Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Frigotehnie - Masini si Utilaje Industriale: 163 companii
 • Suntem o firma romano-austrica, activeaza in domeniul instalatiilor frigorifice, importator a unei game largi de vitrine frigorifice, piese de schimb, compresoare, dotari pentru supermarketuri, camere frigorifice, rafturi metalice, aer conditionat, service echipamente si instalatii frigorifice.

Oradea Importator
 • Firma noastra este importator si distribuitor echipamente frigorifice si de climatizare, montaj aer conditionat, reparatii frigidere, distribuire freon. Importam compresoare capsulate si semicapsulate, vaporizatoare, condensatoare, accesorii, termostate, noi si second hand. www.frigider-aerconditionat.ro

Bucuresti Importator
 • Firma noastra, infiintata in anul 2005, comercializeaza vitrine frigorifice, echipamente frigorifice, bucatarii profesionale, utilaje fast food, camere frigorifice, echipamente bucatarii, hote profesionale, cuptor pizza, utilaje bucatarie, echipamente catering, mixere profesionale, utilaje pizza, echipamente cofetarie, rafturi frigorifice, rotisoare pui, spalatorii profesionale, curatatorii profesionale, masini inghetata, frigidere profesionale, vitrine frigorifice peste, plita, echipamente horeca, utilaje cofetarie, cuptoare patiserie, cuptoare panificatie, cuptoare paine, cuptoare pentru covrigi, rafturi magazine, malaxor, mese inox, malaxor carne, masini macinat carne, linii self service. WWW.COOL-EXPERT.RO

Timisoara Import - Export
 • Infiintata in anul 2001 activitatea principala a firmei Coldline SRL este importul, distributia si servisarea echipamentelor frigorifice profesionale. Gama de aparate si echipamente frigorifice propusa clientilor nostrii este extrem de diversificata si cuprinde: lazi de congelare, congelatoare, frigidere, vitrine, accesorii.

Craiova Import - Export
 • Societate ofera servicii complete de consultanta, proiectare, livrare, montaj si service in garantie si postgarantie pentru domeniul frigului comercial si industrial, ventialtie si climatizare. Realizam dotari complete pentru supermarket si magazine alimentare, camere si depozite frigorifice, depozite frigorifice in atmosfera controlata pentru fructe, tunele de congelare rapida in flux continuu si in pat fluidizat, instalatii frigorifice automatizate individuale sau in sistem centralizat, instalatii de ventilatie si climatizare pentru cladiri si industrie.

Iasi Import - Export
 • Sc Junona Exim Srl este o soctietate comerciale cu capital privat 100%, infiintata in anul 1999 activand in domeniul serviciilor iar in tot acest timp am incercat sa asiguram servicii de cea mai buna calitate. Inchiriem depozite frigorifice de ultima generatie care poate fi controlat online de la orice distanta din lume (monitorizare si control prin internet). Depozitele sunt autorizate pentru comert intracomunitar.

Afumati Servicii
 • Interfrig Group este perceput ca unul dintre principalii contractori in Industria Frigului Artificial si a Climatizarii/Ventilatiei/Tratarii aerului (HVAC) din Romania, oferind solutii complete, optime si personalizate pentru depozitare si pastrare produse agricole, pentru abatoare si fabrici de procesare alimentara, pentru supermarket-uri si comercianti de produse alimentare, pentru asigurarea confortului in restaurante si hoteluri, in showroom-uri si birouri.

Constanta, Bucuresti, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui Servicii
 • Societatea noastra ofera servicii complete de proiectare, furnizare de echipamente in domeniul HVAC. La cerere echipa noastra de specialisti poate executa montajul si mentenanta echipamentelor furnizate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. https://www.aeginstall.ro/

Slatina Importator
 • Tissue professional is small family business corporatrion for Manufacturing and confectioning tissue paper and wipe paper, napkins and sheets. We made our products with primary goods: Pure cellulose and recycling paper. We are from  Croatia. Our market place is Croatia, Austria, Slovenia, Italia etc.

PiÄ an Producator
 • Firma integratoare automatizari, oferim consultatii in ingineria automatizarilor, servicii de intretinere si reparare a utilajelor si echipamentelor industriale, sisteme Poka Yoke, visual inspection. Executam masini si echipamente conform caietului de sarcini. Reparare utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemului. Reparare si instalare aparate aer conditionat, service climatizare.

Lugoj Servicii
 • Companie multinationala producatoare de camere frigorifice si echipamente pentru acestea, constructii depozite frigorifice din panel special pentru frig. Importator si distribuitor echipamente si materiale necesare industriei frigului. Producem, realizam si contruim: - Camere frigorifice modulare - Camere frigorifice fixe - Depozite frigorifice - Pardoseli izolate pentru depozite frigorifice - Tuneluri de congelare, capacitati mici si capacitati mari - Depozite frigorifice pentru transbord marfa (hub-uri locale) - Fatade din panel pentru cladiri si hale - Reconditionare hale pe interior Pe langa cele de mai sus, oferim service pentru echipamente frigorifice, prin platforma noastra de service fuctionala 7 din 7/ 24 din 24. Platforma, care ne arata in timp real starea echipamentului si erori pentru eventuale avarii.

Bucuresti Producator
 • Sc Isocold & Term Efect Srl executa lucrari de izolatii tehnice industriale la cel mai inalt nivel. Izolatii termice la conducte, tubulaturi si rezervoare prin aplicare de vata minerala bazaltica sau cochilii din vata minerala bazaltica. Izolatii frigorifice la conducte si rezervoare prin injectie de spuma poliuretanica sau cu cauciuc elastomeric. Toate lucrarile de izolatii pot fi protejate cu tabla zincata, aluminiu, inox sau cupru, dupa cerintele beneficiarului.

Sannicolau Mare Servicii
 • Suntem o fabrica de carosari frigorifice, executam boxuri frigorifice si congelatoare, echipare cu agregate frigorifice Carrier. Modificari masine funerare cu izolatie si frig, documentatie technica pentru omologare ca masina SD funerar. Compania Autotherm - carosari frigorifice, se ocupa cu carosarea frigorifica a autoutilitarelor si echiparea autoutilitarelor cu boxuri frigorifice si boxuri congelatoare. In general clientii nostrii aduc vehiculele cumparate, iar noi le echipam. Suntem aproape, la un simplu click pe internet la http://www.autotherm.hu/ro/carosari/ sau la telefon Gal Zoltan, Marketing Manager si contact in limba romana, +3620 2821030. Apeland la numarul nostru de telefon vom veni in intampinarea dumneavostra indiferent in ce zona a tarii va aflati. Va asteptam cu un colectiv de profesionisti si inovatori.

Szeged Producator
 • Sc Interfrig Srl Oradea a fost fondata in anul 2006 si are ca domeniu de activitate realizarea de instalatii frigorifice comerciale si industriale complexe pentru diverse aplicatii specifice, in functie de cerintele clientilor nostri. In portofoliu avem cunoscute lanturi de supermarket precum si fabrici de procesare alimente, depozite frigorifice si mini marketuri.

Oradea Servicii
 • Frigovest este o companie specializata in industria frigului. Instalatii frigorifice, ventilatie si climatizare, reprezintta domeniul de activitate ce defineste specificul companiei. Fie ca este vorba de frig industrial sau comercial, compania este un furnizor de solutii pentru sisteme de racire si ventilatie la cheie. De la faza de conceptie, executie si mentenanta, Frigovest raspunde nevoile clientilor prin siguranta si fiabilitatea solutiilor oferite. Frigovest SRL va ofera urmatoarele servicii: -Consultanta si proiectare -Montaj si punere in functiune -Mentenanta si service.

Timisoara Importator
 • Konvekta Thermo Systems reprezinta producatorul german de agregate frigorifice Konvekta cu o experienta de peste 50 de ani in intreaga lume. Konvekta Thermo Systems        reuneste un grup de firme care ofera solutii complete referitoare la carosari, agregate frigorifice si climatizari mijloace de transport.

Brasov Producator
 • Eco Frig este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2002, ce activeaza neintrerupt in domeniul frigului comercial si industrial, precum si pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie. Promptitudinea, calitatea superioara a lucrarilor si seriozitatea au intocmit cartea de vizita care ne-a recomandat si ne recomanda in demararea unor relatii de lunga durata cu beneficiarii si colaboratorii nostri.

Iasi Producator
 • Valko-FS is a Bulgarian company operating in the field of refrigeration for more than 20 years. We are a wholesale dealer of refrigeration equipment and components for cold rooms, refrigerated cabinets and bars from the leading manufacturers: - Compressors and condensing units: Embraco, Dorin, Maneurop, Copeland - Evaporators and condensers: S.E.R., Eco, Onda - Compact brazed heat exchangers: SWEP - Plate heat exchangers: Cipriani - Axial fans and motors: Ziehl-Abbegg, EBM-Papst, Euro-Motors Italia - Thermostatic and electronic expansion valves, solenoid valves, coils, connectors, safety devices, pressure switch valves for water, pressure regulators, indicators, filter driers, mechanical filters, oil level control systems: Castel, Ranco, Danfoss, Carly, Prodigy - Refrigeration doors and accessories: MIV, MTH, Intertecnica - PVC hygienic profiles for cold rooms and refrigerated cabinets: MPM - Controllers for refrigeration and air-conditioning, programmable controllers, plant monitoring and supervision systems: EVCO

Plovdiv Importator
 • Eco Frig este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2002, ce activeaza neintrerupt in domeniul frigului comercial si industrial, precum si pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie. Promptitudinea, calitatea superioara a lucrarilor si seriozitatea au intocmit cartea de vizita care ne-a recomandat si ne recomanda in demararea unor relatii de lunga durata cu beneficiarii si colaboratorii nostri.

Iasi Altul
 • Cu o experienta de peste 25 de ani, compania noastra ofera servicii de calitate service instalatii frigorifice, montaje instalatii aer conditionat si ventilatii si exhaustoare. Info suplimentar la 0744.697.645 Ardelean Adrian si 0758.079.333 Ardelean Raul

Lipova Servicii