Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Frigotehnie - Masini si Utilaje Industriale: 163 companii
 • Firma noastra a fost infiintata in anul 2001, este situata in Ploiesti, judetul Prahova si e o prezenta activa pe piata echipamentelor frigorifice. Ca urmare a modului diferit de abordare a lucrarilor frigorifice cat si a observarii atente a lucrarilor frigorifice efectuate de firmele concurente, Mischel Leonardo, in anul 2009, introduce conceptul " Arta Frigului ". Realizand importanta si deschiderile acestui nou mod de abordare, Mischel Leonardo cumpara domeniile de internet : artafrigului.ro si arta-frigului.ro , devenind astfel propietarul acestor domenii cat si initiatorul acestul nou concept pe piata de frig din Romania . " Arta Frigului " reprezinta fidel conceptul nostru de imbinarea a tehnicului cu esteticul. Firma Mischel Leonardo Srl. vizeaza tot ce tine de tehnica frigului, comercializeaza o gama larga de utilaje frigorifice pentru uz comercial si realizeaza echipamente frigorifice pentru scopuri speciale. Asiguram service-ul si intretinerea pentru utilaje frigorifice de uz comercial si industrial. Firma, Mischel Leonardo se adreseaza tuturor agentilor economici care in activitatea lor folosesc echipamente frigorifice. Pentru agentii economici care au deja in exploatare echipamente frigorifice oferim : -service echipamente frigorifice de uz comercial si industrial -Intretinere echipamente frigorifice (contract mentenanta) -Monitorizarea la distanta a parametrilor de functionare a echipamentelor -Modernizarea echipamentelor frigorifice aflate in exploatare -Dotari suplimentare cu echipamente frigorifice Pentru agentii economici care urmeaza sa inceapa o activitate care necesita dotarea cu echipamente frigorifice, dar si pentru cei care doresc deschiderea de noi puncte de lucru oferim : -Dotari complete pentru supermarketuri si magazine alimentare -Constructia de depozite frigorifice, camere frigorifice etc -Climatizari spatii de productie -Dotari unitati de productie alimentara (procesare carne, peste, lactate, inghetata, paste fainoase, legume - fructe, bauturi etc.) Societatea Mischel Leonardo este certificata ISO 9001 : 2001 pentru : -Proiectare montaj si service pentru instalatii frigorifice uz comercial si industrial -Sisteme de automatizare si monitorizare echipamente frigorifice -Livrare echipamente frigorifice -Realizarea de echipamente frigorifice pentru aplicatii speciale (conform cerintelor clientului). -Proiectare si constructii spatii si incinte frigorifice. Noi ajutam clientii prin experienta noastra oferind solutia optima de amenajare a spatiilor, livrarea echipamentelor, montajul si punerea in functiune a acestora cat si prin mentenanta si service. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor de care au nevoie. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Firma noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Raf Ali Frigo-Construct SRL executa lucrari de anvergura - cu plata in rate, Lucrari de montaj, intretinere si reparatie la toata gama de instalatii si utilaje frigorifice. Full service pentru toata gama de instalatii frigorifice. Lucrari de montaj cu instalatii frigorifice pentru depozite si camere frigorifice de la 20m3 - 2000m3 cu panouri termoizolante Cehia-Italia. Distributie de utilaje frigorifice (compresoare, condensatoare, evaporatoare tip BITZER, COPELAND, YORK, DORIN, FRASCOLD, MANEUROPE, M'QUIN, etc.). Reparatii capitale, mecanice si electrice la toata gama de compresoare semiermetice. Sistem BUY-BACK la compresoarele frigorifice defeecte tip BITZER si FRASCOLD. GARANTIE 2-4 ANI.

Bucuresti Servicii
 • Avem o lunga experienta in domeniul frigului de peste 19 ani in Nord Italia si recent am deschis in Romania. Oferim clientilor service & Mentenanta pe instalatiile frig. Oferim spre vanzare - instalatii frig - Usi/camere frigorifice de refrigerare si congelare si la cererea clientului oferim transport si montaj.     - Vitrine verticale si orizontale pentru magazine de carne - branzeturi verduri/fructe

Municipiul Bucuresti Servicii
 • GastroMarket.ro va pune la dispozitie pe langa o gama completa de echipamente HORECA si o echipa de specialisti cu o experienta mare in domeniul horeca si ajuta prin consultanta tehnica in alegerea echipamentelor necesare afaceri Dvs., proiectare gratuita si asistenta tehnica in santier (pentru dotari complete) Proiectare GastroMarket.ro prin echipa de specialisti oferta sprijinul total si profesional pentru realizarea gratuita a planurilor de amplasare si utilitati. Intocmim planuri care asigura utilitatile necesare functionarii echipamentelor, fluxurile tehnologice, consultanta privind normele sanitare si de siguranta in vigoare. Proiectarea fluxurilor tehnologice, intocmirea necesarului de utilitati si a proiectului de utilitati se realizeaza gratuit de catre firma noastra, cu respectarea tuturor normelor HACCP si respectand legislatia in vigoare. Finantare Venim in intampinarea nevoilor Dvs. cu servicii de finatare in domeniul HORECA printr- un parteneriat cu unele din cele mai importante firme de leasing din Romania, astefel incat sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii din piata. Oferim finantare cu avans minim incapand de la 15 %. Perioada de creditare pana la 36 luni. Asistenta santier Specialisti GastroMarket.ro oferta asistenta in santier prin urmarirea respectari planurilor de utilitati si compartimentare corecta a zonelor din fluxul tehnologic. Punere in functiune Asiguram gratuit montajul si punerea in functiune. Instruire personal GastroMarket.ro prin personal calificat oferta instruirea personalului astfel incat echipamentele noastre sa obtina o eficientizare cat mai buna a costurilor, performante maxime si sa usureze munca celor care le exploateaza. Garantie Toate produsele comercializate de GastroMarket beneficiaza de garantie si post garantie. Post Garantie Oferim service si piese de schimb in perioada de post garantie. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la: info@gastromarket.ro sau Tel: 0720 372 800

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie care face parte dintr-un grup international ce ne ocupam de comercializarea si construirea camerelor si a depozitelor frigorifice. Producem usi de orice tip si dimensiune pentru industria frigotehnica. Ne recomanda pretul, calitatea si in primul rand seriozitatea.

Medgidia Producator
 • Compania nostra ofera servicii de transport marfa, vinde vitrine si rafturi frigorifice, lazi frigorifice, electrocasnice, cuptoare de patiserie, rastel de patiserie, mese de inox, chiuvete, mese reci, hote industriale - import Germania. Confectionam camere frigorifice, asiguram garantie si reparatii in post-garantie.

Tetoiu Transportator
 • Firma VHoreca cu o vechime de peste 10 ani in domeniul inox-ului si utilajelor fast food va pune la dispozitie o gama diversificata de produse noi si second hand preturi foarte accesibile. Producator de echipamente Horeca Utilaje si aparatura fast food Producator mese, mobilier, spalatoare, hote inox Producator de tubulatura aerisiri si ventilare, hote, jgheaburi inox. Vindem masa calda 3 caserole, 4 caserole, 5 caserole, 6 caserole, 7 caserole, 8 caserole, 9 caserole, 10 caserole, 11 caserole, 12 caserole; masa rece 3 caserole, 4 caserole, 5 caserole, 6 caserole, 7 caserole, 8 caserole, 9 caserole, 10 caserole, 11 caserole, 12 caserole.

Bucuresti Producator
 • R&B Interfrig Power Srl va ofera servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente frigorifice: vitrine frigorifice, camere refrigerare si congelare, aer conditionat. Obiectivele noastre: - Mentinerea si diversificarea unor relatii de afaceri de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri; - Imbunatatirea continua a produselor noastre pentru a raspunde cerintelor pietei; - Testarea si cercetarea produselor noastre pentru a raspunde normelor de protectie a mediului; - Eforturi sustinute pentru cresterea fiabilitatii si realizarea raportului optim pret-calitate; - Asigurarea suportului tehnic pentru clientii nostri.

Bucuresti Servicii
 • Pe tot parcursul anilor de experienta, am abordat lucrari si proiecte de o complexitate diversa, fapt ce ne-au facut remarcati pe piata de specialitate. Am reusit sa ne facem remarcati prin prisma calitatii lucrarilor efectuate si prin personalul cu inalta calificare de care dispunem. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu si este gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai. Lucrarile sunt executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnist. Asiguram servicii intretinere firme, case, vile, in urmatorul registru: Domenii de activitate, Aer Conditionat, Ventilatie, Climatizare, Instalatii Termice si Purificare Oferim Calitate, Simt Estetic, Promptitudine, Preturi Atractive, Garantie 1 An. Montaj si service chillere FRIGO CLIMA SERV asigură reparații, service si montaj chillere, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, dulapuri și camere frigorifice, mașini de făcut gheață, vitrine frigorifice și aparate de aer condiționat indiferent de marcă. Asigurăm servicii întreținere sedii firme, case, vile, în urmatorul registru: Domenii activitate: Aer condiționat, ventilație, climatizare, purificare. - Întreținere aparate aer condiționat; - Întreținere echipamente de purificare, împrospătare și sterilizare a aerului; - Climatizare spații ciupercarii; - Climatizare servere cu sistem redundant sau nu; (Un sistem de climatizare poate fi format din două sau mai multe echipamente de climatizare. Acest sistem de climatizare este redundant în condițiile în care cel puțin un echipament de climatizare este considerat de rezervă (back-up) - Vânzări, montaj, întreținere perdele de aer, sisteme ventilație, filtre aer; - Verificări periodice pentru instalații de aer condiționat, ventilații, purificări, climatizare; - Montaj centrale termice și service, ventilație dezhumare, service chiller, ventilo convectoare montaj, instalații sanitare, montaj alp si mentenanța sistemelor de climatizare, ventilatie, încălzire; Amenajări interioare case, vile, spații comerciale: - Montaj sisteme de comandă și control automat ai iluminării; - Întreținere sisteme de climatizare, ventilație, încălzire; Vă punem la dispoziție toată gama de înaltă calitate pentru condiționarea aerului, de la sistemele split și multisplit pentru biroul, locuința sau magazinul dumneavoastră, până la sistemele inteligente tip vrv sau chiller cu ventiloconvectoare pentru hoteluri, sedii de firme sau bănci. Pentru atingerea parametrilor optimi de confort termic, în afară de sistemele de climatizare, se utilizează sisteme de ventilație adaptate în funcție de destinația încăperii: Ventilație băi (evacuare aer viciat) Ventilație bucătării (evacuare aer viciat și introducere aer proaspăt) Ventilație incinte (evacuare aer viciat și introducere aer proaspăt) Ventilație garaje (evacuare de noxe și aer viciat) Frigoclima realizează și sisteme de climatizare, servere cu sistem redundant, rotire la 24 de ore. Toate activitățile menționate sunt destinate lucrărilor de investiții industriale și civile. Analizând oferta de servicii a firmei se observă că sunt acoperite toate etapele necesare realizării unei lucrări complexe: de la propunerea soluțiilor, elaborarea proiectelor și până la punerea acestora în practică. Garanțiile oferite sunt pentru sistemele în funcțiune, deci, pentru îndeplinirea condițiilor de confort solicitate de catre client. Personalul este echipat cu echipament corespunzător de lucru: halate, combinezoane, genți. De asemenea, agenții sunt instruiți continuu prin cursuri de perfecționare în cadrul firmei, în scopul reîmprospătării cunoștințelor și asimilării informațiilor referitoare la noile produse ce apar pe piață și modul de lucru al acestora. Lunar, personalul operator este instruit din punct de vedere al protecției muncii de către un inspector de protecția muncii.

Bucuresti Importator
 • Comercializam o gama larga de produse climatizare si frigorifice, oferim profesionalism si calitate pentru toate serviciile furnizate: montaj, service si mentenanta. Produse: - aparate aer conditionat rezidentiale si comerciale; - pompe de caldura si chiller; - echipamente frigorifice si camere frigorifice.

Sinmihaiu Roman Importator
 • Proiectam si executam instalatii figorifice (camere frigorifice pentru depozitare si expunere carne, bauturi), sisteme de ventilatie si climatizare a aerului din diferite incinte. Asiguram service-ul si intretinerea acestor utilaje. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Unicool Instalatii Frig SRL ofera servicii de refabricare, reparatii, revizie compresoare frigorifice semi-ermetice, cu surub sau cu pistoane. Comercializam piesele de schimb pentru compresoarele frigorifice semi-ermetice, cu surub sau cu pistoane, realizate de catre diversi producatori Bitzer, Sabroe, Mycom, Frascold, Bock, Dorin. Vizitati www.unicool.ro!

Sub Coasta Apahida Servicii
 • Importator exclusiv Europa de Est al produselor Akkaya si MIT. Calitate premium, eficienta maxima, preturi promotionale. Compania noastra comercializeaza cazane industriale abur sau pentru apa calda, cu combustibil solid, lichid sau gaz metan. De asemenea, schimbatoarele de caldura MIT, foarte apreciate in multe tari europene sunt acum disponibile si in Romania la preturi promotionale. Totodata oferim solutii complete pentru industria laptelui, inclusiv echipamente, consultanta, montaj, intretinere prin cei mai experimentati specialisti.

Bucuresti Importator
 • Sc Adriatica Srl din Brasov a fost infintata in 1992 cu principalul domeniu de activitate reparatii si intretinerea frigiderelor casnice si comerciale. In prezent comercializam si echipamente din domeniul figorific si dotari magazine.

Bod Servicii
 • Firma Frigado a fost infiintata in anul 1998, datorita solicitarilor din partea firmelor care doreau colaboratori calificati si profesionisti in domeniul instalatiilor frigorifice. Dispunem de personal calificat in domeniul instalatiilor frigorifice comerciale si industriale, incepand de la proiectare, administrare lucrari, montaj si puneri in functiune.

Bucuresti Servicii
 • Firma executa camere frigorifice, agregate, usi frigorifice, tunele congelare, depozite frig, instalatii racire in domeniul industrial, tunele de refrigerare intensiva la abatoare de porc si bovine, climatizarea spatiilor de productie livrare la fabrici de mezeluri, controlul umiditatii la maturare cascaval, depozite de flori, congelare catina, ciuperci, fructe de padure, camere frig Modulare. Prin magazinul din Bd. Unirii Nr. 9 vindem vitrine frigorifice pentru mezeluri, lazi comerciale, vitrine de cofetarie, dotari bucatarii baruri, solutii pentru eficienta instalatiilor.

Baia Mare Distribuitor
 • Firma Ideal Inox are ca obiect de activitate productia de echipament profesional din inox specializat pentru: restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, patiserii, macelarii, fabrici, spitale, etc.. Puteti sa vizitati site-ul www.idealinox.ro si veti putea alege dintr-o mare varietate de modele in functie de spatiul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii privind ofertele de preturi va rugam accesati adresa de e-mail sau va asteptam in showroom-urile noastre.

Bucuresti Producator
 • Schiessl Frigotehnic Romania activeaza pe piata din Romania din 1998. Suntem o companie construita de specialisti, pentru tehnicienii din domeniul frigorific si al aerului conditionat. Suntem membri ai grupului Schiessl care activeaza ca distribuitor de utilaje si componente frigorifice din anul 1924 avand o prezenta in 13 tari din Europa. Oferim o gama cuprinzatoare de agregate, evaporatoare, agenti frigorifici, instrumente de detectare a scurgerilor, instrumente inteligente de diagnosticare si solutii de intretinere a instalatiilor frigorifice, pe care le importam de la producatori de prestigiu: Tecumseh, Embraco, Danfoss, Bitzer, Castel, Sanhua, C.P.S, Stag, Stefani, Guntner, Advanced etc. Reteaua noastra de vanzari si distributie a fost infiintata strategic, cu locatii in punctele cheie ale tarii, ca sa poata raspunde rapid la solicitarile clientilor. VALCELE Cluj Head Office Valcele-Feleacu, Str. Principala, Nr. 5A, Jud. Cluj, Tel: 0374 607 707 BUCURESTI Str. Fantanica, Nr.38, Bucuresti Tel. 021.250 10 82 CRAIOVA Str. Pelendava, Nr. 27A, Jud. Dolj Tel: 0251 480 377 CLUJ, P-ta Marasti, Nr. 3, Jud Cluj Tel. 0264 410054 IASI Aleea Cimitirul Evreiesc, Nr 2 Jud. Iasi Tel: 0232 428 002 Pentru mai multe informatii accesati pagina noastra de internet : www.schiessl.ro

Sat. Valcele, Com. Feleacu Importator
 • Camerele si Depozitele Frigorifice de care aveti nevoie. Stimati intreprizatori va prezentam profilul unei companii ce sustine cu profesionalism derularea afacerilor asemanatoare celei pe care o desfasurati dumneavoastra. Noi nu va oferim numai produsele. Noi va oferim solutii. Solutiile noastre includ produse, dar in aceiasi masura includ servicii. Realizarea si punerea in functiune a spatiilor frigorifice destinate mai multor domenii de activitate, asigurand clientilor nostrii solutii complete care raspund celor mai exigente standarde tehnologice in aplicatiile care necesita temperatura controlata si care corespund noilor reglementari europene relative la sistemele de siguranta si igena alimentara. Portofoliul de servicii aferente Spatiilor Frigorifice comerciale si industriale: - montajul si punerea in functiune a Depozitele Frigorifice - montajul si punerea in functiune a Camerelor Frigorifice - montajul Echipamentelor frigorifice - proiectarea si implementarea traseelor frigorifice - mentenanta si intretinere pentru Spatiile Frigorifice - service post-garantie pentru Spatiile frigorifice Va invitam sa ne vizitati showroom-ul din Ploiesti, sa ne cunoasteti produsele si serviciile. Veti deveni unul dintre clientii nostrii parteneri pe termen lung.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra proiecteaza, comercializeaza, executa: Instalatii de ventilatie si climatizare cu centrale de ventilatie si recuperatoare de caldura, pompe de caldura, arzatoare cazane ulei si gaz, tubulatura ventilatie; Camere frigorifice, depozite frigorifice, tuneluri congelare, agregate frigorifice, vitrine si lazi frigorifice, scule si acceorii frigorifice, freon. Tehnologie de ultima ora, echipamente moderne, manopera si servicii de calitate.

Hunedoara Producator