Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Metalice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 647 companii
 • Reprezentantul grupului ASCO GRECIA liderul de piata in zona Balcanilor pentru productia de gratare metalice industriale si al ASCO VIDAK producator de sarma si produse din sarma, Novi Sad, SERBIA. Produse: gratare si rame pentru canale si rigole, gratare pentru platforme, stergatoare, guri de vizitare scari si trepte - panouri de gard cu gratar interpenetrat si presat -porti standardizate pentru garduri -sarma moale neagra, zincata, cuprata -sarma ghimpata -plasa de sarma hexagonala -plasa de sarma sudata.

Bucuresti Producator
 • Prezentarea succinta a Sc Klitehnima construct srl Timisoara DESPRE NOI SC KLITEHNIMA CONSTRUCT SRL s-a infiintat in decembrie 2002, fiind o societate romaneasca cu capital mixt, avand sediul in Timisoara si punct de lucru in Targu Mures. Domeniul principal de activitate il constituie montajul de structuri metalice, inchideri laterale si invelitori de acoperis, precum si lucrri pentru sisteme complete de ventilatie, instalatii electrice si sanitare. Personalul tehnic si de specialitate este alcatuit dint-un numar de 10 ingineri si 50 de muncitori. Cifra de afaceri fiind estimata la 2,5 miloane de euro pe an. OBIECTIVE Societate specializata pe productia dar si montajul structurilor metalice, prin pregatirea personalului si serviciile de calitate superioara pe care le ofera se prezinta ca un partener de incredere cu obiectivul de a indeplini exigentele si asteptarile oricarui investitor. PARTENERIATE Proiectele structurilor metalice pentru hale industriale si comerciale precum si proiectele pentru instalatii electrice, sanitare si de ventilatie se realizeaza de catre societatea KAMITECH, ei formand un colectiv de proiectanti cu experienta in domeniu, folosind programe de proiectare performante care garanteaza calitatea actului de proiectare. Uzinarea structurilor metalice se realizeaza in general de catre firma SC SIC KLITEHNIMA SRL, care are deasemenea implementate conditiile de standard calitativ ISO 9001, certificate de SRAC (Societatea Romana de Asigurare a Calitatii), The International Certification Network-IQNet si CISQ/ICIM. CLIENTI In ultimii patru ani firma a realizat o serie impresionanta de proiecte. Clientii nostri au fost satisfacuti de calitatea serviciilor oferite si a proiectelor realizate de catre societatea noastra Printre clientii nostri principali se numara: Armedica din Tg Mures, SEWS Romania din Alba Iulia, Selgros Cash&Carry Oradea, Cluj, Arad, Timisoara, Bomax Satu mare, D&C Impex Oradea, SIRV Caransebes, Procter&Gamble Timisoara, Prairie Engineering (Pioneer Bucuresti), SCIL Targu Mures.

Timisoara Producator
 • Xiamen Songda Stone Co.,Ltd. 11/D.Xinghu commercial Bldg,huli,Xiamen,China http:www.worldstone.info Tel:0086-0592-5622222 Fax:0086-0592-5622666 M.P:008613696923241 Email: alan@songdastone.com MSN: alancompass73@hotmail.com Yahoo: alan_xiamen_china@yahoo.com.cn Gmail: alan.huang.china@gmail.com Skype: alancompass

Huli Producator
 • Promottion Invest Grup SRL, produce si comercializeaza containere organizare de santier. Containerele sunt relizate din profil metalic si pereti sandwish, cu spuma poliuretanica, de diferite dimensiuni.

Iasi Producator
 • Importator si distribuitor de produse metalurgice si izolatii. Comerciant de tabla zincata, decapata, neagra, cornier, otel lat, tevi negre si zincate, teava trasa, bara patrata, teava rectangulara, profile laminate din otel. Distributie nationala. Transport asigurat.

Brasov Distribuitor
 • Distribuitor pe Moldova a panourilor termoizolante linia Italia, pentru hale industriale, polistiren, spuma poliuretanica, vata minerala) si accesorii. Distribuitor materiale constructii si electrice, telecomunicatii. Va oferim cele mai mici preturi de pe piata pentru panouri tip sandwich, accesorii si tabla (tip tigla, cutata, lisa). Pentru comenzi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Obiectul principal deactivitate este transportul international de marfa, transport desfasurat cu precadere pe ruta Romaina - Italia. O noua activitate inceputa din anul 2006 este realizarea de constructii metalice - aparate de fitness, balustrade, grilaje, porti metalice vopsite in camp electrostatic in cupor propriu,automatizari, pardoseli decorative.

Bucuresti Transportator
 • Dealer autorizat pentru sisteme de invelitori din tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica "GERARD" - 50 ANI Garantie, tigla metalica PRUSZYNSKI, sisteme de drenaj RUUKI si PRUSZYNSKI, usi pliante VIVALDI, polistiren expandat si materiale de constructii.

Sibiu Distribuitor
 • Firma cu capital integral privat. Principala activitate este comercializarea materialelor de constructii en-gros si endetaile. Firma dispune de un numar de 5 depozite si magazine situate in Onesti si imprejurimi,cu care dorim sa venim in intimpinarea clientilor pentru rezolvarea nevoilor acestora.

Onesti Distribuitor
 • SC VALCON ROOFS SRL Firma specializata pe distributia si montarea sistemelor de invelitori precum lindab, velux, tegola, tondach, bramac, rheizink, kme tecu etc. Firma Valcon Roofs este axata 100% in domeniul acoperisurilor.

Bucresti Distribuitor
 • Societatea noastra produce obiecte din fier forjat la comanda, cu modelul adus de client sau propus de noi, tinand cont de caracteristicile spatiului care trebuie amenajat(interior sau exterior). Vindem si din stoc subansamble din fier forjat .

Constanta Producator
 • Firma noastra distribuie tamplarie PVC Rehau Germania -5 ani garantie, porti de garaj rezidentiale si industriale galafuri, plase contra insectelor, jaluzele tigla metalica cu acoperire de roca naturala(acoperisuri) 50 ani garantie. Tamplarie PVC Rehau, porti de garaj rezidentiale si industriale galafuri, plase contra insectelor, jaluzele tigla metalica cu acoperire de roca naturala, actionari porti curte, glisante, culisante.

Calarasi Producator
 • J. Thal buys & sells second hand portal framed re-locatable metal buildings for a variety of applications like: Animal Shelters, Auto Repair And Body Shops, Automobile Dealerships, Barn Constructions, Calving Sheds, Caravan Sheds, Cold Storage Buildings, Commodities Storage, Enclosed Rural Sheds, Equipment Storage, Exhibition Buildings, Factories, Farm Shelters, Farm Implements Building, Forestry and Nursery Centres, General Storage, Grain Storage, Hardware Store, Hay Barns, Hay Covers, Horse Barns, Light Industrial Storage, Machine Shops, Manufacturing Facilities, Metal Farm Buildings, Metal Storage Buildings, Mini-Storage Buildings, Pavilions, Pre-engineered Metal Buildings, Pre-fabricated Steel Buildings, Office Parks, Retail Centres, Riding Schools, Run-In Sheds, Stables, Steel Constructions, Stores and Shopping Centres, Repair and Maintenance Hangars, Workshops, Warehouses, from 100 sq metres to over 10.000 sq metres. Le J. Thal achete & vend une large palette de batiments metalliques comme: Batiment industriel, Batiments d'Impliment de ferme, Hangars agricoles modulables, Hangars pour ecuries, Hangars salles de jeux, hangars de velage, hangar rural inclus,Hangars pour machines agricoles, Hangars agricoles prefabriques, Stockage de grain, Hangars pour tracteurs, Hangars e paille, Hangars de rodage, ecuries, Granges de cheval, Construction en acier, Ateliers de construction mecanique, Batiments de Mini Stockage, Centres de sylviculture et de pepiniere, Batiments de taniere de volatile, Magasins de travail, Hangars ateliers, Hangars aerodromes, Hangar pour Habitation, Hangar Prefabrique, Hangar d'expedition, Hangars pour camions, Hangars classiques, Hangars pour garages, Hangars de caravane, Hangar d'enchere, Hangar d'entreposage au froid, Hangar metal, Hangar de marchandise, Hangars pour materiaux, Hangar Metallique de Rangement, Hangars d'exposition, Pavillon, Hangar professionnel, Hangars provisoires, Hangar en acier, Hangar de magasin & salle d'exposition, Service de peinture des vehicules, ateliers de carrosserie, Hangar metallique, Hangars de production, Magasins de soudure, Stockage general, Hangars de stockage, Hangars modulaires, Hangar debarras, Hangar de reparation et d'entretien, Hangars aviation, La boule foletre l'arene, Hangars centre de loisirs, Hangar pour tennis, Pavillons de parc et de recreation, Hangar multiservices, Hangars pour piscines, Hangars d'equitation, Hangar de formation, Hangars e bateaux, Hangars maritimes, Hangars pour restauration, Gymnases, Arenes de sports, Centres d'evenement, patinoire de patinage, patinoire d'hockey de glace, cour de basket-ball d'interieur, batiments en acier Pre machines, Usines, Squelette Metallique, Tentes Industriel, Toitures, Depet de materiel, etc.

Berlin Altul
 • SC SANVEL IMPEX SRL, Aleea Detunata, nr. 1-3, Cluj-Napoca, Cluj. Capitalul de imagine face diferenta intr-un domeniu care in ultimii ani a cunoscut o sensibila dezvoltare in Romania si anume: piata materialelor de constructii, piata pe care firma noastra activeaza de mai bine de 10 ani. Anii de experinta s-au constituit ca o baza extrem de solida, avand in vedere dezvoltarea firmei in acest interval. Am parcurs etapele dezvoltarii in mod gradual, extinderea fiind continua, dar structurata pe nivele de optimizare profesionale. In tot acest rastimp principalul nostru scop a fost acela de creare si mentinere a unei imagini care sa ne permita o cat mai buna comunicare nu doar cu potentialii clienti, ci si cu ceilalti actori de pe piata. Pentru realizarea acestui deziderat nu am facut niciodata rabat de calitate si ne-am tratat partenerii de afaceri, fie ei furnizori sau clienti cu seriozitate, promptitudine si corectitudine. Printre clientii nostri directi se numara firme de constructii, precum SC Build Corp SRL (Iulius Mall), SC Transilvania Constructii SA Cluj-Napoca, SC CH Transbeton Cluj-Napoca SRL, SC Constructii Miniere Petrosani SA, SC Intreprinderea de Montaj si Instalatii SA Baia Mare dar si firme producatoare (plasa de gard, plasa sudata, plasa Rabitz) si distribuitoare (otel-beton) precum SC Metalicplas Distribution SRL, SC Comat Harghita SA, carora le asiguram o mare parte din necesarul de otel-beton, sarma zincata si neagra pentru productie.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Grupul LR Etanco Franta este producator European de sisteme de fixare si etansare pentru izolatii, inchideri, fatade, acoperisuri, dibluri, sisteme de siguranta, scule si accesori santier. Peste 100.000 de repere in gama de fabricatie, 5 centre de productie in Europa, peste 50 de ani de experienta in sisteme de fixare pentru constructii industriale si civile.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie localizata in Cluj-napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1994. Compania Novator Constructii S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii recuperabile, tevi din otel pentru constructii. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Novator Constructii S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Producator direct de plasa de sarma, cuie. Preturi exceptionale. Calitate. Sediul firmei este in Localitatea Lazaresti, judetul Gorj, puncte de desfacere Tg-Jiu, jud.Gorj si Timisoara, jud.Timis.

Timisoara Producator
 • Tabla cutata,tabla tip tigla(tigla metalica) ancadramente tinichigerie industriala, panouri sandwich termoizolante, sisteme pluviale. Pentru alte informatii contactatine la tel 0744777091, fax 249532 VIZITATI WWW.UNIMETAL.NET

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Zalau, judetul Salaj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse din metal, import de tabla zincata, decapata, neagra, tevi rectangulare, patrate, rotunde, tevi pentru constructii, produse metalo-chimice. Compania are un efectiv de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Comat Salaj S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Zalau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, S.C. Somet S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Buzau, judetul Buzau. Compania S.C. Somet S.R.L. produce o gama larga de mobilier metalic, mobilier didactic, confectii metalice. Firma noastra are o echipa de 100 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta S.C. Somet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Producator