Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Frigotehnie - Masini si Utilaje Industriale: 163 companii
  • Firma noastra comercializeaza o gama larga de instalatii frigorifice industriale. Calitatea produselor noastre si promtitudine prin care raspundem solicitarilor dumneavoastra ne recomanda. Va multumim.

Bucuresti Distribuitor
  • Infiintata in anul 1997, Service Frig S.R.L. este situata in Tulcea, judetul Tulcea. Firma Service Frig S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii instalatii frigorifice pentru auto, pentru congelatoare, pentru aer conditionat, pentru masini fulgi de gheata - reprezentant in zona Dobrogei. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Service Frig S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Tulcea Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in loc. Spataru, judetul Buzau. Construim la cheie depozite frigorifice, tunele de congelare si refrigerare, camere cu atmosfera controlata, hale industriale, abatoare, fabrici de procesare a carnii, conserve, dotari magazine cu mobilier frigorific. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Horeco Impex S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. www.horeco.ro

Spataru, Costesti Distribuitor