimei Doppstadt in Romania - producator de echipamente de inalta calitate produse in Germania. De asemenea, va punem la dispozitie centrifugi si solutii de centrifugare diverse materiale fiind reprezentant unic in Romania a companiei HAUS Centrifuge Technologies.

Bucharest Importator
 • Compania "Doza-Gran" produce linii complete de granulare de rumeguș și alte deșeuri de lemn. Toate echipamentele sunt rusesti (site-uri de producție proprii în Nizhny Novgorod și regiunile Kirov). Acest echipament a fost certificat.

Nizniy Novgorod Producator
 • Oferim tehnologii pentru fabnricarea betonului si elementelor din beton, precum si echipamente pt. balastiere si cariere de piatra, utilaje pentru drumuri, statii de filtare si epurare, sonde pt. masurarea umiditatii agregatelor si cerealelor, statii si malaxoare de betoane, reciclatoare pt. statii de beton, cofraje de ultima generatie in constructii, echipamente de pescuit pentru nave de pescuit fluvial si oceanic, echipamente pt. vibrarea betoanelor, consultanta si proiecte aferente.

Cluj Napoca Importator
 • We have dedicated and experienced professionals who are experts in their respective jobs. They are all well-qualified with up-to-date knowledge of the developments in Industrial Designing, Architecture, Rapid Prototyping and other related fields.

Cluj-Napoca Producator
 • Firma de confectii textile infiintata in Arad, Romania din 2003. Se ocupa cu, confectionare produsului finit (marfa o primit croita, se confectioneaza in diverse laboratoare, se trimite la vopsit, se aplica diverse faze dupa care se calca, se face controlul si ambaleaza si se trimite spre export).

Arad Producator
 • Suntem o firma specializata in confectii metalice, deschisa pe piata inca din 2004. Dispunem de utilaje industriale specializate in confectii de ori ce fel ale metalelor incepand cu aluminiu si terminand cu aur

Viseu De Sus Producator
 • Pratto este o companie dinamică la nivel mondial, înfiinţată în anul 1991, care proiectează şi produce utilaje de prelucrare a sârmei şi utilaje complete de producere a plasei de sârmă sudate pentru industria de construcţii.

Athens Producator
 • Nova Mecanica Prodexim, o companie tanara si hotarata sa-si indeplineasca obiectivul pentru care a fost infiintata, crearea de valoare adaugata. Un colectiv tanar intr-o companie tanara de asteapta sa i te alaturi.

Bucuresti Producator
 • Ne-am infiintat in 1993, intr-un timp cand obtinerea de echipamente pentru patiserie era greoaie si scumpa. Deoarece in prezent doar o mica parte a firmelor importatoare de produse calitativ superioare pietii din Romania mai exista, noi, cei de la Sc Tip Prest Srl, ne-am dedicat activitatea in scopul satisfacerii dorintelor clientilor nostri, de a avea o afacere de succes utilizand echipamentele noastre.

Focsani Importator
 • Firma Meliksahpan Srl, infiintata in anul 2008, in Ilfov, se ocupa cu comercializare de cuptoare tunel pentru covrigi 20 kg cu malaxor 380 volt. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Ilfov Producator
 • Comercializam utilaje profesionale pentru productia de lumanari decorative. Utilajele sunt fabricate in Danemarca din materiale de cea mai buna calitate, au incorporate un grad mare de automatizare si corespund celor mai ridicate exigente. www.utilale-lumanari.ro

Galati Importator
 • Principala activitate a firmei noastre este fabricarea si distribuirea de material termorezistent pentru vopsitorii. Dopuri, mansoane, furtun din SILICO de pana la 315 C si EPDM de pana la 160 C. Putem fabrica in baza unui plan material pentru mascarea suprafetelor termorezistent, vopsele pulbere masking tape vopsitorie Catalogul de prezentare se gaseste pe www.global mask.com 0761971057

Bucuresti Importator
 • We sell new and reconditioned car parts at affordable prices. We have offices in Italy, UK and we are opening new premises in Bucharest. Our main goal is to offer an alternative solution to help customers to get car parts at a more competitive price. All our parts are covered by 1 or 2 years warranty.

Bucuresti Distribuitor
 • Imark Sistem va ofera solutii integrate si tehnologii sigure, de inalta calitate in domeniul automatizarilor industriale. Suntem orientati catre clientii si partenerii nostri, oferim solutii si servicii care sa le imbunatateasca fluxurile tehnologice si astfel, intreaga activitate. Obiectivul nostru este acela de a fi un adevarat partener in succesul clientilor nostri si de a ii sprijini astfel pe tot parcursul procesului de implementare si functionare a unei solutii de automatizare: consultanta tehnica de specialitate pentru determinarea solutiei optime, design si implementare solutie, integrare in linia existenta sau linie noua, asistenta tehnica in timpul instalarii si training pentru operatori precum si servicii care sa le protejeze valoare investitiei, service si mentenanta, consumabile si piese de schimb.

Otopeni Importator
 • Compania Ultra Energy Srl se ocupa cu comercializarea de autoutilitare, utilitare, autoturisme, camioane, utilaje second hand. Comercializam orice tip de camion, orice tip de utilaj, turism, autoutilitara, stivuitoare.

Centura Importator
 • Firma s-a ocupat cu imobiliare iar in prezent se ocupa cu procesarea de hartie igienica si are in perspectiva dezvoltarea in domeniul agriculturii si pisciculturii.     In continuare ne orientam si spre alte domenii.

Onesti Servicii
 • Calitate, seriozitate, promtitudine, incredere, facem in asa fel incat toti clienti din Romania si din strainatate sa fie multumiti de serviciile oferite de compania noastra pe parcursul legaturi dintre firma producatoare si cei cu care lucram.

Adjud Producator
 • Managerul principal detine titlul de doctor inginer, fiind totodata si proiectantul utilajelor. Avem in productie inclusiv prese pentru pavele, borduri si boltari, uscatoare rotative, tocatoare, benzi transportoare.

Pascani Producator