Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Frigotehnie - Masini si Utilaje Industriale: 163 companii
 • Corectitudine ,PromptitudineAu fost foarte

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Foarte foarte bine.

Blejoi Importator
 • Seriozitate si promptitudine .

Bucuresti Importator
 • Societatea noastra se ocupa cu comercializarea utilajelor profesionale pentru bucatarii din domeniul HoReCa (bucatarii de: sali evenimente, restaurante, hoteluri, catering, fast-fooduri), cat si vitrine frigorifice / calde, de prezentare pentru magazine tip: cofetarii, patiserii, cafenele, autoserviri.

Seaca, Calimanesti Importator
 • Suntem o companie cu experienta in domeniul serviciilor de montare si reparatii echipamente electromecanice la bordul navelor, dar si terestre. De la diagnosticarea defectiunilor, procurarea pieselor de schimb si executarea reparatiei propriuzise, fiecare etapa a procesului este executata profesionist si intr-un termen cat mai scurt, astfel incat nava sa nu fie retinuta in port de defectiunea aparuta .

Constanta Servicii
 • Proiectam, producem si montam perdele si cortine industriale: - perdele contra curentilor si socurilor de aer - perdele antinsecte, antipasari - perdele frigorifice - perdele pentru camioane - perdele glisante - perdele si panouri pentru sudura - cortine pentru separari de hale - ingradiri pentru utilaje, depozite.

Cluj Producator
 • Frigoextrem s.r.l. va ofera: consultanta, proiectare, montaj, pif, service, interventii la solicitare, mentenanta, pentru instalatii frigorifice. Principalele activitati ale societatii sunt: montaj, service, mentenanta. Prestam servicii cu personal specializat.

Turda Servicii
 • Suntem aici cu solutii la orice problema din domeniul HVAC_R. Raspundem in cel mai scurt timp solicitarii d-voastra, oferindu-va: - consultanta de specialitate pentru determinarea si selectarea solutiilor tehnice si proiectare pentru instalatiile de climatizare, termice si ventilatie; - echipamente si materiale necesare; - montaj, intretinere si service pentru instalatiile HVAC_R.

Iasi Distribuitor
 • Firma Sc Inter Lux Srl se ocupa cu proiectarea si montarea de camere frigorifice. Camerele frigorifice mentin temperatura (controlata) necesara pentru pentru produsele depozitate care urmeaza sa fie congelate. Realizam proiectarea si montarea camerelor frigorifice la cele mai bune preturi. Pretul variaza in functie de dimensiunile si necesitatile camerei frigorifice de care dumneavoastra aveti nevoie.

Ocna Mures Servicii
 • Inca de la infiintare Instal De Frig si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca montaj si service echipamente frigorifice, echipamente frigorifice. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei INSTAL DE FRIG desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. INSTAL DE FRIG este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucovat Servicii
 • Suntem o echipa tanara si dinamica dornica sa satisfaca cerintele clientului prin calitate si promptitudine. Din oferta noastra putem enumera: - Proiectare instalaţii, camere frigorifice in funcție de spațiul și necesitățile clientului; - Intervenţii, reparaţii și mentenanță pentru toate tipurile de instalaţii frigorifice, unități de climatizare și chillere; - Instalaţii frigorifice complexe; - Instalaţii climatizare și ventilaţie.

Sacalaz Servicii
 • Amadi - instalatii frigorifice, service instalatii, proiectare, montaj. Infiintata in anul 1993, Amadi & Co Comimpex Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta pe piata de profil din Romania. Firma Amadi & Co Comimpex S.R.L. are o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul de distributie, reparare, montaj, executie si intretinere a instalatiilor frigorifice industriale. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate adaptate nevoilor dumneavoastra. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru si calitatii produselor comercializate, pentru garantarea unei maxime satisfactii a clientilor nostri. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si servicile companiei noastre. Site: www.amadi.ro Produse comercializate: camere frigorifice, agregate frigorifice, instalatii frigorifice, depozie frigorifice, containere frigorifice, dulap frigorific, hale frigorifice, tunele congelare, camera refrigerare, camera congelare, camere frigorifice second hand, instalatii frigorifice second hand, camere frigorifice pret, etc.

Cluj-napoca Servicii
 • Produsele noastre principale sunt: aragazuri, cuptoare, dulapuri frigorifice, abatitoare, masini de gheata, masini de vase, gratare, mese calde, mese reci, tigai basculante, fripteuze, fierbatoare, chiuvete, mese de lucru. Oferim produse de cea mai buna calitate, atat noi, cat si second-hand. Majoritatea produselor sunt pe stoc si le puteti vedea in showroom-ul nostru. Firmele cu care lucram sunt: Rational, Convotherm, Eloma, Angelo Po, Hobart, Winterhalter, Electrolux, Falcon, Scotsman, Manitowoc.

Seaca Import - Export
 • Compania noastra DTN Group Commerce Srl (ex. DTN-RO Srl) a fost fondata in anul 2007, domeniul principal de activitate fiind comercializarea de produse si componente pentru industria frigotehnicii si a climatizarii. Firma noastra isi desfasoara activitatea in 3 tari, dupa cum urmeaza: - sediu social si depozitul centra, in Slovacia - localitatea Sala - reprezentanta Ungaria - in localitatea Szeged si Budapesta - reprezentanta Romania - in localitatea Timisoara.

Timisoara Importator
 • Lazaroiu Service activeaza pe piata din Romania inca din 1998 si va ofera o gama completa de echipamente si solutii pentru refrigerare, congelare, ventilatie, climatizare, instalatii solare, pompe de caldura, schimbatoare de caldura in placi. Nu ezitati sa ne contactati !

Com. Giarmata Importator
 • AB Tehnic Profesional Srl este o companie romaneasca specializata in distributia sistemelor, a echipamentelor de refrigerare si HVAC pe piata din Romania, Republica Moldova si Bulgaria. Compania noastra furnizeaza o varietate de produse eficiente din punct de vedere energetic destinate acestei industrii, dar si altor domenii adiacente cum ar fi: monitorizarea de gaz, panouri solare, sisteme pentru circuitul apei precum si echipamente, servicii de automatizare si intretinere (analizatori pentru performanta), sisteme de depistare a scurgerilor de agent frigorific. Alco, Copeland, FieldPiece, Frigopoint, Fuelher, HB Products, Inosent, Lifa Air, Panimpex.

Bucuresti Importator
 • Suntem importatori de utilaje si echipamente pentu hotel, restaurant, catering si exportator de mese, chiuvete, dulapuri din inox folosite in industria alimentara, exportator de masini de gatit si cuptoare cu convectie. E-mail: topmiwegrup@yahoo.de

Cluj Napoca Import - Export
 • Societatea a fost infiintata in Romania la sfarsitul anului 2002, ca membra a Grupului International Thermotechnika, avand la nivel de grup o experienta de peste 30 ani. Domeniu de activitate - prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice si gastronomice profesionale destinate unitatilor alimentare si HoReCa. - comercializarea echipamentelor frigorifice si gastronomice profesionale. - dotari complete impreuna cu serviciile conexe de proiectare, consultanta si service pentru supermarketuri, hoteluri, restaurante, baruri, cofetarii si patiserii. - comercializarea echipamentelor pentru constructii si instalatii - productia de camere frigorifice vitrate Reteaua nationala de service este extinsa in toate judetele tarii, iar echipa de service, datorita experientei acumulate, si a pregatirii profesionale conforme standardelor europene, poate face fata oricarui tip de interventie, in orice punct al tarii in termen de 48 de ore, indiferent daca ar fi vorba de o interventie tehnica, de intretinere ori punerea in functiune a echipamentelor frigorifice, de climatizare, sau gastronomice. Portofoliul produselor comercializate cuprinde, pe langa cele care poarta marca Crown Cool si produsele altor producatori: Bolarus, Juka, Mawi, Emmepi, RM Gastro, Ugur, etc. Produse - Echipamente frigorifice comerciale (frigidere, vitrine frigorifice, rafturi frigorifice, lazi congelatoare, camere frigorifice) - Racitoare de bere si dozatoare de sifon - Echipamente frigorifice pentru farmacii si laboratoare - Echipamente profesionale gastronomice - Produse si echipamente pentru constructii si instalatii (sisteme de tubulaturi pentru ventilatie preizolate, produse si echipamente pentru instalatii H.V.A.C, panouri termoizolate PIR pentru constructii). Activitatea se desfasoara conform cerintelor sistemelor ISO 9001 si HACCP inca din 2006. Implementand cerintele sistemelor mentionate, clientii companiei pot avea siguranta ca serviciile prestate sunt de calitate, se monitorizeaza permanent nivelul de realizare a acestora, cu scopul imbunatatirii continue a performantelor si a eficientei organizatiei, cat si a cresterii gradului de satisfactie a clientilor. O preocupare permanenta a companiei este protectia mediului inconjurator. In sustinerea acestei preocupari compania ofera clientilor sai colectarea gratuita a deseurilor electrice in vederea neutralizari acestora in conditii controlate, evitand astfel ajungerea unor materiale periculoase in mediul inconjurator. Compania este membru fondator al Grupul de interes economic - TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Groupa,infiintat in 2007 avand arie de activitate in regiunea Europa Centrala si de Est (www.tc-eu.com). Statutul de membru al grupului inseamna asumarea unui angajament pentru promovarea calitatii, eficientei si profesionalismului. Astfel grupul TC reprezinta o alternativa viabila de colaborare atat pentru companiile multinationale din regiune cat si pentru companiile locale. Pagina de web: www.tcromania.com

Miercurea Ciuc Importator
 • Sc Cold Srl produce camere si depozite frigorifice utilizand materiale de foarte buna calitate, oferite de companii de renume precum: Schiessl Romania, Tecumseh, Bitzer, Frascold, Danfoss, Castel, Alco, Dixell etc.

Gura Foii Producator
 • Maktimpex Srl a fost fondata in 1994 in Brasov, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 8 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de piese si echipamente frigorifice, vitrine, congelatoare, combine. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Maktimpex S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Distribuitor